tabikide hoşgeldin cnm daha yolun yarısındayız geç kalmış sayılmazsın hoşgeldinarkadaşlar merhaba
bende kismetse nisan anne adayıyım
biraz geç kaldım ama aranıza katılabilirmiyim bende
merhaba kızlar bursasu neden tuanayı sakın koyma dedin
merak ettim canım bebişinde yatağını güle güle kullansın canım
kızlar katı meyva sıkıcağı konusunda phılıps eşim almıştı yaklaşık1 sene oldu üstüne tanımam çekirdekleriyle bile atabiliyosun
ben daha bebişime bişi alamadım daha erken die düşünüyorumşöyle şubattan sonra almayı planlıyorum çok mu geç
grip olanlar nolur dikkat edin yoksa karkışta mahfoluruz
herkesin ufaklıklar iiidir sanırım
merhaba kızlar bursasu neden tuanayı sakın koyma dedin merak ettim canım bebişinde yatağını güle güle kullansın canım
kızlar katı meyva sıkıcağı konusunda phılıps eşim almıştı yaklaşık1 sene oldu üstüne tanımam çekirdekleriyle bile atabiliyosun
ben daha bebişime bişi alamadım daha erken die düşünüyorumşöyle şubattan sonra almayı planlıyorum çok mu geç
grip olanlar nolur dikkat edin yoksa karkışta mahfoluruz
herkesin ufaklıklar iiidir sanırım
slm kızlar ben geldim hepinizin geçmiş bayrmaını kutluyorum.................
bayramda grip olanlardan biride benim, diğer olanlarada geçmiş olsun,ben çok kötü oldum ama hala da atlatamadım...........................
kızlar alışverişler başlamış eda edanur benim kocişte toy2 deki ana kucağından aldı biz araştırdık o kalitedeki ürünler başka yerde daha pahalı kampanyası var sanırım bitemeden al derim ben..........
glnm kvrck selinay neydesiniz kızlar sizleri göremedim. bide ebrar tuğba vardı bebeişinin cinsiyeti belli oldumu merak ettim. kızlar resmen 1 haftada göbeğim çıktı. hayret bir durum yani o derece hızlı büyüdü ki siyah bir eteğim var onun haricinde herşey belimi sıkıyor. kıyafetlerim bir anda üzerime olmaz oldu şoktayım. bi tane etek almam lazım beli penye olanlardan bir kot pantolon almıştım. oda hiç olmuyordu bol geliyordu akşam onu denicem şimdi kesin olur. :uhm:
Merhaba eda_edanurcum ilk kez birileri benide merak etti.Ne güzel bi duyguymuş hatırlanmak :) .Bebişimin cinsiyetini sormuşsun malesef son kontrolmüzden sonra bidaha doktora gitmedik inşallah bu hafta gidicez.Bakalım minik afacanım gösterecekmi.Ama ben oğlum diye seviyorum.Annelik içgüdüsü işte.:CüvCüv:
Merhaba eda_edanurcum ilk kez birileri benide merak etti.Ne güzel bi duyguymuş hatırlanmak :) .Bebişimin cinsiyetini sormuşsun malesef son kontrolmüzden sonra bidaha doktora gitmedik inşallah bu hafta gidicez.Bakalım minik afacanım gösterecekmi.Ama ben oğlum diye seviyorum.Annelik içgüdüsü işte.:CüvCüv:
ya baya geç kaldı senin yaramaz ama yaa iyi dayanıyon kız ben çatlardım valla. kaydirigubbakcemile3 bencede oğlun olacak allah hayırlısını versin. a.s.
merhaba arkadaşlar,
off iş başladıı ne güzel yatıyorduk. Gerçi bayramda çok da yatmadık ama olsun. Sağ salim gitik geldik ya adanaya mutluum şimdi. Ama ben nezle oldum 2 gündür burnum akıyor, gözlerim yaşarıyor. Hapşurup duruyorum ne yapıcam bennn
selam kızlar yanımda olduğunuz teşekkür ederiz bebeğimle....inşallah pozitif düşünce ve dikkatle çarşamba günkü testi sorunsuz geçicez....aldıklarınız çok güzel kızlar güle güle kullanın....
merhaba arkadaşlar...umarım herkes iyidir malesef ...ben grip oldum :çok üzgünüm: dün gece hiç uyumadım boğazım acayip kuruyor ve burnum tıkalı sanki üzerimden tır geçmiş.. yavrum sanki annesinin hastalığını hissetmiş gibi bütün gece tekmeledi durdu ...:1no2: ya ben ne yapacam C vitamini alıyorum ıhlamur içiyorum..bal yiyorum ama kafamçokkarıştı valla çarşamabaya kontrolum var dr. fena kızacak adam dikkat et dedi .... :sm_confused:
selam kızlar,bebişler nasıl ben nugün doktorumu aradım kramplar için magnesyum kullanmalısın dedi ben hiç kan ilaçı kullanmadım elim yüzüm sapsarı sormayı unuttum kan ilaçına başlıycam,bebğimizin hareketlerini artık çok net hissediyoruz ama ben istiyorum hep hareketlerini hissedeyim doktora sordum hergün hissetmen gerekir ama küçük olduğu için sadece kuvvetli olanları hissedersin dedi sizlerin nasıl sürekli hissediyormusunuz?bende oğluma bayağı bişeyler aldım çıtçıtlı badiler tulumlar hastane çıkışı,pantolon küçük t shirtler birde 2.el dondolino marka sallanan beşik aldık 160 ytl sıfırı 400 ytl civarı aldığım kıyafetleri doğuma yakın yıkayıp ütüleyip hazırlıycam bebişlerine cicilerine alan arkadaşlar inşallah hayırlısıyla doğpurup giydirmeyi nasip eder rabbim.
arkadaşlar merhaba
bende kismetse nisan anne adayıyım
biraz geç kaldım ama aranıza katılabilirmiyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?