canım çok teşekkür ederim moral oldu yazdıkların seni okadar iyi anlıyorum ki 10gün içinde 2kez grip oldum şimdi atlatıyorum galiba inşallah sende sağlıkla atlatırsın bağışıklık sistemimiz çok zayıfladı ondan sürekli hasta oluyoruz ben artık dışarı çıkarken maske takacağım,hapşırıp öksürürken otur veya uzan canım ayakta durma çok geçmiş olsun:1hug:
çiçek kız sen ne yaptın taşınma işini ?
nerde yeni evin ?
canım ya yarın nakliyeciler gelio taşınıoruz bütün gün ayaktayım sonraki birkaç gün de malum aynı şekilde inşallah çok kötü olmam ühühühühühü annemler yardım etsede olmuo yaa ne zormuş taşınmakdelikafadulden
Merhabalar,
Kısmetse ben de nisan annesi olacağım belki de 23 nisan annesiilk bebişimiz onun için çok fazla heyecanlı ve endişeliyim.. İnşallah Rabbim kolaylıkla kurtarır.. bu arada günde 10 bardak su iç diyorlar hep bana ama o kadar suyu içince de akşama kadar wc den çıkamıyorum (afedersiniz).. ben de badem yağı kullananlardanım bu arada..
çok geşmiş olsun canım ya allah korusun inşallah erken doğum filan olmaz..dualarım seninle ve tüm hamişlerle bugünleride atlatıp bebişlerimizi sımısıkı kucaklıycaz canını sıkma lütfen..:Saruboceq:canım benim çok teşekkür ederim beni merak ettiğin içinhihoyyytdün çok zor birgün geçirdim malasef tahlillerim iyi çıkmadı tansiyondan dolayı protein atımı başlamış preklamsi oluşmaya başladı tam gün tahlil vereceğim inşallah onun sonucu iyi çıkar bu gidişle Allah korusun erken doğum gibi gözüküyor sonum,malesef sıkıntılar hiç bitmiyor yinede hamd ı senalar olsun dualarınızı bekliyorum.:
öyle can sıkmak filan olurmu öyle sey biz burda birbirimzin destekçisiyiz...allah senden de razı olsun canım..kızlar ya valla artık sizlerede hastayım demeye utanıyorum ama ne yapayım size söyleyince herşey daha iyi olacakmış gibi geliyor bide çok destek oluyorsunuz hepinizden Allah razı olsun ayrıca sorunlarımla başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın.
heh hee ay şemşamer çok alemsin sen ya allah iyiğini versin güle güle öldüm akşam akşam.. karnını şişirerek haa...ay durup durup gülerim ben buna şimdi...benim eşimde aynı senaryoları yazdı biliyomusun aynı sen gibi..öyle sanaldakilere güvenmi olurmuş falan filan.:jeyyar:..ama bilmiyoki nisan annişlerinin ne matrak sıcak kanlı olduğunu...ayyy bu topiğe bayılıom yaffff...cumartesi günü buluşacak arkadaşlar, yarına çıkarmıyız çıkmazmıyız bilmiyom söyleyeceklerimi şimdiden söyleyimde içimde kalmasın
aman sakın tanımadığınız insalarla konuşmayın. burası net ortamı güven olmaz, yazdıklarınızı okuyup buluşma mekanınza gelip karnını şişirerek , meraba canım ben, selin, şirvan vb. hadi gel sana bi gazoz ikram ediyim diyenlere inanmayın sakın. kimlik isteyin.
kimse gelmezsse buluşmaya ,doğrdan hava kararmadn evinize gidin. aklımız sizde kalmasın.
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin kısa zaman da..tabiki o soğuklarda içlik giymek gerekio...önce giymezdim ama şimdi bebişim için giyiyorum valla napim..herşey yavrularımız için..herkese iyi akşamlar kızlar. moralim çok bozuk, kendime ne kadar dikkat etsem de hastalıktan ve üşütmekten kurtulamıorum. artık isyan etmeye başladım. iki gündür ağır griptim ve bugün o meşhuuuuuuur korkunç öksürüğüm başladı. sabahtan beri af edersiniz öksürürken altıma bile kaçırıyorum (bebekten sanırım). ya kızlar okula giderken pantolon altına o dedelerimizin giydiği yün içlikten bile giyiyorum ya. ne yapacağımı şaşırdım. rapor da alamıorum, artık dönem sonu geldi die. umarım hemen geçer çünkü basınçtan başım ve kasıklarım ağrıyor artık ve ağlıorum sinirdennnnnnnnnnn Çok üzgünüm çoook
iyi akşamlar yeni anne öncelikle avatarındaki bebek çok tatlı yaa.....vallahi bahsettiğin kurluğu ben hiç yaşamadım hatta cildim daha çok yağlandı..ben de 3.aydan beri bebe yağı kullanıyorum ama maalesf yine de çatladım..sende kurulukta varmışki umarım çok fazla çatlamazsın..
