2009 Nisan Anneleri buraya

canım çok teşekkür ederim bir ara uğraşayım bakalım inşallah olur:ecrin_bebek:

merhaba kızlar,

zeynedcim bozma moralini eminin bebişinin bişeyi yoktur sağolsun doktorlar en küçük bir süpeyi bile değerlendirmek istiyolar. sen canını sıkma iyi düşün iyi olsun.

selinay oğluna geçmiş olsun canım.

urla gözün aydın herşey çok güzel gitmiş dün gece .muhabbetiniz daim olsun.

april umarım 10 gün sonra yapılacak testte sonuçların güzel çıkar canım.

etoprak maşallah bebeğine ne tatlı çıkmış fotosu çok güzell.

çiçek göbişine maşallah canım .tabi artık dengemizi bozacak kadar büyüdü göbekler aman dikkatet.
taşınırken yormamaya çalış kendini.

kızlar hamilelik beni baya unutkan yaptı hatırlayabildiklerim bunlar. kırılmaca darılmaca yok biz hamileyiz di mi yaaaa.

kızlar noolur tuz kullanımı çok azaltın ben dün 8 aylık hamile gördüm kız kilodan değil ödemden duba gibi şişmiş çok üzüldüm ayak bileklekleri şişlikten zor kıvrılıodu yürürken canı yanıodu zavallının. tuzlu şeyleri az yiyin yemeğe ekstra tuz serpmeyin lütfen.

oyoyoyyyyyyy kaçırmışım herşeyi yaw arkadaşlar,ne yazmışınız mübarek oku oku bitmedi valla
saat kaçtan beri kendimi çok büyük bir görev ifşa etmiş gibi görüyorum desem yeridir yani,ay siz karın görmemişiniz bu arada ben oldum bir fil boy 1,75 ti çekmemişsem fakat kilo kaç şuanda bilmiorum çünkü tartımın pili bitti hala takmadık...

sagolun kızlar...........................

biz meyve yedik şimdiii............... yarasın benim ogluşuma

kızlar doguma hazırlık konusuna göz attım birazda 26.haftada hastane cantasını hazırlıyanlar varrr

aslında hazır durması gerekliii

ben dün eşime diyorum bak bana bişey olursa saglık karnem burda eeheeheheh

ben ocak ayında alışverişimi yapıcam allah nasip ederse cantamıda hazırlarım inşallah

kızlar dün eve giderken durakta beklıyorum 45 yaşlarında bi teyze kalktı kızım gel otur hamilesin dedi

yok sagolun teyze dedim ay bi hoşuma gittiii kıyamam yaa

gecenlerdede komşumuz var onunla konuşuyoruz onun bebegi 7.aylık dogmuş tek nedeni stersti diyor eşiyle sorunları varmış o sıralar

ama diyor allahın sevgili kuluymuşum persembe günü dogum yapmış tabi nerden haberi olacak kadın doguma gidecek

salı günü kadın cagırtmış evıne temızlik misler gibi olmuş evi
carsambada kendini temızlemiş
persembe bi agrı i sancı doktora

tabi şuan oglu 8.yaşındaymış

allahım dedim banada öle malum etde bende tertemız olup gideyim dedimmmm

cok korkuyoum kızlar amansız yakalanmaktan

merhabalar kızlar bugün 12de kalktım maşallah :) kahvaltımızı ettik oğluma sonrada hemen geldik oku oku onca bitirdim unutmadan hemen söleyeyim urlacım çok sevindim eşinle aranızın düzelmesine dün gece fazla zorlamasaydın kendini delikafadulden

gedacım takma kafana bu doktorlar bizden daha pimpirikli bişey çıkmaz inşallah cnm

zeyned cim benim 2 li ve 3 lü testim temzi çıktı şükür ama doktor yinede amnion sentes istersen yapalım dedi ya eminim bişey yoktur hiç takma kafana ya bu doktorlarada sinir oluyorum inasnın canını sıkıyolar yok yere

şemsamer üzülme cnm ya herkes düşünceli olamıyor malesef senin hamile olduğunu biliyorlarmı
işte 4 sene üniversite okumuşlar ama insanlıktan nasibini alamamışlar böylelerini çok kınıyorum klava: üzme bebişinide kendinide değermi cnmm
:1hug:

