2009 Nisan Anneleri buraya

olmazmı canım. dedğin gibi her yer buz. ev yakın olduğu için işe rahatım çok şükür. mecbur kalmadıkçada dışarı çıkmıyom valla.

günaydınnn
istanbulda öle buzlanma çok yok. En azından bizim buralarda. Bir buzlanma eksik zaten, işe gelirken yapmadığım cambazlık yok otobüs, vapur, dolmuş derken. Kar tutarsa işe gelemem herhalde. Ben de korkarım düşeceğim diye.

merhaba arkadaşlar 3 gün giremedim destan olmuş sayfaları oku oku bitiremedim.
benim kocişim ameliyat oldu mecburen hastanedeydik neyse Allah a şükür eve gelebildik dün akşam.hastanede hamileyken kalmak inanın çok zor.Allah herkese sağlık sıhhat versin.
ameliyata girerken stres yaptım sanırım tansiyon ben buradayım demeye başladı Allah tanki dr um bi alt kattaydı,tansiyon inip çıktıkça şişmeye başladım,ellerim ayaklarım yüzüm gözüm şişti.anladımki stresten daha büyük bi düşman yokmuş.tiroitte fırladı bu sefer bebek kasıklarıma vurmaya başladı.zor günler geçirdim.hamd olsun kocamda bende iyiyiz şu anda.
birde arkadaşlar benim kızım biraz babasına düşkün olacak sanırım eşim ameliyata girince yıktı ortalığı karnımı patlatıp çıkacak sandım,üst kata ameliyathanenin önüne çıkınca sakinleşiyordu,bikaç kere denedim aynısını yaptı,şaşırdım kaldım.
benim kızım bana naz yapıyo babasına düşkün olacak kıskandım valla

merhaba kızlar...

ebrartuba senin bebiş burcunun özelliğini tam taşıyo demekki inatçı bıcır. süpriz bebek olmaya karar vermiş.

urla aman kaşıma canım. krem sürerken masaj yapar gibi elini sürersin bari çatlamasın.

tuğçe çok geçmiş olsun canım. ama arkadaşlarında dediği gibi en önemli şey moral. olumlu düşün eminim sorun olmadan bitireceksin hamileliğini.

çiçoş geçmiş olsun canım. işe giderken kendini ne kadar korusanda üşütüyorsun ne yazıkki. sen de en azından bünyeni güçlendirmek için yediklerine içtiklerine vitaminine dikkat et canım.

tuğbik ve chveneburi hoşgeldiniz kızlar. umarım hep beraber sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

iyüksel canım bende senin gibi çok düşüyorum üstelik topuklu bile giymeden beceriyorum düşmeyi aman dikkatet.

bursasu ne güzel bugün buluşuyosun demek oğluşunla .iyi haberlerle dön inşallah.

çiçek aman çok yeleşmeyi versin ev yavaş yavaş olur sonra.öyle herşey kalem gibi olacak diye uğraşma ya. şimdi öncelikli olan senin ve bebeğin sağlığı huzuru. işte uzağa gittin sonuçta yavaş yavaş yerleşirsin.

sinehas eşine ve sana çok geçmiş olsun güzelim. şimdi iyi olmanıza sevindim. haklısın bizim için en zararlı şey kesinlikle stres .

çok yazmışsınızya okurken anca bu kadarı kaldı aklımda. hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum kırılmaca darılmaca yok tamam mıııııııııııııııııı?

