kızlar bizim erkek olan sıpamız daha pipisini göstermedi biliyomusunuz sadece testislerini gördük yani her an ben kızımmmmmmmm diyebilir
kızlar bizim erkek olan sıpamız daha pipisini göstermedi biliyomusunuz sadece testislerini gördük yani her an ben kızımmmmmmmm diyebilir
evet tatlımurla canımcım artık rahat rahat gidebiliriz.
haberlerde bile içim acıyor allahım sen koruArkadaşlar az önce gazetelere bakıyordum.
Filistinden bir kare resim vermişler çok kötü oldum. bir evi bombalamış israilliler bir baba 3 çocuğunun cesedinin başında ağlıyor. çok kötü ya...ağlamamak mümkün değil.
çocuklarında en üyüğü olsa olsa 4 yaşında var yok.
yavrum üçünün cesedini yanyana dizmişler... çok kötü ne olur dua ederken onları unutmayalım. bu zulümün durması için dua edelim
bende korkuyorum su olayından ya anlamazsam diyeeekızlar ben anlamıyorum 40 hafta 10 ay olmuyormu ya hiç anlamıyorum neden 40 haftayı hesaplıyorlar
benimde çevremde bakıyorum hep 36 37 38 haftada doğum yapıyorlar
ya gerçekten ilk doğum yapacaklar için zor ben kendi adıma konuşayım benim bilgim yok hemen doğurmuş bir kadın görünce hemen başlıyorum soru sormaya :) şimdi taktım kafaya doğumda su geliyor ya ya ben anlamzsam az gelirse suyum farketmezsem diye :)
doğum hikayesini yazan annelere çok özeniyorum inş allahım bizede gösterir o günleri aman allahım o günleri bir görsek ben çok uzun yazacam :) kısa yazanlara kızıyorum en ayrıntısına kadar yazacam :)
sıkma canını iyi düşün iyi olsun canımşu anda moralim çok bozuk arkadaşlar test sonuçlarımızı aldık çok riskli çıktı...risk normalin çok fazla üstündeymiş..3 gün hep tatlı şeyler ve hamur işi yemem gerekiyormuş 3 gün sonra 100gr yüklemesi yapılacak..lütfen bol bol dua edin kendimi geçtim yavruma bişey olmasın 100grmın sonucu temiz çıksın..eşimde bende yıkıldık hiç beklemiyorduk..hepinizin yürekten dualarına ihtiyacım var..şimdilik allah emanet olun...evde duramıycam annemlere gidiyoruz onlar teselli ederler bizi..
İnat yaptım okudum geçmişi:) Beni çok zorladınız kızlar.Coşmuşsunuz bugün:)
Şen_aycım siz yine ibkısmını görmüşsünüz biz 3,5 aylıkken erkek dedi doktorumuz bidaha hiçbişeyini göremedik.Enson geçen hafta cuma günü gittik şeker testinin sonuçlarını göstermek için yine göstermedi.Bukezde poposunu dönmüş tamamen sadece popo gördük.Doktorumuz sadece çok inatçı olacak diyo.Hayırlısı artık.
günaydın arkadaşlar!
bu sabah yağmur var burda hava çok kapalı.
işler çok yoğun toplantı trafiği fazla..
dün gece ilginç bir rüya gördüm kızlar.
rüyamda bebeğimi gördüm.ama bir iki yaşlarındaki haliyle esmer güzel gözlü babasına benziyodu ve bana gülüyodu.gözlerinin içi gülüyodu.çok tatlıydı.
hayır olsun!!!
Herkese Merhaba.....Bütün geçmişi okudum çok şükürki:) Ama kafam çok karıştı kim ne yazdı pek aklımda değil o nedenle kimseye bişey yazamicam. Alışveriş yapanlara hayırlı olsun, croxilex, şeker konusunda endişe etme dikkat et 3 gün içini rahat tutmaya çalış stresten olumsuzlukları çekiyoruz. Pozitif düşün iyi olucaktır. Şükürki çözümü olan bi sorun!
