2009 Nisan Anneleri buraya

ay okurken güldüm kusura bakma ama şenay belirsiz yavrucak demişsin..kıyafetlerin şekerlerin ne mahsuru var canım çok şükür ki sağlıklılarmış ikiside..hem kıza mavi giydirsen anne ben pembe isterim mi diycek..canım bak ne güzel hep ii haberler almışsın..bırak diğerinin cinsiyeti de süpriz olsun..kız olursa ne güzel birbirlerine en iyi arkadaş olacaklar..erkek olursa bi kız bi oğlan daha ne olsun ikisi birden olacak..
hihoyyyt

Kızlar bebeğine günlük tutan var mı?
Bazı kişiler yazıyorlar duygularını falan
yapan oldumu aranızda ?

Ben yazıyoruuummmhihoyyyt Ama hergün değil içimden geldiği zamanlarda yada önemli bişi olursa yıllar sonra okuduğunda bilmek isteyeceği şeyleri.

Bu arada selam herkese. Uykusuz geceler bizdede söz konusu Sabahı karşılıyoruz, sabah oldumu tam uykumuz geliyo o zamanda babamız işe gittiği için kalkmak zorunda kalıyoruz. Bu arada bebeğim pazardan beri ciddi bi uyku hali içinde, benim inadıma yapıyo sanki sıpa

april seninle benim muhtemel doğum tarihleri aynıydı deilmi sanırım benim ki biraz geriden gelio..sen 25+6 olmuşsun biz hala 25+3 ..

tatlım şunu yap bunu yap demek bize düşmez ama ben aynı durumda olsam 24 saat stres yerine 3 saat yolculuğu tercih ederdim sanırım

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz huzur verdiniz haklısınız gitmem en iyisi eşimle konuştum 15 gün sonraya ancak izin alıp gelir seni alırım diyor ya öyle yapacağım yada otobüsle döneceğim yazdığınız gibi tansiyon hastasıyım bu stresli ortamda dahada çok çıkıcak bu gidişle tansiyonum,Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız sizi çok seviyorum.:1hug:

15 gün cok uzun bi süre bence sen kendini rahatlat yarın bin otobüse sakin sakin git evineee

yine bilirsin

15 gün cok uzun bi süre bence sen kendini rahatlat yarın bin otobüse sakin sakin git evineee

yine bilirsin

canım doğru Allah hepimizin eline,ayağına tüm uzuvlarına sağlık versin yük olmak muhtaç olmak çok zor karşıdakilerede kızamıyorum,Allah kimseye muhtaç etmesin,inan okadar karışığım ki Allah ın izniyle gitmeye karar verdim ama yol çok bozuk ya öyle böyle değil o yüzden sabretmem lazım bide 3 ay kalacaktım keşke hiç gelmeseydim neyse herşeyin hayırlısı

croxilex açıkçası doktorun söylediği bana da garip geldi. neden tatlı yediriyo. zaten insülin metabolizman bozuksa çok tatlı yemek daha kötü olmaz mı? ama yine de onlar doktor tabi bi bildiği vr demekki

herkese hayırlı günler midem biraz kötü....yatıcam..100 gr yüklemem için dua etmeyi unutmayın olurmu..ihtiyacımız var hem bebeğimin hem benim..allah yar ve yardımcımız olsun...

geda seni diğer arkadaşlar gibi bende çok merak ettim ama iyi olmanada çok sevindim,croxilex canım inşallah sonucun iyi çıkar sorduğun soru hakkında bir bilgim yok ama dua ediyorum hepinize.

croxilex açıkçası doktorun söylediği bana da garip geldi. neden tatlı yediriyo. zaten insülin metabolizman bozuksa çok tatlı yemek daha kötü olmaz mı? ama yine de onlar doktor tabi bi bildiği vr demekki
vallahi aliye aynı şekilde bende şaşkınım ama doktor aynen böyle söyledi..nette araştırdım ve böyle bi diyete de rastlamadım..RUMELİLİ de buğün hiç nete girmedi sanırım..o girse ona sorcaktım..şimdi doktoru arayıp eminmisiniz de diyemem..bi bildiği vardır diyoruz artık..
fisfisfisben ...

ya tuğçe stres yapınca tansiyonun çıkıor bence nazının geçtiği bir tanıdığın felan varsa onula döne ki hem sağlığından olma bebişin stresli olmasın biliyosun doğum sonrasıda önemli bebekte stres topumu olsun sonra uykusuzluk yeme bozukluğu vs.sorunsuz olsun sen eşinle konuş yardımcı birinide bulursan kendine çünkü hiç yapmasan rahat durmaz yine dolanırsın ortalıkta ama orda sana bakıyolar sanki yani ararsın annenin evini kendine ii bak stres yok eşinle konuş kararını ver yada mümkünse diğerlerini yolla,bence bu daha iyi

