Kızlar iyi geceler...Bugun detaylı ultrasyonum vardı,22+5 haftalık hamileyim,o kadar moralım bozuldu kı,hala uyuyamadım:çok üzgünüm: bebegımın herseyı normal,butun organları orantılı,kalbı ve damarları ıyı calısıyor,ense kalınlıgı ıdeal,vs,vs.Ama dr kalpte cok hafıf parlaklık oldugunu,bununda kıreclenmeden kaynaklandıgını,ılerleyen haftalarda yokolabılecegını soyledı,sonra bebegımın bas ayak parmaklarının cok az daha ayrı gıbı durdugunu soyledı,bu ıkısı cok az da olsa down sendromu rıskı olusturabılırmıs,amnıyosentez onerdı ki bu dusuge bıle sebep olabılıyor,riski var...moralım cok bozuldu,cok uzuldum,hersey normal gıderken...bu yazdıklarım konusunda fikriniz varsa ve paylaşırsanız sevınırımm..
canımm büyük geçmiş olsun başına neler gelmiş öle allah korusun ee sonuç ne oldu vuran arabayı bulabildiniz mi .. canım kadıköy saray muhallebicisinde saat 14.00 de bu cumartesi buluşucaz sende gelebilirsen gel. kaydirigubbakcemile2iyi akşamlar kızlar cumartesi dr gitmiştim ya tahlillerimin sonucunu bugün aldım aşırı derecede anemi ve idrarda protein atımı var bide idrar yolu enfeksiyonu yok yok anlıycanız dr kansızlıkta bişeylerden şüphelendi tekrar farklı testler istedi üstelik ben kan şurubu kullanıyorum ama iki basamak merdiven çıkınca kalbim acaip çarpıyor bunlar yetmezmiş gibi bugün arabamı otoparka koymadım bizim sitenin hemen yanında AVM var oraya bırakıp alışveriş yaptım dönüşte arabama adamın biri çarpıp kaçmış sağolsun duyarlı vatandaşın biri çarpan aracın plakasını araca iliştirmiş adliyeye gidip suç duyurusunda bulundum iki basamak çıkmaya halim yoktu 3 saat mahkemede koşturdum kızlar nerde buluşçaksınız bende katılmak isterim ben beylikdüzünde oturuyorum hava güzel olursa görüşürüz ne güzel olur hepiniz allaha emanet olun....
msn den tel vermek iyi fikir. BEN BUGÜN AÇIYIM KİMİ AÇIK GÖRÜRSEM VERİRİMgünaydın arkadaşlar, april,geda, rosaberry geçmiş olsun
zeyned sanada geçmiş olsun inşallah doktorun yanılmapayıdır. arkadaşların dedği gibi bazı doktorlar çok pimpirikli oluyor. üzme kendini. bendede bi sürü şey patırmıştı allaha şükür hiç bişey çıkmadı oğlum sapasağlam doğdu.
bende randevumu erkene aldım. bugün 11 de gidcem. bakalım neyin nesiymiş bu kasılmalar. dualarınızı bekliyorum arakadaşlar.
bu arada buluşacak hanımlar siz msn den birbirinize tellerinizi verinsene, olurya yola çıkınca bi aksilik olur, net olmaz. garantiye alın derim. yerimseniben
arkadaşlar bişey sorcamsize ya , ben mi çok abartıyom anlamadım inanı şımdi ağlıyorum.
ben bir okulda memur olarak çalışıyorum, iki ay felan oldu bu oulda başlayalı, müdürmle çok anlaşamadım biraz sürtüşmemiz oldu . odam ayrı. ama öğretmenler akaşma kadar girip çıkıyolar. elimden geldiğince onlara güler yüz gösteriyorum. işlerini hallediyorum. hiç biriyle bir tartışmaya girmedim. bende ara sıra öğretmenler odasına gidiyorum. çay felan almaya. yaa gittiğimde masanın üstü pasta börek, çörek , çıkılota yığılı oluyor. öğrenci velileri yapıyolarmış. inan hiç biri teklif etmiyo ya . sabahtır beri yine öğretmenler odasında tıkınıyorlar, görüyorum, hizmetliler odasına çekiyorlar biride sen hamilesin canın çeker diye teklif etmiyo ya . derdim pasta yemek değil. doktoro gidcem aç gidcem zaten ama insanbi teklif eder ya . sabah eşimde sağolsun, hiç doktora götürüyüm felan diye teklif etmedi zaten kafam ona bozuk . şimdi hüngür hüngür ağlıyom.
