ay okurken güldüm kusura bakma ama şenay belirsiz yavrucak demişsin..kıyafetlerin şekerlerin ne mahsuru var canım çok şükür ki sağlıklılarmış ikiside..hem kıza mavi giydirsen anne ben pembe isterim mi diycek..canım bak ne güzel hep ii haberler almışsın..bırak diğerinin cinsiyeti de süpriz olsun..kız olursa ne güzel birbirlerine en iyi arkadaş olacaklar..erkek olursa bi kız bi oğlan daha ne olsun ikisi birden olacak..kızlar bu arada dr geldik bizim sıpalardan ufak olan için bu seferde kıza benziyo dedi ay çıldıracağım haşa iki kızında başımın üstünde yeri var kurban olsun anneleri onlara ama hazırlıklarım hep mahfoluyo bebek şekerlerimdeki biblolar bile bi kız bi erkekti hastane çıkışı aldım mavi sinir oldum ya gelelim sağlıklarına ikiside Allah nazarlardan saklasın pek iyi dr bu sefer 32. haftayı rahat görürüz dedi rahatladım biraz kız 830 gr belirsiz yavrucak da 745 gr durumlar böyleeee
Kızlar bebeğine günlük tutan var mı?
Bazı kişiler yazıyorlar duygularını falan
yapan oldumu aranızda ?
gedacım nerelerdesin ya merak ettik seniiii
canım allah yardımcın olsun eşimden ayrıyım derken sanırım sadece şehir ayrılıgı
eger öyleyse evine yarın git akşam oluyor
sabah kahvaltını sıkı yap yola cık ozaman kendini ve bebegini üzme
insanın evşi gibisi yok
bende anneme gidiyorum sanki orda 22 yıl yaşamamış gibiyim kendi evimde daha bi rahatım
allahım yardımcın olsun.....
tuğçecim herhangi bir fikrim yok bu konuda... ki ben de 24 ocakta yani karneleri verince aileme gitmeyi düşünüyom dr izin verirse çünkü eşim evde olmıcak yalnız da kalamam.. ve yaklaşık11 saatlik bir yol otobüsle.......... kara kara düşünüyom ama bi arkadaşı 7 aylıkken kayseri den bursa ya gelmişti inşllah bişiy olmaz.... her gün ağlamana gelince bu bebekte olumsuz etki yapıyor stressiz bir ortamı tercih etmek en güzeli..... Allah yard olsun
canımm bence kesinlikle eve gitmelisin. yani kendi evine orda imkanın kısıtlıdas olsa kafan rahatolur hem eşinede yazık kız o da yanlız kalıyor. birbirinizden moral bulursunuz canın sıkkın olduğunda o seni anlar. yardımcı olur. orda daha fazla üzüleceğine 3 saat sabret yolda koltuğu yatar pozisyona getir. evinde daha huzrlu olacağına eminim. ne dersin.
tugcecım kafana takma demek isterdim ama biliyorum takıyorsunnn
huzursuz oldugun yerlerden uzak kalmak en iyisi galiba ben öyle yapıyorum canım sıkacak insanlardan uzak durmaya calısıyorum
birde bebekle beraber daha bir lom sözlü oldum zaten öyleydim , herseyi pat diye söylüyordummm
ama simdi hem söylüyorum hemde vicdan azabı falan duymuyorummm
hak edene hak ettiği kadar vermek lazım:::))))
bazen insanlarında karsılarında kilerden onları duymaları lazım
mesela ben artık müsterilerime bile lap diye herseyi söylüyorummm
hizmet sektöründeyiz adam bugun aksam 6 da siparis veriyooo ertesi sabah 10 da arıyoo daha malım gelmedi diyeee, bizim cocuklar bas edemeyince bana paslıyorlar, oysa aynı adamdan tahsilet yapmaya 10 kere gidiyorlarrr, bende telefonda bu durumu gayet kibar ama igneyeyici bir sekilde yapıstırıyorum, böylece susuyooo, yoksa üzerimize cıkacaklarrr:::)))))
tatlım şunu yap bunu yap demek bize düşmez ama ben aynı durumda olsam 24 saat stres yerine 3 saat yolculuğu tercih ederdim sanırım
anladığım kadarıyla annenlerde anlaşamadığın birileri var ve huzursuzluğun bundan ama yolculuktan korkuyorsun.
ben yerinde olsam otobüsle bile olsa dönerim. çünkü şu anda henüz yolculuk yapamayacak kadar ağırlaşmadı vücutlarımız. sıkıntılı bir ortamda duracağına dön eşinin yanına bence. ne olursa olsun insan eşinin yanında kendi evinde daha huzurlu oluyor.
