arkadaşlar hepinizi çok ama çok özledim.
ben bebişime henüz bişey almadım.kızkardeşim yeni doğum yaptı.abla çok bişey alma ben sana getircem dedi.2 3 kere giydirebilmiş şimdi olmuyormuş.çok cici şeyler .yatağını arabasını ana kucağını falan 7. aydan sonra alacaz inşallah.ben ikeadan beğendim yatak ve dolabını eşim zamanı gelince gidip alacak veya katalog getirecek kalmamış olursa ordan beğencem eşim halletcek.
bizim cinsiyet de henüz belli değil ama ben de hep oğluşum diye seviyorum.bu cumartesi kontrolümüz var.
hasta olanlar geçmiş olsun.....................
aramıza yeni katılan arkadaşımızda var hoşgeldin............PRINCESS-in
bende almadım görümcem dogum yaptı mayıs ayında onunda oglandı
oda bana verecek
:teytey::teytey:
urla canım ya bişey sorcam.sen bayramdan önce kahvaltıdan sonra çıkardığını yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam.nasıl oldun hala devam ediyor mu?benim bulantılar hiç geçmedi.her yemekten sonra 2 saat kıvranıyorum ama şükür çıkarmıyorum artık.bugünlerde de biraz arttı.aklıma sen geldin.
megül ve urla ; anlaşılan biz hazıra konanlardanız...
bende kardeşimden alıyorum herşeyi....
ikiside erkek olunca kıyafetlerin hepsi bizim eve aktarım olacak.
hediye falan da gelir,, zaten çok çabuk büyüyorlar,, birkaç kez anca giydiriliyor,,,
hoşgeldin arkadaşım..hiç kendini yabancı hissetme ben de daha yeni sayılırım ama arkadaşlar o kadar içtenki çoktan alıştım siteye...ufak bi problemim olmuştu göbeğimle ilgili allah razaı olsun hepsi yanımdaydı çok destek oldular..:1hug::enbuyukkk:sağol canım
şuan kendimi burda biraz yabancı hissediyorum, tabii siz kaynaşmısınız ben sonradan pat diye daldım
olsun sizlerin yazılıarnı okumakda güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?