2009 Nisan Anneleri buraya

Canım gözünaydın
Dediğim kadar varmış değilmi
Sevindim senin adına
Aynı doktor muane etti değilmi canım..
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah:Saruboceq:

kızlar bende avatara koydum resmi çok şiştim şişkoyum bakın bi......................................
Maşallah canım göbüşüne
Baya büyümüş
Benimkide son bir haftadır baya büyüdü..

canım yaaa üzme kendin cidden odun gibilermiş.... valla bizim okulda olsan varyaaa... ha ööle bi sürü bişiy olmas ama simit bile alsalar mutlaka sorar herkes ve hayır desen bi lokma da olsa bırakırlar.... işte insanlık zorla enjekte edilmiyo.... sıkma canını....
senin hesap ben de geçen kaynanama kırılmış sonra düşünüp düşünüp ağlamıştım:

(dün kaynana muhabbetinde yazacaktım ama ara ara eşim gelip gitti bakmaz da hani bakarsa üzülür bozulur diye yazamadım... o yüzden şimdi yazcam kıslar... içimde kaldısenağlama)

bayramda hatırlayacaksınız biz gidememiştik kaynanamlar buraya geldiler... ki düğünden sonra ilk kez evimize geliyolar.. biz kurbanımızı bağışladıımız için etimiz olmadıını biliyolar... eşim heralde sana getirirler diye güldürdü:) hatta gelecekleri gün bana "kendini yorma annem sana sarma yapar ne de olsa sevdiğini biliyo.. bi çorba atıştırırız" falan dedi... ama ben yine de yemek yaptım... iyi ki de yapmışım....eve geldiklerinde ben bekledim şahsen ama sadece kıyafet çantaları vardı....
o kadar üzüldüm kiiiiii.... yani onların getirdiğini alamııcamız için deil ama taaa ankaradan bomboş gelmelerine bozuldummm... bi de eltime geçen bayram gece 11 de (aşağı apartman) pasta göndermişti kızıyla... o aklıma geldi neden bööle oldu diye çooook üzüldüm ve kırıldım... eşime dedim sonra haklısın dedi ama tekrar bi konu açılsa laf sööletmiyo.... ben de o günden beri aramıyom.. biras ağırdan satacam kendimi diğer gelini gibi... o bayramda gelmemişte geçen kaynanaya....ben haftada 2 kez aradım artık yok
bi de hamileyim ya bana almadınız bari bebişe getirin... abimin kaynanası ki daha evli deil abim benim bebeğe elbise almış annemlere getirmişken.... neyse.... çooook doluyum yaniiii.....
uzun oldu kusura bakmayın ama içimde bi yara... sizle paylaşmak istedim....

Son düzenleme:

aliye83 arkadaşına çok geçmiş olsun canım. umarım çok sorun çıkaracak bir durum değildir.

sağol canım. inşallah rken doğum riski falan ortaya çıkmaz

kızlar bende avatara koydum resmi çok şiştim şişkoyum bakın bi......................................

selinay valla dozkanın dediği gibi hiçte çok şişko değilsina ama göbişin baya çıkmış. çok güzel ya.

Gedacım seninkilerde gerçekten çok düşüncesizmiş.İnşallah bütün işleri sana yaptırmamışlardır bu halinle.Boşver takma kafana.Sende onlara oöyle davranırsın.Ankaraya giderken bomboş git.Aslında torunlarına bişeyler getirmeleri gerekirdi.Hiç mi heves etmemişler insan bi kazaktamı öremez.Neyse canım hiç düşünme bile.

ebrarcım valla bizim oralarda pek alışık olmadığım bi davranışşş normalde bana çok iyi daranrlar ama demek ki samimiyet yok... yeni torunları var ne diye heves etsinler... bi de bana geçen bayram orda anlatıyodu batteniyelerini aldım falan diye...
çok zoruma gitti... bende aramıyom...haftada 2 hagi gelin ararmış.... bi de ben üniv. mezunu olunca kasmasın kendini diye ööle sıcak davranıyom ki....diğeri gibi olmak lazımmış senin elti gibii bi de iki durup bi durup "biz düşündük annen müsait çocuğa bakmaya doğumda falan gelir"demişti geçen bayram ben susmuştum şimdi yine hala aynı.... yine sustum... sonra kayınpeder doğumda hangi anneni isters,n gerçi biz senin anneni uygun gördük ama dedi. (annemin şekeri tansiyonu falan old. biliyolar) ben de kendi annemi isterim ama hasta old için sanırım bu annem gelse daa iyi olur dedim... kaynana hala biz seninkini uygun gördük sümeyyeyle dedi (sümeyye 13 yaşındaki görümcem) ben de bunun üzerine "kimseye yük olmak istemem... annem hasta gelemez ama bi arkadaşımı çağırırım sakın rahatsız olmayın, bebeğe de verir parasını bakıtırım çalışıyom en nihayetinde dedim ve sustum... sonra kayınpeder olmaz ööle nisan 1 de yollarım falan dedi ama ben kırıldım bi kere...

