2009 Nisan Anneleri buraya

hasta olanlar geçmiş olsun.....................

aramıza yeni katılan arkadaşımızda var hoşgeldin............PRINCESS-in

arkadaşlar hepinizi çok ama çok özledim.
ben bebişime henüz bişey almadım.kızkardeşim yeni doğum yaptı.abla çok bişey alma ben sana getircem dedi.2 3 kere giydirebilmiş şimdi olmuyormuş.çok cici şeyler .yatağını arabasını ana kucağını falan 7. aydan sonra alacaz inşallah.ben ikeadan beğendim yatak ve dolabını eşim zamanı gelince gidip alacak veya katalog getirecek kalmamış olursa ordan beğencem eşim halletcek.
bizim cinsiyet de henüz belli değil ama ben de hep oğluşum diye seviyorum.bu cumartesi kontrolümüz var.

didem oy maşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne güzel biz ne büyük eşya nede kıyafet almadıkk

kızlar maşallahınız var;
sayfalar ilerlemiş ,,, tabii uzun aradan sonra herkes burada ne güzel

bu arada bizim de bebek arabamız kraftınkinden, biraz ağır, ve büyük model
geçen sene babam yiğenime almıştı, kardeşim şimdi boston tipi alınca , diğeride bana gelecek....

urla canım ya bişey sorcam.sen bayramdan önce kahvaltıdan sonra çıkardığını yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam.nasıl oldun hala devam ediyor mu?benim bulantılar hiç geçmedi.her yemekten sonra 2 saat kıvranıyorum ama şükür çıkarmıyorum artık.bugünlerde de biraz arttı.aklıma sen geldin.

bende almadım görümcem dogum yaptı mayıs ayında onunda oglandı
oda bana verecek

:teytey::teytey:

hasta olanlar geçmiş olsun.....................

aramıza yeni katılan arkadaşımızda var hoşgeldin............PRINCESS-in

sağol canım
şuan kendimi burda biraz yabancı hissediyorum, tabii siz kaynaşmısınız ben sonradan pat diye daldım
olsun sizlerin yazılıarnı okumakda güzel

valla bursasu gülşencim haklısınız anacım almam lazım ama bizimkilerde aldırmıyo sağolsun acaz bi ara
edacım canım ben ara ara giriyorum çalışıyorum iş varken uğrayamıyorum napalım ben sata göre öndeyim doktorun ultrasona göre çizelgem valla şimdilik herşey yolunda bende sende nasıl gidiyor

prences hoşgeldin canım sende alışırsın 1 2 güne kalmaz
kızlar bebbek için yoğurt makinası arzumun derim birde buharlı pişiricisi ve sterilozu var

bu arada hasta olanlar varmış, GEÇMİŞ OLSUN, kendinize dikkat edin,,,,

birde hala tetenoz söz konusu olmuş,,,,
arkadaşlar tetenoz aşısı illaki doktorlar yaptırın demiyor,, şimdiki hastaneler zaten steril oluyor,,,
bizler sadece her ihtimale karşı yapılmasını öneriyoruz.
olduda hastaneye yetişemediniz,, yolda doğum yapmak zorunda kaldınız.... o şartlar steril değil,,,,
yada o anda şehir dışındasında kendi hastanenizde başka bir yerde doğum yapmanız gerekti,,,

ne bilim bir sürü şey , var.... tabiii bunlar illaki olacak bişey değil,,,, sadece bir ihtimal...
ben açıkcası bu yüzden yaptırdım....ne olur ne olmaz misali.

bende almadım görümcem dogum yaptı mayıs ayında onunda oglandı
oda bana verecek

:teytey::teytey:

megül ve urla ; anlaşılan biz hazıra konanlardanız...
bende kardeşimden alıyorum herşeyi....

ikiside erkek olunca kıyafetlerin hepsi bizim eve aktarım olacak.

hediye falan da gelir,, zaten çok çabuk büyüyorlar,, birkaç kez anca giydiriliyor,,,

megulcum benım artık arada sabahları oluyor

önceden 18.haftaya kadar her allahın günü2-3 defa istifralarım oluyoru alahıma şükürler olsunki gecti

hafta bir bazen oluyor

allahım bir an önce senın bulantılarınıda gecırsın:teytey:

herkese merabalar arkadaşlar ben de geldiiiiiiiimm.hihoyyyt.allaha şükür kazasız belasız geldik onca yolu..ohh be süper bi tatil yaptım enerji depoladım doğuma kadar bu tatil beni idare eder heralde...hihoyyyt hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun maalesef bende hastayım grip deilim ama boğazım ağrıyo..mola yerinde elma görmüştüm canım çekti eşim lavobadayken aldım bi güzel yedim şimdi fena ağrıo..eşime de söyleyemedim çok kızar niye yedin die..:1no2:garibim çok dikkat ediyosun niye boğazın ağrıdı ki deyip duruyo heh hee.. ya bu arada arkadaşlar maşallahınız var harıl harıl bişeyler alıyosunuz daha biz 2 3 tulum aldık bide patik aldım çok hoş şeyler hepside...ama büyük şeylerden hiçbirini almadık..artık iyice ağırlaşıyoruz..mesela benim karnım acyip büyüdü annemler hayret ettiler 10 günde ne kadar değişmişsin die.. ya bide arkadaşalar şu kilo işini çok kafaya takmaya başladım artık çok hızlı kilo alıyorum..şimdiye kadar herşey normaldi sadece 6 buçuk kilo almıştım ama bu hafta çok hızlı almaya başladım..hayırlısı heralde 80 kilo olcam doğuma kadar..:bbo::bbo::bbo:

merhaba hanımlaaar,

öncelikle hasta olanların hepsine çok geçmiş olsun diyorum.. annemin ekspres reçeteleri soğuk algınlığı için : bir kaç kaşık bal+karabiber+limon karışımı (direk içilecek) yada tereyağ+pekmez+birazcık karabiber (kaynatılıp içilecek).. ben genelde ilkini deniyorum çok işe yarıyor.

bu arada aramıza yeni katılan princess-in-love hoşgeldin..umarım allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder..

kızlar ben çok mu aceleciyim?! çoğunuz daha hiç bişey almamış bebişine. ben tulumlarını, battaniyesini, hastane çıkışını ve yatağını aldım hemen.. ama ben artık fazla gezemiyorum diye korkudan hızlandırdım galiba.. bayramda eşimle dolaşırken aniden kramplar girmeye başladı bacaklarıma,sonrada çok şiddetli sancılar başladı kasıklarımda..kendimi eve zor attım. yinede alan arkadaşlarım allah hepinize sağlıkla kullanmayı nasip etsin almayanlarada allah kolaylık versin :)))

ya ben yarın ayrıntılıya giricem kızlar, uzun zamandır dört gözle bu anı bekliyoduk!!inşallah bi aksilik çıkmaz yarın ki kontrolde. oğlum emir ve benim için dua edin emi!

evet canım aynen bir kac kez anca hemen büyüdükleri
için
ben bebek arabasını dogumdan sonra alırım büyük ihtimallee

sağol canım
şuan kendimi burda biraz yabancı hissediyorum, tabii siz kaynaşmısınız ben sonradan pat diye daldım
olsun sizlerin yazılıarnı okumakda güzel
hoşgeldin arkadaşım..hiç kendini yabancı hissetme ben de daha yeni sayılırım ama arkadaşlar o kadar içtenki çoktan alıştım siteye...ufak bi problemim olmuştu göbeğimle ilgili allah razaı olsun hepsi yanımdaydı çok destek oldular..:1hug::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…