2009 Nisan Anneleri buraya

Selam herkeze herkezın ıyı olmasına sevındım grıp olan arkadaslar varmıs gecmıs olsun alısverısler tum hızıyla devam edıyor ıyı gunelerde kullanın arkadaslar ben henuz hıc bırsey almadım malum tasınma telasından evımı yerlestıreyım baslarım artık alısverıse evet bız geldık ıstanbula ama henuz evımde degılım kuzenımde kalıyoruz oradan yazıyorum sıze arada gırıp bakıyorum hepınızı opuyorum gorusmek uzere

şemşamer canım bende anlamadım gerçekten yok dedi hiç gerek yok yaptırma dedi bana doktor
birde çok ilginç ben doktordayım bir hastası geldi bebek sürekli ağlıyor 6 ay doğmuş bebek çok şaşırdım ay inanamadım doktorum doğum ünitesi çok önemli dedi başka hastene olsa bu bebek yaşamazdı dedi ay inanamadım nasıl yaşattı o bebeği işte herşey allahtan

merhaba arkadaşlar...umarım herkes iyidir malesef ...ben grip oldum :çok üzgünüm: dün gece hiç uyumadım boğazım acayip kuruyor ve burnum tıkalı sanki üzerimden tır geçmiş.. yavrum sanki annesinin hastalığını hissetmiş gibi bütün gece tekmeledi durdu ...:1no2: ya ben ne yapacam C vitamini alıyorum ıhlamur içiyorum..bal yiyorum ama kafamçokkarıştı valla çarşamabaya kontrolum var dr. fena kızacak adam dikkat et dedi .... :sm_confused:

ben de kararsızım demet ya,özelde yapıcam dogumu ama doktorum da yaptır demıstı,22 haftalık oldum hala karar veremedım:bbo: napsak yaa

Bu arada bebişine cicişler alanlar güle güle giydirsinle inşallah... ben de daha hiç bir şey almadım.. dün arkadaşımın annesi benim kızıma kırk günlükken giymesi için yelek, hırka patik falan örmüş ay çok güzeldi ..ağladım valla.. ALLAH isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu

ben de kararsızım demet ya,özelde yapıcam dogumu ama doktorum da yaptır demıstı,22 haftalık oldum hala karar veremedım:bbo: napsak yaa

zeyned bende kararsızım bende 22 haftalık oldum canım tam bugün ay bilemiyorum bende özelde yapacam ama kafam karıştı ablamın kocasıda doktor kadın doğumcu oda gerek yok yaptırma dedi

Selam kızlar hepiniz tekrardan buluşma mekanımıza hoşgeldiniz
böyle kalabalk olunca muhabbet güzel oluyor s_ebru geçmiş olsun ya bol bol c vitamini almak gerek acil şifalar dilerim

i yüksel sanada geçmiş olsun cnm ya dikkat edin kendinize kızlar daha karlı kışlı günler göreceğiz bebişlerimizle inşallah i_yuksel sen bana müzik göndercektin özelden gönderirmisin müsaitsen cnm
bende cumartesi doktordaydım tetanoz bende vurulacakmışım ama ilerleyen haftalarda

ben bebeişe bebek arabası alıcam kocişle bu ara fiyat araştırması yapıcaz toyikidebn baktım geçen kendi arabası var baston gibi 150 ytl dedi birde kraft ın bi arabasını beğendim tek başıma taşıyacağım türden ve çok konforşu 200 ytl dedi. birde ana kucağı istiyorum bu evde bebişin oturması için olanlardan yatar ve oturur pozisyonda duruyorablam çok kullandı onu çok kullanışlı onuda toyikiden 50 ye baktım ama başka yerlerede bakıcam. bu arada bebeiş kıyafetleri konusunda 3 aydan sonra lc WAİKİKİ den giydirmeye kara verdim. erkek bebek için süper secenekler var rengarek çok spor güzel şeyler var. ama yeni doğandan 3 aya kadar yok. sonrası için olanlara bayıldım. bebek arabası ana kucağı ve hastane çıkışı seti bu ay alıcam. diğer ay meyve sıkacağı aklımda bakalım. çok güzel ya yaklaştıkça telaşı ve heycanıda artıyor.