canım ben aldım normal doğum istediğim için gecelik batarsa acil durumda sabahlığı üstüme geçiririm diye.zaten sabahlığım da hiç yoktu olmuş oldu bitane. pijama da aldım ne olur ne olmaz sezeryan olursa o da gerekir. hem evde de giyerim ilk zamanlar gelenleri karşılarken
eda_edanur hayırlı olsun canım. bi sorun çıkmadan hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza
tuğçe8 canım ben de evinde olman taraftarıyım. sıkıntısız sorunsuz yalnızlığı tercih ederim ben. ama tabi senin sürekli yatman gerekiyo dimi. bu durumda bi bakana ihtiyacın olabilir. yolculuk konusu için de eğer mutlaka yatman gerekmiyorsa 3 saat çok değil otobüsle gidebilirsin. ama yatman gerekiyorsa özel arabayla gitmeyi tercih et bence. bir de yolculuğu mutlaka ama mutlaka doktoruna sor derim ben.
amin inşallah hepimize versin gedacım..beb aslında 50 grdan 1 gün öncede hiç şekerli bişey yememiştim..175 çıktı sonucumuz..aban da zaten 8 -12 saat açlık lazım dedi ama hep şekerli şeyler ye dedi anlamadım ben bu işi yaa...:çok üzgünüm:
.cannım allah yardımcın olsun...annenlerde stresli bi ortamdaysan bu tabiki bebeğini de olumsuz olarak etkiler..ama nasıl gideceksin ki bildiğim kadarıyla sen tansiyondan dolayı sürekli yatıyosun..eve gitsen eşin sürekli yanında olamıycak yemeğini ihtiyaçalrını nasıl karşılayacaksın ?kaldıki sadece lavabo için kalkıyorum dedin..yani yukarı tükürsen sakal aşagı tükürsen bıyık..evde eşin olmadığında allah göstermesin tansiyonun yükselse ne yapabilirsin..hakkında hayırlısı olsun canım..sanki 21 yıldır yaşadığım ev annemler deilmiiş gibi gelio kendi evim en rahat olduğum yer..
geçmiş olsun canım..valla allah yardımcın olsun 15 sınıf ne kadar fazla girmen baya bi uzun sürer kolay gelsin gedacım..
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz huzur verdiniz haklısınız gitmem en iyisi eşimle konuştum 15 gün sonraya ancak izin alıp gelir seni alırım diyor ya öyle yapacağım yada otobüsle döneceğim yazdığınız gibi tansiyon hastasıyım bu stresli ortamda dahada çok çıkıcak bu gidişle tansiyonum,Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız sizi çok seviyorum.:1hug:
15 gün cok uzun bi süre bence sen kendini rahatlat yarın bin otobüse sakin sakin git evineee
yine bilirsin
vallahi aliye aynı şekilde bende şaşkınım ama doktor aynen böyle söyledi..nette araştırdım ve böyle bi diyete de rastlamadım..RUMELİLİ de buğün hiç nete girmedi sanırım..o girse ona sorcaktım..şimdi doktoru arayıp eminmisiniz de diyemem..bi bildiği vardır diyoruz artık..croxilex açıkçası doktorun söylediği bana da garip geldi. neden tatlı yediriyo. zaten insülin metabolizman bozuksa çok tatlı yemek daha kötü olmaz mı? ama yine de onlar doktor tabi bi bildiği vr demekki
kızlar sizin görüşlerinize çok ihtiyacım var lütfen okuyup geçmeyin fikrinizi belirtin ben rahatsızlığımdan dolayı şimdilik annemlere geldim başka br şehirde oturuyorlar fakat evde anlaşamadığım insanlar var inanın her günüm stres ve gözyaşıyla geçiyor bebeğimmde hissediyor ve hareketleri azaldı fakat burada imkanlarım daha fazla hem eşimden ayrıyım hemde birsürü sıkıntı içindeyim siz olsanız ne yapardınız şimdi eve gitmem için 3 saatlik yolculuk yapmam gerekiyor korkuyorum eşimin işleride çok yoğun memur izin alamıyor belki otobüsle gitmek zorunda kalacağım lütfen bana bir akıl verin artık sıkıntıdan inanın kasıklarım ağrıyor
kızlar bu arada dr geldik bizim sıpalardan ufak olan için bu seferde kıza benziyo dedi ay çıldıracağım haşa iki kızında başımın üstünde yeri var kurban olsun anneleri onlara ama hazırlıklarım hep mahfoluyo bebek şekerlerimdeki biblolar bile bi kız bi erkekti hastane çıkışı aldım mavi sinir oldum ya gelelim sağlıklarına ikiside Allah nazarlardan saklasın pek iyi dr bu sefer 32. haftayı rahat görürüz dedi rahatladım biraz kız 830 gr belirsiz yavrucak da 745 gr durumlar böyleeee
april seninle benim muhtemel doğum tarihleri aynıydı deilmi sanırım benim ki biraz geriden gelio..sen 25+6 olmuşsun biz hala 25+3 ..
