Merhabalar,
Kısmetse ben de nisan annesi olacağım belki de 23 nisan annesiilk bebişimiz onun için çok fazla heyecanlı ve endişeliyim.. İnşallah Rabbim kolaylıkla kurtarır.. bu arada günde 10 bardak su iç diyorlar hep bana ama o kadar suyu içince de akşama kadar wc den çıkamıyorum (afedersiniz).. ben de badem yağı kullananlardanım bu arada..
Sende hoşgeldin aramıza:)selamlar...siteye bugün üye oldum adım tuğba.Allah nasib ederse bende nisan annesi olacağım 28 nisan da kavuşacağız bebişimize.22 haftalık hamileyim ama hala cinsiyetini göstermedi.yarın renkli ultrason da bakılacak inşallah bu kez öğrenebiliriz.alışveriş yapmak için can atıyorum :)
bütün nisan annelerine sevgiler...
kaç bakalım , milleti korkuttun ... kimse gelmez şimdi....
zaten 3 kişi kandırmıştım onlar da yok olacak...
siz gelemiyorsunuz diye bu kadar kıskançlık olmazki
herkese iyi akşamlar kızlar. moralim çok bozuk, kendime ne kadar dikkat etsem de hastalıktan ve üşütmekten kurtulamıorum. artık isyan etmeye başladım. iki gündür ağır griptim ve bugün o meşhuuuuuuur korkunç öksürüğüm başladı. sabahtan beri af edersiniz öksürürken altıma bile kaçırıyorum (bebekten sanırım). ya kızlar okula giderken pantolon altına o dedelerimizin giydiği yün içlikten bile giyiyorum ya. ne yapacağımı şaşırdım. rapor da alamıorum, artık dönem sonu geldi die. umarım hemen geçer çünkü basınçtan başım ve kasıklarım ağrıyor artık ve ağlıorum sinirdennnnnnnnnnn Çok üzgünüm çoook
kızlar bugün daha yeni girebildim nete. yeni evi temizliğe gittik sanırım orda üşüttümbu arada tuğçecim geçmiş olsun bitanem.
kızlar bişey sorucam biz şimdi kaç aylık hamile sayılıoruz?
selamlar...siteye bugün üye oldum adım tuğba.Allah nasib ederse bende nisan annesi olacağım 28 nisan da kavuşacağız bebişimize.22 haftalık hamileyim ama hala cinsiyetini göstermedi.yarın renkli ultrason da bakılacak inşallah bu kez öğrenebiliriz.alışveriş yapmak için can atıyorum :)
bütün nisan annelerine sevgiler...
herkese iyi akşamlar kızlar. moralim çok bozuk, kendime ne kadar dikkat etsem de hastalıktan ve üşütmekten kurtulamıorum. artık isyan etmeye başladım. iki gündür ağır griptim ve bugün o meşhuuuuuuur korkunç öksürüğüm başladı. sabahtan beri af edersiniz öksürürken altıma bile kaçırıyorum (bebekten sanırım). ya kızlar okula giderken pantolon altına o dedelerimizin giydiği yün içlikten bile giyiyorum ya. ne yapacağımı şaşırdım. rapor da alamıorum, artık dönem sonu geldi die. umarım hemen geçer çünkü basınçtan başım ve kasıklarım ağrıyor artık ve ağlıorum sinirdennnnnnnnnnn Çok üzgünüm çoook
sağol canım bak şimdi bide okadar tembih ettik sana üşütme diye sanada geçmiş olsun bence 6. ayımız bitti 7den gün dolduruyoruz MAŞALLAH soran olduğunda 6 aylık dememiz gerekiyor
güneydın kızlar geçmişe bir göz atayım geliyorum
şemsamercim merka ettiğin için teşekkürler burdayım cnm
canım bugün ev temizlendi başında durduk yarın nakliyeciler gelicek taşımaya yine tüm gün ayaktayız ve işin kötüsü üşüttüm. bu arada ev sarıyerin tepesinde kalıo. offffff şu yılbaşı geçse bi an önce ne güsel taşınmış olcaz o zamana
İyi akşamlar güzel anneler ve bebişler,ben mayıs annesi olacağım kısmetse,sizlere birşey danışmak istedim,aranızda kuruluk yaşayan varmı?ben rahim hizasından göğüsler dahil hep kurudum,şimdiye kadar bebeyağı kullandım ve doktor tavsiyesi ile bol su içiyorum,ama geçmiyor geçmiyor off...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlera.s.a.s.
Selam hamişler. Tuğçecim geçmiş olsun, kendini fazla dinliyosun biraz rahat olmaya çalış, bak çok şükür bebeğiin sağlıklı.
Didem nerdesin bugün sesin çıkmamış. İstanbul yordu sanırım demirle seni:))
Şemşamer benide çok güldürdün. Bu arada c.tesi bende gelicem sanırım ama daha öncede dedim bi aksilik olurda evde kalmam gerekirse bişey diyemem malum ben Avrupa yakasından gelicem.
Kabızlık çekenler, mutlaka çözmelisiniz! Bende de var hatta normal halimde bağırsaklarım tembeldir. Haftasonu bende çok acı çektim hatta ağladım ama dr.un en son verdiği ilaçla sonunda bu sorunum çözüldü Magnesie Calcinee diye bi ilaç. Akşamları meyva suyuyla içiyorum ertesi güne sorunum kalmıyo. Uzun süren kabızlık daha sonra başka rahim problemlerine de neden olabilirmiş!!!
Bugün Medical Park Hastanesindeki doğum seminerine katıldım. Çok isterdim hepinizin orada anlatılanları duymanızı. Bebek, doğum, emzirmek...vs ile ilgili birçok şey öğrendimkaydirigubbakcemile2 Şu anda kafamı tam toparlayamıyorum geç oldu, ama yarın aklımda kaldığı kadarını yazıcam bazı notlar aldım:lepi:
şemsamer urla glnm benanber teşekkürler kızlar geçmişiş okudum şükür bi problem yok dün keyfim yoktu bütün gün çarşılardaydım :)
iyuksel senin hotmailin var bende 4 tane geldi şarkı habire dinletiyorum bebişe benim bile hoşuma gittti msne ekle beni mail adresim var ya sende ok
şemsamer urla glnm benanber teşekkürler kızlar geçmişi okudum şükür bi problem yok dün keyfim yoktu bütün gün çarşılardaydım :)
iyuksel senin hotmailin var bende 4 tane geldi şarkı habire dinletiyorum bebişe benim bile hoşuma gittti msne ekle beni mail adresim var ya sende ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?