ufff neredeyse bi sayfayı ben doldurmuşum :))))
anlatayım tuğçecim..şimcik bu sayfanın en üst kımında faydalı linkler die bi bağlatı var onun alt linklerinden biri "kullanıcı profili düzenle" o linke tıklayınca bi sayfa açılıyor.. sayfanın sol tarafında ayarlar&özellikler başlığının altında avatarını değiştir die bişi var. işte o avatar sayfasının en altında bilgisayarınızdan resim yükleyin (browse) kısmına gelip browse tıklıyosun açılan pencerede yüklemek istediğin resmin olduğu yere gidip o resme tıklıyosun kaydediyosun son olarak.. bu kadar :)
bu arada tahliller benim de kötüsenağlamasenağlama
dr. 100gr şeker testini istedi.
idrar tetkikinde de yolunda gitmeyen bişiyler var sanırım (dedi de ben anlamadım) ve idrar kültürü istedi bu defa....idrarda bişiy varmış....:1no2:
gelelim kiloyaaaaaaa.......... ben 62 olmuşummmm.. 1 kiloyu düştük 61 bot, kıyafetler (kat kat giyinmiştim de) yani son gittiğime göre 3 kilo almışım... dr dikkat et dedi... ayyy ben napcam... son 3 ayda kaç kilo alınır ki....
ebrar, çiçek ve diğer kaynana derdi olanlar Allah yard olsun.....
Kızlar iyi geceler...Bugun detaylı ultrasyonum vardı,22+5 haftalık hamileyim,o kadar moralım bozuldu kı,hala uyuyamadım:çok üzgünüm: bebegımın herseyı normal,butun organları orantılı,kalbı ve damarları ıyı calısıyor,ense kalınlıgı ıdeal,vs,vs.Ama dr kalpte cok hafıf parlaklık oldugunu,bununda kıreclenmeden kaynaklandıgını,ılerleyen haftalarda yokolabılecegını soyledı,sonra bebegımın bas ayak parmaklarının cok az daha ayrı gıbı durdugunu soyledı,bu ıkısı cok az da olsa down sendromu rıskı olusturabılırmıs,amnıyosentez onerdı ki bu dusuge bıle sebep olabılıyor,riski var...moralım cok bozuldu,cok uzuldum,hersey normal gıderken...bu yazdıklarım konusunda fikriniz varsa ve paylaşırsanız sevınırımm..
arkadaşlar bişey sorcamsize ya , ben mi çok abartıyom anlamadım inanı şımdi ağlıyorum.
ben bir okulda memur olarak çalışıyorum, iki ay felan oldu bu oulda başlayalı, müdürmle çok anlaşamadım biraz sürtüşmemiz oldu . odam ayrı. ama öğretmenler akaşma kadar girip çıkıyolar. elimden geldiğince onlara güler yüz gösteriyorum. işlerini hallediyorum. hiç biriyle bir tartışmaya girmedim. bende ara sıra öğretmenler odasına gidiyorum. çay felan almaya. yaa gittiğimde masanın üstü pasta börek, çörek , çıkılota yığılı oluyor. öğrenci velileri yapıyolarmış. inan hiç biri teklif etmiyo ya . sabahtır beri yine öğretmenler odasında tıkınıyorlar, görüyorum, hizmetliler odasına çekiyorlar biride sen hamilesin canın çeker diye teklif etmiyo ya . derdim pasta yemek değil. doktoro gidcem aç gidcem zaten ama insanbi teklif eder ya . sabah eşimde sağolsun, hiç doktora götürüyüm felan diye teklif etmedi zaten kafam ona bozuk . şimdi hüngür hüngür ağlıyom.
kimse kalmamış sitede. herkes öğle yemeğine gitti herhalde
kızlar aklıma takılan bişeyler var. benim doktorum hiç bi test yaptırmıyo bana. yani kan sayımı idrar tahlili falan. bi şikayetim yok ama. yinede rutin kontrol olarak yaptırması gerekiyor diye biliyorum ben.