İyi akşamlar güzel anneler ve bebişler,ben mayıs annesi olacağım kısmetse,sizlere birşey danışmak istedim,aranızda kuruluk yaşayan varmı?ben rahim hizasından göğüsler dahil hep kurudum,şimdiye kadar bebeyağı kullandım ve doktor tavsiyesi ile bol su içiyorum,ama geçmiyor geçmiyor off...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlera.s.a.s.
Merhabalar,
Kısmetse ben de nisan annesi olacağım belki de 23 nisan annesiilk bebişimiz onun için çok fazla heyecanlı ve endişeliyim.. İnşallah Rabbim kolaylıkla kurtarır.. bu arada günde 10 bardak su iç diyorlar hep bana ama o kadar suyu içince de akşama kadar wc den çıkamıyorum (afedersiniz).. ben de badem yağı kullananlardanım bu arada..
İyi akşamlar güzel anneler ve bebişler,ben mayıs annesi olacağım kısmetse,sizlere birşey danışmak istedim,aranızda kuruluk yaşayan varmı?ben rahim hizasından göğüsler dahil hep kurudum,şimdiye kadar bebeyağı kullandım ve doktor tavsiyesi ile bol su içiyorum,ama geçmiyor geçmiyor off...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlera.s.a.s.
Merhabalar,
iyi akşamlar yeni anne öncelikle avatarındaki bebek çok tatlı yaa.....vallahi bahsettiğin kurluğu ben hiç yaşamadım hatta cildim daha çok yağlandı..ben de 3.aydan beri bebe yağı kullanıyorum ama maalesf yine de çatladım..sende kurulukta varmışki umarım çok fazla çatlamazsın..
canım benim çok teşekkür ederim beni merak ettiğin içinhihoyyytdün çok zor birgün geçirdim malasef tahlillerim iyi çıkmadı tansiyondan dolayı protein atımı başlamış preklamsi oluşmaya başladı tam gün tahlil vereceğim inşallah onun sonucu iyi çıkar bu gidişle Allah korusun erken doğum gibi gözüküyor sonum,malesef sıkıntılar hiç bitmiyor yinede hamd ı senalar olsun dualarınızı bekliyorum.:1hug:
Bu arada arkadaşlar bebişim 780gr mışaman maşallah deyin nazar değmesin.Benim kilomada bişey demedi.Şimdi bebişimin renkli fotoğrafını koymaya çalışıcam inşallah beceririm.Ultrasonda bakarken sordum ayrıntılı ultrasona girecekmiyim diye.İşte şimdi ben bakıyorumya dedi doktorumda meğer hepsi varmış onda sonrada renkli olarak dört boyutlu baktık bebişime ikitanede fotoğrafımız var yüzümüzden.Yaramaz birde cinsiyetini gösterseydi keşke.Neyse sonuçları göstermeye gittiğimizde bidaha rica edicem doktorumdan.7.aya giripte cinsiyeti bilmemek pekte inandırıcı değil.En başta annem babam sorup duruyo.:CüvCüv:
herkese iyi akşamlar kızlar. moralim çok bozuk, kendime ne kadar dikkat etsem de hastalıktan ve üşütmekten kurtulamıorum. artık isyan etmeye başladım. iki gündür ağır griptim ve bugün o meşhuuuuuuur korkunç öksürüğüm başladı. sabahtan beri af edersiniz öksürürken altıma bile kaçırıyorum (bebekten sanırım). ya kızlar okula giderken pantolon altına o dedelerimizin giydiği yün içlikten bile giyiyorum ya. ne yapacağımı şaşırdım. rapor da alamıorum, artık dönem sonu geldi die. umarım hemen geçer çünkü basınçtan başım ve kasıklarım ağrıyor artık ve ağlıorum sinirdennnnnnnnnnn Çok üzgünüm çoook
Merhabalar,
Çok geçmiş olsun.Dilerim tahlillerin iyi çıkar
teşekkür ederim benanber inşallah iyi çıkar.umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz miniklerimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?