2009 Nisan Anneleri buraya

bursasu teşekkürler

etoprak klima var kalorifer yok ayaklarımda 2 corap var ve buz gibi....

Kimse beni tınlamıyo yaaa.Zaten hiçkimsenin aklına gelmemişim yine.Bi allahın kuluda hatırlamamış.Neyse hepinize iyi günler.sağlıcakla kalın.

kıs alınma bu ara herkez yoğun ben bi giriyom iki saat sonra tekrar girip bi bakıyorum yazılanlara cvp vermeye çalışıyorum şimdi yine çıkıcam................

benimkide hala göndermedi canım doktorun göndermesini bekliyorum....................

ebrartuba resimlerin neredeki bende gömedim
kızlar suanda felaket agrım varrrrrr ve gitmeyi düşünüyorum

göbegimin tam altında agrı....................ölücem agrıdan

urlacım dikkat et kendine ayklarını sıcak tut gaz sancısıdır battaniyenin altın gir yat rahatlarsın.........................

ebertuba bebeğin maşallah çok tatlı çokta net çıkmış resim ,ne güzel herkes bebeklerinin azçok yüzünü görüyor tanışıyoruz miniklerimizle ,kucağımıza aldığımız günleride görelim inşallah.

kızlar göbişler ne alemde
hadi göbiş resimleri koyunda görelim yaa
hem bebişlere bişeyler almıyormusunuz resimlerini koysanıza

kızlar geçen gün eşimle bakındık bursada bebek odaları gittiğimiz yerin sitesi yok yani tam olarak modelleri bulamadım ama çok güzel şeyler vardı dediğim o denizci takımı buna benziyordu ama o daha güzeldi sizce nasıl

ebrartuba resimlerin neredeki bende gömedim
kızlar suanda felaket agrım varrrrrr ve gitmeyi düşünüyorum
göbegimin tam altında agrı....................ölücem agrıdan

- canım geçmiş olsun,,, iş yerinden problem olmazsa evine git dinlen

benim göbek aldı başını gidiyor,,,, bu 1 ayda kocaman oldu...

kızlar bu arada çok mutsuzum benneyaptımki
dün öğrendiğime göre cuma günü kayınvalidem geliyormuş:1no2:
şimdi bana bunun içinmi üzgünsün diyeceksiniz ama benim kaynanamı tanımadığınız için..
ben daha evlenmemiştim bizde kalıyordu düğüne kadar 6 ay kaldı bütün civatalarım gevşedi sayesinde..senağlama
Allah ım hiç susmuyo herşeye muhalefet oluyo ve haddinden fazla cahil kocişim bile hazırlan gardını al son ii günlerimiz demeye başladı offf offff
neden insanlar bu kadar kötü olurlarki hemde çocuklarına karşı , aylarca hergün dra götürdük , bütün tetkikleri yapıldı ama yinede beni dr a bile götürmediniz dedi beddua etti,korkuyorum geldiğinde yine beddualar başlayacak.sen koru yarabbim bizi....senağlamasenağlamasenağlama

merabalar büyülü bahceler
anca gelebildimmm:::)))
gel artık 2009

ebrar cım cok gecmş olsun canım
urla özür dilerim ama ilk kız demişlerdi yaaa ben hala orda kalmısım demek ki:::))))
affet beniiiii birde ayaklarını sıcak tut
ayem canım cok gecmiş olsun verilmiş sadakanız varmısssss, ALLAH korusun:::)))

Allah yardımcın olsun şimdiden....seninde artık ağırlaşmaya başladığın dönemlerde kötğ olmuş gelişi ama durumu kabullenmeye çalış ve yalnızca kendini,bebeğini düşün,ona odaklan....umarım tez zamanda istediğin yönde gelişir herşey,,,,

bursa su bayıldım ben zaten denizli herseye bayılırımmm

sinehas neden geliyooo yaaaa gelmesin allah korusun erken dogurtturur seni o stresss:::))))
söleyin daha gelmesinn..:::::))

canım üzülme niye geliyorki en stressiz olmamız gereken zamanlar şimdi,sıkma canını belki az kalır,biz bu dünyaya kimsenin alkışla gelmiyoz ki yuhlamasıyla gidelim o yüzden onada canını sıkma haksız yere edilen beddua gider edeni bulur,kısaca bebeğini düşün hiç birşeyin canını sıkmasına izin verme.:ecrin_bebek:

27.12.2008 - 1. geleneksel istanbul buluşması ;

ImageShack - Image Hosting :: sany0079cy6.jpg

e_toprak / april16 / şirvan / s_ebru
eda_edanur / bugidi54

Son düzenleme:
bursasu takım çok güzel umarım alınca sağlıkla kullanır bebeğin

bursasu teşekkürler

etoprak klima var kalorifer yok ayaklarımda 2 corap var ve buz gibi....

urla çift çorap bende de var ama bi işe yaramıyo!! izin koparabileceksen durma eve git..Allah yardım etsin valla bu soğukta çalışmak zorunda kalan herkese..ben sabah donuyodum valla, okulda soğuktu ama şimdi daha iyiyim..

bursasu canım benim koymama gerek yok heralde göbüş resmimi.. bütün site ahalisi gördü nasıl şiştiğimi hehehe!!millet 7 kilo almış şiştim diyo ben iki katını aldım ya ben ne yapayımmmm!!allahtan okul sosyete :)) spor salonu yüzme havuzu falan var, ona gitcem diye güveniyom valla..tabi çocuktan vakit kalırsa senağlama şimdi ödem oluştu galiba botlarım ayağıma olmuyo, spor ayakkabıyla geldim okula.. ayaklarım şişmeden önce 40 numaraydı, şimdi şişler ve 41 numara bayan ayakkabısı bulamıyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…