doktorum gereksiz testler yaptırmıyo diye düşünüyodum ama bu kadarı da fazla galiba. belki kendisi bakıyodur ama rahim ağzı ölçüsü ile ilgili bana bişey söylemiyo.
benim de annemin benden önce bi 7 aylık doğumu var ve 16 saat yaşatabilmişler. illa benim de öyle olcak diye bişey yok ama benim hep aklımda işte. soktoruma söylemedim bunu. söylesembelki psikolojik açıdan beni rahatlatmak için bişeyler yapar.
doktor ve hastane de değiştirmek istemiyorum böyle bişey için. bu doktora zaten tavsiye ile gittim. dru beklerken dışarda hastaları hep çok iyi bi doktor diye konuşuyolar. hastanede hamile çalışanlar bile ona gidiyo. demekki iyi.
bi dahaki gidişimde isticem bu testleri. ben de bilmişlik taslar gibi olsun istemiyorum ama bi problem varsa şimdiden çözelim sonuçta normal doğum istiyorum.
zeynedcim arkadaşlar benim de düşüncelerimi ifade etmiş. ama ben de bi kez daha söyliyim daha önce ikilitestin riski düşük çıktıysa büyük olasılıkla bişey çıkmamıştır. sonuçta rski yüksek çıkanlar da amniyosentez yaptırıyo sağlıklı çıkıyo bebekleri. yine de doktorların söyledikleri insanın içine böyle dert oluyo. istersen kendini rahatlatmak için bi doktora daha görün. Allah'a emanet bebeklerimiz. Allah korusun onları.
şemşamer gerçekten canın o yediklerinden hiç istemese bile insanın zoruna gidiyo dimi. Takma kafana canım. hiçbişey bebişlerimizin sağlığından önemli değil.
çiçekçim fazla yorma kendini taşınırken canım.ben bi gün temizlikçi çağrıyorum. o gün bile ayakta gezinmekten canım çıkıyo valla.Allah yeni evinizde huzur mutluluk versin canım
urlacım seninde gecenin güzel geçmesine sevindim.valla surat yapıyoruz da noluyo yine kendi gecemizi mahvediyoruz. bebişlerimiz stresimizi hissediyo. olan yine bize oluyo. benim eşime kızacak küsecek o kadar sebebim var ki inanın. ama kendime üzüntü çıkarmaktan başka bişey olmuyo. takmamaya ona hak vermeye çalışıyorum.
etoprak bebişinin resmi gerçekten güzel çıkmış. benimkiler bu kadar net değil. 30 -32. haftalarda 4 boyutlu ultrasonu olan uygun fiyatlı bi doktor bulup bi kerelik muayeneye gitmeyi düşünüyorum.
ay çok uzun yazdım. gerisini 2. bi mesajda yazıyım
ehehehhehhemerhabalar kızlar bugün 12de kalktım maşallah :) kahvaltımızı ettik oğluma sonrada hemen geldik oku oku onca bitirdim unutmadan hemen söleyeyim urlacım çok sevindim eşinle aranızın düzelmesine dün gece fazla zorlamasaydın kendini delikafadulden
gedacım takma kafana bu doktorlar bizden daha pimpirikli bişey çıkmaz inşallah cnm
zeyned cim benim 2 li ve 3 lü testim temzi çıktı şükür ama doktor yinede amnion sentes istersen yapalım dedi ya eminim bişey yoktur hiç takma kafana ya bu doktorlarada sinir oluyorum inasnın canını sıkıyolar yok yere
şemsamer üzülme cnm ya herkes düşünceli olamıyor malesef senin hamile olduğunu biliyorlarmı
işte 4 sene üniversite okumuşlar ama insanlıktan nasibini alamamışlar böylelerini çok kınıyorumklava: üzme bebişinide kendinide değermi cnmm:1hug:
yazmayı unuttuğum arkadşlar varsa kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?