2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar merhaba
bende kismetse nisan anne adayıyım
biraz geç kaldım ama aranıza katılabilirmiyim bende
tabikide hoşgeldin cnm daha yolun yarısındayız geç kalmış sayılmazsın hoşgeldin

merhaba senguncum ya bana tuana yabancı bir isim gibi geliyor yani internetteki isimlerin hepsi uydurma ve anlamları gerçek anlamları değil mesela bi ara herkes ecrin koyuyordu Allah ın hediyesi demekmiş ama değilmiş işte ecr den geliyomuş anlamı ve arapçada ücret gibi birşey demekmiş yani tabi bu benim görüşüm tuana bence soğuk bir isim bu beim fikrim tabi

bende almadım bebeğime birşey daha düşünmüyorum açıkçası almayıda çevrem başladı almaya ama ben inş izine çıktığımda alıcam martta

canım sen nerdesin yaa bayadır yoktun bebeişinin kız olduğunu bile yeni duydum senle satlarımız aynı olduğu için yazdıklarını heptakip ediyordum uzun süredir yazmıyordun. senağlama neyse terrardan döndüğüne sevindim. bu arada satlarımız aynı ama senin tarih ilerde duruyor ultrason ölçümünü baz aldın .. bu arada meyve sıkacağı bende philip alacağım bu metal renkli olanlar var onu kullandığın model nosu filan biliyorsan yazarmısın

bursasu markası ne çok beğendim kaça aldın bebeğin güle güle sağlıkla kullansın

slm kızlar ben geldim hepinizin geçmiş bayrmaını kutluyorum.................

bayramda grip olanlardan biride benim, diğer olanlarada geçmiş olsun,ben çok kötü oldum ama hala da atlatamadım...........................

kızlar alışverişler başlamış eda edanur benim kocişte toy2 deki ana kucağından aldı biz araştırdık o kalitedeki ürünler başka yerde daha pahalı kampanyası var sanırım bitemeden al derim ben..........

BURSASU ÇOK GÜZEL kaç kiloymuş tek elle taşınabilmesi çok önemli ben çok gezerim eşim işteyken filanda bebişimle çıktığımda merdiveni çıkabiliyim. arkadaşım aldı çok güzel ama kendi tek çıktığında kullanamıyor o kadar ağır ki

valla ben k,losuna falan hiç dikkat etmedim ama özllikleri şunlar

Kodu : 75291
Ürünün Kodu : chicco-CT 0.2

Ürünün Adı : Chicco CT 0.2 İkili Set - Mistra
Markası : CHICCO

Üretim Yeri : İtalya
Markanın Ait Olduğu Ülke : İtalya

Kalite Belgeleri : CE

Özellikleri :
Bu set, bebeğinizle yapacağınız seyahatleri bir keyfe dönüştürüyor.
CT 02 İkili Taşıma Sistemi, pusetten ve tek bir hareket ile pusete sabitlenen KeyFit Otomobil Koltuğu'ndan (Grup 0+,13 Kg'a kadar) oluşuyor.

Hitap Ettiği Yaş Aralığı : 0 - 36 ay arası için kullanıma uygundur.

Fonksiyonları :

"Yazlık/Kışlık" tentesi,
Ayak örtüsü,
Geniş eşya taşıma sepeti ve ön barı,
Üzerinde bulunan çıkartılabilir ön tepsi, anneler için eşya gözü ve puset yağmurluğu bulunmaktadır.

Ürünün Ölçüleri :

Ürünün Kapalı Ölçüleri : h102x41
Ürünün Açık Ölçüleri :
Puset :h105 x 54.5 x 97
Oto Koltuk:H57 x 43 x 64

Ürünün Ağırlığı :

Puset : 10,8 Kg,
Oto Koltuk : 4.3 Kg.

Taşıma Kapasitesi : 0-18 KG

Ürün Madde İçeriği : % 100 Poliyester Kumaş. Demir

Teknik Özellikleri :

Puset tek elle açılır ve kapatılır.
Otomobil Koltuğu tek bir hareket ile takılıp çıkartılabilir.

Temizleme Şartları : Kılıfı çıkarılabilir. Elde yıkanır.

Garanti Süresi : 2 Yıl

Paket İçeriği :

İskelet,
Kumaş,
Tente,
Eşya taşıma sepeti,
Tepsi,
Eşya gözü,
Puset yağmurluğu.

Son düzenleme:

selinay geçmiş olsun güzelim allah şifa versin bir an önce düzelirsin inşallah. :1hug:
bende toyikidekini çok beğendim ama fiyatını hiç bilmediğim için almadım dediğin gibiyse bende layım kadın kampanyada olduğunu söylemişti.

kızlar alınanlar bir harika...bu arada seher canım şubattan sonra demişsin ama ağırlaşınca zor olur bazı şeyler...bence doğum zamanından 1 ay önce herşey hazır olmalı derim kendimce....bende yılbaşı sonrası alışverişimi tamamlıcam kısmet olursa...sonrada yıkama,ütüleme,yerleştirmede zamanımı alır...iznimde böyle şeylerle uğraşamam belki

bende senin gibi düşünüyorum rumelili bizim ağırlaşacağıumız zamanlar kışa denk geliyor karda kışta dolaşmak çok zor olur o yüzden yavaştan yavaştan alıp bitirmeyi düşünüyorum ben

selinay gecmiş olsunnnnnn
ebrartuba kız bebekler kendilerini göstermezmişler diye hep duyarımmmm

allahım bilir

merhaba kızlar,

tatilden hastalanıpta dönenler olmuş aramıza aman dikkat edin bol su içmeyi ve meyveyi ihmal etmeyin.

ohhh ne güzel alışverişlerde başlamış.
ya bende 3-5 kıyafet aldım ama henüz büyük parçalardan yataktır arabadır almadım.
aslında doğru söyüyosunuz yakında kar kış üstünede bizim göbekler yani alışverişe hız vermek lazım gerçekten.

bursasu senin aldığın park yatağın markası ne yazdıysanda ben kaçırdım herhalde kusura bakma.

selinay yuksel ve daha hatırlayamadıklarım kendinize ii bakın geçmişler olsun

bursa su bende ona benzer bir araba aldım krafttın 280 ytl ama::)))
anakucagı ve araba koltuguda var içinde
birde bebek odası takımı aldık 1700 ytl 3 kapılı dolap sifonyer ve büyüyen yataklardan
suraya nasıl resim eklediğini gösterirsen bende ekliyimm::)))

birde oyun parkı aldık onunda anneme koyacam aynı apartmandayız ama bendede olsun esyaları diyooo birde yazın ayvalıga falan giderken götürürür katlanınca minicik bişi oluyooo

çok geçmiş olsun.biraz dikkat edelim bol su ve c vitamini alaya çalış.

inşallah sonuçlar çok iyi çıkar.

bi hasta daha çok geçmiş olsun.

canım kan ilacını ihmal etmemek gerekiyrmuş.ben de 10 gündür falan kullanıyorum.bebek hareketlerini ben de 2 haftadır net hissediyorum.ama bi gün çok hareketli oluyor ertesi gün çok az hissediyorum ve hemen panikliyorum.ben de istiyorum ki hiç durmasın oynayıp dursun.eşim kızıyo rahat bıraksana çocuğu doğduğunda o da seni hiç rahat bırakmıcak diyor.:CüvCüv:

arkadaşlar merhaba
bende kismetse nisan anne adayıyım
biraz geç kaldım ama aranıza katılabilirmiyim bende

arkadaşım hoşgeldin.hayırlı olsun bebişin.
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…