2009 Nisan Anneleri buraya

ilahi tuğçe :)) aferin sana ne güzel düşünmüşsün :)) tutumluluğunda bu kadarı :)) cimriiiiii!! safranbolulu musun kayserili mi??sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3hakketen ben de bu günlerde bir tutumluluk normalde cömert diye bilinirim ama burda adım cimriye çıkacak gördünmü tühhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3:mymeka:

canım ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum bebek kıyafetleri için olan deterjanlardan en iyisini bulmaya çalışacağım inşallah

bu söze inanıyorum
ALLAH DAGINA GÖRE KAR VERİR eheheheh

evet canım bende katılıyorum. bu söze

canım fazla cerez yeme - tuz hamilelikte zararlı biliyorsun.

urlacığım sayfalar dolsun diye ilahi karpostalları bulup getirmişsin:)))bende fazla sayfa gitmesin diye linkle kutladım

urla onu bilhassa yapıyor,, 1000 ulaşmak için.

ben bilmiyorum ki ne cevap verim

bende oma nun bebek deterjanı vardı. onu aldım .

hyr sayfalarımız ilerlesin burada yapın kutlamalarınızı

ehehehhehe

uyanık raziye seni -tatlicadiarzu-

cimrilermi oralı olur kızzz

niye sende mi oralısın ,,

kaydirigubbakcemile3hakketen ben de bu günlerde bir tutumluluk normalde cömert diye bilinirim ama burda adım cimriye çıkacak gördünmü tühhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3:mymeka:

cimri değil güzelim , tutumlu ,,
bende de bazen oluyor.... ama bu cimrilik değil bence

süpersiniz hanımlar.. teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için..ne bileyim hani yumoş falan kullananlar var diye bi sorayım dedim.. ama bu söyledikleriniz için hayatta kullanmam bebeğim için.. aliyecim güveniyorum sana bende dalin alcam o zaman :))

cimrilermi oralı olur kızzz

ya benim iki kankam var; biri kayserili biri safranbolulu.. biz lisanstayken aynı evde kalıyoduk.. hep anlatırlardı, safranboluluyla kayserili çay içiyomuş, kayserilinin çayına sinek düşmüş çıkarıp içmeye devam etmiş, az sonra safranbolulunun çayına sinek düşmüş o önce sineği yalamış sonra çayını içmeye devam etmiş die sırnaşık şey ondan öle dedim :)) kimse alınmasın emi :))

sayfaları update edince butonlar falan geliyo, sayfalarda düzeliyo.. sanırım internet bugün sorunlu biraz, düzelir birazdan..buarada çok saol canım..

cimri cimri hehehehe

canım ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum bebek kıyafetleri için olan deterjanlardan en iyisini bulmaya çalışacağım inşallah

valla aliye bi uzman olarak dalin demiş.. ama yine duyumlarını bizimlede paylaşırsan sevinirim...

canım ben aliyenin yazısını görmemiştim tamamen pimpirikten ve çok ağır koktuklarını düşündüğüm için öyle yazdım o rengi kokuyu verebilmek kolay değil mutlaka kimyasal çoktur ama aliyenin tavsiye ettiği ürünüde bir denemekte fayda var bende deneyebilirim

sizi uyanıklar sizi özellikle kocaman kocaman alıntılar yapıyonuz demi, sayfalar ilerlesin deyi, sizi şikayet edcem kuzeye, hile yapıyo nisan anneleri diyecem:jeyyar:

kızlar ya vebal altında kalmıyım şimdi. okulda bize deterjan yapımını öğrettiler. ana mantık şuydu. sabun hile götürmez yani koyduğunuz katkı maddesi bi şekilde ortaya çıkar. ama deterjan hile götürür yani herşey kullanılabilir. mesela kalıcı beyazlık veren maddeler kanserojendir. öyle kar gibi beyaz yapar denilen deterjanları bilhassa almam ben. biz kanserojen olmayan türevleri kullanıyoruz diyenlere de inanmıyorum güvenmiyorum. hepsi bir pazarlama mantığı diye düşünüyorum.
daline gelince bebeğim olmadığı için normal çamaşırlarda kullandım numuneleri. güzeldi. kokusu da güzel. dalin yıllardır bildiğimiz bebek ürünleri olan bi marka olduğu için tercih edicem. bişeylere de güvenmeye mecburuz işte napalım. umarım siz de emnun kalırsınız

