2009 Nisan Anneleri buraya

Canım sen böyle dedin ya içime şüphe düştü..
Nasıl kullancam şimdi ben bu kremi..?:uhm:

aaa unuttum e toprak o soruyu bana sormuştu canım bilemedin iki şehirlede uzaktan yakından alakam yok halis mulis Ankaralıyım tam yerlimalı 1.kalite paşa torunuyum...

Canım sen böyle dedin ya içime şüphe düştü..
Nasıl kullancam şimdi ben bu kremi..?:uhm:

tatlım bu işin benim bildiğim kısmı ama az önce kimya mühendisi yazmış lanolinde korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum demiş bilemiyorum tabi ama ben Bella be nin faydasını birebir bir gecede gözlemlediğim için onu kullanıcam

Ayol bide bana konuş diyen annecikler ben 2 saat yatak 5 dk internet kociş ona bile kızıyo bana bakmayın siz orda göründüğüme sayfayı kapatmayınca ordaymışım gibi oluyo ama yatıyorum aslında:))))))))))

çok geçmiş olsun canım,umarım yeni yıl sana ve bebişine hayırlı gelir.

selam kizlar.. alisverisimi yaptim yemegimide yaptim... yalniz yicem yalniz oturcam 23.30 gibide askimin yanina gidicem.. hepinize mutlu bir yil mutlu bir aksam diliyorum

allah yar ve yyardıncın olsun arkadaşım inşllah en kısa sürede iyiyleşirsiniz..karsın soğuğuda çekilmez ki şimdi...
arkadaşlar bende kısmetse haziran annesi olacağım.. hepinzin yeni yılını kutlar.. bu yılda tüm istediklerinizin gerçekleşemsini canı gönülden dileirm.. nice nice yıllara hep birlikte inşş!!
seninde yeni yılın kutlu olsun canım..
canım dalinin sıvı deterjanlrı tavsiye edilio..mecburen deterjan kullanıcaz ben dalini düşünüyorum..

bizde de yeni yılı kutlamak gibi bi adet yoktur amaaaaaaa yarın tatil ohh eşimle mis gibi bi kahvaltı yaparız sonra sıcacık evimizde otururuz..ama 2009 yılının diğer yıllardan çok daha güzel olacagına eminim oğluşum gelioo daha ne olsun artık 3 kişi olcaz...uamarım hepimizin 2009 yılı sağlık ve mutlulukla geçer tabiki minik kuzucuklarımızla.... :)

evet arkadasim yeni yil diger yillardan cok daha guzel olcak bu yil bizim yilimiz olcak cunku ben anne oluyorum hayatima minicik bir prenses katiliyor.. hihoyyyt..

Allah bilir ne kadar kalacağını geçen sefer 15 gün diye geldi 6 ay kaldı senağlama

teşekkür ederim canım sağol

sağol canım.eşim bodyguard lık yapıyor ama bi yerde oda tıkanıyor annesi işte atsa atamıyor satsa satamıyor hesabı.tüm temmennim bebeğim doğmadan gitmesi yoksa oda bile hazırlayamam bebişime çünkü kalmaya bi yer yok başkasenağlama

pardon kizima haksizlik etmiyim........
kizim var yalniz degilim :CüvCüv:

hoşgeldin bebeğinle mutlu bir yıl geçirirsin işallah

selam nisan anneleri ve bebişlerimiz....
2009 da bebişlerimizi dünyaya getircez inşallah bizler için herhalde en güzel yıl bebişlerimizi doğuracağımız 2009 yılı olacak hepinize sağlıklı mutluluk para ve bebişlerimizle geçireceğimiz nice yıllar diliyorum .....

KIZLAR bebeklere neler aldiniz
fotograf koyan oldumu ben yaklasik 25 gundur yoktum ne ler yaptiniz takip edemedim

Canım teşekkürler,bademyağı için tüyleri besliyor,fazla tüy çıkartıyor diye duymuştum sende öyle olmadımı?

benim hamilelik başlayalı bir tüy fazlalaşması olmuştu..Ama bademyağını 3. 4. aydan itibaren kullanıyorum şimdi 6.ayı bitirdik ama değişiklik olmadı.. benim cildim normalde kuru ama badem yağı bana iyi geldi doğrusu..kremler falan ne de olsa kozmetik ürünleri bademyağı doğal diye onu kullanıyorum..

BEN BADEM YAĞI KULLANMADIM HİÇ ....

HAMİLELİKTE BENİM TÜYLERDE BİR AZALMA OLDU SANKİ?,,,,

BUGÜN İŞTEN ERKEN ÇIKTIM,,, EVE ERKEN GELDİN,,,,GÜZEL BİR BANYONUN ARKASINDAN TEMİZLENDİM....ÇÜNKÜ KOCAMI ÖZLEDİM..ONA BİR SÜRPİZ YAPIM . BU GECE BİRLİKTE OLALIMDA ,,, BÜTÜN SENE BERABER OLURUZ ...(SAPIKMIYIM NE ) :asigim:

YENİ YILA NASIL GİRERSENİZ ,,,O SENE ÖYLE DEVAM EDERMİŞ....

GERÇİ BUNLARI URLANIN SÖYLEMESİ LAZIM DI... AMA ARAMIZDAKİ AZGIN OYDU.... BUGÜN BANA DEVROLDU HERHALDE :dance:

Son düzenleme:
KIZLAR bebeklere neler aldiniz
fotograf koyan oldumu ben yaklasik 25 gundur yoktum ne ler yaptiniz takip edemedim

BEN MOTHERCARE DEN 7Lİ BADİ VE 3LÜ TULUM;
1 PAKET PRİMANIN YENİDOĞAN BEBEK BEZİ;
BİRDE - BEBEK KREMİ-ŞAMPUANI BİRLİKTE SETLER VAR YA ONDAN 3-4 TANE ISLAK MENDİL ALDIM....

BUNLAR DIŞINDA HENÜZ BİŞEYİMİZ YOK.....

NE KADAR AZ ŞEYİ VAR OĞLUMUN :ecrin_bebek:

GİDİMDE KARDEŞİMDEN TOPLAYIM ,YİĞENİM KÜÇÜLENLERİNİ...... :)))))))))))))

Kızlar eskiden annem bize yeni yıla girerken temiz şç çamaşırı giydirirdi;

yeni yılda yeni , temiz olalım diye ...... Büyüyünce bu alışkanlıkta bitti.

Sizlerde varmıydı böyle şeyler.....

Niye kimse yok....

Ben yanlız kaldım..... Eşim arkadaşlarla okey oynuyor,,, ben de internette girim bakım kızlar kaçıncı sayfaya gelmiş dediim. Ama çok ilerleme olmamışşş.

Tek başımada başaramam ki .... 60 sayfa var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…