1000. sayfaya gelmeyi başardığınız için tebrik ederim
Ben bugün giremedim pek, sabahtan kendi işlerim vardı, öğlende görümceme gittim. Bütün haftasonu aslında ondan aldığımız hamişlik haberi şokuyla geçti. İyi bi haber mi kötü mü bilemiyorum ama dilerim hakkında hayırlısı olur.10 ay önce doğum yapmıştı ve üstelik sezeryanla, daha toparlayamadan ve bebeğini hala emziriyorken yeniden hamile olduğunu öğrendi. Başta kendisi olmak üzere hepimiz şaşırdık, özellikle de ben çok etkilendim sanırım hamile olduğum için. Onun adına garip hissettim hem üzüldüm kızcağız daha yeni yeni toparlanmıştı, sevindim iki bebeği birden büyüycek. ikimiz 5 ay arayla doğum yapmış olcaz, ailemize 2009 da 2 bebek gelicek diye ama zor bi karardı onun için. Benim dr.uma gitti ve doğurmaya karar verdi. Şu an bu yazdıklarımı okurken eminim sizde garip hissettiniz:)) İşin her boyutu ayrı karışık. Maddi / manevi zor bi karar, Allah İSTEYEN herkese sağlıklı evlatlar versin...Anne olmak için sabırsızlanırken, 2. kez yenge olucamhihoyyyt
hayırlı haberlerle gelirsin inşallahgünaydın kızlar randevumuz 11 45 de bende kocişin iş yerindeyim ne var ne yok bi bakayım dedim
sıkma canını benımde öyle olmuştu her zaman hissetmeyebılırız ama icin rahat etmıyorsa bi saglık ocagına git kalp atışlarını dinletthamişler bugün benim bebek beni üzdü.teyzeleri ne yapsam fazla hareket etmedi.neden acaba?sizde de böyle oluyor mu?bir de dün göbek üzerine biraz yatmışım suçluluk duyuyorum...
selam ben yeniyim,siteyi yeni keşfettim, benim kızıma kavuşmama 103 gün kaldı, normal doğum istiyorum. ama şimdiye kadar çok kilo aldım. boyum 1.70 kaldırıyorum ama yine de normal doğumu riske atmak istemiyorum. 12 kilo aldım. kaç kilo daha alırım bilmem ama artık tatlı, çikolata hiç yemiyorum :)
günaydın arkadaşlar!
bu sabah yağmur var burda hava çok kapalı.
işler çok yoğun toplantı trafiği fazla..
dün gece ilginç bir rüya gördüm kızlar.
rüyamda bebeğimi gördüm.ama bir iki yaşlarındaki haliyle esmer güzel gözlü babasına benziyodu ve bana gülüyodu.gözlerinin içi gülüyodu.çok tatlıydı.
hayır olsun!!!
kızlar ben hiç bakmamıştım. mart annelerine baktım şimdi. ana yazışmam sayfaları 2000 i geçmiş onların. ama onlar bebişlerin cicilerini de o sayfalarda gösteriyolar galiba. benim 9 nisan muhtemel doğum tarhi ama mart annesi olucam gibi geliyo bana nedense. ama ben nisan annesiyim sonuna kadar:)
artık benim bebişimin cinsiyetide kesinleşti''kızım'' olacak.sarı ve yeşil kıyafet almaktan bıkmıştım.pembeler alırım artık ben kızıma.kızlar için çok güzel seçenekler var.ama doğru dürüst biryerlere gidipte alış veriş yapamıyorum.doğum iznine girseydim bol bol dolaşırdım.bazen erken işten erken ayrılsam mı diye düşünüyorum.ama sonra izinler kızım için lazım olacak.doğumdan sonra ücretsiz izin verceklerini bilsem 32.haftamda hemen ayrılacağım.ama işte kurumun isteğinede bağlı.istemese vermeme hakkı varmış.o yüzden ayrılamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?