bi ara kaynana muhabbetinde ben iyi olduunu yazmıştım da selinay değişir demişti kesinlikle doğru çok güvenmemek lazım...

Geda canım benim kayınvalidede iyidir iyi olmasına ama değişir mi bilmem
Aynı evde oturuyoruz ama çalışmamada karışacaklar diye korkuyorum
bebeğimi kime emanet edeceğim o zaman
Hiçte söylemedim doğumdan sonra çalışmayı düşündüğümü
Maddiyattan dolayı çalışmak istiyorum ama
Kayınvalidem bakarmı bebeğime bilmiyorum...
Onlara kalsa hiç çalışmamaı istememişlerdi
Ne gerek var demişlerdi...
Ama para biriktirmemizde lazım...

geda canım benim durumumda kritik.Benim annemde seninki gibi hasta tansiyon var bel fıtığından iki kez amaliyat oldu bacağından 2-3 ay önce amaliyat oldu sağ elindede sinir sıkışmasından amaliyat olmuştu işe yaramadı bazen elinde tuttuğu şeyi bırakıveriyo .Ablam da haziranda doğum yaptı onun başınada gidemedi ben gittim.Yani annem gelemez ablam zaten gelmez 3 tane çocuğu var (olmasada çok soğuktur zaten öyle yardıma falan gelmez) tek umudum kızkardeşim onunda mart sonunda turizm sezonu başlarsa o hiç gelemez.Rehber kendisi.Bakalım artık kaynanamın eline kalıcam sanırım.Eltim 7 ekimde doğum yaptı onun başında kalmadı hiç kayınvalide(pek sevmez eltiyi oda onu sevmez zaten).Bende napıcak bilmiyorum.

ebrarcım Rabbim kolaylığını verir inş. benimki eltinin başında sonra evinde 1 2 hafta kaldı ona baktı ama bende öğrencim yaşındaki kızla düşünmüşler (!!!!) ayy aklıma geldikçe sinir oluyom....

glnmkvrck ben de selinay yazdığında iyiler çok iyiler demiştim ama samimi deiller canım... bi de benim belim rahatsız malum bana annem bırak evin pis olsun sağlık önemli falan der hep kaynana "patır patır sular akıyo tabi tutacan evinin işini.ööle dr. her dediine bakma" dedi.... eee anne ve kaynana farkı.. bunun dışında bana karışmaz ama bunla beni üzdü işte....

kimse yok muuuu nereye kayboldunuz kızlar

geldim ay işlerle ugraştım ya of bitti sayılır bugun geç çıkıcam ama

selinaycım göbişin hiçte fena degıl hatta süpersin şişko degılsın

geda sıkma canını hersey karşılıktır bunu unutma sende ona göre davran

benım görümcem mayıs ayında dogum yaptı kayınvalidem 15 gün falan durdu başında

benım annem duramaz benım annem beni 43 yaşında dogurmuş kızlar

annem cok yaşlı ve açık kalp amelıyatlı evde bile iş yaptırmazdım

şimdi bile ne zaman gitsem siler süpüürüm kızıoo bana ama olsun
onların haklarını ödeyemeyız

bana annem bakamaz evet hergün gelirrrrrrrrrrrrrrrr
ama alt degiştirmeyi bebek bakımını üstlenemez sanırım

baa kim bakıcak meçhullll

ablamda yokkk 2 agbim var eheheheheh

bugün pek konuşan yok galiba.Bende birazdan çıkıcam.Bebişimle portakal sefası yaptık azönce.En sevdiğimiz şey hergün öğleden sonra portakal yemek.Yarın öğleden sonra doktora gidicem.Lütfen dua edinde bizimki malum bölgeyi tam göstersinde tam olarak öğrenelim erkek mi kızmı.Bence kesinlikle erkek ama yinede emin olmak istiyorum.Yarın sabah görüşürüz artık.Kendinize ve bebişlere iyi bakın.