Canım ben yazana kadar sen yazmışsın anca okudum geçmişi. Bende arkadaşlara katılıyorum, nerede rahatsan orada kal. Yol konusunuda önce bi dr.a sormalısın. Sonuçta psikolojimiz herşeyden daha önemli şu an, heleki senin özel durumlarından dolayı daha da rahat olman lazım. Şahsen ben yalnızda olsam kendi evimde olmayı tercih ederim.

Ay maşallah onlara yaaaa..Baya büyümüşler. Hayırlısı olsun, sağlıkla doğsunlar işallah şimdiden böyleyse doğunca süpriz yapacak olan belirsiz bebek biraz muzur olcak gibi gözüküyo:)) Kız sanki daha uslu gibi annesi:ecrin_bebek:

april seninle benim muhtemel doğum tarihleri aynıydı deilmi sanırım benim ki biraz geriden gelio..sen 25+6 olmuşsun biz hala 25+3 ..

Canım bilmiyorumki benim sat. 9 temmuz

Şenay canım ikiz kız kardeş daha güzel
Benim ikiz kızkardeşim var..
Daha iyi anlaşıyorduk, bazende birbirimizi yiyorduk:))

Tuğçe canım annenlerde çok strese giriyorsan en kısa zamanda evine git derim ben
Daha rahat edersin...

Geda canım hoşgeldin
İyi haberlerine sevindim..

(Unuttukalrım varsa alınmayın kızlar olur mu?)

canım anneme normalde nazım geçerde oda rahatsız bütün vucudunda kreçlenme,sinir sıkışması ne arasan var zaten ben gelmeden önce bayağı bir süre hastanede fizik tedavide yattı şunu yap bunu yap diyomiyorum ama mecbur kalıyorum yani tek sıkıntı anlaşmazlık değil,bebeğimide düşünmek zorundayım o yüzden gideceğim gidince en büyük sıkıntım yemek ve doktor olacak çünki buradaki dr tanıdık gitsemde doğuma mecbur tekrar geleceğim.yani kısaca banada dua edinsenağlama

Son düzenleme:

canım benim için tarih sorun değil, o da uyar .. Aynı yerde buluşuruz...
Sakindi orası...
Diğer arkadaşlarında fikrini alalım derim. Herkesin bir programı olabilir...

Ama senden başka kimsede cevap yazmamış -
dur biraz daha bekliyim.

canım soru sormuşsun ancak gelebildim....benim 50 gr lık şeker yüklemesinden sonra doktorum aksine şekerli şeyleri kes ve 4 gün sonra 100 gr lık yap demişti..50 grlık test tolerans testi diyede geçiyor yediklerimizle alakalı olduğu için...ama sana neden böylesi bir beslenme biçimi verdi anlamadım doğrusu.....bence sen yinede yeme derim....zaten tatlıyı sevmiyorsun bildiğim kadarı ile sende uzak dur bu 4 günde sonrada testini yaptır...ben 4 gün diyetten sonra dahi düşüremedim açlık kan şekerimi....tokluğu çok gerilettim ama yinede açlık yüksek olduğu için insülin başladı...yarında sonuçlarımı götürücem doktoruma...sabahları açlık ve akşamları tokluk olarak kan testi yapıyorum evde inşallah sonuçları beğenirde miktarı arttırmaz....ama sen endişeden uzak dur lütfen...o kadar çok araştırdım ki bi ara kafayı yiyeceğim sandım ama sen yazılanlara bakma...gerçekten şeker hastası olup hamileliğe böyle başlayanları düşün ne zor bir süreç...oysaki bizimki gebelikle gelişen birşey...herşey işini bilmez hain plesantalar yüzünden:dilcikar:......100 grlık iyi çıkacaktır meraklanma

canım allah sabır versin ama insanın evi gibisi yoktur....3 saat o kadarda uzun bir yol değil hemde şehirlerarası otobüsler daha konforlu...ben hergün işe gidip geliyorum belediye otobüsü ile sabah akşamdan 2 saat oluyor ve frenlerini bilirsin.(üstelik hep ayaktayım)..kendi eksenimde döndüğümde oluyor bu esnada:1rolleyes: üzülme hiçbirşey için evine gidip keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…