kaydirigubbakcemile3hakketen ben de bu günlerde bir tutumluluk normalde cömert diye bilinirim ama burda adım cimriye çıkacak gördünmü tühhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3:mymeka:ilahi tuğçe :)) aferin sana ne güzel düşünmüşsün :)) tutumluluğunda bu kadarı :)) cimriiiiii!! safranbolulu musun kayserili mi??sırnaşık şey
yaaaaaaaaa kızlar bana cevap verecek kimse yok muuusenağlama yumuşatıcı kullanabilir miyiiiim??
nereye kayboldu kimyasal uzmanları?
teşekkür butonumda kayboldu zaten!!ufff uf çok sıkıntılıyım çoookk! hiç bitmiyo derdim
bu söze inanıyorum
ALLAH DAGINA GÖRE KAR VERİR eheheheh
kizlar ben markete gidiyorum kendime cerez meyve fln alicam.. aksama yalnizim :bbo: esim calisiyor .. yurtdisindayim annem turkiyede abim calisiyor halam kuzenlerim var ama evde oturmak onlarla olmaktan daha sakin olcak benim icin.. 23.30 gb esimin yanina gidicem 12ye beraber gircez .. nys kendimi simartayim bari bende. :1closedeyes: sonra gorusurz. öpüyorum hepinizi
urlacığım sayfalar dolsun diye ilahi karpostalları bulup getirmişsin:)))bende fazla sayfa gitmesin diye linkle kutladım
yaaaaaaaaa kızlar bana cevap verecek kimse yok muuusenağlama yumuşatıcı kullanabilir miyiiiim??
teşekkür butonumda kayboldu zaten!!ufff uf çok sıkıntılıyım çoookk! hiç bitmiyo derdim
canım ben elde sabunla yıkamayı düşünüyorum yetiştirebilirsem inş.
yumuşatıcı felan zararlı biliyosun, normade bile kullanmıyom ben. gerçi biraz sert ouyolar , yumuşatmak için ne yapılır doğal olarak acaba. didem olsaydı cevaplardı.
hyr sayfalarımız ilerlesin burada yapın kutlamalarınızı
ehehehhehe
cimrilermi oralı olur kızzz
kaydirigubbakcemile3hakketen ben de bu günlerde bir tutumluluk normalde cömert diye bilinirim ama burda adım cimriye çıkacak gördünmü tühhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3:mymeka:
canım bizde dün gece konuştuk hatta yumuşatıcı asla kullanma
makinemize yumuşatıcıyı döktügümüz bölüm siyahlaşıyor zamanla yani kimyasal madde cok ve kansere yol acıyoruz ben evimde pek kullanmıyorum
bebegımın eşyalarında kullanmam
tabi yine sen bilisin
evet okudugumuz konulara teşşekür butonuna basalım arkadaşalrrrr
canım ben makinede en kısa programda yıkamayı düşünüyorum. sabun tozunun sertleştirdiği söyleniyor. ben dalinin bebekler için özel olarak geliştirdiği sıvı deterjan ve yumuşatıcısı var. deterjanını kullanmayı düşünüyorum. bir pediatri kongresinde numunelerinden alıp kullanmıştım. hala da var biraz. ama ben yumuşatıcı kullanmayı hiç tercih etmiyorum. durulanmayıp olduğu gibi kıyafetlerin üzerinde kalıyo. oradan da tenimize. ne kadar bebekler için gliştirildi dense de sonuçta kimyasal
canım ben de hava kuru olursa gidicem.arabayla gidip gelicem zaten. başka türlü eşimi sürükleyemem oralara hazır evdeyken bişeylerin ucundan tutsun bakalım nasılmış dimi ama:)
canım ben elde sabunla yıkamayı düşünüyorum yetiştirebilirsem inş.
yumuşatıcı felan zararlı biliyosun, normade bile kullanmıyom ben. gerçi biraz sert ouyolar , yumuşatmak için ne yapılır doğal olarak acaba. didem olsaydı cevaplardı.
