2009 Nisan Anneleri buraya

canım ya yarın nakliyeciler gelio taşınıoruz bütün gün ayaktayım sonraki birkaç gün de malum aynı şekilde inşallah çok kötü olmam ühühühühühü annemler yardım etsede olmuo yaa ne zormuş taşınmakdelikafadulden

çiçek kız sen ne yaptın taşınma işini ?

nerde yeni evin ?

canım bugün ev temizlendi başında durduk yarın nakliyeciler gelicek taşımaya yine tüm gün ayaktayız ve işin kötüsü üşüttüm. bu arada ev sarıyerin tepesinde kalıo. offffff şu yılbaşı geçse bi an önce ne güsel taşınmış olcaz o zamana

canım bu seferlik bırak annenler yapsın yazık bebeğede sanada bak zaten üşütmeye başlamışsın inan hamileyken bu grip hiç çekilmiyor :1no2:bari daha kötü üşütmea.s benim gibi her işe atlama yerimseniben

İyi akşamlar güzel anneler ve bebişler,ben mayıs annesi olacağım kısmetse,sizlere birşey danışmak istedim,aranızda kuruluk yaşayan varmı?ben rahim hizasından göğüsler dahil hep kurudum,şimdiye kadar bebeyağı kullandım ve doktor tavsiyesi ile bol su içiyorum,ama geçmiyor geçmiyor off...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlera.s.a.s.

Merhabalar,
Kısmetse ben de nisan annesi olacağım belki de 23 nisan annesi ilk bebişimiz onun için çok fazla heyecanlı ve endişeliyim.. İnşallah Rabbim kolaylıkla kurtarır.. bu arada günde 10 bardak su iç diyorlar hep bana ama o kadar suyu içince de akşama kadar wc den çıkamıyorum (afedersiniz).. ben de badem yağı kullananlardanım bu arada..

Canım teşekkürler,bademyağı için tüyleri besliyor,fazla tüy çıkartıyor diye duymuştum sende öyle olmadımı?

çok geşmiş olsun canım ya allah korusun inşallah erken doğum filan olmaz..dualarım seninle ve tüm hamişlerle bugünleride atlatıp bebişlerimizi sımısıkı kucaklıycaz canını sıkma lütfen..:Saruboceq:
öyle can sıkmak filan olurmu öyle sey biz burda birbirimzin destekçisiyiz...allah senden de razı olsun canım..
heh hee ay şemşamer çok alemsin sen ya allah iyiğini versin güle güle öldüm akşam akşam.. karnını şişirerek haa...ay durup durup gülerim ben buna şimdi...benim eşimde aynı senaryoları yazdı biliyomusun aynı sen gibi..öyle sanaldakilere güvenmi olurmuş falan filan.:jeyyar:..ama bilmiyoki nisan annişlerinin ne matrak sıcak kanlı olduğunu...ayyy bu topiğe bayılıom yaffff...
kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin kısa zaman da..tabiki o soğuklarda içlik giymek gerekio...önce giymezdim ama şimdi bebişim için giyiyorum valla napim..herşey yavrularımız için..

iyi akşamlar yeni anne öncelikle avatarındaki bebek çok tatlı yaa.....vallahi bahsettiğin kurluğu ben hiç yaşamadım hatta cildim daha çok yağlandı..ben de 3.aydan beri bebe yağı kullanıyorum ama maalesf yine de çatladım..sende kurulukta varmışki umarım çok fazla çatlamazsın..

hoşgeldin tuğbik...tek sen endişeli deilsin merak etme bizlerde bi hayli endişeliyiz ama allaha şükür burda birbirimizi rahatlatıyoruz..valla arkadaşlar çoğu konuda gönlüme su serpmişlerdir allah razı olsun.... su içmeye gelince haklısın ben de pek fazla su içemiyorum zaten havalarda soğuk insan suyu hiç aramıyo ki zorla içincede wc den çıkamıoz ama zorla içmelisin canım..çünkü ben bi ara su içmeme dikkat etmedim amnion sıvım azalmıştı ve sıvının azalmasıda çok ciddi problemlere yol açıo..ne yapalım artık bebeklerimiz için katlancaz herşeye..hihoyyythihoyyyt

