ay ya alışmıştık biz evde uyumaya bu sabah zor kalktım
canım bilinmiş bi markettemi indirim vardıııı:teytey:günaydın arkadaşlar,bebek bezi stoklayacağımı yazmıştımya artık yavaş yavaş başladım biraz araştırdım 3-6kiloyu öneriyor herkes primanın aldım çok ucuzdu 98 tanesi 19milyon alacaksanız aklınızda olsun
Günaydın güzel anneler..mutlu bir hafta diliyorum..haftaya detaylı usg ye gıdıcem ben de,kızımı merak etmeye başladım bile:1hug: 22+5 oldum ama ben hala yaptırmadım tetanoz aşısını,siz naptınız,yaptırdınız mı?
pr...... bebek bezi 98 tane 19 ytl cok uygun yaa
eltim alıyorda ordan biliyorum az cok fıyatları
oh maşallah eşyalar allanlar hayırlı olsun
geda,bursasu
didem demir bebegin hayırlı olsun
biz daha hiç bişey almadık
içimdende bu sıralar pek almak gelmiyor neden böyleyim bilmiyorum
yengem falan alsana artık dedi
göbişimiz büyüdü göbegim gerildi artık babamız kulagı koyup dınlıyor ordan sesler gelıyormuş
tekmeler hareketler allahıma şükür net hissedıyorum
bayram ziyaretleri sabah keyifleriiiiiiiiiiiiii
tatil güzeldiii
sinemaya gitmek istedik arkadaşalarla onlarda yan çizince gidemedik ama bu hafta içi gitmek istıyorum
pazar günüde mangal yakmaya gideicez allah nasip ederse arkadşalrla kararlaştırdık
et yemeyen bennnnnnnnnnn et yiyorum herkes şoktaaaaa
adese diye bi market yok burdaaaaaaaaaaaaaa
ehehe
merhaba arkadaşlar,
off iş başladıı ne güzel yatıyorduk. Gerçi bayramda çok da yatmadık ama olsun. Sağ salim gitik geldik ya adanaya mutluum şimdi. Ama ben nezle oldum 2 gündür burnum akıyor, gözlerim yaşarıyor. Hapşurup duruyorum ne yapıcam bennn
merhaba arkadaşlar,
off iş başladıı ne güzel yatıyorduk. Gerçi bayramda çok da yatmadık ama olsun. Sağ salim gitik geldik ya adanaya mutluum şimdi. Ama ben nezle oldum 2 gündür burnum akıyor, gözlerim yaşarıyor. Hapşurup duruyorum ne yapıcam bennn
kızlar bende tatile gitmeden önce c.tesi ayrıntılıya girdim herşey çok iyi dedi doktorum
tetanoz aşısını kesinlikle yaptırma dedi bana kafam çok karıştı bebeğe zararı var tabiki dedi sen özel hastanede olacaksan yaptırma ama devlet hastanesinde olacaksan yaptır dedi
bende yaptırmayı düşünmüyorum ama acaba ne olur olmaz yaptırayımmı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?