2009 Nisan Anneleri buraya

AMIN AMIN
CALLACIM SAGOL
bu arada sen yenisin galiba hos geldin aramiza
ben den 1 gun ondesin bebegini cinsiyeti ne ilk mi

sen merak etmıyomusun bı ay sonra nasıl olucagını hem ayrıca benımkı mayıs başı oldugu ıcın nısanla mayıs arasında gıdıp gelıyorum öğrenmek iyi oluyo onceden:CüvCüv:

acayıp uyku bastırdı aksam olsada gıtsek evımıze barkımıza

kızlar konumuzla alakalı değil ama ;

eşimin arkadaşı kuyumcu ,, dün akşam bize geldi,, meğerse eşimle anlaşmaşılarmış,,,

o geldikten sonra eşim çıkardı,, taşlı bir alyas verdi bana,,, kendisinkide taşsız olanından yaptırmışlar,,,

ben ondan 7 taş + tek taş istiyordum. (doğum hediyesi olarak)

onunda aklında taş değince bumu geldi anlamadım, gitmiş böyle yaptırmış, bende beğenmedim dedim..
bana demez mi bunun üstünde 80 tane taş var diye.. güldüm... arkadaşına geri verdik gönderdik...

şimdi düşünüyorumda çok mu ayıp ettim acaba? adamın içinden gelmiş yaptırmışlar,,

ama benim hiç aklımda yoktuki alyaslarımızı değiştirmek. zaten 3 senedir takıyoruz daha...

gerçi bu benim ilk aptallığım değil,, ilk evlendiğimiz sıra eşim bana tek taş pırlanta almıştı,, gene o kuyumcu arkadaşından taksitle ödeyecekti... ama o sıralar yeni araba almıştık, borcumuz vardı... bende şuan borcumuz var diye geri gönderdim. sonra alırız diye....

adam bana bundan sonra bişey almaz dimi ?

Son düzenleme:
sositosositobak sen benı kullanıp sayfalarınızı artıracaksınız haaa klava: neyse feda olsun sayfalar sıze yazarıs ne olcak..:içelim:

yoo merak edip girmedim daha mayıs annelerine ;
gerek te yok zaten bizim kızlar sağolsun bizi bilgilendiriyor...:sm_cool:

geçmiş olsun eysan. allah sabır versin herşey üstüste gelmiş. bizlerde seni merak etmiştik nerde bu kız diye, hoş geldin sefalar getrdin

ay cok hossun sirvan :)
valla ben senin yerine koydugumda kendimi sanirim geri yollamazdim dun aksamki hediyesini sonucta dusunmus ve öyle uygun gormus.. kirilmismidir sen daha iiyi tanirsin esini.. benimki olsa kesin kirilirdi cunku CADIARZU
ama o ilk zamanlarki pirlanta konusunda bende ayni sekilde davranirdim kesin.. bende biraz tasarruflu bir kadinim... yani borcum varken keyfi biseler almazdim esimin almasinada izin vermezdim.
alir cnm neden almasin.. sen gonlunu alirsin kirilmissa eger:asigim:

arkadaşlar bende kısmetse haziran annesi olacağım.. hepinzin yeni yılını kutlar.. bu yılda tüm istediklerinizin gerçekleşemsini canı gönülden dileirm.. nice nice yıllara hep birlikte inşş!!

hosbuldum canim.. evet annelerkulübunedde uyuyim.. bu zamana kdr sadece ordaydim ama hem sitede sorun var hemde ztn son zamanlarda keyif vermez olmustu orasi bana yeni arklarla tanismak istedim.. ve nihayetinde buradayim bende..a.s
evet cnm emin olabilirsin burası ordan çok daha güzel. ben sadece okumak için giriyordum oraya ama yararlı bi konu kalmamıştı. hayırlı olsun:)

cnm çok geçmiş olsun gerçekten hepsi üstüste gelmiş. ama hastalık ve üzerine sen bu haldeyken çocuğunun hastalığı en kötüsü. Allah yardımcın olsun

almaz canım almaza.s bazen tutuyo işte böyle düşünceli olucağımız. ben de çok yapıyorum. alana kadar istiyorum. sonrada almasaydın ya çok para vermişsin falan diyorum. yada dediğin gibi beğenmiyorum:1rolleyes:

