2009 Nisan Anneleri buraya

canım yaaa iyi tarafından bak hem sen daha rahat edersin bence... dr açıklama yapmak zorunda deilsin eğer karşılaşırsanız da demende bi sakınca yok bence bayan olduu için daha rahat olacaktım dersin o da anlayışla karşılar diye düşünüyom....ben de bi ara aynı hastanede dr deiştirmeye karar verdim ısınamamıştım (bayanken değiştirecektim yani) o zaman ben de baya düşündüm eskisine ne dicez diye:):) hayırlısı olsun senin için... ama bence daha iyi olcak... ben bayanken çekiniyom bazen

canım bende aynı dertden mzdaribim,, hatta dün kızlar gördü saçlarımı uçları keçe gibi oldu. valla dünküler kestir dediler,, bende kestirecem... moral olsun bariii.
kızlar ben marttada doğum yapsam yine sizle beraberim okey......................

mart anneleri topiğine girmem..............................................

tamam şekerim, biz seni bir yere bırakmayız zaten.

canın sağolsun bitanem, ne demek .

canım ilgine teşekkürler ,, şimdi biraz daha iyiyim . dinlenmek iyi geldi,, gerçi yarın iş var ...

kızlar bi dahaki sefere bende gelcem haberiniz olsun

gel bitanem, bekleriz.. seni de aramızda görmek mutlu eder bizi

kızlar işte buluşmamızdan resimleeeerrrrr...

1.

kızlar dikkat ettinizmi sadece masada su var...

2.

bu arada garsonun bir tanesi bize güldü,, hamileler bastı burayıı demiştir......

3.

isimleri yazıyorum,
e_toprak / april16 / şirvan/ s_ebru
karşı taraf eda_edanur / bugidi54 ( benim okuldan arkadaş mayıs anası)
,

bir dahaki toplantıya herkesi bekliyoruz..

kızlar bu arada çiçekçiçek, geda ve megul üçünüzüde çok merak ediyoruz..kulaklarınızı da çınlattık biraz :)) bir daha buluşma olursa mutlaka gelmelisiniz!

canım ne demek bir dahaki buluşma olursa diye.... aşkoslsun ağırlaşmadan yeniden buluşacağız diye konuştuk ya

Son düzenleme:

bende nerelerde bu kız diyodum :)) bugün görünmedin hiç, iyisindir umarım.. inşallah allah kısmet ederse tabiki bir araya geliriz..

günaydın nisan anneleri nasılsınız?buluşmanız umarım çok iyi geçmiştir.ayrıntılı haberlerinizi bekliyoruz.

tuğçe8 çok teşekkür ederim.inanın 4 kişi uğraştık ama olmadı.neden bilmiyorum.artık benimde bi çizelgem var.he he he

günaydın kızlar nasılsınız bu gün, buralar çok kötü karlı,dün park halindeki arabamıza çarptılar çok kötü oldu araba yaaaaaaaaaaa,oğlum hala hasta okula gönderemedim,evimi görseniz heryeri dağıttılar baba oğul offff ya offffffffff napcam bu gün bilmiyorum.............................

Canım çok geçmiş olsun
Aman size birşey olmamış araba yapılır sıkma canını
Oğlunad hastaymış çok geçmiş olsun canım
Sen nasılsın bu arada

Takvim sana da günaydın
Sen nasılsın canım

Bu arada buluşan arkadaşlar
Çok güzel birgün geçirmişsiniz
Keşke bende olsaydım dedim:)

takvimcim merhaba günaydın tuğçe8 sana çizelge hazırlamış sağolsun o yüzden göndermedim yanlış anlama.
herkese günaydın..

herkese günaydın güzel anneler!!
iyi bir hafta geçirmenizi dilerim.
buraları baya soğuk kış iyiden iyiye geldi artık.
haftasonu yağmurlu geçti.
amaben gene alışveriş merkezinde gezmekten vazgeçmedeim:)
sonunda istediğim modelse bir kota kavuştum:)
livaa marka gerçekten bu markanın ürünleri harika tavsiye ederim.
kot düşük bel gibi duruyo dar kesim tam istediğim gibi:)
bebiş için henüz bişey almadım annem yavaştan başladı hazırlıklara.
cumartesi kontrolüm vardı.herşey yolundaymış maşallah nazar değmesin oğluma!!
bu kontrolde annemde vardı oda görmek istedi.
çok heyecanlandı mutlu oldu..

Herkese günaydııııııııınnnnnnn:) Sanırım Türkiyede sıcak biyer kalmadı Burasıda buz gibi. Kalorifer, bile ısıtmıyo sanki evi. Allahtan bebişler emniyetli ve sıcak biyerdeler:))
Selinaycım çok geçmiş olsun.

günaydınlar olsun tüm hamişlere ve bebişlere....inşallah bir dahaki buluşmada dahada kalabalık olunur...yani kendi adıma gelmeyi çok isterim bu sefer:))

ben iyi olmak zorunda kalıyorum glnm bu durumlarda napam heheh,senin nasıl gidiyo nasıl çıkıyosun bu havalarda dışarı yaaaaa dikkat et kendine...............

Günaydın güzel bayanlar
nasılsınız ,,, umarım yaramaz bişeycikler yoktur...

Evet biz sonunda c.tesi buluştuk. 2-3 saat güzel vakit geçirdik, gelen arkadaşlarla ....
Konular malüm bilindiği gibi - gebelik üstüneydi,,,
herkes sıcak kanlıydı, hiç yabancılık çekmedik,,, sanki uzun zamandır birbirimizi tanıyor gibiydik..
Diğer buluşmaya daha kalabalık olması dileğiyle....
Iyi haftalar diliyorum...

BU ARADA DÜN AKŞAM EŞİME RESİMLERİ GÖSTERDİM...
BURDA GÖRDÜKLERİNİN HEPSİ HAMİLE DEDİM.. GÜLDÜ... :)))

şimdi herkes nisanda doğum mu yapacak diyor bana .....
bu sefer dalga geçmedi.... :)))

günaydın kızlar
sürekli uykum var benim ne kadarda uyusam yetmiyor bana uyku
havada çok soğuk izin zamanı gelsede şöyleeee doğumdan önce keyif yapsam naıl olsa sonrasında bu keyifi çok arıyacam :)

Günaydın kızlar.
Umarım sağlıklı güzel bir hafta geçiririz.

Ankara kar altında işe gelirken düşerim diye çok korktum valla.Zira ben kuru yerde bile düşmeyi becerenlerdenim.Hepimiz kazasız belasız geçiririz umarım bu kışı.

Selinay çok geçmiş olsun. Demekki buz pateni pistine döndü sizin oralarda. Cana geleceğine mala gelsin güzelim sıkma canını.

aman dozkancım dikkat edin valla ya, ben dikmendeyim biliyosunuz bizim buralar çok kötü sizin oralar biraz daha iyidir sanırım canım...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…