2009 Nisan Anneleri buraya

bende sabah doktora gittim. 7 haftalık hamile bir arkadaşım var onu götürdüm kendi doktoruma.
beklerken tam benim haftamda hamile bir bayan geldi sancılarım var diye hemen nts ye gönderdi doktor korktum aklımda kaldı neoldu acaba diye 7. aya girince erken doğum tehlikesi artıyo mu azalıyo mu yahu.

selinay canım geçmiş olsun büyük bebek hasta olmuş biras... inşallah çabucak iyileşir annesi...

saol canım benim bende yemek fln yaptım oğluşuma puding yaptım,şimdide yeni yıl için ne yapsam onu araştırıyorum netten.................................istanbuldaki kılar buluşmada kimse yok heheh...........

saol gedacım yavaş yavaş gelmeye başlar kızlar herhalde heheh...................

dozkancım bizde 7. ayda nts ye girecez sanırım o zaman belli olur risk varmı yokmu canım...............

selinay iyice bağımlı olduk valla bende yemek falan ne gerekse netten bakar oldum. biz bilgisayarlıanne kuşağı olduk herhalde.

inşallah gününü doldurur bizim bıcırlar erken gelipte şubatta martta üşümesinler bahar çocuğu olsun onlar.

kızlar ben şimdilik çıkıyorum kendinize iyi bakın fırsat olursa yine bakarım ne yapıyosunuz diye. by by

selam arkadaşlar....evet istanbul takımı buluştu herhalde ...onlara iyi eğlenceler olsun...

Selinay ogluşun hastaymış gecmiş olsun...

bursasu bebişin çok tatlı çıkmış inşallah sağlıkla kucağına alırsın...

Burda kar yapıyor usul usul ....ben bahtaniyenin altında pencereden izliyorum manzarayı ve kızımla sohbet ediyorum..karnımda kızım pıt pıt annesine cevap veriyor..Allahım inşallah bir daha ki kışa kızımla kar topu oynayalım :)

evet istanbul takımı haberlerinizi bekliyoruzzz

artık anlat anlat bitiremezsiniz:::))))

kız yuksel bizde bulusalımm:::))))

Selinay gecmiş olsun canım, bir an önce atlatırsınız insallah

arkadaşlar size bir şey danışacağım ...şu saç meselesi ...biliyorum daha önce konuşulmuş ve kestirmeme meselesi hurafe denilmişti ama benim içim rahat etmedi ve 5 aydır...saçlarım kestirmiyom yalnız inanılmaz kırıklar oldu ve her zman fön çekemiyorum... ay fenalık geldi acaba sadece uçlarını mı kestirsem inanın bir tuhaf oldu kendimi çok çirkin hissediyorum...

evet istanbul takımı haberlerinizi bekliyoruzzz

artık anlat anlat bitiremezsiniz:::))))

kız yuksel bizde bulusalımm:::))))

Selinay gecmiş olsun canım, bir an önce atlatırsınız insallah

selam didemcim hoşgeldin...ve ogluşunun yeni mobilyaları hayırlı olsun..Bu arada kesinlikle biz de buluşalım ..belki de bilmeden aynı yerlerde bulunuyoruz...malum eskişehir o kadar büyük bir sehir değil...kaydirigubbakcemile5

bende saclarımı kestirmedim hiç
daha da kestirmeyi düşünmüorum
hatta ruj, oje bile sürmedimmm
tamamen dogalım yaniii orman adamı gibi:::)))))

yuksel su sarkıları nasıl göndereceksin????
bi cözüm bulabildiniz mi

evet canım belki de aynı yerlerde bulunuyoruzzz
bizim için bulusmak da kolay olur avrupa anadolu yakası yok ya eskişehirde::::)))))

didemcim üzerinde çalışıyorum :) olmazsa size msnden gönderirirm bursasuya öyle yaptım....Ya ben de 20 ye yakın var o dosyaları sıkıştırmam lazım uygun programı ayarlayıp inşallah bu siteye de eklerim

iyüksel bende kestirmiyorum sarıların alttan siyahlar baya uzadı hiç dokunmuyom 3 ay daha sabır canım...........................

ühühühü güya bende sizlerle buluşmaya gelicektim ama ne yazıkki üsüttüm birascık neyse bi dahaki sefere kıslar bu arada taşındık bugün evin son ayarlayamarıyla uğraştık falan yorulduk iyice bacaklarım da ağrıo

Son düzenleme:

canım ben 3 kere uçlarından aldırdım valla...bana çok saçma gelmişti bu düşünce... o zaman düşünsene ünlülerin hiçbirinin çocugu yasamazdı...üstelik saçlarını da boyatıyo onlar... zaten vücudumuz şekilsiz valla bi de saçımın şekilsiz olmasına dayanamam ben... abartmamak şartıyla makyajımıda yapıyorum ojemide sürüyorum... bakımla hamişim ben :)

selinay2002 çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…