april cım teşekkür ederim ancak kaçsam kaçsam anca 1-2 saat sonra daha beter sinir olucam off off
canım benim bebeğim onun 23. torunu olucak kısmetse ve 24 de yolda anlayacağın biraz kalabalıklar ve çocuklara çok önem vermiyorlar.doğurana kadar bir kez bile dr a gitmeyip günah diyen insanlar , ayrıca evde doğum yapıyolar.ben onlara lüks geliyorum biraz.
ben ve eşim kız bebeğimiz olacak diye sevinçten uçarken erkek doğuramıyorum diye beceriksiz oldum.
sen gülermisin ağlarmısın bu duruma daha anlatsam roman olur , bu sadece ufak bi kısım.
kayınvalidesiyle ii olanlar yanlış anlamasın lütfen ama ben sevemiyorum.....
sinehas allah sabır versin canım çokmu uzun kalacak bende tahammül edemem aynı evin içinde canım................................
belli oluyo göbüş valla april 16 gizlenecek gibi değil heheh...........................
canım balık taze gözüküyordu her türlü teste tabi tuttum zaten zavallı balıkları,yemiyecektim bayağı koktu çokta sevmem ama yedim artık Allah a emanet inşallah birşey olmazcokacimcoook ,ya canınız çekmemiştir umarım ben hiç düşünmeden sordum kusura bakmayın canım evet dediğin mantıklı balığın üstüne yiyince zararlı derler akşam sütümü içmeyeceğim artık biraz daha rahatlamış oldum sağol,bu arada göbüşün çok hoşuma gitti o yüzden yazdımmaşallah
Selam arkadaslar.. kadinlar kulübüne yeni üye oldum ve bu ilk msjim..
bende Nisan annesi olucam insallah. 5 nisan muhtemel dogum tarihi..
Adim Cagla. Viyanada yasiyorum 6 yildir.. 10 aylik evliyim. böyleee.
april cım teşekkür ederim ancak kaçsam kaçsam anca 1-2 saat sonra daha beter sinir olucam off off
canım benim bebeğim onun 23. torunu olucak kısmetse ve 24 de yolda anlayacağın biraz kalabalıklar ve çocuklara çok önem vermiyorlar.doğurana kadar bir kez bile dr a gitmeyip günah diyen insanlar , ayrıca evde doğum yapıyolar.ben onlara lüks geliyorum biraz.
ben ve eşim kız bebeğimiz olacak diye sevinçten uçarken erkek doğuramıyorum diye beceriksiz oldum.
sen gülermisin ağlarmısın bu duruma daha anlatsam roman olur , bu sadece ufak bi kısım.
Selam arkadaslar.. kadinlar kulübüne yeni üye oldum ve bu ilk msjim..
bende Nisan annesi olucam insallah. 5 nisan muhtemel dogum tarihi..
Adim Cagla. Viyanada yasiyorum 6 yildir.. 10 aylik evliyim. böyleee.
günaydın nisan anneleri.umarım hepiniz iyisinizdir.urlacım nasıl oldun?biraz da iyisindir inşallah.
kızlar ben gündüzleri giremeiorum birkaç gündğür bugün yazdıklarınızı okudum telef olmuşuz kızlar kiminiz sancılanmış kiminiz kaza geçirmiş dikkatli olun.
sinehas seni çok iyi anlıorum Allah yardımcın olsun umarım çabuk gider kayınvaliden evden.
urlacım ağrın varmış merak ettim seni haber ver yarın.
ayem sanırım sen kaza atlattın canım Allah korumuş vallahi seni de eşini de
çağla hoşgeldin bu arada canım aramıza.
Beni sorarsanız ben fena değilim idare ediorum yarın sabahtan itibaren koyu muhabbetlere dahil olabilicem özladim yahuuu:)
bugün canım hiç çalışmak istemiyor arkadaşlar. yeni yıl rehaveti çöktü bana..
sabah geldim dün gelen aylık dergimi aldım sallama kış çayımıda yaptım dergi karıştırmaya başladım bakalım 2009 modası nasılmış..
kriz bu dergi sektörünüde vurdu önceden kaldıramıyacağım ağırlıktaki cosmo ve marie claire şimdi sayfa sayısını azaltmış..
bide "hamileyiz biz" dergisi almaya başladım.tavsiye ederim.."hamilelik va çocuk bakımı" adlı kalın ansiklopedi gibi bir kitap var onuda tavsiye ederim.
Akşama bir programı olan varmı?
Açıkçası bizim bu sene canımız bişey yapmak istemiyor.çünkü hava çok soğuk evde sıcak sıcak oturmak daha mantıklı sanki.
Ama yemeği dışarda yiyip sonra eve gelelim sonra belki saat 12 de bi tur atarız diyoruz ama bilmiyorum.
Annemlerde çağırıyor..
evet canım gecti............. allahıma şükür iyiyim..............urla canım geçti mi sancıların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?