poseidon80 antalyada çok soğuk ben uyarmış olayım.kar yok ama olsa belki bukadar soğuk olmayacak.dışarıya çıkamıyorum inanın.geleceğiniz otelde çok güzel bir oteldir.bana yakın sayılır.umarım güzel geçer antalya ziyaretin.bebek mağazalarını tam olarak bilemiyorum çünkü ben daha almaya başlamadım.bekliyoruz bakalım belki ocak sonu gibi almaya başlıcam.ama senin otele yakın ( lara da yani) laura alışverişmerk.konyaaltında da 5mmigros var. şehir içince dolaşabilirsen ki yollar delik deşik raylı sistem olacağı için kışlahan çarşısı var orda bebek mağazası çok var 3-4 katlı.şimdilik bukadar yardımcı olabiliyorum.
Canım benim eşim bana almış bir tanekızlar görümcemdeydim dün akşam diyorki doktoruna söyle sana şimdiden bir krem versin gögüslerin için..
onun gögüslerin uçları yarılmıştı kanıyordu artık dediki dogumdan sonraki agrımlarım hiç onun yanında dedi emzirmek istemıyordum
catlıyor meme ucları kanıyor bendetanık olmuştum
ben 24 ocakta gidecegim doktora.. söyleyecegim....
valla benim hiç bir planım yok. yıl başı kutlamak gibi bi adetimde yoktur zaten :1closedeyes:. ama ertesi gün için güzel planlarım var. çünkü tatil:dance:
kızlar benim yeni doğum yapan arkadaşımdan bahsetmmiştim ya yaklaşık 1 ay olacak kızın göğüsleri hala yara ve resmen et gözüküyor yani içim cızz etti ve şimdi sütüde çok çok az geliyor zaten emziremiyor pompayla sütü sağıyor
arkadaşımda 8.aydan itibaren lansolin diye bi krem kullandı ama en öenmli şey bebeği emzirme tekniğiymiş yani bütün bu yaralar yanlış emzirmeden kaynaklanıyormuş şimdiden doğru emzirme yöntemlerini öğrensek çok iyi olur
bende geçen hafta doktoruma sordum göğüs yaraları olmaması için dediki;illaki oluyor göğüs yaraları ama garmestan diye bi krem var onu kullanacaksın diyor bakalım kullanıcaz inş. hiçbirimiz böle acı veren bi problemle karşılaşmayızda bebeklerimizi rahat rahat emzirebiliriz
selam nisan anneleri,
hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte geçirebileceğiniz sağlıklı,bol kazançlı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum..
urlacım bebeğin sağlıkla kullansın eşyalarını..
bizimde yılbaşı gibi adetlerimiz yoktur.. okulda kutlama var ama şimdi alkol falan gırla gidiyo diye ben gitmedim bugün okula..akşam içinde bi plan yapmadık, kimbilir eşimde eve kaçta gelir, hocasıyla akşama kadar rapor yazacaklarmış(( kızkardeşimin doğum günü bugün ayrıca, oda arkadaşlarıyla plan yapmış bu gece arkadaşlarıyla toplanacaklarmış..yani bugün hiç olmadığım kadar yalnızımmmm senağlama oğlumla başbaşayızz.
ayakkabı krizini aştım arkadaşlar:) dün akşam cevahire gittik. şirvanın söylediği gibi mothercare e gittik önce, indirimler bu gün son ve bodylerin tanesi 3 e geliyo dediği gibi. 10 body 3 tanede tulum aldım oğluma..sonra sıra bana geldi bot aradım, tam bi faciaydı ayağıma hiç bişi olmuyo..sonra hani şu yeni çıkan tipsiz bişeye benzemeyen ugg lar varya onlardan denedim. birtek ayağıma onlar oldu yahuu.. bu arada 450 ytl orjinal ugg lar ama bi mağazada numarası kalmamış :) bi tane mavi 40 numara vardı 159 a düşürmüşler fiyatları ondan aldım.. ama iğrençççç bi tipi var botların, yalnız inanılmaz rahatlar. bi kere çoraba ihtiyaç yok :))) dışarda yün çorapla geziyormuş gibi oluyorsunuz :)) çok rahatlar, tavsiye ederim..
kızlar ya yeni yıla 1000 li sayfalarda girebiliriz biraz kasarsak :))) sohbete devam yanii :))
bu arada bu göğüs sorunu bende de olucak galiba çünkü şimdiden çatlamaya başladılar, uçları pul pul olup soyuluyo(
Canım benim eşim sağlıkçı..Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi - Büyük Boy (Net 56 gr.)
Artık meme başı yara ve çatlaklarına Lansinoh Lanolin ile kesin ve en etkili çözüm.
Dünya emzirme otoritelerinin desteklediği tek ürün olan Lansinoh Lanolin Sağlık Bakanlığından onaylı olarak şimdi Türkiye de! Dünya markası Lansinoh %100 ultra-saflaştırılmış Lanolin hiç bir katkı maddesi içermiyor. Bu nedenle bebeğinizi emzirmeden önce memenizi temizlemeniz gerekmiyor !
Hastane sağlık personeline ve doktorlarınıza danışabilirsiniz.
Lansinoh lanolin Piyon Emzirme çözümleri tarafından ithal edilmiştir.
Hem bebek hem anne için güvenlidir.
Emzirmeden önce ucundan temizlenmesine gerek yoktur.
Koruyucu madde ya da katkı maddesi içermeyen, en ideal nemli iyileştirici ortamı sağlayan preparattır.
Kokusu ve rengi yoktur, parfüm içermez, giysilerde iz bırakmaz.
Büyük Boy : Net: 56 gr
Canım benim eşim sağlıkçı..
Bundan aldı geçen gün..
Ama fiyatı biraz tuzlu
Artık doğum yapana kadar bir kaç tane alacağız..
20mg : 12.5ytl..
Bilgiler için teşekkürler canım..:1hug:
Selam kizlar.. bende bu siteye dun uye oldum.
allah kismet ederse bende bi nisan annesi olucam. 5 nisan
hepinize sevdiklerinize bebislerinizle saglikli mutlu bir 2009 diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?