2009 Nisan Anneleri buraya

canım üzülme Allah a emanet banada doktorum bir sürü şey dedi ama hamd ı senalar olsun bişey çımadı hemen canını sıkma inşallah birşeyi çıkmaz bebeğinin burunn kemiği falan ölçülmedimi onlarda bazı hastalıkların belirtisi inşallah hiç bir sorun yoktur geçmiş olsun

canımm büyük geçmiş olsun başına neler gelmiş öle allah korusun ee sonuç ne oldu vuran arabayı bulabildiniz mi .. canım kadıköy saray muhallebicisinde saat 14.00 de bu cumartesi buluşucaz sende gelebilirsen gel. kaydirigubbakcemile2
msn den tel vermek iyi fikir. BEN BUGÜN AÇIYIM KİMİ AÇIK GÖRÜRSEM VERİRİM

canim malesef her yerde o türlerden mevcut...
takma kafana herkesin basina gelebilecek seyler malesef..
biz üzülüyoruz çünkü öyle düsünmüyoruz, biz veririz aman bişi olmasin .....
ama farkediyorum insanlar, güzel yemek tarifi söylüyor yaptigi seyi ballandira ballandira anlatiyor, yada bişi yiyor ..... böyleleri var neyazikki.
bosver takma kafana... caninin istedigi bisi olursa satin al yada annene yaptır:):ecrin_bebek:

Günaydın güzel anneler.Nasılsınız bakalım.Beni bugün sağlık ocağından çağırdılar kan tahlili yaptırdık yine bakalım nasıl çıkacak.Aç gitmiştim ama çok zor dayandım saat 9 a kadar bayılacaktım nerdeyse.
Şemşamer canım çok üzüldüm ne düşüncesiz insanlar var yani.Bende senin gibiyimdir öyle yüzsüzlük edip iki çift lafda edemem kimseye oturur ağlarım.Boşver canım takma kafana.Eşine gelince erkekler gerçekten çok unutkan ve duyarsız.Büyük ihtimalle unutmuştur bile senin doktora gideceğini.Sakın üzülme bak bebişte üzülüyo orda.
Urla hadi iyisin valla.Darısı bizim başımıza.Dün akşam biraz sitem etmiştim sen artık hiç öpmüyosun beni diye.Ben uyuduktan sonra yatağa geldiğinde öpüyo beni.Benim gözüm açılmıyo oysa.Sabahta kahvaltı yaparken mini diziler oluyoya bazı kanallarda öyle bişey vardı adam hamile karısına soğuk davranıyodu kadında söylüyodu sen değiştin diye.Meğer adamın sevgilisi varmış.Benim eşime baktım oda gülüyo demek böylemi oluyomuş diyo.Sinir şey dalga geçiyo hep benle.
Zeyned canım çok üzüldüm ama bence bebişin hiçbişeyi yoktur.Ama illa için rahat etmiyosa amniyosentez yaptır.Ablam yaptırdı büyük kızı lösemi olduğu için kordon kanı uyacakmı diye.Bişey olmadı.Hatta onun bebektede böbreklerinde sorun var demişlerdi şimdi sapasağlam bi kızı var.

kızlar ya bu şeker yüklemesinden bende korkmaya başladım ya benımdesonuclarım kötü cıkarsa diye...............

pazartesi bizde gidecegiz inşallah

bu persembede tatonoz aşımızın 2.dozu var

ehehehhe maşallah halimize tütüü biz cok iyiyidik dün gece benım cinsligim gitmişti ondan yoksa ben surat yapsam kesin devam ederdik....

dün gece cilveleştik v.s güzeldi allahım herkesi mutlu kılsın......

ehehehhe maşallah halimize tütüü biz cok iyiyidik dün gece benım cinsligim gitmişti ondan yoksa ben surat yapsam kesin devam ederdik....

dün gece cilveleştik v.s güzeldi allahım herkesi mutlu kılsın......