eda_edanur bak e-bebek.comda chicconun 2li seti arabası ve anakucağı aynı zamanda arabakoltuğu 489 ytl ve buhar makinası hediyeli kaçırmyaın derim bende chicconun aynı ürününü aldım 479 yltye ama buhar makinası hediye ettiklerini görünce başka bir yerde çok üzüldüm valla bi bakın derim çok uygun geldi, bana

selam kızlar,bebişler nasıl ben nugün doktorumu aradım kramplar için magnesyum kullanmalısın dedi ben hiç kan ilaçı kullanmadım elim yüzüm sapsarı sormayı unuttum kan ilaçına başlıycam,bebğimizin hareketlerini artık çok net hissediyoruz ama ben istiyorum hep hareketlerini hissedeyim doktora sordum hergün hissetmen gerekir ama küçük olduğu için sadece kuvvetli olanları hissedersin dedi sizlerin nasıl sürekli hissediyormusunuz?bende oğluma bayağı bişeyler aldım çıtçıtlı badiler tulumlar hastane çıkışı,pantolon küçük t shirtler birde 2.el dondolino marka sallanan beşik aldık 160 ytl sıfırı 400 ytl civarı aldığım kıyafetleri doğuma yakın yıkayıp ütüleyip hazırlıycam bebişlerine cicilerine alan arkadaşlar inşallah hayırlısıyla doğpurup giydirmeyi nasip eder rabbim.

canım bende o setlere bakıyorum ama chicconun nerdeyse bütün ürünlerinde araba koltuğu veriliyor ben ablamınkini kullanıcam yiğenim büyüdüğü içi daha büyük aldılar ona yepyeni zaten yeni oturmaya başlamıştı başlarda sevmiyordu onu almama gerek yok birde diğer ana kucağı dediğin pusetmi ben karıştırıyorum oysa eğer o da var 0-4 ay arası kullanılıyor ama oda ablamınkini alıcam yanni bana sadece bebek arabası lazım diğerlerinine gerek yok maxi crosun modellerini çook beğeniyorum ama obnlarda 800/900 civarı o kadarlık bişey düşünmüyorum bakalım izin günümüzde bi araştırma yapıcaz eşimle.

merhaba kızlar bursasu neden tuanayı sakın koyma dedin merak ettim canım bebişinde yatağını güle güle kullansın canım
kızlar katı meyva sıkıcağı konusunda phılıps eşim almıştı yaklaşık1 sene oldu üstüne tanımam çekirdekleriyle bile atabiliyosun
ben daha bebişime bişi alamadım daha erken die düşünüyorumşöyle şubattan sonra almayı planlıyorum çok mu geç
grip olanlar nolur dikkat edin yoksa karkışta mahfoluruz
herkesin ufaklıklar iiidir sanırım

arkadaşlar merhaba
bende kismetse nisan anne adayıyım
biraz geç kaldım ama aranıza katılabilirmiyim bende

tabi canım katılabilirsin.heycanlarımızı sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşıp birbirimize destek oluyoruz. hoşgeldin aramıza allah sanada hayırlı doğum nasip etsin. inşallah. :Saruboceq:

tabi canım katılabilirsin.heycanlarımızı sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşıp birbirimize destek oluyoruz. hoşgeldin aramıza allah sanada hayırlı doğum nasip etsin. inşallah. :Saruboceq:

amin canım inşallah
allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
nasil gidiyor hamilelik??
benim biraz zor geçiyor şu siralar raporluyum evde dinleniyorum
şimdiden diyorumki annelik hem çok güzel hemde çok zormuş gerçekten
annemin kıymetini bikere daha anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…