croxilex canım çok teşekkürler desteğin için,çok tatlısın beni merak edip sormuşsun vefalı arkadaşlarım benim,inşallah dediğin gibi zamanında sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza öpüyorum seni

canım bu konuyu bizlerde önceden konuşmuştuk evet kuruluk çoğumuzda var badem yağı,bebe yağı,zeytin yağı gibi yağlarla hep çatlaklara hemde kuruluğa önlem almaya çalışıyoruz.a.s

canım hoşgeldin aramıza sefalar getirdin.inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.:ecrin_bebek:

Teşekkürler canım,çatlaklar cildin yapısınada bağlıymış biraz,cilt çatlayacaksa ne sürersen sür çatlıyormuş yanikafamçokkarıştı,kuzucuklara canımız feda yeterki sağlıklı olsunlar çatlarızda patlarızda he heşutarafagitti

Çok geçmiş olsun.Dilerim tahlillerin iyi çıkar canım

Fotoğrafı koymuşsundur diye bekledim ama olmamış galiba:) Senin inatçıyadiyecek birşey bulamıyorum.Doğuma kadar bekletmez sizi umarım.Ben 18. hafta öğremiştim o bile geç gelmişti bana.Neyse sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil.

HAsta hasta çalışmak çok zor oluyor biliyorum.Bol bol dinlen de bir an önce iyileş olur mu?

tugbik hoşgeldin canım.Emin ol hepimiz senin gibi heyecanlı ve endişeliyiz:)

Kızlar bu arada Bursasu nerelerde ben de merak ettim.Haberi olan yok mu?

Merhabalar ben mayıs annesiyim.Acil Endol Fitil adlı fitilden arıyorum aranızda bu fitili kullanmış olan varmı?Varsa ücreti neyse almak istiyorum.Fitil artık satılmıyormuş.Bu sebeple acil gerekli sadece 3 tane kullanmam gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim

Selam hamişler. Tuğçecim geçmiş olsun, kendini fazla dinliyosun biraz rahat olmaya çalış, bak çok şükür bebeğiin sağlıklı.
Didem nerdesin bugün sesin çıkmamış. İstanbul yordu sanırım demirle seni:))
Şemşamer benide çok güldürdün. Bu arada c.tesi bende gelicem sanırım ama daha öncede dedim bi aksilik olurda evde kalmam gerekirse bişey diyemem malum ben Avrupa yakasından gelicem.
Kabızlık çekenler, mutlaka çözmelisiniz! Bende de var hatta normal halimde bağırsaklarım tembeldir. Haftasonu bende çok acı çektim hatta ağladım ama dr.un en son verdiği ilaçla sonunda bu sorunum çözüldü Magnesie Calcinee diye bi ilaç. Akşamları meyva suyuyla içiyorum ertesi güne sorunum kalmıyo. Uzun süren kabızlık daha sonra başka rahim problemlerine de neden olabilirmiş!!!
Bugün Medical Park Hastanesindeki doğum seminerine katıldım. Çok isterdim hepinizin orada anlatılanları duymanızı. Bebek, doğum, emzirmek...vs ile ilgili birçok şey öğrendimkaydirigubbakcemile2 Şu anda kafamı tam toparlayamıyorum geç oldu, ama yarın aklımda kaldığı kadarını yazıcam bazı notlar aldım:lepi:

kimsecikler yoookkk iyi geceler tatlı ruyalar... ben de uyucam birasdan yarın az konuşun olar mı.... çok ilerletmeyin acıyın sonradan dahil olanlara:) yetişemiyoz sonra yabancı kalıyoz konulara:):):) hadi bakalım Rahman a emanet olun kıslar..

selamlar...siteye bugün üye oldum adım tuğba.Allah nasib ederse bende nisan annesi olacağım 28 nisan da kavuşacağız bebişimize.22 haftalık hamileyim ama hala cinsiyetini göstermedi.yarın renkli ultrason da bakılacak inşallah bu kez öğrenebiliriz.alışveriş yapmak için can atıyorum :)

bütün nisan annelerine sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…