Maşallah canım bebişineBu arada arkadaşlar bebişim 780gr mışaman maşallah deyin nazar değmesin.Benim kilomada bişey demedi.Şimdi bebişimin renkli fotoğrafını koymaya çalışıcam inşallah beceririm.Ultrasonda bakarken sordum ayrıntılı ultrasona girecekmiyim diye.İşte şimdi ben bakıyorumya dedi doktorumda meğer hepsi varmış onda sonrada renkli olarak dört boyutlu baktık bebişime ikitanede fotoğrafımız var yüzümüzden.Yaramaz birde cinsiyetini gösterseydi keşke.Neyse sonuçları göstermeye gittiğimizde bidaha rica edicem doktorumdan.7.aya giripte cinsiyeti bilmemek pekte inandırıcı değil.En başta annem babam sorup duruyo.:CüvCüv:
Çok geçmiş olsun tuğçe..canım benim çok teşekkür ederim beni merak ettiğin içinhihoyyytdün çok zor birgün geçirdim malasef tahlillerim iyi çıkmadı tansiyondan dolayı protein atımı başlamış preklamsi oluşmaya başladı tam gün tahlil vereceğim inşallah onun sonucu iyi çıkar bu gidişle Allah korusun erken doğum gibi gözüküyor sonum,malesef sıkıntılar hiç bitmiyor yinede hamd ı senalar olsun dualarınızı bekliyorum.:1hug:
Allah'ım yacumartesi günü buluşacak arkadaşlar, yarına çıkarmıyız çıkmazmıyız bilmiyom söyleyeceklerimi şimdiden söyleyimde içimde kalmasın
aman sakın tanımadığınız insalarla konuşmayın. burası net ortamı güven olmaz, yazdıklarınızı okuyup buluşma mekanınza gelip karnını şişirerek , meraba canım ben, selin, şirvan vb. hadi gel sana bi gazoz ikram ediyim diyenlere inanmayın sakın. kimlik isteyin.
kimse gelmezsse buluşmaya ,doğrdan hava kararmadn evinize gidin. aklımız sizde kalmasın.
karnın belli değilse konuşmam ben senle :). En iyisi bebişlere bakarız tekme atmayanı aramıza almayız.
hay allah iyiliğini versin kızı korkuttun iyimi. delikafadulden gazoz söylemez şimdi kimse korkarız kızlar ben kapalıyım kırmızı eşarp örtücem büyük ihtimalle ordan tanırsınız beni karnım daha önden öndeen gitmiyor hamile olduğum belli değil bide yakama kırmızı karanfil takıcam dermişimm.. kaydirigubbakcemile3
yok canımseni beyaz mantondan tanıcaz . :dance:
:mymeka: aaa gelmiyim oraya bakıyımm.. off yaa çok merak ediyorum sizi göbüşklerinize bakçamben mi tuafım acaba göbeğim çıktı çıkmasına ama çok belli değil dışardan sadece kilo almış gibi görünüyorum. evde dar giyindiğimde daha çok belli oluyor.. gel cumartesi gell gell delikafadulden
evet arkadaşlar kadıköyün göbeğinde buluşuyonuz sakin olun bakem.
neyse ben kaçayım , hepinize iyi akşamlar ben çıkıyomya sizin çeneler açılır kesin. iyi muhabbetler size öptüm a.s.
evet arkadaşlar kadıköyün göbeğinde buluşuyonuz sakin olun bakem.
neyse ben kaçayım , hepinize iyi akşamlar ben çıkıyomya sizin çeneler açılır kesin. iyi muhabbetler size öptüm a.s.
ooo beyaz manto giyen benim ,,, karıştırma şimdi.....
bide 2. kata çıkıyorsun . her masada beyaz manto . hadi seç beğen otur....
tek tek sorarsın artık kadınlar klübü ....
herkese iyi akşamlar kızlar. moralim çok bozuk, kendime ne kadar dikkat etsem de hastalıktan ve üşütmekten kurtulamıorum. artık isyan etmeye başladım. iki gündür ağır griptim ve bugün o meşhuuuuuuur korkunç öksürüğüm başladı. sabahtan beri af edersiniz öksürürken altıma bile kaçırıyorum (bebekten sanırım). ya kızlar okula giderken pantolon altına o dedelerimizin giydiği yün içlikten bile giyiyorum ya. ne yapacağımı şaşırdım. rapor da alamıorum, artık dönem sonu geldi die. umarım hemen geçer çünkü basınçtan başım ve kasıklarım ağrıyor artık ve ağlıorum sinirdennnnnnnnnnn Çok üzgünüm çoook
Canım çok geçmiş olsun..herkese iyi akşamlar kızlar. moralim çok bozuk, kendime ne kadar dikkat etsem de hastalıktan ve üşütmekten kurtulamıorum. artık isyan etmeye başladım. iki gündür ağır griptim ve bugün o meşhuuuuuuur korkunç öksürüğüm başladı. sabahtan beri af edersiniz öksürürken altıma bile kaçırıyorum (bebekten sanırım). ya kızlar okula giderken pantolon altına o dedelerimizin giydiği yün içlikten bile giyiyorum ya. ne yapacağımı şaşırdım. rapor da alamıorum, artık dönem sonu geldi die. umarım hemen geçer çünkü basınçtan başım ve kasıklarım ağrıyor artık ve ağlıorum sinirdennnnnnnnnnn Çok üzgünüm çoook
tuğçe8 geçmiş olsun canım. preeklamsi evet sorun yaratabilir ama dikkat edersen ve kontrollerini ihmal etmesen korkacak bişey yok canım sıkma canını. arkadaşımda da çıkmıştı ama problem yaşamadı, 3 ay önce gününde doğum yaptı, bebişi de çok sağlıklı. darısı senin de başına. içini ferah tut. a.s.
kızlar bugün daha yeni girebildim nete. yeni evi temizliğe gittik sanırım orda üşüttümbu arada tuğçecim geçmiş olsun bitanem.
kızlar bişey sorucam biz şimdi kaç aylık hamile sayılıoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?