ben seni cok iyi anliyorum cunku bende senin gbyim.. birsey alir bana misal magzadayizz alir gelir askimm bak der ben kac para .. koy onu yerine benim var istemem :)
ne bilim ben böyleyim.. ihtiyacim yoksa almam pek bise..nys iste esimle birbirimizi tamamliyoruz o cok sever almayi yedirmeyi giydirmeyi bende simarik bise olsaydim batmistik zaten :) kocacin seni biliyomus iste uzulme.. a.s.
TEŞEKKÜRLER
tüm güzel nisan anneleri bebişlerine nice sağlıklı mutlu huzurlu ve bol kazançlı yıllar diliyorum....
bu sene son senemiz son kez 2 kişilik aileleriz seneye ve sonraki her sene 3 veya daha fazla kişi olacağız inşallah..
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin
hepinizi seviyorum a.s.:asigim:
teşşekürler dileklerin için
selam nisan anneleri,
hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte geçirebileceğiniz sağlıklı,bol kazançlı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum..
urlacım bebeğin sağlıkla kullansın eşyalarını..
bizimde yılbaşı gibi adetlerimiz yoktur.. okulda kutlama var ama şimdi alkol falan gırla gidiyo diye ben gitmedim bugün okula..akşam içinde bi plan yapmadık, kimbilir eşimde eve kaçta gelir, hocasıyla akşama kadar rapor yazacaklarmış(( kızkardeşimin doğum günü bugün ayrıca, oda arkadaşlarıyla plan yapmış bu gece arkadaşlarıyla toplanacaklarmış..yani bugün hiç olmadığım kadar yalnızımmmm senağlama oğlumla başbaşayızz.
ayakkabı krizini aştım arkadaşlar:) dün akşam cevahire gittik. şirvanın söylediği gibi mothercare e gittik önce, indirimler bu gün son ve bodylerin tanesi 3 e geliyo dediği gibi. 10 body 3 tanede tulum aldım oğluma..sonra sıra bana geldi bot aradım, tam bi faciaydı ayağıma hiç bişi olmuyo..sonra hani şu yeni çıkan tipsiz bişeye benzemeyen ugg lar varya onlardan denedim. birtek ayağıma onlar oldu yahuu.. bu arada 450 ytl orjinal ugg lar ama bi mağazada numarası kalmamış :) bi tane mavi 40 numara vardı 159 a düşürmüşler fiyatları ondan aldım.. ama iğrençççç bi tipi var botların, yalnız inanılmaz rahatlar. bi kere çoraba ihtiyaç yok :))) dışarda yün çorapla geziyormuş gibi oluyorsunuz :)) çok rahatlar, tavsiye ederim..
kızlar ya yeni yıla 1000 li sayfalarda girebiliriz biraz kasarsak :))) sohbete devam yanii :))
bu arada bu göğüs sorunu bende de olucak galiba çünkü şimdiden çatlamaya başladılar, uçları pul pul olup soyuluyo(
teşekkülerarkadaşlar bende kısmetse haziran annesi olacağım.. hepinzin yeni yılını kutlar.. bu yılda tüm istediklerinizin gerçekleşemsini canı gönülden dileirm.. nice nice yıllara hep birlikte inşş!!
seneye görüşmek üzere tatlımBEN ÇIKIYORUM KIZLAR.hEPİNİZE MUTLU SENELER DİLERİM .
tatlım lansolin en çok bilineni ama kız kardeşim öle bişi yaşayınca bende araştırdım tabi sonra içinde lanolin olduğunu öğrendim lanolin kanser yapıcı yanılmıyosam petrol türevi bi maddeymiş her ne kadar temizlemeden bebek emzirilebilir densede bizim pek hoşumuza gitmedi haberin olsun
--------------------------------------------------------------------------------
2008 mayıs annesi, nisanda doğmuş bir anne olarak tüm nisan annelerinin yeni yılarını kutlar 2009 yılının hepinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler getirmesini dilerim...
Yüce Mevladan bebişlerinize sağlıkla kavuşmanızı, hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almanızı ve annelik duygusunun o eşsiz büyüsünü bir ömür yaşamanızı diliyorum.....Allah yar ve yardımcınız olsun..
kizlar ben markete gidiyorum kendime cerez meyve fln alicam.. aksama yalnizim :bbo: esim calisiyor .. yurtdisindayim annem turkiyede abim calisiyor halam kuzenlerim var ama evde oturmak onlarla olmaktan daha sakin olcak benim icin.. 23.30 gb esimin yanina gidicem 12ye beraber gircez .. nys kendimi simartayim bari bende. :1closedeyes: sonra gorusurz. öpüyorum hepinizi
eysan çok geçmiş olsun, kendimi senin yerine koydum bi an valla çok zor halin..Allah yardım etsin.
