2009 Nisan Anneleri buraya

iyi akşamlar çiçek bursasu ve herkes:):) ben de buralardayım bi gidip bi gelsem de....
offfff ne güsel iki gün dinlendim okul yok yorgunluk yok.... yine başlıyo yaa artık çok zor gelmeye başladı... şu beş hafta da bir bitse..... zate belim aarıyo sizler nasılsınız kıslarrrr.... Allah hepinize iyilik versin....

gedacım selam sanada yalnız kaldım ben burda saatlerdir yaa neyseki bursasu ve sen geldiniz:) bu arada demin nutellayı yarıya indirdim offf çok pişmanım:)

hehehe ya ben hergün yiyorum çikolata ahada şuraya yazıyorum ben kesin diyete girerim sen şeker ölçtürmüşmüydün çiçekçim

canım ocağın 3 üne gün verdi şeker yüklemesi gününü sanırırm bendede şeker problemi çıkabilir hatta çocuk içimden şeker şeklinde çıkıcak çünkü annesi çılgınlar gibi tatlı yiyo:) kendimi durduramıyorum bazen ya. bu arada ben normalde hiç tatlı yemeyen bi insandım

senin bebiş çok seviyor herhalde ya ben çikolata falan yiyorum ama benim bebiş aşırı tepki vermiyo senin ki neler yapıyo çiçek

benimkinin çikolataya verdiği bi tepki yok sadece akşam oldumu tepinmeye başlıo o kadar. bu arada öğrendim en sonunda 32 haftadan sonra 15 günde 1 gidecekmişiz 36 haftadan sonrada her hafta gidicekmişiz kontrole

şanslısın sen ya ben ayda 1 gidiorum özlüorum fıstığımı valla:) bu arada dikkatli olmmaız lazım iyice vücut ağırlık merkezi deişio çünkü dün gece tuvalete kalktım klozete otururken öne eğilerek oturuoruz ya ben düştüm öne doğru:) uyku sersemi tutunamadım hiçbiyere yuvarlandım ama bişey olmadı gülmeye başladım eşim geldi beni kaldırdı falan. tabii bunda benim sakarlığımın da etkisi var ama dikkatli olmak lazım:)

benide güldürdün nasıl düştün öyle ya
benimde bu sabah ayağıma bir kramp girdi ayak parmaklarım ters döndü uykuda oldu bide uyuyoduk başladım bağırmaya uyku sersemliğiyle derdimide anlatamıyorum eşimde eli ayağına dolandı ne oluyor diye söledim sonra masaj yaptı geçti

valla güzelim düştüm işte rezil bi şekilde doğurana kadar ne komik şeyler yaşiicaz kimbilir:) e bi tane daha var bööle komik bişey eşim geçen ayakkabımı bağlıodu yerden kalkarken göbeğime kafa attı yanlışlıkla ama acıdı valla sert kalktı çünkü yerden. bakalım bizim elimizde bebekcik sağlam kalır inşallah:)

benimde şu 2 haftada bayaa büyüdü ondan önce çok ufaktı göbekcik. hatta bi anda büyüdü die eşim falan şaşırdı. yarın bende koycam göbüşümün fotoğrafını:) bu arada benim göbek bölgemde tüylenme oldu dökülür doğumdan sonra diolar ama emin deilim

benim arkadaşımında kız bebekti o da çok tüylendi dökülür diyolar alma bekle ne olcak
benimde son 2 haftadır büyüdü bebeği hareketlendirmek için özel olarak yaptığın birşey varmı

evet arkana yastık koy sırtüstü uzan karın bölgen biraz gerilir gibi oluo o zaman bebiş rahatsız oluo sanırım kıpırdanmaya başlıo. ben bazen tık tık tık yapıorum ona uyanıo ama bazen oluo her zaman işe yaramııo

Herkese selam. Tansyon, şeker, kramp..vs. herkeste ayrı dert. Umarım tez vakitte hepimiz sağsağlim kurtuluruz
Kan takviyesi bana ve bebeğime iyi geldi gibi. Perşembeden beri şikayetlerim azaldı bebek zaten hareketliydi şu an durduramıyorum. Dr. oksijen aldığı için hareketliliğinin normal olduğunu söyledi. Yarın kan sayımı yapılacak bakalım aldığım kan olumlu olmuş mu? Açıkcası merak ediyorum. Marta kadar bizi idare etse, son ay bi ünite daha alır doğumumu bende normal yaparım herhalde diye umuyorum.
Karnınızdaki gerginlikten bahsetmişsiniz aynısı zaman zaman bendede oluyo. Bazen patlicak gibi hissediyorum sonra geçiyo. 9. ay davul gibi olcaz herhalde-tatlicadiarzu-

valla böyle çok abartmadan pıt pıt diye vuruorum orda öyle rahata alışmasın hihihihihihih. ben çok uğraşıyorum onunla eşim kızıo hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…