hatta size annemın dogum hikayesi ehehehhehehhe

annem 43 yaşında zannetmiş menapoza girmiş o yüzden kanaması yok

ben 6 aylık olmuşum hastaneye bi gidiyooo hamile göbişte yok

7.ayda agrıyla hastaneye gidiyooo be geliyomuşum hatta babam işteee

kaç saat sancı cekmiş doktorlar başka hastayla ilgilenirken pat ben cıkıom yereeeeeeeeeeeeeeeeeeee

zaten cok telaşlı ve hemen hersey olsun bitisin isteyen aceleci bi insanım bu yönüm dogumdan kalmaa yaiii aceleciiiii

sonra beni izmir behcet uz cocuk hastanesine kaldırıyorlar25günküvezde durmuşum

annemhep aglarmışbenımkızım yaşamıcak diyeeee

ama allaha şükür kızı yaşıyor evlendi oda doguracak
analarımızın hakkı ödenmezzz

annemin kıymetini evlenmeden anlayamadım heleki hamile kaldım daha cok anladım

önceden arkadaşlarla dışarı cıkmak istesem izin vermezdi kavga ederdik
ama kalbini artık hiç kırmıyorum
ooooo BENİM BAŞIMIN TACI allahım onu ve tüm anneleri korusun

tatlım bu kadar emin olma kız bebekler bu kadar inatla göstermezmiş tabi yine allahım bilir
hayırlısı

urlacım Allah yardımcımız olsun... benim de tek abim var....

ebrar hadi hayırlısı senin yaramasss göstersin artık teyzesi olarak merak ediyoz:) bi de hemşerilik var ucundan:):):)

gedacım oluyo böyle şeyler. ne kadar iyi olsalarda kötü niyetli söylemeseler de bazı lafları batıyo işte. yeri geliyo annenle bile ters düşüp anlaşamadığın oluyo ama annene karşı görüşünü söyleyebiliyosun. ama kayınvalidene o kadar söyleyemiyosun.
benim kayınvalidem 56 yaşında şeker tansiyon bel bacak ağrısı var. annem ona göre daha genç 48 yaşında. bakım açısından annem daha müsait yani. ben de anneme yakın oturuyorum zaten. kaynvalidem uzakta ama doğumda gelir yanıma. öyle çirkefliği, laf sokması yoktur ama ben şimdiden düşünüyorum lohusalığımı nasıl geçicek o günler diye. evde bir sürü insan olcak, gelen giden, anne kayınvalide, karışan görüşen, bebeğin bakımı bi yandan, hormonlar dibe vurmuş, lohusa psikolojisi bi yandan. doğumdan değilde sonrasından daha çok korkuyorum valla.

haklısın aliyecim... Rabbim bizlerle olsun inş. yok benim kayıvalidenin de yok laf sokması falan ama bu odnluktan sonra ben çok kırıldım...

kızlar sizce artık daha az aramak kendini ağırdan satığ farklı olduunu hissettirmek fikri çok mu egoist olur??? bi arkadaşım da aşağı yukarı bunları yaşadı ve aynı taktiği uygulayacakmış.... ben sizlerin bu konudaki fikirlerinizi merak ediyom.... teşekkürler şimdiden

ay beni anlatmışsın canım

dogum sonrası olarak

benım annemde kayınvalidemde bana 7 km uzaklıktalar arabayla 10 dk..........

benım annem yaşlı oldugu için kayınvalidem gelir herhalde yani kalır
ama annem kalmaz herhalde ama hergün gelir sanırım

kayınvalidemi sevıyorum bana bi kötülügü yok hatta sever beni başka kişilerden duyuyorum

evlenmeden önce bile ille gelinim melek olcak diyormuş

evet laf sokması,çirkefligi yok ama dogumda her kafadan bir sese tahamil edemem herhalde allahım sabır versin..............

kendi kızında 15 gün durdu bendede anca bi hafta durur herhalde

ben zaten kendim yapmak istıyorum herseyini

belki bi kaç gün altını alamam ama allahım yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…