2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum. herkesi özlemişim. bebeişler nasıl eskiye göre daha hareketlimi benim bebeişin hareketleri dışardan görünüyor ..

ay ya alışmıştık biz evde uyumaya bu sabah zor kalktım

aynen urla. sabah tüm ailecek çok mahmurduk.

oğlumda benim gibi tatilin bitmesini istemiyordu (birinci sınıfta ve okuldan nefret ediyo) ama maalesef bitti canıııım tatil.
en iyi yanı sizlerle buluşmak oldu. ne yapalım, gel mart gel diyecez artık.
(bu arada iş yerim acayip soğuk ellerimdondu valla)

günaydın arkadaşlar,bebek bezi stoklayacağımı yazmıştımya artık yavaş yavaş başladım biraz araştırdım 3-6kiloyu öneriyor herkes primanın aldım çok ucuzdu 98 tanesi 19milyon alacaksanız aklınızda olsun

oh maşallah eşyalar allanlar hayırlı olsun
geda,bursasu

didem demir bebegin hayırlı olsun

biz daha hiç bişey almadık

içimdende bu sıralar pek almak gelmiyor neden böyleyim bilmiyorum

yengem falan alsana artık dedi

göbişimiz büyüdü göbegim gerildi artık babamız kulagı koyup dınlıyor ordan sesler gelıyormuş
tekmeler hareketler allahıma şükür net hissedıyorum

bayram ziyaretleri sabah keyifleriiiiiiiiiiiiii

tatil güzeldiii

sinemaya gitmek istedik arkadaşalarla onlarda yan çizince gidemedik ama bu hafta içi gitmek istıyorum

pazar günüde mangal yakmaya gideicez allah nasip ederse arkadşalrla kararlaştırdık

et yemeyen bennnnnnnnnnn et yiyorum herkes şoktaaaaa

canım bilinmiş bi markettemi indirim vardıııı:teytey:

canım bencede biran önce yaptır, ben 22.haftamda yaptırdım inşallah ayın 2sinde ikinci dozu yaptıracağım

pr...... bebek bezi 98 tane 19 ytl cok uygun yaa

eltim alıyorda ordan biliyorum az cok fıyatları

bende daha bişey almadım urla. kafayı patiğe taktım ha bire hatik örüh duruyom.kaydirigubbakcemile3
dün ablam patiğini birine uygun yelek ördü. annem yelek etek felan örmüş. ama eteği görünce gülme krizi geçirdim . o ne tatlılık o ne şekerlik öyle yarabbim. bayıldım ya. hemen altına bi patik örmem lazımkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar,
off iş başladıı ne güzel yatıyorduk. Gerçi bayramda çok da yatmadık ama olsun. Sağ salim gitik geldik ya adanaya mutluum şimdi. Ama ben nezle oldum 2 gündür burnum akıyor, gözlerim yaşarıyor. Hapşurup duruyorum ne yapıcam bennn

adese diye bi market yok burdaaaaaaaaaaaaaa

ehehe

Allah Allah Ankarada çok var bayağıda büyük bilindik bir market ama diğer büyük marketlerdede bulabilirsin belki,inşallah bulursunfisfisfisben en çok bebek bezi almayı seviyorum nedenini anlamış değilim:uhm:

şemşamer sende batik örüyorsun ben hiç birsey
bi tek anannesi pembe bi battanıye almıştı ama malesefki ogluşum oluyorr

annem örmüş patik kazak bide alt örmüş torununa o kadar başka bişey yok

ya benım görümcem mayısda dogum yaptı oglan cok harıka seyleri var ve cogunu giydirmemiş
ondan alıcam ee zaten hediye gelir
içimdende almak gelmek bu aralar neden bilmem

kızlar bende tatile gitmeden önce c.tesi ayrıntılıya girdim herşey çok iyi dedi doktorum
tetanoz aşısını kesinlikle yaptırma dedi bana kafam çok karıştı bebeğe zararı var tabiki dedi sen özel hastanede olacaksan yaptırma ama devlet hastanesinde olacaksan yaptır dedi
bende yaptırmayı düşünmüyorum ama acaba ne olur olmaz yaptırayımmı diyorum

selam kızlar yanımda olduğunuz teşekkür ederiz bebeğimle....inşallah pozitif düşünce ve dikkatle çarşamba günkü testi sorunsuz geçicez....aldıklarınız çok güzel kızlar güle güle kullanın....

evet Allah a çokşükür sağsağlim döndük evimize yol insanı çok yoruyor dikkat et bol bol c vitamini greyfurt,limon ve portakal suyu karıştır iç ilerlemesin rahatsızlığın.

adese de bebetto battaniye,patik ve şapka takım şeklinde 19ytl

geçmiş olsun canım. bol c vitamini tabiki. ben sabahları genelde taze portakal suyu sıkıyorum. oğlumuda iyi geliyor bizede .portakal, greyfurt, limon sıkıp sabahları içmeye çalış. bu arada greyfurutu ilaçlarla almayın arkadaşlar. çok tehlikeli olduğunu duymuştum.

valle benimde kafam karıştı şimdi demet. madem o kadar zararlı niye illa yaptırcaksınız diyolar sağlık ocaklarında. bizim ülkemiz neden böyle ya. herkez bişey diyo kime inanacağız biz. nerde bu devlet, nerde bu millet.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…