2009 Nisan Anneleri buraya

yok canım valla çok az çatladım, sanırım çoğu su toplarmışya hamileler öle oldum,9 ay hiç çatlamadım doğumdan sonra karnım inince çok az ...............................

kızlar şimdi ppompalara baktım çok farklı ve değişik markalr var sezeryan yapan deneyimli anneler ben sezeyan düşünüyorum süt ne kadar zaman sonra geliyor pompayla mı süt geliyor şimdiki bebeişler açlığa hiç dayanamıyor yeğenlerimden biliyorum basıyorlar yayagarayı...

hamişler bugün benim bebek beni üzdü.teyzeleri ne yapsam fazla hareket etmedi.neden acaba?sizde de böyle oluyor mu?bir de dün göbek üzerine biraz yatmışım suçluluk duyuyorum...

hamişler bugün benim bebek beni üzdü.teyzeleri ne yapsam fazla hareket etmedi.neden acaba?sizde de böyle oluyor mu?bir de dün göbek üzerine biraz yatmışım suçluluk duyuyorum...

üzülme canım her zaman hareketlerini hissedemeyebiliriz ben gündüzleri fazla hissetmiyorum fakat akşam olunca başlıyor sabaha kadar doktorum normal olduğunu söyledi şimdiki bebişler kafalarına göre hareket ediyorlar benim yengem 9 ay hep yüzüstü yatmış iki çocuğunuda 4,5 kilo doğurmuş allaha emanet hiçbirşey olmaz.....

kızlar benim hamilelik takvimim kendi kendine kayboldu tekrar yapmak için uğraştım maalesef beceremedim bilen varsa yardımcı olabilir mi?

betül 19 canım herzaman aynı sıklıkta hareket etmiye bilir bence endişelenme benim doktorum 4gün hareket etmezse daha çok korkmalı diyor yani minimum 2gün maxsimum4 gün

Son düzenleme:

Canım üzme kendini hemen böyle..
Olumlu düşünmeye çalış
İnşallah 100grlık testin sonucu iyi çıkar
Dualarım seninle canım
Bozma moralini..

canım çok geçm,ş olsun. canını sıkma stres yapma. bu 3 gün dikkat et. inşallah. sonuçlar istediğin gibi çıkar. bebişlerimiz Allah'a emanet. Allah korusun hepimizinkini.

canım üzülme eğer 100ün üstündeyse benim öyle çıktı ille çok düşük olmaz çok düşüğünde zararı vardır 100lük iyi çıkar inşallah,dualarımdasın.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar beni en iyi siz anlarsınız..doktorumuz biraz fazla korkuttu.. eve gelip internetin başına geçince daha bi moralim bozuldu gebelik şekerini araştırdım en çok üzüldüğüm bebeğimde bi sürü anomali olma ihtimaliydi..ama allaha şükür şimdi iyiyim şok etkisi geçti üzermden..inşallah 100grmda hiçbirşey çıkmıycak..ve gebeliğim yine sorunsuz bi şekilde devam edecek..sığınacak başka kimsemiz yok yaradandan başka..

tuğçe8 kullanıcısından alıntı
canım üzülme eğer 100ün üstündeyse benim öyle çıktı ille çok düşük olmaz çok düşüğünde zararı vardır 100lük iyi çıkar inşallah,dualarımdasın.

175 çıktı tuğçe..doktorumuz çok riskli dedi hatta kanımda çok düşük çıktı buda bi çok hastalığa yol açar dedi...doktor bunları söylerken eşim daha odaya girememişti odada bi bayan vardı..zaten eşim odaya giremeden ben şok olmuş bi şekilde çıktım...eşim çok kızdı doktora niye bu kadar korkuttu seni die keşke beni bekleseymiş söylemek için dedi..biz geçen sefer bayan doktora gideceğimizi söylemiştik sanırım o yüzden bu kadar acımasız konuştu sonra tam ben çıkarken kusura bakmayın canınızı sıkmak istemezdim dedi ama iş işten geçmişti....sonuçta özel hastane ve hasta kaybedio...neyse artık bu testide yaptıralım diğer dr ondan sonra geçicez..cumartesi yapılacak test inşallah hayırlı çıkacak..moralimi bozmıycam herşey allahtan her işte bi hayır vardır..

geçmiş olsun canım ama sıkma canını kalıcı bişey olmasın Allah korusun.ömür boyu bu hastalıklarla yaşayanlar var.bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz her acıya katlanırız..dualarım seninle umarım 100lük iyi çıkar,birde özel hastanelerde yapılan tahlillerede çok güvenme kendim yaptığım için biliyorum,makine yapıyo sonuçta,bakımı yapılmadıysa yanlış sonuç verebiliyor.ayrıca 175 sonucu gözünü karatacağın bi sonuç değil,karamsar olma,inanıyorum 100lük ii çıkacak..

