Hoşgeldin canım aramızaHerkese merhaba
Ben de nisan annesiyim
23 nisan beklenen doğum tarihi:)
uzun süredir sizleri takip etmeme rağmen yeni üye oldum.
Artık sık sık buralardayım inş.
Hoşgeldin canım aramıza
Seninle doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı :)):ecrin_bebek:
Herkese merhaba
Ben de nisan annesiyim
23 nisan beklenen doğum tarihi:)
uzun süredir sizleri takip etmeme rağmen yeni üye oldum.
Artık sık sık buralardayım inş.
kızlar bu arada ocak annelerini okuyorum birkaç gündür nasıl heyecanlılar şafak sayıyolar ya içim kıpır kıpır oldu onların heyecanını görünce
bend ehissetiyorum babamıza diyorum elini koy o koyoyor hareket edıyo ama o hissetmıyormuş bende babasını sevmıo o zaman diyorum:dance::dance:arkadaşlar bende o kadar sık hissetmeye başladımki prensesimin hareketlerini elimi koymasam bile göbişime bakarak bile anlıyorum çok garip bir duygu dün gece beni uyutmadı o kadar hareketli diyebilirim:sm_cool::sm_cool: süper bişeyyyyy yaaaaa
günaydınnn herkese...ayyy burada çok kötü bi hava var... insanın içi kararıyo valla... kociş bugün şirkete gitti, malum yıl sonu kapanış işlemleri için... bende fırsatta istifade tüm dolapların içini döküp ayıklama işlemi yaptım.. eee artık yavaş yavaş ağırlaşmaya başlarız sonra da hiç yapamam düşüncesiyle şöyle bi dolaplara el attım.. yorganlar battaniyeler yastıklar, küçülenler, eskiyenler ve her evde olmazsa olmaz fazlalıkları ayırdım valla... ii oldu her yer derli toplu oldu.. artık meyve yemeyi hak ettik kızımla...
ay evet yıkancak ütülencek sters ben 7.ayımda herseyi bitirmiş olmak istıyorum alla korusun erken dogum olursatül perde olayına annem gelince kocişle beraber yapacaklar.. ben merdivene çıkmaktan korkuyorum artık dengemi kaybeder düşerim diye.. şubat tatilinde yapılır nasıl olsa onlara vakit var... sonrada bebişin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek yerleştirilecek...inşallah halim ve sağlığım yerinde olur da bunların hepsini yapabilirim
didemcim ilk gebeliğinde 7 kilo alan ebrartuba canım karıştırdın heheh..........seninle heme
n hemen aynı almışız ama ben kilolu başladığım için korkuyorum işte 67 kiloyla başladım....................
ne bileyım selinaycım ya hızlı hızlı okuyum yanıtlamak istedım
canım benim kilo takıntım var evet hemde çok yürüyüşte yapıyorum aslında ya.......................kuralım valla bi diyet grubu belki biz iki çocukla daha iyi veririz kiloları heheh.....................
[ QUOTE=urla;4611199]evet bendede mide problemleri var
evet yeni gelen arkadaşlar varmış 1-2 tane hoşgeldiniz
evet bende portakal yiyorum hatta az önce yedim
geçmiş olsun cnm
bende bu gün 2 tane çıtçıtlı badi aldım
beyazın üzerine nazar boncuklu
sabah girecek olanlar GÜNAYDIN
megul, edanur, tuğçe, şirvan, selinay, ovtemizkan, urla,çiçek, bursasu, iyuksel, april, glnmkvrck, saphire, rumelili, etoprak,didem,aliye, ebrar, elavinya, april, rosebery, sengun, womanly YANİ TÜM NİSAN ANALARI hepinize iyi günler... bi de çok konuşmayın da sayfalar yığılmasın acıyın bizim gibi giremeyenlereeee:):):):): bebişlerinizi ve sizi Allah a emanet edyorum.... dua edin bizlereeee.... yarın ancak okuyabilirim ya da hiç giremem... o yüzden şimdiden yazdım:):):) ama susayım artık uykum da geldi...... hadi görüşürüz inşallah muhabbetle.........
