2009 Nisan Anneleri buraya

valla ben hiç öyle hssetmiyorum...

merhaba kızlar bende yeni gelebildim anca kahvaltı falan kimsecikler yok buluşmaya gidecekler kuafördeler heralde :))
kızlar bende dün doktora gittim oğlumu gördüm

kızlar dünkü doktor maceramı anlatayım size
bebeğim 527 gram olmuş teyzeleri boyuda 28 cm doktorumuz boyu çok uzun olacak diyor :CüvCüv:
ama öyle tatlı bir yüzü vardıki o dudakları maşallah

bebeğime kavuşmak için daha da sabırsızlanmaya başladım
bir sürüde resim verdi doktor teyzemiz
maşallah bebeğime ya içim kıpır kıpır kızlar
bu hafta içinde ayrıntılıya girricem
sonrada tetanoz aşısı

Allah bebekklerimizi bize bağışlasın :Saruboceq:

ohh ne güzel oğluşunu görmişsün..ben en son 4 aralıkta gittim oğlumu o zaman görmüştüm buğün ayın 27si sanırım bilgisayar 26 cuma dio ama buğün cumartesi...yani tam 23 gün oldu görmeyeli ayyy ilk defa bu kadar uzattık arayı inşallah oğluşum baya bi kilo almıştır..kısmetse ben de pazartesi gitcem artıkbakalım napıomuş benim kuzum...

croxilex cnm epey olmuş oğluşunu görmeyeli Allahtan benim doktor 15 günde 1 çağırıyor yoksa nasıl dayanırım bi bahane bulur giderim yine :

amin canım.ne güzel bebeğin herşeyi yerinde çıkmış çok sevindim kilosu boyuda iyi bizim kızada öyle diyor doktorlar maaşallah,bende ayın 2sinde tetanoz aşımın 2.dozunu vurulacağım hayırlısı bakalım Allah bebeklerimize hep sağlık versin böyle iyi haberlerle dönelim:CüvCüv:

maşallah ursasu harbiden boyu uzun olcak sanırım 3 cm önde gidio senin delikanlı...amin canım inşallah bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım..ayy doğum yaptığım günü düşünüyorum da sanki evimize güneş doğacak gibi gelio ev aydınlanacak hertarafta bi neşe bi neşe olcak inşallah..ilk kucağıma aldığımı düşündüğümde zaten gözlerim doluyo..artık gerçekten alınca kimse beni susturamaz o benim mucizem ağla ağla ölürüm heralde..off off biter mi bu hasret...

bakın kızlar avatarıma benim oğlanın fotosunu koydum tam yüzü net öyle güzelki aşşkım benim ya şimdiden böyle seviyorsam doğunca ne yaparız bilemiyorum kızlar

dün eşim yanlışlıkla karnıma dokundu biraz sert bi bağırdım dikkat etsene falan diye sonradan üzüldüm eşime davranışımdan dolayı ama ne yapayım o benim meleğim o bana muhtaç

evet bursasu çok oldu ben de dayanamıom ama gitmişken şeker yüklemesini de yaptırmak istedik...zaten doktorumuz tam ayda bi çağırıo ama ben hep bi bahane bulup gidiodum en geç 16 gün beklemiştim şimdi rekor kırdım valla..eşimde şaşırıo hayırdır nie gidelim gidelim demiosun die...ayy 2 gün kaldı görcem kuzumu inşallah..

bursası maşallah bebişine ; ne güzel çıkmış o öyle....

kızlar ben çıkıyorum... buluşmaya gidiyorum şimdi....
sanki görüceye çıkacam çok heyecanlandım ....
bakalım kimler gelecek... yoksa ben sap sap oturup kalkacakmıyım...

diğer arkadaşlarada iyi hafta sonları geçirmesini diliyorum.

Iyi hadi az kalmış bebişinle buluşmana benimki bu sefer öyle büyümüştüki yani ekrana sığmıyordu ya nerden nereye bir pirinç tanesi kadardı şimdiyse kocaman bir bebek

herkese merhabalar yaa teyzeleri benim meleğim bi tekmeliyo sanki yumruk ya donup kalıyorum hatta ağladım az önvce bu kadardan bile nasıl mutlu oluyoruz dediğiniz gibi kucağımıza alınca napcaz yaa allahım sağ salim o günlere az kaldı

çok tatlı maşallah ne tatlı uyuyo öyle yeri çok rahat sanırım annesi...ayy çok heyecanlandım benimkide çok büyümüştür kaç gr oldu acaba ???

yemek yapıyorum eşim kızımı voleybol kursundan almaya gitti fırsat bu fırsat naapıyo bizim kızlar diye bakıyodum

selaaaammmmm....
arkadaşlar inşallah herkes iyidir..
bursasu maşallah bebeğin çok tatlı çıkmış:)
yaaa ne güsel b ugün buluşuyolar.... bu sınavı kim bugüne koymuş yaaa zaten motor zordu... kalcam sanırım ondan.... inşallah stajyerlik gelmeden hallederim... ben çok istiyodum gelmeyi yaaaa... eğer tel almış olsaydım son 5 dakikalıına bile olsa sınav çıkışı gelip görüşmek isterdim ama düşünemedim işte... neyse hayırlısı... bi dahakine inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…