kızlar bende tatile gitmeden önce c.tesi ayrıntılıya girdim herşey çok iyi dedi doktorum
tetanoz aşısını kesinlikle yaptırma dedi bana kafam çok karıştı bebeğe zararı var tabiki dedi sen özel hastanede olacaksan yaptırma ama devlet hastanesinde olacaksan yaptır dedi
bende yaptırmayı düşünmüyorum ama acaba ne olur olmaz yaptırayımmı diyorum
ben de kararsızım demet ya,özelde yapıcam dogumu ama doktorum da yaptır demıstı,22 haftalık oldum hala karar veremedım:bbo: napsak yaa
merhaba arkadaşlar,
off iş başladıı ne güzel yatıyorduk. Gerçi bayramda çok da yatmadık ama olsun. Sağ salim gitik geldik ya adanaya mutluum şimdi. Ama ben nezle oldum 2 gündür burnum akıyor, gözlerim yaşarıyor. Hapşurup duruyorum ne yapıcam bennn
merhaba arkadaşlar...umarım herkes iyidir malesef ...ben grip oldum :çok üzgünüm: dün gece hiç uyumadım boğazım acayip kuruyor ve burnum tıkalı sanki üzerimden tır geçmiş.. yavrum sanki annesinin hastalığını hissetmiş gibi bütün gece tekmeledi durdu ...:1no2: ya ben ne yapacam C vitamini alıyorum ıhlamur içiyorum..bal yiyorum ama kafamçokkarıştı valla çarşamabaya kontrolum var dr. fena kızacak adam dikkat et dedi .... :sm_confused:
zeyned bende kararsızım bende 22 haftalık oldum canım tam bugün ay bilemiyorum bende özelde yapacam ama kafam karıştı ablamın kocasıda doktor kadın doğumcu oda gerek yok yaptırma dedi[/QUOTE
YAPTIRMICAM O ZAMAN:) Bebişlerine ciciler alanlar,hayırlı olsun,güsel günlerde kullanın..ben de cok gusel seyler aldımm,bakıp bakıp duruyorum:smiley-cool:
zeyned bende kararsızım bende 22 haftalık oldum canım tam bugün ay bilemiyorum bende özelde yapacam ama kafam karıştı ablamın kocasıda doktor kadın doğumcu oda gerek yok yaptırma dedi[/QUOTE
YAPTIRMICAM O ZAMAN:) Bebişlerine ciciler alanlar,hayırlı olsun,güsel günlerde kullanın..ben de cok gusel seyler aldımm,bakıp bakıp duruyorum:smiley-cool:
canım karar vermene sevindim. bende yaptırmıyorum. doktorum gerek yok ama yaptırırsan da zararı yok dedi. bende yaptırmadım. :ecrin_bebek:
glnm kvrck selinay neydesiniz kızlar sizleri göremedim. bide ebrar tuğba vardı bebeişinin cinsiyeti belli oldumu merak ettim. kızlar resmen 1 haftada göbeğim çıktı. hayret bir durum yani o derece hızlı büyüdü ki siyah bir eteğim var onun haricinde herşey belimi sıkıyor. kıyafetlerim bir anda üzerime olmaz oldu şoktayım. bi tane etek almam lazım beli penye olanlardan bir kot pantolon almıştım. oda hiç olmuyordu bol geliyordu akşam onu denicem şimdi kesin olur. :uhm:
eda_edanur bak e-bebek.comda chicconun 2li seti arabası ve anakucağı aynı zamanda arabakoltuğu 489 ytl ve buhar makinası hediyeli kaçırmyaın derim bende chicconun aynı ürününü aldım 479 yltye ama buhar makinası hediye ettiklerini görünce başka bir yerde çok üzüldüm valla bi bakın derim çok uygun geldi, bana
arkadaşlar merhaba
bende kismetse nisan anne adayıyım
biraz geç kaldım ama aranıza katılabilirmiyim bende
arkadaşlar merhaba
bende kismetse nisan anne adayıyım
biraz geç kaldım ama aranıza katılabilirmiyim bende
tabi canım katılabilirsin.heycanlarımızı sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşıp birbirimize destek oluyoruz. hoşgeldin aramıza allah sanada hayırlı doğum nasip etsin. inşallah. :Saruboceq:
hoşgeldin canım hihoyyyt aramıza hayırlı olsun bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?