İnat yaptım okudum geçmişi:) Beni çok zorladınız kızlar.Coşmuşsunuz bugün:)
Aliye biz senle aynı gidiyormuşuz.Yeni fark ettim:)
kızlar ben hiç bakmamıştım. mart annelerine baktım şimdi. ana yazışmam sayfaları 2000 i geçmiş onların. ama onlar bebişlerin cicilerini de o sayfalarda gösteriyolar galiba. benim 9 nisan muhtemel doğum tarhi ama mart annesi olucam gibi geliyo bana nedense. ama ben nisan annesiyim sonuna kadar:)
selam ben yeniyim,siteyi yeni keşfettim, benim kızıma kavuşmama 103 gün kaldı, normal doğum istiyorum. ama şimdiye kadar çok kilo aldım. boyum 1.70 kaldırıyorum ama yine de normal doğumu riske atmak istemiyorum. 12 kilo aldım. kaç kilo daha alırım bilmem ama artık tatlı, çikolata hiç yemiyorum :)
hoşgeldin fatmacım ben ilk bebeğimde 25 kilo almıştım toplam normal doğum yaptım heheheh......................
selam ben yeniyim,siteyi yeni keşfettim, benim kızıma kavuşmama 103 gün kaldı, normal doğum istiyorum. ama şimdiye kadar çok kilo aldım. boyum 1.70 kaldırıyorum ama yine de normal doğumu riske atmak istemiyorum. 12 kilo aldım. kaç kilo daha alırım bilmem ama artık tatlı, çikolata hiç yemiyorum :)
sanırım ben en son doğuranlardan olucam doğumum 20 nisan ve sonrası gibi görünüyor
kızlar üzgünüm 9 aya kadar çatlama olmasada doğumdan sonra azda olsa çatlama oluyo malesef..........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?