Kimse beni tınlamıyo yaaa.Zaten hiçkimsenin aklına gelmemişim yine.Bi allahın kuluda hatırlamamış.Neyse hepinize iyi günler.sağlıcakla kalın.
merhaba herkese tünaydın!!
ayem2007 geçmiş olsun canım.
ebrartuba fotolarını almışsın göremedim ama hayırlı olsun.darısı başıma.benim dr sinir bişi oldu çıktı bu aralar sürekli daha erken diyor 4 boyutlu için.
ebrartuba resimlerin neredeki bende gömedim
kızlar suanda felaket agrım varrrrrr ve gitmeyi düşünüyorum
göbegimin tam altında agrı....................ölücem agrıdan
rumelili haklısın ama cok agrım var... tam göbegimin altı..........
ebrartuba resimlerin neredeki bende gömedim
kızlar suanda felaket agrım varrrrrr ve gitmeyi düşünüyorum
göbegimin tam altında agrı....................ölücem agrıdan
kızlar göbişler ne alemde
hadi göbiş resimleri koyunda görelim yaa
hem bebişlere bişeyler almıyormusunuz resimlerini koysanıza
kızlar bu arada çok mutsuzum benneyaptımki
dün öğrendiğime göre cuma günü kayınvalidem geliyormuş:1no2:
şimdi bana bunun içinmi üzgünsün diyeceksiniz ama benim kaynanamı tanımadığınız için..
ben daha evlenmemiştim bizde kalıyordu düğüne kadar 6 ay kaldı bütün civatalarım gevşedi sayesinde..senağlama
Allah ım hiç susmuyo herşeye muhalefet oluyo ve haddinden fazla cahil kocişim bile hazırlan gardını al son ii günlerimiz demeye başladı offf offff
neden insanlar bu kadar kötü olurlarki hemde çocuklarına karşı , aylarca hergün dra götürdük , bütün tetkikleri yapıldı ama yinede beni dr a bile götürmediniz dedi beddua etti,korkuyorum geldiğinde yine beddualar başlayacak.sen koru yarabbim bizi....senağlamasenağlamasenağlama
kızlar bu arada çok mutsuzum benneyaptımki
dün öğrendiğime göre cuma günü kayınvalidem geliyormuş:1no2:
şimdi bana bunun içinmi üzgünsün diyeceksiniz ama benim kaynanamı tanımadığınız için..
ben daha evlenmemiştim bizde kalıyordu düğüne kadar 6 ay kaldı bütün civatalarım gevşedi sayesinde..senağlama
Allah ım hiç susmuyo herşeye muhalefet oluyo ve haddinden fazla cahil kocişim bile hazırlan gardını al son ii günlerimiz demeye başladı offf offff
neden insanlar bu kadar kötü olurlarki hemde çocuklarına karşı , aylarca hergün dra götürdük , bütün tetkikleri yapıldı ama yinede beni dr a bile götürmediniz dedi beddua etti,korkuyorum geldiğinde yine beddualar başlayacak.sen koru yarabbim bizi....senağlamasenağlamasenağlama
bursasu teşekkürler
etoprak klima var kalorifer yok ayaklarımda 2 corap var ve buz gibi....
kızlar göbişler ne alemde
hadi göbiş resimleri koyunda görelim yaa
hem bebişlere bişeyler almıyormusunuz resimlerini koysanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?