kızlar bu arada ben geçen cumartesi havuzlu hana gidip bütün alışverişimi bitrdim. herkese tavsiye ederim. her ihtiyacını bir yerde bulabiliyorsun. hem de fiyatlar uygun.
ama bebek şekerleri için bir kez daha gitmem gerekecek.belki ona da yarın giderim

dur kız bu gün yılbaşı bende uykucuyum ama bu gece uyumam

şirvan yuh diyorum başka bişey demiyorum adamı kırmışsın ben olsam sana 7 taş degıl tek taş bile almam:teytey::teytey::teytey:

evet canım bende heyecanlıyım bakalım cumartesi yagmur soguk olmazsaa halledicem

zaten arkadaşının yanında ; bundan sonra gider hangisini beğenirsen alırsın . dedi...

o söylenir ama kırılmaz benim kocam ... benim tutumlu olduğumu bilir,, lüzümsüz şeyleri istemediğimi bilirde....

hep hediyelerini geri çeviriyorumm..ona üzüldüm şimdi......klava:

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------

2008 mayıs annesi, nisanda doğmuş bir anne olarak tüm nisan annelerinin yeni yılarını kutlar 2009 yılının hepinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler getirmesini dilerim...
Yüce Mevladan bebişlerinize sağlıkla kavuşmanızı, hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almanızı ve annelik duygusunun o eşsiz büyüsünü bir ömür yaşamanızı diliyorum.....Allah yar ve yardımcınız olsun..

arkadaşlar bende kısmetse haziran annesi olacağım.. hepinzin yeni yılını kutlar.. bu yılda tüm istediklerinizin gerçekleşemsini canı gönülden dileirm.. nice nice yıllara hep birlikte inşş!!

iyi dileklerin için teşekkür ederiz.
sende mutlu bir yıl geçirmeni dilerim. bebişinle birlkte tabiiia.s.

eysan çok geçmiş olsun, kendimi senin yerine koydum bi an valla çok zor halin..Allah yardım etsin.

ilahi şirvan :))) bende bi benzerini yaptım, şimdi benimki bana hiç bişi almıyo..bu da zoruma gidiyo, bişey alacak olsa beni götürüp hadi beğen ben öderim diyo (( ama ben bana sürpriz yapsın istiyorum, öle diyincede sen benim aldıklarımı beğenmiyosun hep bi kulp takıyosun dio.. eğer senin eşinde benim ki gibiyse bittin kızım sen :))) sürprizleri unutttt :))

ooo bigudi54 hoşgeldin buarada, bak bizim ekipten iyisini bulamazsın, sen doğru yoldan şaşma, durmak yok bize devam :)))))))))))))))))))

kızlar ya bişi sorcam ben ???? bebeğin kıyafetlerini yıkarken elde mi yıkayacaksınız? makina için uygun bişi var mı? (ben biraz tembelimde :)) ) bide yumuşatıcı falan kullanmak doğru mu?

ben seni cok iyi anliyorum cunku bende senin gbyim.. birsey alir bana misal magzadayizz alir gelir askimm bak der ben kac para .. koy onu yerine benim var istemem :)
ne bilim ben böyleyim.. ihtiyacim yoksa almam pek bise..nys iste esimle birbirimizi tamamliyoruz o cok sever almayi yedirmeyi giydirmeyi bende simarik bise olsaydim batmistik zaten :) kocacin seni biliyomus iste uzulme.. a.s.

bende yarın için hep plan yaptım ama , tatil diye...
ama bu soğukta ta gidilmez ki ,,şeker alacağız diye hasta olmayalım birde..
zaten üstümdeki kırgınlığı yeni atıyorum.

canımmm ne çok skıntın varmış ya çok geçmiş olsun ehliyet sınavı önemli değil sen ve çocukların iyi olun nasılsa tekrarı oluyor,annenlerde seni anlayışla karşılarlar zaten,çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum başka diyecek birşey bulamıyorum Allah yardımcın olsun:çok üzgünüm:

bigudi hoşgeldin aramıza...........

kızlar maşalla ne cok konuşmuşsunuzz

evet 1000 sayfalarda 2009 merhaba diyelim hadin bakalım çoşalım birazz
urla, calla, etoprak, eysan, megul, tuğçe8, şemşamer, ŞİRVAN+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…