2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın hamişler dün birlikte 1000 sayfa yaptık allaha şükür.....................

1000.sayfada ben hemen gittim... 11 sayfa okuyup gelıyorum

öpüldünüz....

kızlar bizim erkek olan sıpamız daha pipisini göstermedi biliyomusunuz sadece testislerini gördük yani her an ben kızımmmmmmmm diyebilir

Günaydın güzel nisan anneleri.Nasılsınız neler yaptınız bakalım ben yokken.Umarım herkes iyidir.Ben geçen hafta çarşambadan beri yokum.Bugünde faturaları kesmeye geldim işe.Yani en son geçen yıl görüşmüştük :)
Çok yazmışsınız malesef hiç okuyamadım geçmişi daha.Umarım vaktim olurda okurum.Bu arada ben şafak saymaya başladım kızlar Doktoruma sordum sezeryanları 38.haftada alıyomuş.Benimki de 30-31 mart 1-2-3 nisan haftasına geliyo.Aklımdan hep 1 yada 2 nisan geçiyo ama hayırlısı.

günaydın arkadaşlar!
bu sabah yağmur var burda hava çok kapalı.
işler çok yoğun toplantı trafiği fazla..
dün gece ilginç bir rüya gördüm kızlar.
rüyamda bebeğimi gördüm.ama bir iki yaşlarındaki haliyle esmer güzel gözlü babasına benziyodu ve bana gülüyodu.gözlerinin içi gülüyodu.çok tatlıydı.
hayır olsun!!!

kızlar bizim erkek olan sıpamız daha pipisini göstermedi biliyomusunuz sadece testislerini gördük yani her an ben kızımmmmmmmm diyebilir

Şen_aycım siz yine ibkısmını görmüşsünüz biz 3,5 aylıkken erkek dedi doktorumuz bidaha hiçbişeyini göremedik.Enson geçen hafta cuma günü gittik şeker testinin sonuçlarını göstermek için yine göstermedi.Bukezde poposunu dönmüş tamamen sadece popo gördük.Doktorumuz sadece çok inatçı olacak diyo.Hayırlısı artık.

allahım saglıklı olsunlarda canım

urla canımcım artık rahat rahat gidebiliriz.
evet tatlım

haberlerde bile içim acıyor allahım sen koru
bende korkuyorum su olayından ya anlamazsam diyeee
doğum hikayesini yazan annelere çok özeniyorum inş allahım bizede gösterir o günleri aman allahım o günleri bir görsek ben çok uzun yazacam :) kısa yazanlara kızıyorum en ayrıntısına kadar yazacam :)

bende uzun hikayeleri sevıyorum......

sıkma canını iyi düşün iyi olsun canım

İnat yaptım okudum geçmişi:) Beni çok zorladınız kızlar.Coşmuşsunuz bugün:)

evet çoştukkkkkkkksenağlamasenağlama

günaydın kızlar.
güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.
okuyup hemen geliyorum.

hayırlısı tabide alışverişte pek bi zor oluyo hep bi acaba diyip gidip sarı yeşil bişeyler alıyorum sadece haftasonu amaan yeter diyip bi mavi hastane çıkışı aldım başkada mavi bişeysi yok Allahtan kuzenleri hep erkekte onların mavileri var öyle idare etcek sıpa kızımın ne cicileri var ama oğlumun pek bişisi yok

ay canım benim ya benim eltimde bebbegi 4 ayylıkken tekrar hamile kalmıştı aldırdı zaten sezeryan yapan bi anne 2 sene arayla dogum yapabilrimiş sakıncalıymış

vicdanen hiç rahat degıl zaten ne cok aglamıştıııııı allahım kimseye yaşatmasın

allahım o kadar büyükkü canı veren cananınıda gönderırır

allahım tüm isteyenlere versin

evlat özlemiyle yanıp tutuşanlar var

günaydın kızlar randevumuz 11 45 de bende kocişin iş yerindeyim ne var ne yok bi bakayım dedim
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
hamişler bugün benim bebek beni üzdü.teyzeleri ne yapsam fazla hareket etmedi.neden acaba?sizde de böyle oluyor mu?bir de dün göbek üzerine biraz yatmışım suçluluk duyuyorum...
sıkma canını benımde öyle olmuştu her zaman hissetmeyebılırız ama icin rahat etmıyorsa bi saglık ocagına git kalp atışlarını dinlett

hoşgeldin aramızaaaaaaa-tatlicadiarzu-

evet hava cok yagmurluu bende görmüştüm bebegimiş rüyamda cok güzel bir duygu az kaldı azzz

benımde 12 cıkıyor doktorda ama bbanada mart gibi gelıyor ben 10 nisan istıyorum ya hayırlısı tabi............. saglıkla gelsindee

artık benim bebişimin cinsiyetide kesinleşti''kızım'' olacak.sarı ve yeşil kıyafet almaktan bıkmıştım.pembeler alırım artık ben kızıma.kızlar için çok güzel seçenekler var.ama doğru dürüst biryerlere gidipte alış veriş yapamıyorum.doğum iznine girseydim bol bol dolaşırdım.bazen erken işten erken ayrılsam mı diye düşünüyorum.ama sonra izinler kızım için lazım olacak.doğumdan sonra ücretsiz izin verceklerini bilsem 32.haftamda hemen ayrılacağım.ama işte kurumun isteğinede bağlı.istemese vermeme hakkı varmış.o yüzden ayrılamıyorum.

canımmmm kızın hayırlı olsunnn inşallah çok güzel ve sağlıklı bir kız olur:):ecrin_bebek:

fatmacolak hoşgeldin canım.
takvim prensesin hayırlı uğurlu olsun.
şen-ay hadi git gelde güzel haberler ver bize.

kızlar bende dün ikinci tetanoz aşımı olmuştum akşam mahvetti beni.
ilkinde hiç bu kadar ağrım olmamıştı.hala kolumu kımıldatamıyorum.

günaydın kızlar,bebişlerimizle bol tekmeli bi gün geçirmemizi dilerim............................

takvim kızın hayırlı olsun canım........................

crolixex ben hissediyorum şekerin iyi çıkacak görürsün bak, bende çok kansız çıktım günde iki tane kan ilacı alıyorum.................

şenay güzel haberlerle gel canım yarında ben gidicem...................

ben ondan vurdumadım tetenoz aşısını dozkancım çok ağrıyo diye, doktorda gerek yok dedi ......................

selinay kalan 3 aşıyı olmamayı düşünüyorum. şuanda ağrım olduğu için belki böyle düşünüyorum.
bir sonraki 6ay sonra belki unuturum heheheh.

kızlar ya bu avent elektiriklinin fiyatı biraz uçuk mu ben mi yanlış baktım bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…