2009 Nisan Anneleri buraya

allahım yardımcın olsun dualarım sizlerle....

kızlar sağolun gideceğim inşallah haklısınız en iyisi evim kokusunu bile özledim en çok eşimi özledim,çiçeklerimi mor koltuk takımımısenağlamatabi en en çok bebeğimi özledim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız:ecrin_bebek:

ay kızlar cok uykum geldi yaaaa

allahtan bu gece annemdeyiz

yakın işyerıne saat 5 gibi evde olurum hemen uyuyacagım

kocişimde 7 gibi kocişimde gelir yemek yeriz evimize gideriz....

buluşma konusuna gelince 31 ocak daha uygun gibi bana...benim kontrollerim 2 haftada bir artık çünkü....bu cumartesi gidince 2 hafta sonraya gün verecektir oda 24 ocak ediyor ama 2 de olursa yine buluşma benim doktordan çıkıp gelmem belki 3 e doğru olur...sizede uyarsa ben 2.buluşmaya çok gelmek isterim...

urla, aliye83, april16, benanber, dozkan, eda_edanur+, glnm_kvrck, gülbera, RUMELİLİ, Ruveydax, sapphire+, selinay2002, tuğçe8, şen_ay, ŞİRVAN+

oy maşallah.......................

CANIM YAA hayırlısı olsun çok sevindim bebeklerinin iyi olmasına ayy kızz benim ki 700 gram oldu ama belim göğüs altım ağrımaya başladı seni düşünemiyorum. annelerin ahkkı ödenmez demişler seninki hiç ödenmez herhalde.. bizim 2 katımız yaşıyorsun sıkıntıları ama mutluluğunda iki kat olucak inşallahh.. sen ay olsun bee hazırlık filan önemlideğil hepsi olur allah sağlıklı olmalarını nasip etsin. gerisi boş. bişey sorcam ikiz bebek hepsezeryan mı oluyor.. ? normal doğum şansız var mı ? bide bebeklere bakarken sana yardım edecek birileri varmı yanlız zorlanırsın başlarda diye sordum. :teselli:

evet benimde artık agrılarım var bide ben sag tarafıma yatınca rahat edıyorum

sabah 6:30 da kalktım uykum geldi............
kız ben 8,00 DE KALKTIĞIM HALDE BENİMDE UYKUM GELDİ AKŞAM DA 11,30 DA YATIYORDUM ESKİDEN 1,00 den aşşağı yatmazdım.
tuğçe cannım saol güzel dileklerin için hepimiz sonuna kadar kötü bir haber almayız inşallah. rabbimbebişlerimizi korusun.. sabahlık konusunda haklısın ben sabahlık kesin alıcam hastane de wc ye filan giderken direk gecelikle iyi olmaz sanırım sabahlık daha iyi olur. iç içinde alt üst takım yerine tek parça gecelik daha kullanışlı oluyormuş. doğumdan sonra pijama giy çıkar zor oluyor muş..
canım inşallah yardımcı olabilmişizdir. kendi ailen mi sana sıkıntı yaşatıyor kayınvalidenlermş ya hamileyede kötü davranılmaz ama yaaa çok kızıyorum.. klava:
yok senin yerin bu topik ama sen mart ayında dogum yapacaksın...
evet şenaycım yaaa bir yere kaybolma martta filan görmiyimm. ::1hug:
[
croxilex açıkçası doktorun söylediği bana da garip geldi. neden tatlı yediriyo. zaten insülin metabolizman bozuksa çok tatlı yemek daha kötü olmaz mı? ama yine de onlar doktor tabi bi bildiği vr demekki

aynı şeyi bende yazdım ama arada kaynadı görmedin crocilex.. yaa ismin çok zor sana başka bişey mi desek.. oğuzun annesi filan gibi .

