2009 Nisan Anneleri buraya

Bende de var duygusallık bugünlerde..
Sabah işe gelirken düşme tehlikesi atlattım
Allahtan düşmedim..
Bende karı kışı severim dozkan ama bu sene değil...
:1no2:

çok dikkatli ol canım Allah esirgesin seni ve bebeğini

kızlar ya yoğurt veya peynir yediğiniz gün balık yiyormusunuz

canım sağol yardımcı oldun ama ben bilmiyorum ya galiba yemiyeceğim o kıpırdadıkça zarar verirsem diye çok korkuyorum büyük sorumluluk şimdi bana annem bakıyor oda senin dediğini diyor ama ben çok hassas oldum oysaki daha önce bende yedim şimdi herşeyden korkar oldum iyice ağlak oldum ne olacak benim bu halim hiç normal değilim yasenağlamasenağlamasenağlama

ilahi glnm kvrck naniknanik takılıyorum sana:)) ama dur şimdi anlarız :jeyyar: sen hiç diyarbakır,trabzon,dalaman,eskişehir,izmit yada istanbulda uzun süreli bulundun mu?? şeyy ben hiç ankaraya gitmedim çünkü
üzülme sen ben sana veririm ayakkabılarımı benimkiler kocaman kaydirigubbakcemile3 hem de yeni almıştım postallarımı dockerstan, sana feda olsun napalım senağlama

maşallahınız var kızlar ne o öyle, sizin ayaklar almış başını gitmiş

çok kıskandın demi heheheehe kaydirigubbakcemile3 hem benimki gene boyuma göre normal, annem 1,58 boyla giyiyo 39 numara ayakkabıyı :)))

ya sizin tam tersinize ben çok matrak bi hamile oldum yaaa:dance: olana olmayana gülüyorum kaydirigubbakcemile3 kimse bozamıyo moralimi :))) herkes çok değiştirdi seni ama olumlu yönde oldu, ne yapsak sinirlenmiyosun ya herşeye gülüyosun dio, sizcede bu işte bi terslik yok mu yawhu :çok üzgünüm:

ben yapışıyorum eşimin koluna, korkudan.. zaten düz yolda bile yürümeyi beceremez oldum..

kızlar ya yoğurt veya peynir yediğiniz gün balık yiyormusunuz

ya ben her cumartesiyi balık günü ilan etmiştim lafta ama en fazla 2 hafta dayanabildim..zaten çok sevmem ama bebek hatrına katlanıyodum.en sonunda ailecek isyan ettik..ama yerken hiç peynirdi yoğurttu dikkat etmiyodum. özellikle hamsinin mevsimindeyiz genelde taze oluyor diye ne bulursam öncesinde yada sonrasında yiyodum kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
etoprak ne güzel ya keşke bende senin kadar rahat neşeli olsam tansiyonda kalmazdı ama dediğim gibi ağlak oldum çıktım Allah sonumu hayır etsin.

tuğçecim balıkla yoğurt olayını geçtin sanırım ama yemediysen bence yeme bişey olmasa bile psikolojik olarak olacakmış gibi hissedersin , kendimden biliyorum

Canım sağol :):1hug:
Ben hiç oralarda bulunmadım:1no2:
Sende buraya hiç gelmediğine göre
Seni tanımam imkansız
Benzettim canım birisine ama
O birisi kim...:uhm:

aprilin göbegi masaya degecek maşallah...............

URLAAA, TUĞÇEEE...GÖBEĞİMLE Mİ MUŞHUR OLDUM BEN YOKSAhihoyyyt AY O GÖBEK BELLİ OLSUN DİYE Bİ ORTADAN ÇATLAMADIĞIM KALDI ZATENhihoyyyt 3 AY SONRA GÖBEK- BEBEK OLUCAK O YÜZDEN TADINI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORUMdelikafadulden BU ARADA HAMİLE KALMADAN ÖNCE 34 BEDEN GİYEN VE GÖBEĞİN G'SİNİ BİLE TANIMAYAN BİRİYDİM... ŞİMDİ GÖBEKLE YATIP KALKIYORUZkaydirigubbakcemile3

yok yok ben kahvemi içmeden kendime gelemeyeceğim belli nerdeyse akşam olacak ben hala leyla gibiyim :)

