2009 Nisan Anneleri buraya

bu söze inanıyorum
ALLAH DAGINA GÖRE KAR VERİR eheheheh

TEŞEKKÜRLER
teşşekürler dileklerin için

sagol tatlım....

arkadaşlar bende kısmetse haziran annesi olacağım.. hepinzin yeni yılını kutlar.. bu yılda tüm istediklerinizin gerçekleşemsini canı gönülden dileirm.. nice nice yıllara hep birlikte inşş!!
teşekküler
BEN ÇIKIYORUM KIZLAR.hEPİNİZE MUTLU SENELER DİLERİM .
seneye görüşmek üzere tatlım

ne kullanıcaz peki
saglıklı işey olması gerek

kizlar ben markete gidiyorum kendime cerez meyve fln alicam.. aksama yalnizim :bbo: esim calisiyor .. yurtdisindayim annem turkiyede abim calisiyor halam kuzenlerim var ama evde oturmak onlarla olmaktan daha sakin olcak benim icin.. 23.30 gb esimin yanina gidicem 12ye beraber gircez .. nys kendimi simartayim bari bende. :1closedeyes: sonra gorusurz. öpüyorum hepinizi

iyi dilekleriniz için teşekkürler

of cok kötü canım dikkat et kendine....

urlacığım sayfalar dolsun diye ilahi karpostalları bulup getirmişsin:)))bende fazla sayfa gitmesin diye linkle kutladım

eysan geçmiş olsun canım...........................

urla, aliye83, bursasu+, calla, cicekcicek, etoprak, eysan, megul, tuğçe8, ŞİRVAN+
nerelerdesin huuuu

yaaaaaaaaa kızlar bana cevap verecek kimse yok muuusenağlama yumuşatıcı kullanabilir miyiiiim??
nereye kayboldu kimyasal uzmanları?

teşekkür butonumda kayboldu zaten!!ufff uf çok sıkıntılıyım çoookk! hiç bitmiyo derdim

canım ben elde sabunla yıkamayı düşünüyorum yetiştirebilirsem inş.
yumuşatıcı felan zararlı biliyosun, normade bile kullanmıyom ben. gerçi biraz sert ouyolar , yumuşatmak için ne yapılır doğal olarak acaba. didem olsaydı cevaplardı.

canım ben makinede en kısa programda yıkamayı düşünüyorum. sabun tozunun sertleştirdiği söyleniyor. ben dalinin bebekler için özel olarak geliştirdiği sıvı deterjan ve yumuşatıcısı var. deterjanını kullanmayı düşünüyorum. bir pediatri kongresinde numunelerinden alıp kullanmıştım. hala da var biraz. ama ben yumuşatıcı kullanmayı hiç tercih etmiyorum. durulanmayıp olduğu gibi kıyafetlerin üzerinde kalıyo. oradan da tenimize. ne kadar bebekler için gliştirildi dense de sonuçta kimyasal

bende yarın için hep plan yaptım ama , tatil diye...
ama bu soğukta ta gidilmez ki ,,şeker alacağız diye hasta olmayalım birde..
zaten üstümdeki kırgınlığı yeni atıyorum.
canım ben de hava kuru olursa gidicem.arabayla gidip gelicem zaten. başka türlü eşimi sürükleyemem oralara hazır evdeyken bişeylerin ucundan tutsun bakalım nasılmış dimi ama:)

canım çok ama çok geçmiş olsun.hem sana hem oğluna.geçici şeyler bunlar inşallah.moralini bozma.bak yeni yıla giriyoruz.nasıl girersen öyle gider diyorlar.hadi canaln neşelen.hepsi hallolur.hihoyyyt

canım bizde dün gece konuştuk hatta yumuşatıcı asla kullanma

makinemize yumuşatıcıyı döktügümüz bölüm siyahlaşıyor zamanla yani kimyasal madde cok ve kansere yol acıyoruz ben evimde pek kullanmıyorum
bebegımın eşyalarında kullanmam

tabi yine sen bilisin

evet okudugumuz konulara teşşekür butonuna basalım arkadaşalrrrr

kızlar benim bilgisayeın bulunduğu odam biraz soğuk.ben de nezle gibiyim. o yüzden arada sırada gelip yazılanları okuyup cevap yazıyorum.ama akşama kadar açık oluyorum genelde.öpüldünüz.

eysan geçmiş olsun canım...........................

urla, aliye83, bursasu+, calla, cicekcicek, etoprak, eysan, megul, tuğçe8, ŞİRVAN+
nerelerdesin huuuu

yawhu zor oluyo bi taraftan konuşup bi taraftan yazmak, yetişemiyorum :))

bu arada kocacım aradı az önce :asigim: eve geliyomuş, yoldaymış..çıkarım birazdan, acıkmış benim yarim Şeniz

bizde bu akşam annemlerdeyiz
ananem dayım yiğenler toplaşırız orda
tombala partisi düzenleriz
yeriz içeriz kalabalık kutlamak güzel oluyor
zaten ben eşimle dışarı çıkıp kutlamak istemezdim
ayıptır söylemesi biraz kıskancımdır şimdi bi gece eğlenceli yere gidilcek
millet açılmış saçılmış
kadınlar kızlar oooooooooooooo
içiyolar dansediyolar hihoyyythihoyyyt kaydirigubbakcemile3
falan filan düşünürken bile sinir oluyorum vallaklava:
ben eşimle öyle ortamlara girmek istemem
zati hamileyim :CüvCüv:
kıyafet seçeneğim bile yok hııh :dilcikar:

canım cevap yazdım sana kimya mühendisiyim ben güvenebilirsin yani. bu arada ben gçğüs için lansinoh krem aldım bildiğim kadarıyla lanolin den korkulacak bişey yok bence. yani ben kullanıcam. ama siz doktorunuza danışın isterseniz

kızlar bu arada bizim bebişlerimizin cicileri topiği nereye kayboldu son aldıklarımı ekliyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…