Herkese Merhaba.....Bütün geçmişi okudum çok şükürki:) Ama kafam çok karıştı kim ne yazdı pek aklımda değil o nedenle kimseye bişey yazamicam. Alışveriş yapanlara hayırlı olsun, croxilex, şeker konusunda endişe etme dikkat et 3 gün içini rahat tutmaya çalış stresten olumsuzlukları çekiyoruz. Pozitif düşün iyi olucaktır. Şükürki çözümü olan bi sorun!
1000. sayfaya gelmeyi başardığınız için tebrik ederim
Ben bugün giremedim pek, sabahtan kendi işlerim vardı, öğlende görümceme gittim. Bütün haftasonu aslında ondan aldığımız hamişlik haberi şokuyla geçti. İyi bi haber mi kötü mü bilemiyorum ama dilerim hakkında hayırlısı olur.10 ay önce doğum yapmıştı ve üstelik sezeryanla, daha toparlayamadan ve bebeğini hala emziriyorken yeniden hamile olduğunu öğrendi. Başta kendisi olmak üzere hepimiz şaşırdık, özellikle de ben çok etkilendim sanırım hamile olduğum için. Onun adına garip hissettim hem üzüldüm kızcağız daha yeni yeni toparlanmıştı, sevindim iki bebeği birden büyüycek. ikimiz 5 ay arayla doğum yapmış olcaz, ailemize 2009 da 2 bebek gelicek diye ama zor bi karardı onun için. Benim dr.uma gitti ve doğurmaya karar verdi. Şu an bu yazdıklarımı okurken eminim sizde garip hissettiniz:)) İşin her boyutu ayrı karışık. Maddi / manevi zor bi karar, Allah İSTEYEN herkese sağlıklı evlatlar versin...Anne olmak için sabırsızlanırken, 2. kez yenge olucamhihoyyyt

Günaydın nisan anneleri:)
Mutlu huzurlu sağlıklı bir gün geçirmeniz dileğimle..
April görümcene bende çok şaşırdım..
Benim arkadaşım 6 ay arayla doğum yaptı
Birlikte büyütürüm daha iyi olur demişti
Herşeyin hayırlısı olsun ...

günaydın büyülü bahcerlerrrr

sabah sakinliğinde yazıyorummm sonra yazamayabilirim

dogum yaptıktan hemen sonra gögüslerinizie kuru sogan kesilip sürülecek ki bir daha asla yara bere olmasın sürün bırakın bebek meme istediğinde gögslerinizi temizleyip verin 20 dakka yarın saat falan

normal dogum yapacaklar içinde son ay pamugu gazlı beze srın üzerine zeytinyagı dökün ve tam vajına perine arasına yerleştirin gece orda kalsın, ikizlerini evde dogurmus bir teyze tarafından tecrübe edilmiştirrr, perina esneklestiği için yırtılmıyooo, tıbbı göbişler gibi:::))))

birde diğiturk te bebeğim tv var inanılmaz seyler var içinde , süper dogum kursları falan::::))))

saglıcakla kalın

Didemcim günaydın
Sabah sabah senden güzel bilgiler aldım
Sağolasın
Bu arada göbüşüme zeytinyağınıu sürmeye devam ediyorum..
Şimdiki dediklerinide not almak lazım
Sağlıcakla kal:)
Kolay gelsin canım:))

günaydın arkadaşlar;

biz bugün 2.tetanoz aşımızı olduk , yeni iş e geldim.bundan sonraki ay sonra yapılıyormuş.

bugünkü değerlerimiz.
kilo:68
nabız:88
tansiyon:10/7
kalp atışı:140

bu arada maşallah.
dün sizi 989 sayfada bırakmıştım.
şimdi 1010 olmuşsunuz...
nasıl okuyacam ben şimdi 21 sayfayı ,, bunu okuyana kadar yenileri eklenir...

üff üfff yaaa. nasıl yetişeceğim sizlere ,,,
biriniz özet geçse olmazmı ?

umarım herkes iyidir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…