2009 Nisan Anneleri buraya

hoşgeldin april iyi olman a çok sevindim yaa bak korkutuğun gibi değilmiş demek çok iyi oldu senin ve bebişin için

canım inşallah kan uyumlu olmuştur. sen zaten anlıosundur kendindeki deişikliklerden farkı aslında

hoşgeldin april iyi olman a çok sevindim yaa bak korkutuğun gibi değilmiş demek çok iyi oldu senin ve bebişin için

Hoşbulduk bursasu ve tatlı bebişine de selam:) Canım umarım iyi olmuştur, yarınki testle anlicaz. Ama şuana kadar herşey olumlu, hayırlısı bakalım....

eveeettt yeniden geldim yazdıklarınızı okudum.... arada ben de tık tık yapıyom bebişe:) ya az önce bi sürü bişiy yazdım size ama eliim bi yere ÇARPTI ve bişiyler oldu yadıklarım kayboldusenağlama

april iyi olmana sevindim... bursasu ve çiçek uyuyun artıkkkkkkaydirigubbakcemile3 ben de uyucam zaten yarın erkenden okul var oooffffffffffff.........senağlama

neyse... çıkıyosunuz zaten herkese iyi geceler.....
ben yarın giremem heralde sabahtan okul sonra dr.... bakalım bizim bıdık nasıl olmuş... tuğçe sanırım sen de yarın gidecektin hayırlı haberlerle gel inş. ki tüm dr gidenler güzel dönelim inş. didem inş. kafana göre bişiyler bulursun ist.da.....

sabah girecek olanlar GÜNAYDIN
megul, edanur, tuğçe, şirvan, selinay, ovtemizkan, urla,çiçek, bursasu, iyuksel, april, glnmkvrck, saphire, rumelili, etoprak,didem,aliye, ebrar, elavinya, april, rosebery, sengun, womanly YANİ TÜM NİSAN ANALARI hepinize iyi günler... bi de çok konuşmayın da sayfalar yığılmasın acıyın bizim gibi giremeyenlereeee:):):):): bebişlerinizi ve sizi Allah a emanet edyorum.... dua edin bizlereeee.... yarın ancak okuyabilirim ya da hiç giremem... o yüzden şimdiden yazdım:):):) ama susayım artık uykum da geldi...... hadi görüşürüz inşallah muhabbetle.........

bende tık tık yapıyorum ama eşim hemen kızıyo rahat bırak kızımı diyo:))
birde bütün gün oynuyo eşim gelince duruyo.. ta ki o yatıp uyuyana kadar:))
babasına uslu kızı oynuyo şimdiden araları çok iyi maşallah

bu arada benimde yarın sabah doktor kontrolüm var
birde şeker testimizi yaptıracağız inşallah iyi herşey iyi geçer..
çook özledim kızımı en son kontrolden bu yana 40gün geçti...

saphire benim eşim de kızıyo ahat bırak kızımı diye:):):):)
inş. iyi çıkar şeker testin.. ne yazık ki benim yüksekti bakalım dr ne dicek yarın....
megulcüm sana da iyi geceler.... ben çıkıyom artık uyumalıyım.....

herkese günaydın!!!
iyi haftalar...
güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir inşallah.
ben haftasonu giremediğim için çok şey birikiyor okuyacağım..
bakalım neler konuşmuşsunuz.
doktor kontrolü olanlar inşallah iyi geçer kontrolünüz...

Herkese merhaba
Ben de nisan annesiyim
23 nisan beklenen doğum tarihi:)
uzun süredir sizleri takip etmeme rağmen yeni üye oldum.
Artık sık sık buralardayım inş.

Günaydın kızlar..
Tuğçe canım çok geçmiş olsun
April iyi olmana sevindim
Dr kontrolüne gidecek arkadaşlar
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..

Bu arada cumartesi günü öğleden sonra eşimle birlikte
Ayrıntılı ultrasona gittik
Çok şükür içim rahatladı
Herşeyi çok iyi oğluşumun
4boyutluda gördük resim ve cdde aldık
Bakmaya doyamıyorum
Allah bu duyguyu yaşamayı her bayana yaşatsın
Çok farklı, muhteşem bir duygu
Bebişimi ekranda öyle görünce çok duygulandım
Eli, kolu hiç rahat durmuyodu
Kıpır kıpırdı maşallah:)))
Mucize gibi birşey

Bu arada oğluşum 491gr olmuş
Gelişimi çok iyi dedi dr.

Herkese güzel bir gün diliyorum
Öpüyorum hepinizi kızlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…