yazmayı unuttuğum arkadşlar varsa kusura bakmayın

zeynedcim arkadaşlar benim de düşüncelerimi ifade etmiş. ama ben de bi kez daha söyliyim daha önce ikilitestin riski düşük çıktıysa büyük olasılıkla bişey çıkmamıştır. sonuçta rski yüksek çıkanlar da amniyosentez yaptırıyo sağlıklı çıkıyo bebekleri. yine de doktorların söyledikleri insanın içine böyle dert oluyo. istersen kendini rahatlatmak için bi doktora daha görün. Allah'a emanet bebeklerimiz. Allah korusun onları.
şemşamer gerçekten canın o yediklerinden hiç istemese bile insanın zoruna gidiyo dimi. Takma kafana canım. hiçbişey bebişlerimizin sağlığından önemli değil.
çiçekçim fazla yorma kendini taşınırken canım.ben bi gün temizlikçi çağrıyorum. o gün bile ayakta gezinmekten canım çıkıyo valla.Allah yeni evinizde huzur mutluluk versin canım
urlacım seninde gecenin güzel geçmesine sevindim.valla surat yapıyoruz da noluyo yine kendi gecemizi mahvediyoruz. bebişlerimiz stresimizi hissediyo. olan yine bize oluyo. benim eşime kızacak küsecek o kadar sebebim var ki inanın. ama kendime üzüntü çıkarmaktan başka bişey olmuyo. takmamaya ona hak vermeye çalışıyorum.
etoprak bebişinin resmi gerçekten güzel çıkmış. benimkiler bu kadar net değil. 30 -32. haftalarda 4 boyutlu ultrasonu olan uygun fiyatlı bi doktor bulup bi kerelik muayeneye gitmeyi düşünüyorum.
ay çok uzun yazdım. gerisini 2. bi mesajda yazıyım

kimse kalmamış sitede. herkes öğle yemeğine gitti herhalde
kızlar aklıma takılan bişeyler var. benim doktorum hiç bi test yaptırmıyo bana. yani kan sayımı idrar tahlili falan. bi şikayetim yok ama. yinede rutin kontrol olarak yaptırması gerekiyor diye biliyorum ben.
doktorum gereksiz testler yaptırmıyo diye düşünüyodum ama bu kadarı da fazla galiba. belki kendisi bakıyodur ama rahim ağzı ölçüsü ile ilgili bana bişey söylemiyo.
benim de annemin benden önce bi 7 aylık doğumu var ve 16 saat yaşatabilmişler. illa benim de öyle olcak diye bişey yok ama benim hep aklımda işte. soktoruma söylemedim bunu. söylesembelki psikolojik açıdan beni rahatlatmak için bişeyler yapar.
doktor ve hastane de değiştirmek istemiyorum böyle bişey için. bu doktora zaten tavsiye ile gittim. dru beklerken dışarda hastaları hep çok iyi bi doktor diye konuşuyolar. hastanede hamile çalışanlar bile ona gidiyo. demekki iyi.
bi dahaki gidişimde isticem bu testleri. ben de bilmişlik taslar gibi olsun istemiyorum ama bi problem varsa şimdiden çözelim sonuçta normal doğum istiyorum.

haklısın canım benımde annem beni 7 aylık dogurmuş evet izlerde aynı olacaz diye bişey yok ama ben bazen tedirgin oluyorum doktoruna sor hatırlsın benımde pazartesi günü kan idrar tahlilim olacak

teşekkürler canım

ehehehhehhe
bursasu güldürdün beni dikkatli sakin sakin oldu bitti hersey ehehehehehee

kızlar benim çok yakın bi arkadaşım da hamile. 30 haftalık şu anda. idrar tahlilinde böbrekte kum hatta kumdan taşa dönüşme bulguları varmış.endişeli biraz. internette radım ama gebelikte ne gibi sorunlar ortaya çıkar bulamadım. sizin bi duyumunuz tecrübeniz var mı?

kızlar bende avatara koydum resmi çok şiştim şişkoyum bakın bi......................................

selinay maşallah göbişine. hiçte senin söylediğin gibi abartılı bişey görünmüyo canım gayet tatlı bir hamiş olmuşsun.

aliye83 arkadaşına çok geçmiş olsun canım. umarım çok sorun çıkaracak bir durum değildir.

selaaaammmm... okuldan yeni gedim biras telefon trafiğinden sonra sizi okudum anca bitti:) şimdi selam verip yemek yemeye gidecem... hoş bu yemeleri azaltsam ii olacak....ya o kadar çok da yemiyom ama 3 kilo almışım canım sıkıldı.... hedefim 68le tamamlamak.... çünkü o zaman 15 kilo almış olcam ama bööle giderse zor hep eti puf yüzünden... kocam bisürü alıp çekmeceye dolduruyo gir çık yiyom neyse....

bu arada zeynedcim ben hiç bi test yaptırmadım... sadece ense kalınlığı.... yani Rabbe güvendim.... şu saatten sonra risk alma küçük bir ihtimal için... Rabbim bebeklerimizi korusun..... hem burada okumuştum sanırım down tehlikesi var demişler sonnra düşük olcak demişler ama herşeyiyle sağlam ve zeki bi bebek doğmuş.... hatta oku sen de hatırlayabilirsem başlığı yazarım.... "..... bebeğin mucizevi doğumu" gibi bişeydi....

kıslar bu arada dün benim cimcime bi hareketliydi ki....dr. teyzesi senin iç tarafına dönmüş bi güzel kasılmış tekmeliyo falan diye güldürdü... yaa o tekme attıkça tuvalete gidesim gelliyo demek ki hep arkası dönük idrar kesesine vurup duruyo yaramas....

urla iyi olmana sevindim....
dr. g,decek arkadaşlar güzelliklerle dönün inş.
bakalım benim 100gr nasıl çıkacak.. hoş daha yaptırmadım ama 12 saat açlık üstüne şekerli su ve 3 saat daha aç..... offff nasıl dayanacam bennnnn...
neyse çok uzattım... hemen sustum gidiyom birasdan gellirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…