Canım iyi yapmışsın havalar kötüye gitmeden daha fazla ağırlşaşmadan gezmişsin
Örgü örmeye başlamışsın
Bende örüyorum
En güzel yanı bebişime ördüğümde yaşadığım mutluluk..
Çok güzel bir duygu

Sorma canım bende korkuyorum
Havalar kötüye giderse işe gelmem hayli zorlaşacak
Dolmuşa bin, sonra servis 1 saatte iş yerindeyim
Allah yardımcımız olsun:)

Çok geçmiş olsun canım
Allah sana, eşine ve kızına sağlık versin:Saruboceq:

sinehas cnm çok geçmiş olsun eşine acil şifalar dilerim umarım kötü birşey yoktur

sağol canım Allah a şükür kötü bişey yok göbek fıtığı ameliyatı oldu eşim.doğuşta göbek koronu yanlış kesilmiş bu yaşına kadar çekmiş göbeği yoktu yeni göbek yaptılar,fıtık 32 senelik olunca ameliyat biraz zorlu geçti ama hamd olsun eşimde bende bebekte iyiyiz
dozkancım sanada teşekkür ederim a.s.

glnm_kvrck sağolasın teşekkürler.

ayrıca ben ne yaptıysamda çatladım kızlar kremler yağlar hiç farketmedi ben beyaz tenliyim dr çatlarsın demişti annemde çatlamış zaten kurtuluşum yok sanırım....

canım aldıklarını sağlıkla kullanmak nasip etsin.

Bu arada müzkleri msn adreslerinden bizlerede ulaştırın.. Bariii..
Bizde dinleyelim

Günaydın şişmanlamış ama hala çok güzel olan anne adaylarıkaydirigubbakcemile3 Kendimi hergün daha çok şişiyo gibi hissettiğim için böyle yazmak istedimcokacimcoook Ben bi geçmişi okuyim geliyorum hemen. Zaten 3-4 sayfa hemen okurum

meraba büyülü bahceler

dün DEMİR in mobilyaları geleekti sabahtan ama biraz gec kaldılar bende ögleden sonrada evde kalıp evi temizledim
evimi temizlemeyi özlemişim.::))))

eskiden kocacımın calısma odası olan oda DEMİR in odsı oldu, calısma odasıylada oturma odasını birleştirdimmm:::))))

öldüm yorgunluktan ama cok mutluyuzzz
buarada işler iiyice beni bunaltmıstı yıl sonu ve etraf gercekten kriz hamdolsun bizi teget gecmedi yani:::))))
tahsilet problemi var ve ben artık icralarla da ugrasmaya basladım o yüzden de stres daha da arttı, zaten personel stresi yetiyorduuu
neyse sizinde basınızı agrıtmayımmm::)))
dün o yüzden bana ii geldi değişik bir seyle ilgilendimmm, kafam dagıldııı::))))
saglıcakla kalın kızlarrrr

buarada bursasu ve yuksel bizde istiyoruz ya su bebek sarkılarındannnnnnnnn

hasta olanlara ccoookkkk gecmiş olsunnnn, dikkat edin kendinizeeee

yeni aramıza katılanlar hosgeldiniz sefalar getirdinizzzz

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN , EŞİNE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM. EN KISA ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞUR....
SİZİNDE İYİ OLDUĞUNUZA SEVİNDİK .

SAĞLIKLI GÜNLERDE KULLANSIN DEMİR BEBEK gamyoncuiremsu

Ay günaydın April
Ne hoş yazmışsın öyle
Sabah sabah gülümsettin benikaydirigubbakcemile3

Canım hayırlı olsun oğluşunun odası
Babasının çalışma odasını aldı şimdiden :)))
Sende fazla yorma kendini canım
Bizdede aynı işler
Her yere uğradı kriz..
Bende bazen çok bunalıyorum bildiğin gibi değil ...

Son düzenleme:

geçmiş olsun

ODANIZ HAYIRLI OLSUN Didem..............

günaydın kızlar ben yine gece uyuyamadım biraz önce kalktım valla...........................................

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.............

hasta olanlar geçmiş olsun dikkat edin kendinize...................

didemcim bebeişin odası hayırlı olsun canım...............

aprilcim güzellikmi kaldı yaaaaaaaaaaaaaaaa.............................

evet takvimcim gebelik takvimin yok ama heheheh.......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…