Bende de var duygusallık bugünlerde..bende çok duygusalım günde en az iki kez ağlama krizim tutuyor bide bazen durup dururken sinirleniyorum huzursuz oluyorum yattığım için herhalde,anne olmak böyle birşey canım her hareketinde önce bebeğini düşünüyor insan artık atlamayı zıplamayı bırak düz yolda düşerim diye korkuyoruz
tuğçe doğru söylüyosun düz yolda yürümeye korkar olduk. şimdi akşam oldu yerler donmaya başladı işten çıkıp eve nasıl gidicem diye dert sardı valla beni. aslında kışı karı severim ama bu sene değil.
kızlar ya yoğurt veya peynir yediğiniz gün balık yiyormusunuz
Canım ben aynı gün içerisinde yemiştim
Ama öğlen yoğurt akşam balık..
Bir zararı olurmu bilmiyorum senin açından..
Zaman farkı olunca birşey olmaz zanetmiyorum ama
Yardımcı olmuşumdur inşallah:):1hug:
Canım siman hiç yabancı gelmiyor o yüzden böyle dedim:))
Ama nefret ettiğim birine benzetmediğim kesin yani
Bende son aldığım ayakkabının kalıbı küçük diye 40 numara aldım
Normelde bende 39 giyerim
Eşimin ayakkabısını bile giyemem artık
Çünkü 39 giyiyoooo
maşallahınız var kızlar ne o öyle, sizin ayaklar almış başını gitmiş
benim ayakkabılarım olmuo valla hele sol iice sıkıo patlayacak gibi bi postalvari bişi almam lazım zaten karda başladı sabah korktum kayacam diye eşimede diyorumki eskiden atlar zıplardım deli gibi şimdi iki katı düşünüyorum adım atarken ne tuhaf böyle düşüneceğim aklımın ucundan geçmezdi vallahi fakat hormonlarım ayakta havadanmıdır nedir bilinmez çok duygusalım inanın
bende çok duygusalım günde en az iki kez ağlama krizim tutuyor bide bazen durup dururken sinirleniyorum huzursuz oluyorum yattığım için herhalde,anne olmak böyle birşey canım her hareketinde önce bebeğini düşünüyor insan artık atlamayı zıplamayı bırak düz yolda düşerim diye korkuyoruz
tuğçe doğru söylüyosun düz yolda yürümeye korkar olduk. şimdi akşam oldu yerler donmaya başladı işten çıkıp eve nasıl gidicem diye dert sardı valla beni. aslında kışı karı severim ama bu sene değil.
Canım sağol :):1hug:ilahi glnm kvrck naniknanik takılıyorum sana:)) ama dur şimdi anlarız :jeyyar: sen hiç diyarbakır,trabzon,dalaman,eskişehir,izmit yada istanbulda uzun süreli bulundun mu?? şeyy ben hiç ankaraya gitmedim çünkü
üzülme sen ben sana veririm ayakkabılarımı benimkiler kocaman kaydirigubbakcemile3 hem de yeni almıştım postallarımı dockerstan, sana feda olsun napalım senağlama
aprilin göbegi masaya degecek maşallah...............
şirvancığım daha önceki resimlerle aynı onlara yorum yaptığım için birşeyler yazmadım bence hepiniz çok samimi ve doğal gözüküyorsunuz daha önce tanışmış gibi ama hep istanbuldaki arkadaşlardan bahsetmişsiniz bizi niye merak etmiyorsunuz ,aprıl 16 nın göbeğide çok net çıkmış maşallah ı var sizin göbek resimleri varsa merakla bekliyorum veya boydan varsa çok iyi olurdu
yok yok ben kahvemi içmeden kendime gelemeyeceğim belli nerdeyse akşam olacak ben hala leyla gibiyim :)
Canım balık tazeyse bişi olmaz ayrıca aralarında baya zaman var anladığım kadarıyla ve balık yedikten sonra yoğurt yenmez yada süt içilmez o senin dediğin. Önce yoğurt peynir sonra balık sorun olmaz.
Selam arkadaslar.. kadinlar kulübüne yeni üye oldum ve bu ilk msjim..
bende Nisan annesi olucam insallah. 5 nisan muhtemel dogum tarihi..
Adim Cagla. Viyanada yasiyorum 6 yildir.. 10 aylik evliyim. böyleee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?