Amin canım.Allah cümlemizin yuvasına mutluluk, sağlık ve huzur versin.Hiçbir çocuk anasız babasız kalmasın.Mutluluk sevgi aşk bunlar çok kolay bulunabilen şeyler değil o yüzden çok kolay kaybetmememliyiz.Değerini bilmeliyiz.Bebişlerimiz çocuklarımız için.

şemşaver canım çok üzüldüm yaa.. hamile olduğunuda biliyorlar ne kadar ayıp 1 tanede insan yokmuymuş aralarında çok sinir oldum. allaha havale et . canım ben bi yerde bi şey gördüm adını yazmıyım. gördüm 2 gün yiyemedim oturup ağlamıştım hamilelik böle bişeymiş seni çok iyi anlıyorum... :teselli:
eşinde sen tam hassasken ilgisiz davranmış ama adam nerden bilsin bende cinsiyet öğrenmeye giderken mesayisi uymuyordu ben gidicem sen gelcen mi dedi nasıl geliyim mesaim ters çıkamam dedi akşam cinsiyeti öğrendim dedim niye beni çağırmadın diyor dengesiz anacım bu erkekler. delikafadulden

24. Hafta

• Artık O "ele geliyor": Bebeğiniz son bir haftada 100 gr. daha aldı. Bu ağırlık kaslar, kemikler ve organlarda.
• Tad alma duyuları oluşuyor: Eğer anne garip ya da acı bir şey içerse bebek hoşlanmadığını belirtir.
• Avuç içlerinde küçük çizgiler oluşur: Kas koordinasyonlarının geliştiği bebeğinizin parmağını emmesinden bellidir.
• Ter bezleri: Önümüzdeki 7 günde ter bezleri oluşacaktır. Her zaman şikayet ettiğimiz ter bezleri yaşam için şart olan dokulardır.
• Bebeğinizin akciğerlerinde hava kesecikleri oluşmaya başladı: Doğumdan hava solumayı sağlamak için akciğerler "sürfaktan" adı verilen bir madde üretirler. Bu madde, minik hava keseciklerinin çeperlerinin birbirine yapışmasına engel olur. Bu sayede her nefes alışında kesecikler hava ile dolar.
• Yaşayabilme (viabilite): Bu hafta bebeğiniz resmi olarak "yaşayabilme yeteneğini" kazanmış olsa da olası bir erken doğum sonrasında pek çok komplikasyon kapıda beklemektedir.
• 50 gram glukoz testi: Gebelik takibinizde 50 gram glukoz yükleme testi için 24-28. gebelik haftaları arasında uygun dönemdesiniz. Bu testin normalden yüksek çıkması durumunda ise 100 gram Oral Glukoz Tolerans Testi'nin (OGTT) yapılması gerekecektir.
• Bebeğiniz 600 gr ağırlığında ve 30 cm, yaklaşık bir cetvel uzunluğunda.

kızlar herkese merhaba;

zeynedcim geçmiş olsun .amniyosentez yaptırmadan önce başka bir doktora da gözük derim.
hemen bir doktor bişey söyledi diye , ona bağlı kalma derim.

günaydın kızlar...........
roseberry çok geçmiş olsun canım.................

zeynedcim sanada geçmiş olsun baika bi doktora daha görün moralini bozma derim...............

şemşamercim çok üzldüm ya bende osam üzülürdüm,ama ben yüzlerine karşı şakaya getirip sölerdim valla..............................................
ağlamana değmeyecek insanlar için ağlama canım.........................

urla şımarmış valla,bende şımarmak istiyom ya,benim kocamda bu ara pek ilgisiz gıcık,bende dünden beri konuşmuyom ne oldu diye sorup duruyo sinir oldum adama valla ormandanmı geldi bunlar anlamadımki................................

