2009 Nisan Anneleri buraya

dozkan ebet girdim canım.. bu saoğuk havada taa kaç saatlik yol gidip sınava girdim bi de okulda kalorifer yanmamıştı resmen dondum: inşallah hasta olmam ama fena soğuktu.....
inşallah geçerim de daa uğraşmam....

tuğçe sen nasılsın canım rahatsızdın sanırım.... iyisin inşallah...

tuğçe sen nasılsın canım rahatsızdın sanırım.... iyisin inşallah...

canım hamd olsun iyiyim,rahatsızlığım devam ediyor doğuma kadarda edecek Allah büyük ona sığındık inşallah sende iyisindir.

canım benimde iki yakınım girdi onlarda motor çok zordu diyorlar,benim girdiğim dönemde de çok zordu hep ezberleyip gitmiştim çok şükür geçmiştim kalmassın inşallah kalırsan sende ezber yap iyi oluyor ben 92 almıştım.hayırlısı olsun hakkında inşallah geçersin.

selam bayanlar.....bugün 2 doktor randevumuz vardı ve eve ancak 6 da geldik...işin içinde tabi alışverişte vardı ucundan...mothercare bizde gittik ve 7 li badi aldım bende kızıma ve 3 lü tulum hepsi çok güzelmiş artık body almam ben bakalım nasıl bir kız gelecek tombik mi?:)) bizimde ayrıntılı ultrason vardı bugün ve çok güzeldi ama benim kızım çok net resimler vermiyor bize şimdi üşenmezsem koyacağım bende avatarıma kısmetse....malum daha yemek hazırlayacağım....yanakları tostombul bi kızım var benim....:))

kızlar ben marttada doğum yapsam yine sizle beraberim okey......................

mart anneleri topiğine girmem..............................................

benimde ne zaman yapacağım belli değil ama bende nisan annelerinden ayrılmayı istemem sonuçta bebekler nisan bebeği erkende olsa gelişimini doğcağı ayda tamamlar

selinay ööle bi ihtimal mi var.... normalde ne zaman doğacak oğlun.....
ebet tuğçe sorular zordu ben de bıl bol attım:):):) hayırlısı artık zaten çalışmamıştım:)

rumelili maşallah ama tam net göremedim senin prensesi..... bu arada yarından sonra 100gr var benim bakalım nasıl çıkacak... yüksek olursa başını ağrıtırım artık ne yapayım diye:):)

merhaba arkadaşlar,
eve gelince birden aklıma geldi, ben buluşma da yediğim bişiyi hesaplamamışım 3 YTL falan eksik vermiş oldum. Çok üzüldüm hakkınızı helal edin. Bir dahaki sefere ödeşiriz inşallah.

s_ebrucum canın sağolsun, dert ettiğin şeye bak...
Evet buluştuk bugün, henüz yazan olmamış ama çok güzel bikaç saat geçirdik. Herkesin göbüşü kocaman olmuş. Şirvancım biraz kırıklığın vardı, umarım hasta olmazsın. Şimdi siz çatlıyosunuz tabi biz ne yaptık diye ben çok yazmicam biraz daha merak edindelikafadulden herkes gelsin öyle hep beraber konuşuruzhihoyyyt
Fotoğrafta çektik sizler için, mrak etmeyin. 7 kişiydik. Gedacım kulaklarını çok çınlattık, herkes seni merak ediyomuş meğersekaydirigubbakcemile3 Bu arada bebişlerin resimleride çok tatlıydı...

kızlar bi dahaki sefere bende gelcem haberiniz olsun

İşallah canım seninde kulaklarını çok çınlattık. Ama taşınma işin bitmiş, sevindim valla güle güle iyi günlerde oturun. Darısı başıma bakalım bizde taşıabilcez mi?
Ne güzel yeni yılda, yeni ev yeni bi can katılcak aranıza işallah herşey gönlünüzce güzel olura.s.

kızlar işte buluşmamızdan resimleeeerrrrr...

1.

2.

3.

çok güzel ya bak şimdi keşke bende olsaydım dedim hepinizin ifadesi çok samimi çok tatlısınız ama isim olarakta yazsaydın keşke kimin kim olduğunu nerden bileceğiz:CüvCüv:azçok karnınızıda gördüm aynıyız demekki.kaydirigubbakcemile5

yeşilli e toprak onu tanıdım bide şirvanı tanıdım
sanırım kırmızılı eda edanur
diğer arkadaşların ismini yazın kızlar kim kim
neler konuştunuz bakalım bizi çekiştirdinizmi
çok güzel ya gelebilmeyi çok isterdim
neler yaptınız yazmanızı sabırsızlıkla bekliyorum kızlar :)

cicekcicek kendini fazla yorma cnm bebeğini düşün... kolay gelsin ve geçmiş olsun
geda motor dersini herkes zor bulur yani çoğunluk motordan kalır umarım geçmişsindir ayıptır sölemesi 85 almıştım :))

kızlar süpersiniz ya herkes göbekli sizi gören şaşırmıştır valla çok şirin:)

april inşallah sende taşınırsın ama bu göbekle zor oluo doğumdan sonra düşünün derim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…