Günaydın güzel anneler.Nasılsınız bakalım.Beni bugün sağlık ocağından çağırdılar kan tahlili yaptırdık yine bakalım nasıl çıkacak.Aç gitmiştim ama çok zor dayandım saat 9 a kadar bayılacaktım nerdeyse.
Şemşamer canım çok üzüldüm ne düşüncesiz insanlar var yani.Bende senin gibiyimdir öyle yüzsüzlük edip iki çift lafda edemem kimseye oturur ağlarım.Boşver canım takma kafana.Eşine gelince erkekler gerçekten çok unutkan ve duyarsız.Büyük ihtimalle unutmuştur bile senin doktora gideceğini.Sakın üzülme bak bebişte üzülüyo orda.
Urla hadi iyisin valla.Darısı bizim başımıza.Dün akşam biraz sitem etmiştim sen artık hiç öpmüyosun beni diye.Ben uyuduktan sonra yatağa geldiğinde öpüyo beni.Benim gözüm açılmıyo oysa.Sabahta kahvaltı yaparken mini diziler oluyoya bazı kanallarda öyle bişey vardı adam hamile karısına soğuk davranıyodu kadında söylüyodu sen değiştin diye.Meğer adamın sevgilisi varmış.Benim eşime baktım oda gülüyo demek böylemi oluyomuş diyo.Sinir şey dalga geçiyo hep benle.
Zeyned canım çok üzüldüm ama bence bebişin hiçbişeyi yoktur.Ama illa için rahat etmiyosa amniyosentez yaptır.Ablam yaptırdı büyük kızı lösemi olduğu için kordon kanı uyacakmı diye.Bişey olmadı.Hatta onun bebektede böbreklerinde sorun var demişlerdi şimdi sapasağlam bi kızı var.
ehehehhe maşallah halimize tütüü biz cok iyiyidik dün gece benım cinsligim gitmişti ondan yoksa ben surat yapsam kesin devam ederdik....
dün gece cilveleştik v.s güzeldi allahım herkesi mutlu kılsın......
Oldu bu defa, üzülme hatta bayıldım resmine. O ne şeker şey öyle. Maşallah ona yaaa
Hamileliğin 8. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMAN TV
Hamileliğin 5. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMAN TV
Hamileliğin 6. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMAN TV
Hamileliğin 7. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMAN TV
dün eklemiştim tekrar yeniliyorum izlemeyenler izlesin şirinliklere bakın
çok uğraştım ama oldu..teşekkür ederiz teyzesiçook tatlı benim oğlum tüm bebekler gibi :))))
çok uğraştım ama oldu..teşekkür ederiz teyzesiçook tatlı benim oğlum tüm bebekler gibi :))))
Maşallah oğluşuna
Bizde cumartesi böyle bir fotoğraf aldık ama
Koymadım:)
Çok tatlı çıkıyolar 4boyutlu ultrasonda:)
Yerim ben onları.:1rolleyes:
Kızlar iyi geceler...Bugun detaylı ultrasyonum vardı,22+5 haftalık hamileyim,o kadar moralım bozuldu kı,hala uyuyamadım:çok üzgünüm: bebegımın herseyı normal,butun organları orantılı,kalbı ve damarları ıyı calısıyor,ense kalınlıgı ıdeal,vs,vs.Ama dr kalpte cok hafıf parlaklık oldugunu,bununda kıreclenmeden kaynaklandıgını,ılerleyen haftalarda yokolabılecegını soyledı,sonra bebegımın bas ayak parmaklarının cok az daha ayrı gıbı durdugunu soyledı,bu ıkısı cok az da olsa down sendromu rıskı olusturabılırmıs,amnıyosentez onerdı ki bu dusuge bıle sebep olabılıyor,riski var...moralım cok bozuldu,cok uzuldum,hersey normal gıderken...bu yazdıklarım konusunda fikriniz varsa ve paylaşırsanız sevınırımm..