Maşallah oğluşuna
Bizde cumartesi böyle bir fotoğraf aldık ama
Koymadım:)
Çok tatlı çıkıyolar 4boyutlu ultrasonda:)
Yerim ben onları.:1rolleyes:

canım bende gittim çok şükür mükemmel bir duygu Allah bozmasın ama benim miniğim elleri yetmiyomuş gibi ayaklarıylada yüzünü kapattı ama biz gördük yinede canım o benim hamd ı senalar olsun onu yaratan Allah a kurban olurum

Günaydın kızlar,

zeyned bozma moralini, hep dua et bebeğin için..inşallah bişi çıkmaz.bu doktorlar bayılırlar zaten insanın yüreğine indirmeye!!

seninde göbeğin benimki gibi önden gidiyor kaydirigubbakcemile3 artık hamileye benziyoruz, çok garip bişey bu!! ama çok hoş görünüyosun gerçekten.. yeni ev konusunda allah yardımcın olsun.. ama ben yeni şeyleri severim, inşallah allah ağız tadıyla oturmayı nasip eder..

evet genelde pek yükselmiyor, biraz hülyalı geziniyorun ortalıkta ama kendimi çok kötü hissetmiyorum..ama banada dediler 8-6 nın altına düşersen kötü o yüzden dikkat et kendine dediler.. ayyy 7-3 bu ne canım yaaa, ne iyi gelir bilmem ama dikkat et kendine valla hiç bu kadar düşük tansiyon duymamıştım CADIARZU düşük tansiyon normal doğumu çok kolaylaştırıyomuş diyolar bu arada doğrumudur bilemem şutarafagitti

bu arada şu gribi atlatın artık kızlar, iyüksel nasıl oldu acaba?? o da kötüydü.. bu arada salgın var kendimize dikkat etmeliyiz..benim eşimde grip, benden kaçacak yer aramaya başladı senağlama dün üşütmüş çok fena, nazar mı değdi anlamadım ki iyiyiz biz derken :1no2: adam salonda yatıcam diye tutturdu dün gece :1shok:

hayret bişi ya senin bu bahsettiğin insanlar eğitimci değil mi canım ??? nasıl insanlara emanet edicez çocuklarımızı, daha kendileri medeniyetten bihaber!! bunlar mı öğretecek insanlık meziyetlerini çocuklara??? sen takma kafanı, ne yapıcan heryerde var böleleri!!

günaydın nisan bebişleri ve onların güzel anneleri........................................

ben bu gün bomba gibiyimmmmmmmmm

dün gecemiz süper gecti sabahta öpücüklerle uyandırıldım.............

vayyyyy urlacııııımmm sırnaşık şey allah bozmasın şekerimm Şeniz aman tahtalara vur

ya bu msn adreslerine nasıl ulaşıyorsunuz buradan vermek yasak die biliyorum ben başka nasıl ulaşıyorsunuz??

ayy ya benim oğlumda ayrıntılıda parmağını emiyodu, hatta öylede bi resmi varr. geçen bi tv kanalında 6 aylık bebeği sezeryanla alıp yaşattılar ama 3 ay yattı küvözde, yaşama ihtimalleri yüksek ama yine zamanında doğarlar sağlıla inşallah..
bu arada kızlar pınar altuğ un doğurmasına 6 hafta kalmış hiç gördünüz mü halini ne kadar şişmiş.. ellerim ayaklarım çok acıyo diyooo. son aylarda böyle mi olucazzz ya ben hiç dikkat etmemiştim. yüzü falan çok şiş!!

ufff neredeyse bi sayfayı ben doldurmuşum :))))

anlatayım tuğçecim..şimcik bu sayfanın en üst kımında faydalı linkler die bi bağlatı var onun alt linklerinden biri "kullanıcı profili düzenle" o linke tıklayınca bi sayfa açılıyor.. sayfanın sol tarafında ayarlar&özellikler başlığının altında avatarını değiştir die bişi var. işte o avatar sayfasının en altında bilgisayarınızdan resim yükleyin (browse) kısmına gelip browse tıklıyosun açılan pencerede yüklemek istediğin resmin olduğu yere gidip o resme tıklıyosun kaydediyosun son olarak.. bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…