- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
Ayın 2 sinde yıl sonu değerlendirme toplantısı için antalyaya kremlin palace a gideceğiz.2 3gün 2 gece kalacağız.
Doktoruma danıştım seyahat konusunda bir problem yok.
Ancak havalar endişelendiriyor beni.2gündür ani sıcaklık düşüşü korkuttu beni.
Aa alışık değilim ki ben böle soğuklara bir egeli olarak.
Antalyalı arkadaşlar..oralarda havalar nasıl?
Antalyada gezilecek alışveriş merkezleri neler?
Hamile ve bebek giyisileri satan mağazaların isimleri koordinatları?
valla bende hiç alışık degılım bir egeli olarak aşırı sogukkk var yaaaaaaaaaaaaa
iyi eglenceler.... Size delikafaduldendelikafadulden
Teşekkür ederim canım.Zorla baktırdım sizleride illa görün diye diye :) Annemde öyle söylüyo aslında bebekler yüzünü saklarmış elleriyle(hatta bi arkadaş ayaklarıyla bile yüzünü sakladı demişti ama kimdi hatırlamıyorum).Bizimkide inat hiç göstermicek cinsiyetini.Sırf gıcıklık olsun merak etsinler diye göstermiyo sanırım.ebrar bebeğinin fotosunu gördüm.maşallah rabbim nazarlardan korusun.çok güzel.benim bebişimin fotosunu bi türlü çekemedi doktorum.elini yüzüne kapattı sonra da döndü durdu.inat olacak benim kızım belli etti şimdiden kendini:))
teşekkürler edanurcum.kusuruma bakmayın hemen alınıyorum.İdare edicez artık birbirimizi :)AYEM geçmiş olsun allah beterinden korusun .. eve gidince bol bol dinlen o halde bide işe gelmişsin yine ucuz atlatmışsınız yaa bir yere sadaka ver sadaka belaları defeder..
canım bebeğini gördümm çok güzel allah nazardan saklasın.
teşekkürler etoprakcım bende sizin fotoğraflarınızı gördüm maşallah allah nazarlardan saklasın sizleri ve bebişlerinizi.zen o kadar kilo aldım diyosun ama hiç belli değil.Hepinizi de sanki çok iyi tanıyomuşum gibi oldum görünce.Allah bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.ebrartuba bebişinin resmine en sonunda bakabildim, maşallah ona :))
Bu arada bütün nisan annelerinin yeni yılını şimdiden kutluyorum.Umarım 2009 bize karnımızdaki bebişleri getiren 2008 yılı kadar güzel ve yeni müjdeler getirir.Bebeklerimize 2009 yılında kavuşacağımız için şimdiden güzel bir yıl olacağı kesin gibi.Allah hiçbir anneye üzüntü yaşatmadan bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inş.Arkadaşlar bütün dünyadaki özellikle filistin Gazze deki analara babalara çocuklara dua edelim dün gazetede gördüğüm bi fotoğraf benim yüreğimi sızlattı.Bir baba kucağında 4 yaşındaki kızının cenazesiyle meydanlardaydı.Allahım bütün müslüman alemine yardımcı olsun.Yeni yıl herkese umut olsun.
Ayın 2 sinde yıl sonu değerlendirme toplantısı için antalyaya kremlin palace a gideceğiz.2 3gün 2 gece kalacağız.
Doktoruma danıştım seyahat konusunda bir problem yok.
Ancak havalar endişelendiriyor beni.2gündür ani sıcaklık düşüşü korkuttu beni.
Aa alışık değilim ki ben böle soğuklara bir egeli olarak.
Antalyalı arkadaşlar..oralarda havalar nasıl?
Antalyada gezilecek alışveriş merkezleri neler?
Hamile ve bebek giyisileri satan mağazaların isimleri koordinatları?
Canım çok duygulandım okurken nedense...Anneme Not:
Anneciğim ben doğduğumdan itibaren herkes çok mutlu ve heyecanlı olmasına rağmen sen farklı hisedebilirsin, en mutlu olman gereken zamanda mutsuz ve keyifsiz hissedebilirsin. Huzursuzluk, iştahsızlık, uyku bozukluğu olabilir. Sakın unutma yalnız değilsin! Bu durum yeni annelerin % 60-80'inde görülüyor ve doğal. Doğumdan sonraki bir iki gün içinde başlar ve genelde iki haftada düzelir. Benim her ihtiyacımı en güzel şekilde karşılarken kendi ihtiyaçlarını ve isteklerini de göz ardı etmemelisin. Beslenmene çok dikkat etmeli ve en azından ben uyurken uyumalısın. Hissettiklerini güvenebileceğin insanlarla paylaşman da sana yardımcı olacaktır. Unutma bu geçici bir durum ama daha profesyonel bir yardıma ihtiyacın olduğunu düşünürsen doktoruna danışman sana yol gösterici olacaktır.
Bunlar ilk zamanlarda hemen her annenin yaşayabileceği sorunlardır, çok endişelenmeni gerektirecek bir durum yok. Ancak bu problemlerden biri veya birkaçı uzun süre devam ederse doktoruna başvurmayı ihmal etme! Unutma benim şu anda en çok sana ve babama ihtiyacım var; sizlerin sağlığı benim için de çok önemli!
Anneye önemli Not:
Pek çok kadın, doğumdan sonraki ilk haftalarda depresif bir ruh hali içine girebilir; bu durum son derece normaldir ve genellikle hormonlardaki değişikliklerden kaynaklanır. Ancak bu uzun süreli bir hal aldıysa ve bu duruma iştahsızlık, uykusuzluk, umutsuzluk hissi eşlik ediyorsa ya da bebeğinize karşı agresif ve şiddete dayalı davranışlar göstermeye başladıysanız mutlaka doktorunuza başvurun!
daha erken bunları düşünmek için ama yinede paylaşmak istedim bu alıntıyı.
doğum sonrası hissedeceklerimize hazırlıklı olursak daha kolay atlatırız diye düşünüyorum.
sonuçta şuanda hamile olduğumuz için etrafımız bizleri biraz şımartıyor ama sonrasında bu ilgi azalacak hazırlıklı olun kızlar.
günaydın annecikler iyisinizdir umarım gögüs çatlağı konusunda çok süper bi tecrübem var kız kardeşim martta doğum yaptı tam bir azman doğurdu 2 hafta sonra emziremez hale geldi sütten kesti bebişini kan sızıyodu gögüslerinden ben kızılayda gezerken bi eczanede BELLA BEE diye bi ilaç buldum tamamen doğal yenebilen lanolin içermeyen süper bişey bir gecede iyileştirdi kardeşimi azman halen emiyon annesini kesinlikle tavsiye ederim ankara çin söylüyorum kızılayda var bi eczanede bide
optimum alışveriş merkezinin altındaki eczanede var başka yerde varmı bilmiyorum ama ben sadece buralarda gördüm ben onu kullanıcam gecen martta 30 ytl ya almıştım kardeşim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?