2009 Nisan Anneleri buraya

Maşallah canım bebişine
Yaramaz yinemi göstermedi kendini
hayırlısı olsun bakalım:)

Çok geçmiş olsun tuğçe..

Allah'ım ya
Şemşamer ne güldüm akşam akşam yakaydirigubbakcemile3
Çok yaşa emi sen ...:1hug:

karnın belli değilse konuşmam ben senle :). En iyisi bebişlere bakarız tekme atmayanı aramıza almayız.

:mymeka: aaa gelmiyim oraya bakıyımm.. off yaa çok merak ediyorum sizi göbüşklerinize bakçamben mi tuafım acaba göbeğim çıktı çıkmasına ama çok belli değil dışardan sadece kilo almış gibi görünüyorum. evde dar giyindiğimde daha çok belli oluyor.. gel cumartesi gell gell delikafadulden

bende fötürlü şapka takim bari :roflol:

evet arkadaşlar kadıköyün göbeğinde buluşuyonuz sakin olun bakem.
neyse ben kaçayım , hepinize iyi akşamlar ben çıkıyomya sizin çeneler açılır kesin. iyi muhabbetler size öptüm a.s.

gelicem inşallah a.s

neyse ben kaçayım , hepinize iyi akşamlar ben çıkıyomya sizin çeneler açılır kesin. iyi muhabbetler size öptüm a.s.

OHH çık bakalım saat 17,00 de ben daha 18,30 a kadar burdayım iş te yok zaten canım sıkılıyo çeneme vurdu. -tatlicadiarzu-

kaç bakalım , milleti korkuttun ... kimse gelmez şimdi....

zaten 3 kişi kandırmıştım onlar da yok olacak...
siz gelemiyorsunuz diye bu kadar kıskançlık olmazki

ooo beyaz manto giyen benim ,,, karıştırma şimdi.....

bide 2. kata çıkıyorsun . her masada beyaz manto . hadi seç beğen otur....

tek tek sorarsın artık kadınlar klübü ....

ayy evett yaa istememmm... kaydirigubbakcemile3 çok rezil herkese soruyomuşum nisan annesimi acaba kaydirigubbakcemile3 yok güzelim telefon numaranı aldım be hehe kozlar benim elimde hiç kaçma şansın yokk. delikafadulden

herkese iyi akşamlar kızlar. moralim çok bozuk, kendime ne kadar dikkat etsem de hastalıktan ve üşütmekten kurtulamıorum. artık isyan etmeye başladım. iki gündür ağır griptim ve bugün o meşhuuuuuuur korkunç öksürüğüm başladı. sabahtan beri af edersiniz öksürürken altıma bile kaçırıyorum (bebekten sanırım). ya kızlar okula giderken pantolon altına o dedelerimizin giydiği yün içlikten bile giyiyorum ya. ne yapacağımı şaşırdım. rapor da alamıorum, artık dönem sonu geldi die. umarım hemen geçer çünkü basınçtan başım ve kasıklarım ağrıyor artık ve ağlıorum sinirdennnnnnnnnnn Çok üzgünüm çoook

tuğçe8 geçmiş olsun canım. preeklamsi evet sorun yaratabilir ama dikkat edersen ve kontrollerini ihmal etmesen korkacak bişey yok canım sıkma canını. arkadaşımda da çıkmıştı ama problem yaşamadı, 3 ay önce gününde doğum yaptı, bebişi de çok sağlıklı. darısı senin de başına. içini ferah tut. a.s.

AY kıyamamm yaa çok üzüldüm. bak ben öksürük için 2 formul biliyorum ikiside işe yarıyor bende. 1. bala karabiber karıştır 1/2 kaşık ye karabiveri bol olsun.
2. si bu daha etkili gibi sortına viks sürdür ve göğsüne sonra üzerini gazete kağıtıyla kapat komple sırt ve göğüs.. sonra dar bir badi giy yat uyu ben yapıyorum sabaha öksürükten eser kalmıyor. :teselli:

canım çok geçmiş olsun... dikkat et kendine diyecem ama,,çalışınca zor oluyor...

Canım çok geçmiş olsun..
Bende hasta olmamak için kat kat giyiniyorum
Artık ne kadar koruyabilirsem kendimi bilmiyorum...
C vitamini al, dinlenmeye çalış..

kızlar bugün daha yeni girebildim nete. yeni evi temizliğe gittik sanırım orda üşüttüm bu arada tuğçecim geçmiş olsun bitanem.
kızlar bişey sorucam biz şimdi kaç aylık hamile sayılıoruz?

canım çok teşekkür ederim moral oldu yazdıkların seni okadar iyi anlıyorum ki 10gün içinde 2kez grip oldum şimdi atlatıyorum galiba inşallah sende sağlıkla atlatırsın bağışıklık sistemimiz çok zayıfladı ondan sürekli hasta oluyoruz ben artık dışarı çıkarken maske takacağım,hapşırıp öksürürken otur veya uzan canım ayakta durma çok geçmiş olsun:1hug:

kızlar bugün daha yeni girebildim nete. yeni evi temizliğe gittik sanırım orda üşüttüm bu arada tuğçecim geçmiş olsun bitanem.
kızlar bişey sorucam biz şimdi kaç aylık hamile sayılıoruz?

sağol canım bak şimdi bide okadar tembih ettik sana üşütme diye sanada geçmiş olsun bence 6. ayımız bitti 7den gün dolduruyoruz MAŞALLAH soran olduğunda 6 aylık dememiz gerekiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…