günaydın kızlar iyi hafta sonları,benim oğluşum hasta ateşleniyo onunla ilgilenecem bu gün hiç bişede yemiyo napcam bilmiyom.........................
herkese günaydın... şirvancım hayırlı olsun cicileri oğluşunun. Beden konusunda bende çok kararsız kalıyorum. 1-3 aylık mı 3-6 aylık mı daha çok lazım olur bilmiyorum. Sonuçta hediye getirenler bady getirmezler genelde ya örerler ya da tulum tarzı getiriyolar. Birsürü gereksiz kıyafet olsunda istemiyorum. Sonuçta bebekte süpriz ya çok minik olursa, küçük badyler olmaz, 4 kilo doğarsadelikafadulden ozamanda aldığım minik kıyafetler olmicak. En çok ne gerekir ona da karar veremiyorum ama sanırım ben bütün çıt çıtlı tulumlar yerine 2 parça giydirilenleri tercih edicem.
Bu arada bebekleri ilk günler gece uyurken üstüne kalın tulum giydirip yatırmak daha kolay olurmuş ya da uyku tulumu çok işimize yararmış. Kesinlikle ilk günler yün yorgan örtmek doğru değilmiş, ağır olduğu için tehlikeliymiş. Ya penye pikelerden veya örgü battaniye tarzı hafif bişeyler yeterliymiş. (bu da seminerden)
günaydın arkadaşlar nasılsınız
takvimcim istersen bebeğin doğacağı günü söyle sana bi tane yapalım tarih cetveli
16 nisanda doğacak.şimdi 24w 2 günlük.son mensturasyon tarihi 10 temmuz canım.yaparsanız çok sevinirim.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?