cimrilermi oralı olur kızzz
canım cevap yazdım sana kimya mühendisiyim ben güvenebilirsin yani. bu arada ben gçğüs için lansinoh krem aldım bildiğim kadarıyla lanolin den korkulacak bişey yok bence. yani ben kullanıcam. ama siz doktorunuza danışın isterseniz
kızlar bu arada bizim bebişlerimizin cicileri topiği nereye kayboldu son aldıklarımı ekliyim bari
kaydirigubbakcemile3hakketen ben de bu günlerde bir tutumluluk normalde cömert diye bilinirim ama burda adım cimriye çıkacak gördünmü tühhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3:mymeka:
canım ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum bebek kıyafetleri için olan deterjanlardan en iyisini bulmaya çalışacağım inşallah
sizi uyanıklar sizi özellikle kocaman kocaman alıntılar yapıyonuz demi, sayfalar ilerlesin deyi, sizi şikayet edcem kuzeye, hile yapıyo nisan anneleri diyecem:jeyyar:
kızlar ya vebal altında kalmıyım şimdi. okulda bize deterjan yapımını öğrettiler. ana mantık şuydu. sabun hile götürmez yani koyduğunuz katkı maddesi bi şekilde ortaya çıkar. ama deterjan hile götürür yani herşey kullanılabilir. mesela kalıcı beyazlık veren maddeler kanserojendir. öyle kar gibi beyaz yapar denilen deterjanları bilhassa almam ben. biz kanserojen olmayan türevleri kullanıyoruz diyenlere de inanmıyorum güvenmiyorum. hepsi bir pazarlama mantığı diye düşünüyorum.
daline gelince bebeğim olmadığı için normal çamaşırlarda kullandım numuneleri. güzeldi. kokusu da güzel. dalin yıllardır bildiğimiz bebek ürünleri olan bi marka olduğu için tercih edicem. bişeylere de güvenmeye mecburuz işte napalım. umarım siz de emnun kalırsınız
ehehehhehesizi uyanıklar sizi özellikle kocaman kocaman alıntılar yapıyonuz demi, sayfalar ilerlesin deyi, sizi şikayet edcem kuzeye, hile yapıyo nisan anneleri diyecem:jeyyar:
süpersiniz hanımlar.. teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için..ne bileyim hani yumoş falan kullananlar var diye bi sorayım dedim.. ama bu söyledikleriniz için hayatta kullanmam bebeğim için.. aliyecim güveniyorum sana bende dalin alcam o zaman :))
ya benim iki kankam var; biri kayserili biri safranbolulu.. biz lisanstayken aynı evde kalıyoduk.. hep anlatırlardı, safranboluluyla kayserili çay içiyomuş, kayserilinin çayına sinek düşmüş çıkarıp içmeye devam etmiş, az sonra safranbolulunun çayına sinek düşmüş o önce sineği yalamış sonra çayını içmeye devam etmiş die sırnaşık şey ondan öle dedim :)) kimse alınmasın emi :))
sayfaları update edince butonlar falan geliyo, sayfalarda düzeliyo.. sanırım internet bugün sorunlu biraz, düzelir birazdan..buarada çok saol canım..
cimri cimri hehehehe
valla aliye bi uzman olarak dalin demiş.. ama yine duyumlarını bizimlede paylaşırsan sevinirim...
evet canım bende katılıyorum. bu söze
canım fazla cerez yeme - tuz hamilelikte zararlı biliyorsun.
urla onu bilhassa yapıyor,, 1000 ulaşmak için.
ben bilmiyorum ki ne cevap verim
bende oma nun bebek deterjanı vardı. onu aldım .
uyanık raziye seni -tatlicadiarzu-
niye sende mi oralısın ,,
cimri değil güzelim , tutumlu ,,
bende de bazen oluyor.... ama bu cimrilik değil bence
bizde bu akşam annemlerdeyiz
ananem dayım yiğenler toplaşırız orda
tombala partisi düzenleriz
yeriz içeriz kalabalık kutlamak güzel oluyor
zaten ben eşimle dışarı çıkıp kutlamak istemezdim
ayıptır söylemesi biraz kıskancımdır şimdi bi gece eğlenceli yere gidilcek
millet açılmış saçılmış
kadınlar kızlar oooooooooooooo
içiyolar dansediyolar hihoyyythihoyyyt kaydirigubbakcemile3
falan filan düşünürken bile sinir oluyorum vallaklava:
ben eşimle öyle ortamlara girmek istemem
zati hamileyim :CüvCüv:
kıyafet seçeneğim bile yok hııh :dilcikar:
bebeklerin kıyafetleri için özel deterjanlar var marketlerde görmüştüm bırazda yumoşş oh mis gıbı ne ugrascan elde yıkamayla.:lepi:
torak benim eşimde safranbolulu gerçi cimri değildir kendisi ama anlattın hikaye çok hoşuma gitti akşam anlatıyımda sinir ediyim barii. :roflol:ilahi tuğçe :)) aferin sana ne güzel düşünmüşsün :))
tutumluluğunda bu kadarı :)) cimriiiiii!! safranbolulu musun kayserili mi??sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?