2009 Nisan Anneleri buraya

Herkese merhaba
Ben de nisan annesiyim
23 nisan beklenen doğum tarihi:)
uzun süredir sizleri takip etmeme rağmen yeni üye oldum.
Artık sık sık buralardayım inş.

hoşgeldin

GÜnaydın..............................................

doktora gidecek olan arkadaşlar iyi haberlerlerinizle gelin inşallah

arkadaşlar benim işim yarına kaldı ,malesef bir günü daha uykusuz geçireceğim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim iyiki varsınız,aprıl16 iyi olduğuna sevindim inşallah yarın sende iyi sonuçlarla gelirsin,kontrolü olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun sizlerde inşallah iyi haberlerle gelirsiniz,çiçek çiçek canım nasıl düştün sen öyle iyki birşey olmamış çok şükür,gnml kvrck sonunda girmişsin ultrasona ne güzel beni iyice haveslandirdin nerde girdin bebeğinede maaşallah,yeni gelen arkadaşım hoşgeldin,Allah hiçbirimizin mutluluğunu hevesini yarıda bırakmasın.

april iyi olmana sevındım

oy düşen arkadaşımız kıyamam dikkat et

bende artık ayakkabılarımı zor giyiyorum 8.9. aylarda ne yapcaz bilmiyorum

kızlar bu arada ocak annelerini okuyorum birkaç gündür nasıl heyecanlılar şafak sayıyolar ya içim kıpır kıpır oldu onların heyecanını görünce

ay evet bende okuyoırum benıde heyecan basıyor
bend ehissetiyorum babamıza diyorum elini koy o koyoyor hareket edıyo ama o hissetmıyormuş bende babasını sevmıo o zaman diyorum

bende cumartesi yaptım canım

bebegımın odası olmadıgı için bir cekyatı altını boşaltım

bende eledim ve dagıttım

ay evet yıkancak ütülencek sters ben 7.ayımda herseyi bitirmiş olmak istıyorum alla korusun erken dogum olursa

urla bu cevaplar ne kız böyle hayattan bezmiş gibi, heheh ne oldu sana bu ara, neşen yok gibi..........................................................[/QUOTE]

hepinize günaydın arkadaşlar. glnm-kvrck hayırlı olsun canım.

gedacım aşk olsun biz nisan anas değilmiyiz, iki gün girmedik diye unutulduk mu:çok üzgünüm:

april geçmiş olsun iyi olmana sevindim, çiçekçiçek beni güldürdün ,sanada geçmiş olsun, dikkatli olalım (özellikle gece kalkmalarında:))

ruveydax hoş geldin, doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelin, ismini sayamadıklarım iyibir hafta diliyorum.

iyi çalışmalar herkeze

ay evet bende bu konularda cok acemıyim ne yapcaz artık.........

ilginçmiş april bende hergün 1-2 gofret kesin yerim yaa
bende tatlı yiyorum ama sütlü tatlılar genelde
aliye aslında ben de epidural sezeryan düşünoyorum.yani sezeryan olacak ama epidural olup olmaması noktasında tereddütlerim var.belden iğne olayı beni korkutuyor.

bend ekorkuyorum ama sezeryan olucam
:teytey::teytey::teytey:

Canım iyi haberlerini bekliyoruz
Ben ayrıntılı için dediğin yere gitmedim..
Eşime çok pahalı geldi fiyatı
Demetevlerde Dr. Servet Ünsal Tıp Merkezine gittim
Cd ve resimde aldık
80ytl ye yaptırdık
Yaklaşık 20 25 dk sürdü
İstersen telefonunu veriyim bir görüş istersen..

canım verirsen sevinirim çok uygun fiyatı,evet malesef orasıda pahalı ama siz çok iyi bulmuşsunuz,noyu bekliyorum.:1rolleyes:

selinay nerelerdesın................

ya kızlar ben haftaya bu gun pazartesi saat 9 da randevum var şeker yüklemesi,kan,idrar falan

bu seferde doktor kız dermi diyorum kendi kendimeeeeeee

heycanlıyım

ehehehe

Bu arada herkese günaydınlar.Yazdım ama silmişim sonradan galiba.Umarım güzel ve sorunsuz bir hafta geçiririz.Bu hafta doktor haftası sanırım.Bugün gidenlerde vardı okuduğum kadarıyla yarın alırız güzel haberlerini inşallah.

evet inşallah kiloları bebekler alır ya bende artık kendimi begenmemeye başladım

tombik oldum çıktım

saclarımı kestıreyım diyorum degışlık olsun
depresyona girıcem

eşim dün gece bana sarılıp yatmadı sinirlerim bozuldu

sabah sarılıyoo bende hemen kalktım yataktan

bana diyorki bu akşam seni yemege götüreyim bende tamam dedim aama sinirli bi şekilde bu aralar adamı düşman gibi görüyorum

günaydın arkadaşlar, okuyorum okuyorum ama yetişemiyorum bir türlü daha 10 sayfam daha var en iyisi bir mesaj atayım öle okurum dedim. Ben de cmt kontrole gittim doktor bana da kızdı bu aya 1 kilo fazla almışım. Şimdiden 10 kilo aldım toplamda . Allahtan şeker çıkmadı. Şeker çıkanların hepsi ikinci kontrolde temiz çıkar inşallah. öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…