hamişler bugün benim bebek beni üzdü.teyzeleri ne yapsam fazla hareket etmedi.neden acaba?sizde de böyle oluyor mu?bir de dün göbek üzerine biraz yatmışım suçluluk duyuyorum...
o kadar hemen yıkılma dur bakalım inş diğer testin sonucu temiz çıkar lütfen bu kadar üzülme bebğini düşün o herşeyi hissediyor ama canım
emin ol herkes senin için dua eder cabın allah yardımcın olsun lütfen üzülme herşey yoluna girecek
Canım üzme kendini hemen böyle..
Olumlu düşünmeye çalış
İnşallah 100grlık testin sonucu iyi çıkar
Dualarım seninle canım
Bozma moralini..
canım çok geçm,ş olsun. canını sıkma stres yapma. bu 3 gün dikkat et. inşallah. sonuçlar istediğin gibi çıkar. bebişlerimiz Allah'a emanet. Allah korusun hepimizinkini.
canım üzülme eğer 100ün üstündeyse benim öyle çıktı ille çok düşük olmaz çok düşüğünde zararı vardır 100lük iyi çıkar inşallah,dualarımdasın.
sıkıntı yapman şekerini yükseltmekten başka işe yaramaz canım....sen şimdi her zamankinden daha rahat ol.....diyetlede bu işi kotarabilirsin inşallah....bak benim insüline başlayalı çarşamba 1 hafta olacak...o gün dünya başıma yıkıldı sandım ama sonra toparlayıp yavruma bu sıkıntıyı yaşatmaya hakkım yok dedim....sende en güzelini düşün her daim ve endişe etme
tuğçe8 kullanıcısından alıntı
canım üzülme eğer 100ün üstündeyse benim öyle çıktı ille çok düşük olmaz çok düşüğünde zararı vardır 100lük iyi çıkar inşallah,dualarımdasın.
175 çıktı tuğçe..doktorumuz çok riskli dedi hatta kanımda çok düşük çıktı buda bi çok hastalığa yol açar dedi...doktor bunları söylerken eşim daha odaya girememişti odada bi bayan vardı..zaten eşim odaya giremeden ben şok olmuş bi şekilde çıktım...eşim çok kızdı doktora niye bu kadar korkuttu seni die keşke beni bekleseymiş söylemek için dedi..biz geçen sefer bayan doktora gideceğimizi söylemiştik sanırım o yüzden bu kadar acımasız konuştu sonra tam ben çıkarken kusura bakmayın canınızı sıkmak istemezdim dedi ama iş işten geçmişti....sonuçta özel hastane ve hasta kaybedio...neyse artık bu testide yaptıralım diğer dr ondan sonra geçicez..cumartesi yapılacak test inşallah hayırlı çıkacak..moralimi bozmıycam herşey allahtan her işte bi hayır vardır..
günaydın kızlar randevumuz 11 45 de bende kocişin iş yerindeyim ne var ne yok bi bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?