inşallah yüklemen normal çıkar gedacım :Saruboceq:daha biz 50 gr da yaptıramadık çarşamba günü inşallah yaptırcaz bakalım bizim sonuç ne olacak..maalesf doktorumuzu değiştiriyoruz bu saatten sonra çok zor oluyomuş alışmıştık oysaki hem de çok ii bi doktor ama erkek eşim pek rahat deil bu konuda napalım değiştircez artık..aynı hastanede izne ayrılan bayan doktor tekrar başlamış ona gitcez artık..araştırdım çok iyi bi doktormuş bakalım hayırlısı..ama doktorumuza ne diycez die düşünüoz şimdi de çünkü çok memmunduk..kızlar sizce ne demeliyizfisfisfis???erkeksiniz o yüzden sizi değiştirioz denmez öff öff..-tatlicadiarzu-
arkadaşlar size bir şey danışacağım ...şu saç meselesi ...biliyorum daha önce konuşulmuş ve kestirmeme meselesi hurafe denilmişti ama benim içim rahat etmedi ve 5 aydır...saçlarım kestirmiyom yalnız inanılmaz kırıklar oldu ve her zman fön çekemiyorum... ay fenalık geldi acaba sadece uçlarını mı kestirsem inanın bir tuhaf oldu kendimi çok çirkin hissediyorum...
kızlar ben marttada doğum yapsam yine sizle beraberim okey......................
mart anneleri topiğine girmem..............................................
merhaba arkadaşlar,
eve gelince birden aklıma geldi, ben buluşma da yediğim bişiyi hesaplamamışım 3 YTL falan eksik vermiş oldum. Çok üzüldüm hakkınızı helal edin. Bir dahaki sefere ödeşiriz inşallah.
s_ebrucum canın sağolsun, dert ettiğin şeye bak...
Evet buluştuk bugün, henüz yazan olmamış ama çok güzel bikaç saat geçirdik. Herkesin göbüşü kocaman olmuş. Şirvancım biraz kırıklığın vardı, umarım hasta olmazsın. Şimdi siz çatlıyosunuz tabi biz ne yaptık diye ben çok yazmicam biraz daha merak edindelikafadulden herkes gelsin öyle hep beraber konuşuruzhihoyyyt
Fotoğrafta çektik sizler için, mrak etmeyin. 7 kişiydik. Gedacım kulaklarını çok çınlattık, herkes seni merak ediyomuş meğersekaydirigubbakcemile3 Bu arada bebişlerin resimleride çok tatlıydı...
kızlar bi dahaki sefere bende gelcem haberiniz olsun
kızlar işte buluşmamızdan resimleeeerrrrr...
1.
kızlar dikkat ettinizmi sadece masada su var...
2.
bu arada garsonun bir tanesi bize güldü,, hamileler bastı burayıı demiştir......
3.
selam kızlar,
bursasu doğru tahmin etmişsin canım :)) yeşil kazağı olan benim.. ama diğer kızların isimlerini yazmak istemedim.. herkes kendi ismini kendisi yazsın diye :)) buda demek oluyoki biraz daha merak edeceksiniz :) dün güzel bi toplantı oldu, açıkçası ben çok güzel vakit geçirdim.umarım gelenlerin hepsi memnun kalmıştır bu buluşmadan.. genel olarak tabiki gündem gebelikti.. aslında sitedeki sohbetlerden çok farkı yoktu konuşulan konuların ama yüzyüze konuşmak daha ayrı bir zevk... neyse daha fazla ballandırmıyayım :))) hamişsiniz canınız çekmesin :))))) valla kızlar keşke hepimiz aynı şehirde olup biraraya gelebilsek ama aynı şehirde iki kişi bile olsanız biraraya gelin derim ben.. gerçekten paylaşacak çok şeyiniz oluyo ve hiç yabancılık çekilmiyo..
bu arada buluşmanın anonsunu defalarca yaptık, çok uzun zamandır gündemde olan bir konuydu ayrıca, kimseyi özel olarak davet etmedik genel olarak herkese haber verdik..
kızlar bu arada çiçekçiçek, geda ve megul üçünüzüde çok merak ediyoruz..kulaklarınızı da çınlattık biraz :)) bir daha buluşma olursa mutlaka gelmelisiniz!
canım bende aynı dertden mzdaribim,, hatta dün kızlar gördü saçlarımı uçları keçe gibi oldu. valla dünküler kestir dediler,, bende kestirecem... moral olsun bariii.
tamam şekerim, biz seni bir yere bırakmayız zaten.
canın sağolsun bitanem, ne demek .
canım ilgine teşekkürler ,, şimdi biraz daha iyiyim . dinlenmek iyi geldi,, gerçi yarın iş var ...
gel bitanem, bekleriz.. seni de aramızda görmek mutlu eder bizi
isimleri yazıyorum,
e_toprak / april16 / şirvan/ s_ebru
karşı taraf eda_edanur / bugidi54 ( benim okuldan arkadaş mayıs anası) ,
bir dahaki toplantıya herkesi bekliyoruz..
canım ne demek bir dahaki buluşma olursa diye.... aşkoslsun ağırlaşmadan yeniden buluşacağız diye konuştuk ya
Canım çok geçmiş olsungünaydın kızlar nasılsınız bu gün, buralar çok kötü karlı,dün park halindeki arabamıza çarptılar çok kötü oldu araba yaaaaaaaaaaa,oğlum hala hasta okula gönderemedim,evimi görseniz heryeri dağıttılar baba oğul offff ya offffffffff napcam bu gün bilmiyorum.............................
tuğçe8 çok teşekkür ederim.inanın 4 kişi uğraştık ama olmadı.neden bilmiyorum.artık benimde bi çizelgem var.he he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?