ay evet bende bu konularda cok acemıyim ne yapcaz artık.........ebet canım yaaa... bizde iki tane pc olunca sık giriyom eşim bişiylerle uğraşıyo canım sıkılınca..... zaten 4den beri ara ara uğradım temizlik yaptım (sadece süpürge) canım çıktı.... bi de yarın misafir gelcek kafadan atıp börek yaptım.... ama üzerine yumurtayla sütü çırpıp sürdüm bi garip oldukaydirigubbakcemile3 acemilik işte...
bende tatlı yiyorum ama sütlü tatlılar geneldeilginçmiş aprilbende hergün 1-2 gofret kesin yerim yaa
aliye aslında ben de epidural sezeryan düşünoyorum.yani sezeryan olacak ama epidural olup olmaması noktasında tereddütlerim var.belden iğne olayı beni korkutuyor.
hepinize günaydın arkadaşlar. glnm-kvrck hayırlı olsun canım.
gedacım aşk olsun biz nisan anas değilmiyiz, iki gün girmedik diye unutulduk mu:çok üzgünüm:
Canım iyi haberlerini bekliyoruzarkadaşlar benim işim yarına kaldı ,malesef bir günü daha uykusuz geçireceğim iyi dilekleriniz için teşekkür ederim iyiki varsınız,aprıl16 iyi olduğuna sevindim inşallah yarın sende iyi sonuçlarla gelirsin,kontrolü olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun sizlerde inşallah iyi haberlerle gelirsiniz,çiçek çiçek canım nasıl düştün sen öyle iyki birşey olmamış çok şükür,gnml kvrck sonunda girmişsin ultrasona ne güzel beni iyice haveslandirdin nerde girdin bebeğinede maaşallah,yeni gelen arkadaşım hoşgeldin,Allah hiçbirimizin mutluluğunu hevesini yarıda bırakmasın.
Canım iyi haberlerini bekliyoruz
Ben ayrıntılı için dediğin yere gitmedim..
Eşime çok pahalı geldi fiyatı
Demetevlerde Dr. Servet Ünsal Tıp Merkezine gittim
Cd ve resimde aldık
80ytl ye yaptırdık
Yaklaşık 20 25 dk sürdü
İstersen telefonunu veriyim bir görüş istersen..
selinay ebrar inşallah bundan sonra siz daha az alırsınız da beişleriniz alır kiloyu.... hem portakal kilo yapar mı.... ebrarcım bu arada sanırım sen oğlun olsun istiyodun. bizim okuldaki hamile arkadaşın dediğine göre oğlu olacak olanlar portakala kızı olacaklar mandalinaya daha çok düşkün olurlarmış:) ben mandalina çok yiyom ve prenses olcak o da normalda ilk ay hep mandalina yerdi şimdi portakal portakal portakal.... inşallah bu gidişinde gösterir senin bıdık:)
gedacım valla bu tür örneklere göre zaten kesin oğlum olacak :)) Eşimin büyük babannesi var oda soruyo bazen solunda mı sağındamı diye sağımda diyorum o zaman oğlan olacak diyokaydirigubbakcemile3 Başka şeylerde soruyo ama aklımda kalmadı.Ama şu portakal tutkumu bende anlayamıyorum.Geçen yıl bir portakalın sadece yarısını yiyebilirdim fazla gelridi.Ama şimdi etrafımda kimse yoksa yani utanmayacaksam 3 tane rahat yiyorum.Napim bebişim sağolsun
çiçek bende dün gittim doktora bizim bebişte 690 gr olmuş demekki onlarda bizim gibi yakın ölçülerde. bide bakarsın aynı gün gelirler kucağımıza.:sm_cool:
dozkan sen kaç kilo aldın canım bende yarın yada çarşamba gideceğim doktora belki benim bebişde 700gr olmuştu.İnşallah anası bu kadar alırken o da cılız kalmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?