Kızlar hepinize günaydın en sonunda dün akşam göbek resmimi yoğun çabalarım sonucu ekledim hatta ilk hürrem arkadaşımız gördü:) Bu arada bizimkiler yardıma geldi bazı eşyaları kolilicez bugün malum cuma yeni evdeyiz. Şans dileyin lütfen. Hepinizin iyi bir gün geçirmenizi diliyorum.
canım bencede iyi benim de 20 haftaya kadar 9-5,8-6 diye gidiyordu hemşireler çok düşük ama gebelikte normaldiyorlardı birgün 7-3 çıkınca dr bayağı korkuttu çok düşük olmasıda iyi değil bebeğe yeterince oksijen gitmiyor demektir dedi vücut organlara kan pompalıyamazmış o zamanda, yani herşeyin fazlası zarar küçük tansiyonun 5 in altına düşmemesi gerekirmiş düşerse yüksek olmasından bile daha tehlikeliymiş,ama maşallah senin taansiyon iyi
canım benim teşekkür ederim ama biz kendimize dikkat ettikçe bişey çıkıyor yinede çok şükür, gribi yeni atlatmıştım şimdi yine grip oldum sürekli hapşırıyorum karnıma ağrılar giriyo hapşırık bari olmasaydı,sende eşya toplayayım derken kendini fazla yorma her işe koşturma eşin ve kendi ailen halleder nasılsa.
arkadaşlar bişey sorcamsize ya , ben mi çok abartıyom anlamadım inanı şımdi ağlıyorum.
ben bir okulda memur olarak çalışıyorum, iki ay felan oldu bu oulda başlayalı, müdürmle çok anlaşamadım biraz sürtüşmemiz oldu . odam ayrı. ama öğretmenler akaşma kadar girip çıkıyolar. elimden geldiğince onlara güler yüz gösteriyorum. işlerini hallediyorum. hiç biriyle bir tartışmaya girmedim. bende ara sıra öğretmenler odasına gidiyorum. çay felan almaya. yaa gittiğimde masanın üstü pasta börek, çörek , çıkılota yığılı oluyor. öğrenci velileri yapıyolarmış. inan hiç biri teklif etmiyo ya . sabahtır beri yine öğretmenler odasında tıkınıyorlar, görüyorum, hizmetliler odasına çekiyorlar biride sen hamilesin canın çeker diye teklif etmiyo ya . derdim pasta yemek değil. doktoro gidcem aç gidcem zaten ama insanbi teklif eder ya . sabah eşimde sağolsun, hiç doktora götürüyüm felan diye teklif etmedi zaten kafam ona bozuk . şimdi hüngür hüngür ağlıyom.
günaydın nisan bebişleri ve onların güzel anneleri........................................
ben bu gün bomba gibiyimmmmmmmmm
dün gecemiz süper gecti sabahta öpücüklerle uyandırıldım.............
canımm büyük geçmiş olsun başına neler gelmiş öle allah korusun ee sonuç ne oldu vuran arabayı bulabildiniz mi .. canım kadıköy saray muhallebicisinde saat 14.00 de bu cumartesi buluşucaz sende gelebilirsen gel.
msn den tel vermek iyi fikir. BEN BUGÜN AÇIYIM KİMİ AÇIK GÖRÜRSEM VERİRİM
24. Hafta
• Artık O "ele geliyor": Bebeğiniz son bir haftada 100 gr. daha aldı. Bu ağırlık kaslar, kemikler ve organlarda.
• Tad alma duyuları oluşuyor: Eğer anne garip ya da acı bir şey içerse bebek hoşlanmadığını belirtir.
• Avuç içlerinde küçük çizgiler oluşur: Kas koordinasyonlarının geliştiği bebeğinizin parmağını emmesinden bellidir.
• Ter bezleri: Önümüzdeki 7 günde ter bezleri oluşacaktır. Her zaman şikayet ettiğimiz ter bezleri yaşam için şart olan dokulardır.
• Bebeğinizin akciğerlerinde hava kesecikleri oluşmaya başladı: Doğumdan hava solumayı sağlamak için akciğerler "sürfaktan" adı verilen bir madde üretirler. Bu madde, minik hava keseciklerinin çeperlerinin birbirine yapışmasına engel olur. Bu sayede her nefes alışında kesecikler hava ile dolar.
• Yaşayabilme (viabilite): Bu hafta bebeğiniz resmi olarak "yaşayabilme yeteneğini" kazanmış olsa da olası bir erken doğum sonrasında pek çok komplikasyon kapıda beklemektedir.
• 50 gram glukoz testi: Gebelik takibinizde 50 gram glukoz yükleme testi için 24-28. gebelik haftaları arasında uygun dönemdesiniz. Bu testin normalden yüksek çıkması durumunda ise 100 gram Oral Glukoz Tolerans Testi'nin (OGTT) yapılması gerekecektir.
• Bebeğiniz 600 gr ağırlığında ve 30 cm, yaklaşık bir cetvel uzunluğunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?