tamam canım ...arkadaşım dün yeni bir cd göndermiş ...harika birşey kızım bayıldı valla..olmazsa sana onları da gönderirim inşallah...Kendine iyi bak ...çarşı da kendini fazla yorma...
Ya kızlar sizin yollarda kar yok mu valla bizim burda bazı yerler halen buzlu ve eşim beni sokağa bile çıkarmak istemiyor...:a015: şey ben çok düşerim de
Canım iyi yapmışsın havalar kötüye gitmeden daha fazla ağırlşaşmadan gezmişsinbende dün annemle çarşıdaydım yollar biraz buzluyduki annem nerdeyse uludağın eteklerinde oturuyor korka korka çıktım o bayırları
ama işin içinde bebiş olunca kar kış dinlemiyorum çarşıya gittik hayatımda ilk sayılır örgü başladım kızlar ebruli renkte battaniye örüyorum bebişime öyle örnekli falan değil ama hatıra olarak saklayacağım onu yıllarca:CüvCüv:
bugünde saat 6da doktorda randevum var bakalım meleğimde ne var ne yok
hee bu arada dün annemle bebişe battaniye vc. aldık ekledim bakın resimlerehihoyyyt
iyuksel bu arada şarkıları almak için sabırsızlanıyorum ona göreekle beni msne ben seni ekledim ok cnm
Sorma canım bende korkuyorumgünaydınnn
istanbulda öle buzlanma çok yok. En azından bizim buralarda. Bir buzlanma eksik zaten, işe gelirken yapmadığım cambazlık yok otobüs, vapur, dolmuş derken. Kar tutarsa işe gelemem herhalde. Ben de korkarım düşeceğim diye.
Çok geçmiş olsun canımmerhaba arkadaşlar 3 gün giremedim destan olmuş sayfaları oku oku bitiremedim.
benim kocişim ameliyat oldu mecburen hastanedeydik neyse Allah a şükür eve gelebildik dün akşam.hastanede hamileyken kalmak inanın çok zor.Allah herkese sağlık sıhhat versin.
ameliyata girerken stres yaptım sanırım tansiyon ben buradayım demeye başladı Allah tanki dr um bi alt kattaydı,tansiyon inip çıktıkça şişmeye başladım,ellerim ayaklarım yüzüm gözüm şişti.anladımki stresten daha büyük bi düşman yokmuş.tiroitte fırladı bu sefer bebek kasıklarıma vurmaya başladı.zor günler geçirdim.hamd olsun kocamda bende iyiyiz şu anda.
birde arkadaşlar benim kızım biraz babasına düşkün olacak sanırım eşim ameliyata girince yıktı ortalığı karnımı patlatıp çıkacak sandım,üst kata ameliyathanenin önüne çıkınca sakinleşiyordu,bikaç kere denedim aynısını yaptı,şaşırdım kaldım.
benim kızım bana naz yapıyo babasına düşkün olacak kıskandım valla
sinehas cnm çok geçmiş olsun eşine acil şifalar dilerim umarım kötü birşey yoktur
bende dün annemle çarşıdaydım yollar biraz buzluyduki annem nerdeyse uludağın eteklerinde oturuyor korka korka çıktım o bayırları :d
ama işin içinde bebiş olunca kar kış dinlemiyorum çarşıya gittik hayatımda ilk sayılır örgü başladım kızlar ebruli renkte battaniye örüyorum bebişime öyle örnekli falan değil ama hatıra olarak saklayacağım onu yıllarca:cüvcüv:
Bugünde saat 6da doktorda randevum var bakalım meleğimde ne var ne yok
hee bu arada dün annemle bebişe battaniye vc. Aldık ekledim bakın resimlerehihoyyyt
iyuksel bu arada şarkıları almak için sabırsızlanıyorum ona göre :d ekle beni msne ben seni ekledim ok cnm
merhaba arkadaşlar 3 gün giremedim destan olmuş sayfaları oku oku bitiremedim.
benim kocişim ameliyat oldu mecburen hastanedeydik neyse Allah a şükür eve gelebildik dün akşam.hastanede hamileyken kalmak inanın çok zor.Allah herkese sağlık sıhhat versin.
ameliyata girerken stres yaptım sanırım tansiyon ben buradayım demeye başladı Allah tanki dr um bi alt kattaydı,tansiyon inip çıktıkça şişmeye başladım,ellerim ayaklarım yüzüm gözüm şişti.anladımki stresten daha büyük bi düşman yokmuş.tiroitte fırladı bu sefer bebek kasıklarıma vurmaya başladı.zor günler geçirdim.hamd olsun kocamda bende iyiyiz şu anda.
birde arkadaşlar benim kızım biraz babasına düşkün olacak sanırım eşim ameliyata girince yıktı ortalığı karnımı patlatıp çıkacak sandım,üst kata ameliyathanenin önüne çıkınca sakinleşiyordu,bikaç kere denedim aynısını yaptı,şaşırdım kaldım.
meraba büyülü bahceler
dün DEMİR in mobilyaları geleekti sabahtan ama biraz gec kaldılar bende ögleden sonrada evde kalıp evi temizledim
evimi temizlemeyi özlemişim.::))))
eskiden kocacımın calısma odası olan oda DEMİR in odsı oldu, calısma odasıylada oturma odasını birleştirdimmm:::))))
öldüm yorgunluktan ama cok mutluyuzzz
buarada işler iiyice beni bunaltmıstı yıl sonu ve etraf gercekten kriz hamdolsun bizi teget gecmedi yani:::))))
tahsilet problemi var ve ben artık icralarla da ugrasmaya basladım o yüzden de stres daha da arttı, zaten personel stresi yetiyorduuu
neyse sizinde basınızı agrıtmayımmm::)))
dün o yüzden bana ii geldi değişik bir seyle ilgilendimmm, kafam dagıldııı::))))
saglıcakla kalın kızlarrrr
Günaydın şişmanlamış ama hala çok güzel olan anne adaylarıkaydirigubbakcemile3 Kendimi hergün daha çok şişiyo gibi hissettiğim için böyle yazmak istedimcokacimcoook Ben bi geçmişi okuyim geliyorum hemen. Zaten 3-4 sayfa hemen okurum
Canım hayırlı olsun oğluşunun odasımeraba büyülü bahceler
dün DEMİR in mobilyaları geleekti sabahtan ama biraz gec kaldılar bende ögleden sonrada evde kalıp evi temizledim
eskiden kocacımın calısma odası olan oda DEMİR in odsı oldu, calısma odasıylada oturma odasını birleştirdimmm:::))))
buarada işler iiyice beni bunaltmıstı yıl sonu ve etraf gercekten kriz hamdolsun bizi teget gecmedi yani:::))))
tahsilet problemi var ve ben artık icralarla da ugrasmaya basladım o yüzden de stres daha da arttı, zaten personel stresi yetiyorduuu
dün o yüzden bana ii geldi değişik bir seyle ilgilendimmm, kafam dagıldııı::))))
merhaba arkadaşlar 3 gün giremedim destan olmuş sayfaları oku oku bitiremedim.
meraba büyülü bahceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?