ya tuğçe stres yapınca tansiyonun çıkıor bence nazının geçtiği bir tanıdığın felan varsa onula döne ki hem sağlığından olma bebişin stresli olmasın biliyosun doğum sonrasıda önemli bebekte stres topumu olsun sonra uykusuzluk yeme bozukluğu vs.sorunsuz olsun sen eşinle konuş yardımcı birinide bulursan kendine çünkü hiç yapmasan rahat durmaz yine dolanırsın ortalıkta ama orda sana bakıyolar sanki yani ararsın annenin evini kendine ii bak stres yok eşinle konuş kararını ver yada mümkünse diğerlerini yolla,bence bu daha iyi
kızlar anca okudum geçmişi bundan sonra önce yazıcam sonra okucamhep geri kalıyorum.
şirvan buluşma fikri güzel bi aksilik çıkmazsa tekrar gelmek isterim aynı yer mi olucakk. Yanlız tarih çok uzak yaa 24ü dahamı iyi ne dersin. Sengözlerimebaksanab
kızlar dün ayrıntılı ultrasona girdim.. Bebeğim 700 gr. Olmuş. Yani 6 günde 100 gram almış.Boyuda 30 cm civarı tam kesin birşey söyleyemiyorlarmış. Görünüğrde bi aksilik olmadığını herşeyin normal olduğunu söyledi. Yanlız böbrek gelişimi takip edilsin diye not aldırdı rapora. Sonra korkulacak bir şey yok sadece takip edilmesini istiyorum. Biraz büyük sorun çıkmayacaktır. Kendi doktorunda baksın dedi. Bende rahatladım Insan korkuyor yaa her an olumsuz çıkacak mı doktorun ağzında diye . Allah hepimize hep güzel haberler alamayı nasip etsin.. Bugün ayrıntılı ultrason ve şeker kan testi sonuçlarını eşim doktora götürecek. Bakalım kendi doktorum ne diyecek..
herkese hayırlı günler nisan anneleri..ya kafama takılan bişey oldu..dün doktor diyeti söylerken 3 yada 4 gün sürekli hamur işleri bal reçel çikolata vs.. ye dedi ama 3 gün mü 4 gün mü yesem acaba..rumelili sanırım sende vardı diabet 100grdan önce ne yapmıştın kaç gün diyet yaptın..kızlar çok acil cvp bekliyorum bilen varsa yazabilir mi?doktoruma ulaşamıyorum..
kızlar sizin görüşlerinize çok ihtiyacım var lütfen okuyup geçmeyin fikrinizi belirtin ben rahatsızlığımdan dolayı şimdilik annemlere geldim başka br şehirde oturuyorlar fakat evde anlaşamadığım insanlar var inanın her günüm stres ve gözyaşıyla geçiyor bebeğimmde hissediyor ve hareketleri azaldı fakat burada imkanlarım daha fazla hem eşimden ayrıyım hemde birsürü sıkıntı içindeyim siz olsanız ne yapardınız şimdi eve gitmem için 3 saatlik yolculuk yapmam gerekiyor korkuyorum eşimin işleride çok yoğun memur izin alamıyor belki otobüsle gitmek zorunda kalacağım lütfen bana bir akıl verin artık sıkıntıdan inanın kasıklarım ağrıyor
ya tuğçe stres yapınca tansiyonun çıkıor bence nazının geçtiği bir tanıdığın felan varsa onula döne ki hem sağlığından olma bebişin stresli olmasın biliyosun doğum sonrasıda önemli bebekte stres topumu olsun sonra uykusuzluk yeme bozukluğu vs.sorunsuz olsun sen eşinle konuş yardımcı birinide bulursan kendine çünkü hiç yapmasan rahat durmaz yine dolanırsın ortalıkta ama orda sana bakıyolar sanki yani ararsın annenin evini kendine ii bak stres yok eşinle konuş kararını ver yada mümkünse diğerlerini yolla,bence bu daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?