2009 Nisan Anneleri buraya

kaydirigubbakcemile3 ay çok güldüm ya kızın oluyo diye beceriksizmişsinkaydirigubbakcemile3 yanlış kişiye söylüyolar, erkek torun istiyosa oğluna dicek onu! Haklısın ama yapcak bişi yok atsan atamıyosun, sabredicen birazcık, duymamaya çalışıcan ama mümkün değil heleki bu son aylarımızda daha da hassasız. Sabırlar diliyorum sana:Saruboceq:

Olsun olsun ne güzel mutlu oldum valla selinaycım. Bu arada meşhur oldu benim göbek sağol Şirvancım sayendedelikafadulden

teşekkür ediyo göbüşümde sanakaydirigubbakcemile3

Selam arkadaslar.. kadinlar kulübüne yeni üye oldum ve bu ilk msjim..
bende Nisan annesi olucam insallah. 5 nisan muhtemel dogum tarihi..

Adim Cagla. Viyanada yasiyorum 6 yildir.. 10 aylik evliyim. böyleee.

Hoşgeldin aramızaa.s.

kızlar herkese günaydın ; senenin bu son gününde ;

tüm camia ya sıkıntısız, sağlıklı güzel günler geçirmenizi temenni ediyorum.

kalın salıcakla ;
ben biraz eskiyi okuyum.

Günaydın kızlar..
Yeni bir yıla girerken herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı bir yıl diliyorum...
Herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum..
Yeni sene de bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah...
Öpüyorum sizi...

hepinize günaydın arkadaşlar. yeni yılınız kutluyor, yeni yalın sizlere, ailenize (miniş bebeklere) ülkemize, dünyamıza sağlık , huzur, mutluluk ve bol para getirmesini diliyorum. umarım bebişlerimiz uğur olur 2009 da bizlere. bu arada ayın ocuğın 4 ünde bende bir yaş daha yaşlanıp 29 oluyomsenağlama, güle güle 2008 güle güle 28. yaşım diyorum:a015:

günaydın nisan anneleri
bende mayıs annesi olucam inş,erken gelmezse benim kız,sizi ziyaret edeyim dedim,yeni yılınız kutlu olsun kızlarrr,nice mutlu yıllara...

günaydın kızlar..
herkeze güzel günler..bugün yılın songünü
yeniyıl msj ile başlamak istiyorum..
herkeze mutlu güzel sağlıklı yıllar.
umarım bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelir ve hayatımıza büyük renk getirirler..
herkezin yeni yılda allah her istediğini verir inşallah!!!!

günaydın arkadaşlar, yeni yılda bebişlerinizle beraber geçireceğiniz bol bol zaman diliyorum. Herkesin yeni yılı kutlu olsun.

Günaydın 2009 yılının en güzel anneleri............................................

Geçmişi okudum.....

Yeni Yılda Göbüşlerimiz,BEBİŞLERİMİZLE saglıklı,huzurlu,mutlu,bol kazançlı bir yıl diliyorum

2008 yılından 2009 yılına girecegimiz bu günde tüm kötülüklerin arkamıza alıp yeni yıllarda yeni mujtluluklara tanık olmasını diliyorum

MUTLU YILLAR..............................

şimdi biraz işim var daha sonra gelicem....

allahım yardımcın olsun böyle cahil insanlar var mı daha yaaaa

Selam arkadaslar.. kadinlar kulübüne yeni üye oldum ve bu ilk msjim..
bende Nisan annesi olucam insallah. 5 nisan muhtemel dogum tarihi..

Adim Cagla. Viyanada yasiyorum 6 yildir.. 10 aylik evliyim. böyleee.

hoşgeldin aramıza

günaydın nisan anneleri.umarım hepiniz iyisinizdir.urlacım nasıl oldun?biraz da iyisindir inşallah.

iyiyim canım

iyiyim canım :jeyyar::jeyyar: sagol

günaydın kızlar. yılın bu son gününü güzel geçirmenizi diliyorum.eminim yeni yıl ailelerimize katılacak tatlı bebişlerimizle bir öncekinden çok daha güzel geçecek.

calla hoşgeldin aramıza.

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin
Yaşamımızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerlçek dostluklar hep bizimle olsun ve yeni gelen yıl bize tüm sevdiklerimizle birliklte sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirsin:Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.

bugün canım hiç çalışmak istemiyor arkadaşlar. yeni yıl rehaveti çöktü bana..
sabah geldim dün gelen aylık dergimi aldım sallama kış çayımıda yaptım dergi karıştırmaya başladım bakalım 2009 modası nasılmış..
kriz bu dergi sektörünüde vurdu önceden kaldıramıyacağım ağırlıktaki cosmo ve marie claire şimdi sayfa sayısını azaltmış..
bide "hamileyiz biz" dergisi almaya başladım.tavsiye ederim.."hamilelik va çocuk bakımı" adlı kalın ansiklopedi gibi bir kitap var onuda tavsiye ederim.

kızlar hepinize günaydınnn umarım bu yılın son gününü keyifli geçirirsiniz. hepimize kazasız belasız sağlık, huzur, mutluluk dolu en önemlisi kucağımızda mucizelerimizle bir yıl diliyorum.

Akşama bir programı olan varmı?
Açıkçası bizim bu sene canımız bişey yapmak istemiyor.çünkü hava çok soğuk evde sıcak sıcak oturmak daha mantıklı sanki.
Ama yemeği dışarda yiyip sonra eve gelelim sonra belki saat 12 de bi tur atarız diyoruz ama bilmiyorum.
Annemlerde çağırıyor..

canım bende aldım hamilelik ve çocuk bakımı nı hakikaten çok güzel

yeni yılın,TÜRKİYE için umutlu,bereketli,2008 de yaşanan tüm olumsuzluklarının tersinin yaşanacağı
bir yıl olmasını dilerim..............nice yıllara sağlık mutluluk ve huzurla.............................

tatlım aynı bizdee her sene her see dışardaydık bizim bi grup var agbımler v.s gençler yani

ama şimdi ben gidecek olsam yine hoplayıp zıplamam lazım içerde sigara alkol var yiyecekler bana uygun hiç degıll o yuzden hiç gitmek istemıyorum herkes eglenırken ben kös kös oturcam

ama eşimle dışarda yemek yiyecegiz sonra bizde bi annemleri ziyaret edicez bakalım sonrası ne olurrr

artık bebek olunca hiç bir yere gidemeyiz heleki yılbaşı gibi eglencelere........ sinema bile hayel olucak....

urla canım geçti mi sancıların.
evet canım gecti............. allahıma şükür iyiyim..............

Allah yardımcın olsun sinehas. kayınvalidenin biran önce gitmesini diliyorum. gerçi eşin annesi gibi düşünmüyorsa ve seni annesinin hışmından koruyabilirse durumun birazdaha kolaylaşır. bu tarz kayın valideleri bilirim babannem öyleydi. Anneme çok çektirdi.
ama moralini bozma dediğim gibi biraz iş eşine düşüyor. Sana bodyguard lık yapması lazım:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…