Canım gözünaydıncanım bende gittim çok şükür mükemmel bir duygu Allah bozmasın ama benim miniğim elleri yetmiyomuş gibi ayaklarıylada yüzünü kapattı ama biz gördük yinede canım o benim hamd ı senalar olsun onu yaratan Allah a kurban olurum
Maşallah canım göbüşünekızlar bende avatara koydum resmi çok şiştim şişkoyum bakın bi......................................
arkadaşlar bişey sorcamsize ya , ben mi çok abartıyom anlamadım inanı şımdi ağlıyorum.
ben bir okulda memur olarak çalışıyorum, iki ay felan oldu bu oulda başlayalı, müdürmle çok anlaşamadım biraz sürtüşmemiz oldu . odam ayrı. ama öğretmenler akaşma kadar girip çıkıyolar. elimden geldiğince onlara güler yüz gösteriyorum. işlerini hallediyorum. hiç biriyle bir tartışmaya girmedim. bende ara sıra öğretmenler odasına gidiyorum. çay felan almaya. yaa gittiğimde masanın üstü pasta börek, çörek , çıkılota yığılı oluyor. öğrenci velileri yapıyolarmış. inan hiç biri teklif etmiyo ya . sabahtır beri yine öğretmenler odasında tıkınıyorlar, görüyorum, hizmetliler odasına çekiyorlar biride sen hamilesin canın çeker diye teklif etmiyo ya . derdim pasta yemek değil. doktoro gidcem aç gidcem zaten ama insanbi teklif eder ya . sabah eşimde sağolsun, hiç doktora götürüyüm felan diye teklif etmedi zaten kafam ona bozuk . şimdi hüngür hüngür ağlıyom.
Canım gözünaydın
Dediğim kadar varmış değilmi
Sevindim senin adına
Aynı doktor muane etti değilmi canım..
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah:Saruboceq:
canım evet MAŞALLAH çok güzel bir duygu RABBİM herkese nasip etsin,evet sanırım aynı dr. baktı,bizim oturduğumuz yere bayağı uzakta ama olsun değer çok şükür.
aliye83 arkadaşına çok geçmiş olsun canım. umarım çok sorun çıkaracak bir durum değildir.
kızlar bende avatara koydum resmi çok şiştim şişkoyum bakın bi......................................
kızlar bende avatara koydum resmi çok şiştim şişkoyum bakın bi......................................
bayramda hatırlayacaksınız biz gidememiştik kaynanamlar buraya geldiler... ki düğünden sonra ilk kez evimize geliyolar.. biz kurbanımızı bağışladıımız için etimiz olmadıını biliyolar... eşim heralde sana getirirler diye güldürdü:) hatta gelecekleri gün bana "kendini yorma annem sana sarma yapar ne de olsa sevdiğini biliyo.. bi çorba atıştırırız" falan dedi... ama ben yine de yemek yaptım... iyi ki de yapmışım....eve geldiklerinde ben bekledim şahsen ama sadece kıyafet çantaları vardı....
o kadar üzüldüm kiiiiii.... yani onların getirdiğini alamııcamız için deil ama taaa ankaradan bomboş gelmelerine bozuldummm... bi de eltime geçen bayram gece 11 de (aşağı apartman) pasta göndermişti kızıyla... o aklıma geldi neden bööle oldu diye çooook üzüldüm ve kırıldım... eşime dedim sonra haklısın dedi ama tekrar bi konu açılsa laf sööletmiyo.... ben de o günden beri aramıyom.. biras ağırdan satacam kendimi diğer gelini gibi... o bayramda gelmemişte geçen kaynanaya....ben haftada 2 kez aradım artık yok
bi de hamileyim ya bana almadınız bari bebişe getirin... abimin kaynanası ki daha evli deil abim benim bebeğe elbise almış annemlere getirmişken.... neyse.... çooook doluyum yaniiii.....
uzun oldu kusura bakmayın ama içimde bi yara... sizle paylaşmak istedim....
Gedacım seninkilerde gerçekten çok düşüncesizmiş.İnşallah bütün işleri sana yaptırmamışlardır bu halinle.Boşver takma kafana.Sende onlara oöyle davranırsın.Ankaraya giderken bomboş git.Aslında torunlarına bişeyler getirmeleri gerekirdi.Hiç mi heves etmemişler insan bi kazaktamı öremez.Neyse canım hiç düşünme bile.
geda canım benim durumumda kritik.Benim annemde seninki gibi hasta tansiyon var bel fıtığından iki kez amaliyat oldu bacağından 2-3 ay önce amaliyat oldu sağ elindede sinir sıkışmasından amaliyat olmuştu işe yaramadı bazen elinde tuttuğu şeyi bırakıveriyo .Ablam da haziranda doğum yaptı onun başınada gidemedi ben gittim.Yani annem gelemez ablam zaten gelmez 3 tane çocuğu var (olmasada çok soğuktur zaten öyle yardıma falan gelmez) tek umudum kızkardeşim onunda mart sonunda turizm sezonu başlarsa o hiç gelemez.Rehber kendisi.Bakalım artık kaynanamın eline kalıcam sanırım.Eltim 7 ekimde doğum yaptı onun başında kalmadı hiç kayınvalide(pek sevmez eltiyi oda onu sevmez zaten).Bende napıcak bilmiyorum.
kimse yok muuuu nereye kayboldunuz kızlar
bugün pek konuşan yok galiba.Bende birazdan çıkıcam.Bebişimle portakal sefası yaptık azönce.En sevdiğimiz şey hergün öğleden sonra portakal yemek.Yarın öğleden sonra doktora gidicem.Lütfen dua edinde bizimki malum bölgeyi tam göstersinde tam olarak öğrenelim erkek mi kızmı.Bence kesinlikle erkek ama yinede emin olmak istiyorum.Yarın sabah görüşürüz artık.Kendinize ve bebişlere iyi bakın.
gedacım oluyo böyle şeyler. ne kadar iyi olsalarda kötü niyetli söylemeseler de bazı lafları batıyo işte. yeri geliyo annenle bile ters düşüp anlaşamadığın oluyo ama annene karşı görüşünü söyleyebiliyosun. ama kayınvalidene o kadar söyleyemiyosun.
benim kayınvalidem 56 yaşında şeker tansiyon bel bacak ağrısı var. annem ona göre daha genç 48 yaşında. bakım açısından annem daha müsait yani. ben de anneme yakın oturuyorum zaten. kaynvalidem uzakta ama doğumda gelir yanıma. öyle çirkefliği, laf sokması yoktur ama ben şimdiden düşünüyorum lohusalığımı nasıl geçicek o günler diye. evde bir sürü insan olcak, gelen giden, anne kayınvalide, karışan görüşen, bebeğin bakımı bi yandan, hormonlar dibe vurmuş, lohusa psikolojisi bi yandan. doğumdan değilde sonrasından daha çok korkuyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?