Canım ya sen neden kahe içiyosun? Yazıcaktım daha öncede, unutmuştum. Şimdi yine kahve deyince kusura bakma tutamadım çenemi. Bende ölürüm biterim kahvenin her şekline gün de en az 2-3 fincan içerdim lakin şu an haftada 1 belkiiii 2 kez o da şeker ve süt katarak çook canım isterse ayrıca ilk 3 ay kesinlikle içmedim. Kahve kola gibi, alkol gibi çok zararlı. Yediğin kalsiyum ve proteini öldürüyo, üstelik bebişede kafein olarak zarar veriyo. Zararın neresinden dönersen kardır bence içme sende

Öncelikle Ayem2007 sana çok çok çok geçmiş olsun diyorum. Verilmiş sadakanız varmış.
Rumelili canım bol şans işallah iyi haberlerle gelirsin.
Ebrarcım bebişin çok şekerrr.. Nekadar güzel poz vermiş ya, benimki hep utanıyo gözünü kapıyo eliyle, zaten küçücük nokta gibi gözleri var onlarıda saklıyo hep.
Urlacım kesin ayaklarını üşüttün ve o ağrıda gaz sancısı. Aman dikkat et. Göbüşüde, ayaklarınıda üşütme!
Sinehas sana sonsuz bir sabır diliyorum. Madem annen alt kattaymış sende oraya kaçarsındelikafadulden
Bursasu bende beğenmiştim o mobilyayı, hakikaten çok şık bi takım.
Şirvancım resimler için sağol
Etoprak benim ayaklarımda 39 merak etme yalnız değilsinhihoyyyt

april cım teşekkür ederim ancak kaçsam kaçsam anca 1-2 saat sonra daha beter sinir olucam off off
canım benim bebeğim onun 23. torunu olucak kısmetse ve 24 de yolda anlayacağın biraz kalabalıklar ve çocuklara çok önem vermiyorlar.doğurana kadar bir kez bile dr a gitmeyip günah diyen insanlar , ayrıca evde doğum yapıyolar.ben onlara lüks geliyorum biraz.
ben ve eşim kız bebeğimiz olacak diye sevinçten uçarken erkek doğuramıyorum diye beceriksiz oldum.
sen gülermisin ağlarmısın bu duruma daha anlatsam roman olur , bu sadece ufak bi kısım.
kayınvalidesiyle ii olanlar yanlış anlamasın lütfen ama ben sevemiyorum.....

sinehas allah sabır versin canım çokmu uzun kalacak bende tahammül edemem aynı evin içinde canım................................

belli oluyo göbüş valla april 16 gizlenecek gibi değil heheh...........................

canım balık taze gözüküyordu her türlü teste tabi tuttum zaten zavallı balıkları,yemiyecektim bayağı koktu çokta sevmem ama yedim artık Allah a emanet inşallah birşey olmazcokacimcoook ,ya canınız çekmemiştir umarım ben hiç düşünmeden sordum kusura bakmayın canım evet dediğin mantıklı balığın üstüne yiyince zararlı derler akşam sütümü içmeyeceğim artık biraz daha rahatlamış oldum sağol,bu arada göbüşün çok hoşuma gitti o yüzden yazdım maşallahyerimseniben

Selam arkadaslar.. kadinlar kulübüne yeni üye oldum ve bu ilk msjim..
bende Nisan annesi olucam insallah. 5 nisan muhtemel dogum tarihi..

Adim Cagla. Viyanada yasiyorum 6 yildir.. 10 aylik evliyim. böyleee.

kızlar ben gündüzleri giremeiorum birkaç gündğür bugün yazdıklarınızı okudum telef olmuşuz kızlar kiminiz sancılanmış kiminiz kaza geçirmiş dikkatli olun.

sinehas seni çok iyi anlıorum Allah yardımcın olsun umarım çabuk gider kayınvaliden evden.

urlacım ağrın varmış merak ettim seni haber ver yarın.

ayem sanırım sen kaza atlattın canım Allah korumuş vallahi seni de eşini de

çağla hoşgeldin bu arada canım aramıza.

Beni sorarsanız ben fena değilim idare ediorum yarın sabahtan itibaren koyu muhabbetlere dahil olabilicem özladim yahuuu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…