ilahi şirvan :))) bende bi benzerini yaptım, şimdi benimki bana hiç bişi almıyo..bu da zoruma gidiyo, bişey alacak olsa beni götürüp hadi beğen ben öderim diyo(( ama ben bana sürpriz yapsın istiyorum, öle diyincede sen benim aldıklarımı beğenmiyosun hep bi kulp takıyosun dio.. eğer senin eşinde benim ki gibiyse bittin kızım sen :))) sürprizleri unutttt :))
ooo bigudi54 hoşgeldin buarada, bak bizim ekipten iyisini bulamazsın, sen doğru yoldan şaşma, durmak yok bize devam :)))))))))))))))))))
kızlar ya bişi sorcam ben ???? bebeğin kıyafetlerini yıkarken elde mi yıkayacaksınız? makina için uygun bişi var mı? (ben biraz tembelimde :)) ) bide yumuşatıcı falan kullanmak doğru mu?
urlacığım sayfalar dolsun diye ilahi karpostalları bulup getirmişsin:)))bende fazla sayfa gitmesin diye linkle kutladım
canım ben makinede en kısa programda yıkamayı düşünüyorum. sabun tozunun sertleştirdiği söyleniyor. ben dalinin bebekler için özel olarak geliştirdiği sıvı deterjan ve yumuşatıcısı var. deterjanını kullanmayı düşünüyorum. bir pediatri kongresinde numunelerinden alıp kullanmıştım. hala da var biraz. ama ben yumuşatıcı kullanmayı hiç tercih etmiyorum. durulanmayıp olduğu gibi kıyafetlerin üzerinde kalıyo. oradan da tenimize. ne kadar bebekler için gliştirildi dense de sonuçta kimyasaleysan çok geçmiş olsun, kendimi senin yerine koydum bi an valla çok zor halin..Allah yardım etsin.
ilahi şirvan :))) bende bi benzerini yaptım, şimdi benimki bana hiç bişi almıyo..bu da zoruma gidiyo, bişey alacak olsa beni götürüp hadi beğen ben öderim diyo(( ama ben bana sürpriz yapsın istiyorum, öle diyincede sen benim aldıklarımı beğenmiyosun hep bi kulp takıyosun dio.. eğer senin eşinde benim ki gibiyse bittin kızım sen :))) sürprizleri unutttt :))
ooo bigudi54 hoşgeldin buarada, bak bizim ekipten iyisini bulamazsın, sen doğru yoldan şaşma, durmak yok bize devam :)))))))))))))))))))
kızlar ya bişi sorcam ben ???? bebeğin kıyafetlerini yıkarken elde mi yıkayacaksınız? makina için uygun bişi var mı? (ben biraz tembelimde :)) ) bide yumuşatıcı falan kullanmak doğru mu?
canım ben de hava kuru olursa gidicem.arabayla gidip gelicem zaten. başka türlü eşimi sürükleyemem oralara hazır evdeyken bişeylerin ucundan tutsun bakalım nasılmış dimi ama:)bende yarın için hep plan yaptım ama , tatil diye...
ama bu soğukta ta gidilmez ki ,,şeker alacağız diye hasta olmayalım birde..
zaten üstümdeki kırgınlığı yeni atıyorum.
hayirli ve en onemlisi saglikli gunler nisan anneleri
uzun bi aradan sinra dondu dert dibegi eysan nasilsiniz
dertliyim cunku
15 gundur evimden ayriydim
10 gundur acaip kotu bi gribin pencesindeyim
guya baban hacdan dondugunde yardim edecektim annemlere ama hem ben hem oglum ole hastalandik ki careyi kacmakta buldum ve evime geldim
3 gun ac bilac esimin isten gelmesini bekleyerek gecirdim bebeklerim de ben de ser sefil olduk
hastalik yuzunden ehliyet sinavimi da kacirdim
ayrica son 4 gundur oglumda hasta gece uyutmuyor atesleniyor ilk defa bole agir bi hastalik geciriryor
bunlar yetmezmis gibi birde sularimiz kesik 3 gundur temizlik te yapamiyorum sabah 2 saat veriyorlar oda anca acillere yetiyor
allahim sabir sabir
urlacığım sayfalar dolsun diye ilahi karpostalları bulup getirmişsin:)))bende fazla sayfa gitmesin diye linkle kutladım
yaaaaaaaaa kızlar bana cevap verecek kimse yok muuusenağlama yumuşatıcı kullanabilir miyiiiim??
nereye kayboldu kimyasal uzmanları?
teşekkür butonumda kayboldu zaten!!ufff uf çok sıkıntılıyım çoookk! hiç bitmiyo derdim
ilahi tuğçe :)) aferin sana ne güzel düşünmüşsün :)) tutumluluğunda bu kadarı :)) cimriiiiii!! safranbolulu musun kayserili mi??sırnaşık şey
eysan geçmiş olsun canım...........................
urla, aliye83, bursasu+, calla, cicekcicek, etoprak, eysan, megul, tuğçe8, ŞİRVAN+
nerelerdesin huuuu
canım cevap yazdım sana kimya mühendisiyim ben güvenebilirsin yani. bu arada ben gçğüs için lansinoh krem aldım bildiğim kadarıyla lanolin den korkulacak bişey yok bence. yani ben kullanıcam. ama siz doktorunuza danışın istersenizyaaaaaaaaa kızlar bana cevap verecek kimse yok muuusenağlama yumuşatıcı kullanabilir miyiiiim??
nereye kayboldu kimyasal uzmanları?
teşekkür butonumda kayboldu zaten!!ufff uf çok sıkıntılıyım çoookk! hiç bitmiyo derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?