canım doğru söylüyorsun birine güveneceğiz artık,sonuçta hepimiz son kararı kendimiz veriyoruz neden vebal altında kalasınki verdiğin bilgiler için teşekkürler.

bebeklerin kıyafetleri için özel deterjanlar var marketlerde görmüştüm bırazda yumoşş oh mis gıbı ne ugrascan elde yıkamayla.:lepi:

sizi uyanıklar sizi özellikle kocaman kocaman alıntılar yapıyonuz demi, sayfalar ilerlesin deyi, sizi şikayet edcem kuzeye, hile yapıyo nisan anneleri diyecem:jeyyar:
ehehehhehe

alınmaz kimse üzerine kuzum:teytey::teytey:

hyr tatlım ben İZMİRLİYİMerhhe

aslında haklısın bi yandan

ama böyle düşünme sen kendine güvenmiyormusunnnnnnn

hamile olmasam ben hiç düşünmem öylee
ama sanki artık çekişi degılmişim gibi geliyorr

akşama az kaldı
bende bırazdan cıkıcam hepinizi öpüyorum

seneye görüşmek üzereee:teytey::teytey:

aliye83, eda_edanur+, etoprak, glnm_kvrck, sapphire+, takvim, tuğçe8, yeni_anne, şen_ay

haydi paylaşımlar kızlar konuşun bakalım...

ben cıkıyorum sizleri öpüyorum cuma günü görüşmek üzere....

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN..........................

Oku oku bitiremedim sayfaları yaaa...
008 in öok konuşan anneleri
Sizleri çok seviyorum ben...:))))
2009 yılı mutluluk sağlık huzur ve bol kazaçlar getirsin herkese..::))))

kızlar,
hepinize tekrar sağlıklı mutlu bir sene diliyorum.. bende kaçıyorum, yarim geldi.. sinemaya gitcez birazdan..

hepinize ii eğlenceler..

(tüh 1000. sayfaya bişey kalmamıştı ama neyse artık :))) )

Kız glnm al benden de o kadar bitiremedimsayfaları ne çok konuşmuşunuz yaa hani yıl sonuydu hani işiniz vardı.. off ben anca fırsat buluyuroum..

ilahi tuğçe :)) aferin sana ne güzel düşünmüşsün :))
tutumluluğunda bu kadarı :)) cimriiiiii!! safranbolulu musun kayserili mi??sırnaşık şey
torak benim eşimde safranbolulu gerçi cimri değildir kendisi ama anlattın hikaye çok hoşuma gitti akşam anlatıyımda sinir ediyim barii. :roflol:
dızkan baya geride kaldı sorun ama anca fırsat bulu yazıyorum fotolarda göbeğin yok filan yazmışsın. bende orda kendimi göbekli gördüm o kdar bile değil hiç çıkmadı benim daha az bişey o da kıyafetle belli olmuyor. ama kendime kilo aldım toplamda 4 kilo almışı9m doktorum iyi dedi. yanlız kızlarla buluşmaya gittiğimde herkesin göbüşler çıkmış kocaman olmuş benimki yok tuaf oldum acaba benim bebişim küçük mü diye dün kontrolegittim. doktorum çok iyi problem yok 600 gram olmuş gayet iyi canını sıkmaiç karnın geniş çok ağırlaşmazsın ilerki aylarda dedi.. :CüvCüv: ablamda benim gibiydi ama o 5. ayında göbeklendi benim daha uzun sürüyor neyse bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemlideğil. :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…