tatlım lansolin en çok bilineni ama kız kardeşim öle bişi yaşayınca bende araştırdım tabi sonra içinde lanolin olduğunu öğrendim lanolin kanser yapıcı yanılmıyosam petrol türevi bi maddeymiş her ne kadar temizlemeden bebek emzirilebilir densede bizim pek hoşumuza gitmedi haberin olsun
Canım sen böyle dedin ya içime şüphe düştü..
Nasıl kullancam şimdi ben bu kremi..?:uhm:
hayirli ve en onemlisi saglikli gunler nisan anneleri
uzun bi aradan sinra dondu dert dibegi eysan nasilsiniz
dertliyim cunku
15 gundur evimden ayriydim
10 gundur acaip kotu bi gribin pencesindeyim
guya baban hacdan dondugunde yardim edecektim annemlere ama hem ben hem oglum ole hastalandik ki careyi kacmakta buldum ve evime geldim
3 gun ac bilac esimin isten gelmesini bekleyerek gecirdim bebeklerim de ben de ser sefil olduk
hastalik yuzunden ehliyet sinavimi da kacirdim
ayrica son 4 gundur oglumda hasta gece uyutmuyor atesleniyor ilk defa bole agir bi hastalik geciriryor
bunlar yetmezmis gibi birde sularimiz kesik 3 gundur temizlik te yapamiyorum sabah 2 saat veriyorlar oda anca acillere yetiyor
allahim sabir sabir
allah yar ve yyardıncın olsun arkadaşım inşllah en kısa sürede iyiyleşirsiniz..karsın soğuğuda çekilmez ki şimdi...hayirli ve en onemlisi saglikli gunler nisan anneleri
uzun bi aradan sinra dondu dert dibegi eysan nasilsiniz
dertliyim cunku
15 gundur evimden ayriydim
10 gundur acaip kotu bi gribin pencesindeyim
guya baban hacdan dondugunde yardim edecektim annemlere ama hem ben hem oglum ole hastalandik ki careyi kacmakta buldum ve evime geldim
3 gun ac bilac esimin isten gelmesini bekleyerek gecirdim bebeklerim de ben de ser sefil olduk
hastalik yuzunden ehliyet sinavimi da kacirdim
ayrica son 4 gundur oglumda hasta gece uyutmuyor atesleniyor ilk defa bole agir bi hastalik geciriryor
bunlar yetmezmis gibi birde sularimiz kesik 3 gundur temizlik te yapamiyorum sabah 2 saat veriyorlar oda anca acillere yetiyor
allahim sabir sabir
seninde yeni yılın kutlu olsun canım..arkadaşlar bende kısmetse haziran annesi olacağım.. hepinzin yeni yılını kutlar.. bu yılda tüm istediklerinizin gerçekleşemsini canı gönülden dileirm.. nice nice yıllara hep birlikte inşş!!
canım dalinin sıvı deterjanlrı tavsiye edilio..mecburen deterjan kullanıcaz ben dalini düşünüyorum..eysan çok geçmiş olsun, kendimi senin yerine koydum bi an valla çok zor halin..Allah yardım etsin.
ilahi şirvan :))) bende bi benzerini yaptım, şimdi benimki bana hiç bişi almıyo..bu da zoruma gidiyo, bişey alacak olsa beni götürüp hadi beğen ben öderim diyo(( ama ben bana sürpriz yapsın istiyorum, öle diyincede sen benim aldıklarımı beğenmiyosun hep bi kulp takıyosun dio.. eğer senin eşinde benim ki gibiyse bittin kızım sen :))) sürprizleri unutttt :))
ooo bigudi54 hoşgeldin buarada, bak bizim ekipten iyisini bulamazsın, sen doğru yoldan şaşma, durmak yok bize devam :)))))))))))))))))))
kızlar ya bişi sorcam ben ???? bebeğin kıyafetlerini yıkarken elde mi yıkayacaksınız? makina için uygun bişi var mı? (ben biraz tembelimde :)) ) bide yumuşatıcı falan kullanmak doğru mu?
bizde de yeni yılı kutlamak gibi bi adet yoktur amaaaaaaa yarın tatil ohh eşimle mis gibi bi kahvaltı yaparız sonra sıcacık evimizde otururuz..ama 2009 yılının diğer yıllardan çok daha güzel olacagına eminim oğluşum gelioo daha ne olsun artık 3 kişi olcaz...uamarım hepimizin 2009 yılı sağlık ve mutlulukla geçer tabiki minik kuzucuklarımızla.... :)
sinehas allah sabır versin canım çokmu uzun kalacak bende tahammül edemem aynı evin içinde canım................................
belli oluyo göbüş valla april 16 gizlenecek gibi değil heheh...........................
kızlar ben gündüzleri giremeiorum birkaç gündğür bugün yazdıklarınızı okudum telef olmuşuz kızlar kiminiz sancılanmış kiminiz kaza geçirmiş dikkatli olun.
sinehas seni çok iyi anlıorum Allah yardımcın olsun umarım çabuk gider kayınvaliden evden.
urlacım ağrın varmış merak ettim seni haber ver yarın.
ayem sanırım sen kaza atlattın canım Allah korumuş vallahi seni de eşini de
çağla hoşgeldin bu arada canım aramıza.
Beni sorarsanız ben fena değilim idare ediorum yarın sabahtan itibaren koyu muhabbetlere dahil olabilicem özladim yahuuu:)
Allah yardımcın olsun sinehas. kayınvalidenin biran önce gitmesini diliyorum. gerçi eşin annesi gibi düşünmüyorsa ve seni annesinin hışmından koruyabilirse durumun birazdaha kolaylaşır. bu tarz kayın valideleri bilirim babannem öyleydi. Anneme çok çektirdi.
ama moralini bozma dediğim gibi biraz iş eşine düşüyor. Sana bodyguard lık yapması lazım:jeyyar:
pardon kizima haksizlik etmiyim........
kizim var yalniz degilim :CüvCüv:
Canım teşekkürler,bademyağı için tüyleri besliyor,fazla tüy çıkartıyor diye duymuştum sende öyle olmadımı?
benim hamilelik başlayalı bir tüy fazlalaşması olmuştu..Ama bademyağını 3. 4. aydan itibaren kullanıyorum şimdi 6.ayı bitirdik ama değişiklik olmadı.. benim cildim normalde kuru ama badem yağı bana iyi geldi doğrusu..kremler falan ne de olsa kozmetik ürünleri bademyağı doğal diye onu kullanıyorum..
KIZLAR bebeklere neler aldiniz
fotograf koyan oldumu ben yaklasik 25 gundur yoktum ne ler yaptiniz takip edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?