2009 Nisan Anneleri buraya

avent elektirikli pompa 899 ytl gibi bir fiyat gördüm bana yanlış olduğunu söyleyin yahu

günaydın arkadaşlar bende sabah sağlık ocağına gidip kan sonucumu aldım iyiymiş çok şükür. Ama üşüttüm biraz sanırım şuan midem çok bulanıyor. ilk aylar gibi offf

s-ebru çok geçmiş olsun canım.doğumlar güzel zamana gelecek ama hamileliğimiz ne yazıkki kötü havalarda geçiyor dikkatet canım kendine.

hayırlı ugurlu olsun kızın..........:lepi::lepi::lepi:

hoşgldiniz annişler.....

kızlar göbiş resmimi eklicem az sonra ama nasıl unuttum

göbek resimlerini ilk ben eklemiştim ama şimdi unuttummmmmm

hamileleik vurdu beni:teytey::teytey:a.s.a.s.

cicekcicek,dozkan teşekkür ederim canlarım.inşallah sağsalim kucaklarımıza alırız.kime benzeyecek acaba?çok merak ediyorum.

Canım geçmiş olsun
Bende 15 ocakta gideceğim
Tetenoz aşısını İlk vurdurduğumdada çok acımıştı..
Bakalım o gün şeker testinede gideceğim
Hayırlısı inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

s-ebru çok geçmiş olsun canım.doğumlar güzel zamana gelecek ama hamileliğimiz ne yazıkki kötü havalarda geçiyor dikkatet canım kendine.

halimize şükürler olsun
yazın ooo sıcaklarında ter ter hamiş olmak daha zorrr yaaaa

dogum zamanımızda güzel zaman:teytey:

Canım geçmiş olsun
Bende 15 ocakta gideceğim
Tetenoz aşısını İlk vurdurduğumdada çok acımıştı..
Bakalım o gün şeker testinede gideceğim
Hayırlısı inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim canım.
neyse tetanoz bitti.
bende şeker testi daha yaptırmadım. hiç korkmuyodum da ama burda arkadaşların yazdıklarını okudukça pimpiriklenmeye başladım.umarım test sonuçlarımız iyi çıkar.:Saruboceq:

İnşallah dozkan
Bende aynı senin gibi pinpiriklenmeye başladım
Hamur işi tatlı neysede çikolataya çok düşkünüm..
Dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar işte..
Hayırlısı olsun inşallah...

kızlar size tavsiye tetanoz aşısı olduğunuzda kolunuzu ovuşturmayın. aşı olduğunuz gün o kolu pek kullanmayın ben ilkinde öyle yapmıştım ağrım olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…