özlenmezzzmiiii

bak annende rahatsızmış evet evinde yanlız olacaksın ama rahat olucaksın

ben evimde cok rahat edıyorum annemlerın evınde sanki hiç yaşamamış gibi

neden böyle olur bilmem ama allahım yardımcın olsun.....

sakin ol..... rahat bir yolculuk geciririsin inşallah canım
sıkma canını

Kızlar sayfalar artık öyle hızlı ilerliyo ki okuyana kadar yoruluyorum
sonra da cevap yazmaya üşeniorum
zaten bu aralar hep yorgun hissediorum kendimi

teşekkür et butonlarını kulanalım arkadaşlar yaa

okudugumuz er konuya teşekkür edelimki kimler okumuş bilelim

ben elimden geldigince utanmazsam teşekkür edıyorum

canım allah sabır versin ama insanın evi gibisi yoktur....3 saat o kadarda uzun bir yol değil hemde şehirlerarası otobüsler daha konforlu...ben hergün işe gidip geliyorum belediye otobüsü ile sabah akşamdan 2 saat oluyor ve frenlerini bilirsin.(üstelik hep ayaktayım)..kendi eksenimde döndüğümde oluyor bu esnada:1rolleyes: üzülme hiçbirşey için evine gidip keyfine bak[/QUOTE]

RUMELİLİ canım çok teşekkür ederim haklısın gideceğim inşallah,kimse yer vermiyormu ya ne oldu bizim insanımıza doğrusu Ankara otobüsleri gibiyse kimse kimseyi görmüyordur Allah sanada sabır versin yardımcın olsun.

tuğçe8 ben yalnızlığı daha çok seviyorum ya özellikle hamilelikte insn kimseyi kaldıramıyo canım................................15 gün daha allah yardımcın olsun canım.............

crolixex yoksa doktor yeme dedide sen yemi anladın canım ya........................................-tatlicadiarzu-

Kızlar bebeğine günlük tutan var mı?
Bazı kişiler yazıyorlar duygularını falan
yapan oldumu aranızda ?

Ben beğime günlük tutuyorum.Ona birşeyler yazmak çok hoşuma gidiyor ama her gün yazamıyorum tabi.Daha çok farklı bir şeyler yaptığımızda yazıyorum ki bir özelliği olsun.

CAnım ben yazmakta biraz geç kaldım ama ben de arkadaşlara katılıyorum.Şimdi senin huzurlu olman herşeyden önemli.Ben de eşinin yanına gitmenden yanayım.

herkese hayırlı günler midem biraz kötü....yatıcam..100 gr yüklemem için dua etmeyi unutmayın olurmu..ihtiyacımız var hem bebeğimin hem benim..allah yar ve yardımcımız olsun...

İnşallah sonucun iyi çıkar.Dualarımız seninle.

bende yanlızlıgı sevıyorum sıcacık evımde ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

selianay alemsin ehehehhehee

baya kalabalığız şu anda.tuğçecim hakkında hayırlısı olsun.

rumelili iyiki geldin. ben de gelse de şeker yükleme konusunda bişey yazsa diyodum. ya bence de yememesi gerekiyo ama doktorun üstüne çıkıpta bişey söylenmiyo ki.

Tuğçecim eşin Ankarada sizin evde yalnım mı kalıyo yoksa o da uzakta mı?

Şirvan bi sorun olmazsa gelirim tabiki ama kısmet çook var 31 Ocağa

Ben beğime günlük tutuyorum.Ona birşeyler yazmak çok hoşuma gidiyor ama her gün yazamıyorum tabi.Daha çok farklı bir şeyler yaptığımızda yazıyorum ki bir özelliği olsun.

Canım bende yazıyordum ilk başlarda..
Bayadır yazmıyorum..
Ama şimdi yine yazmaya başlayacağım..kaydirigubbakcemile2

urla, aliye83, april16, benanber, dozkan, eda_edanur+, glnm_kvrck, gülbera, RUMELİLİ, Ruveydax, sapphire+, selinay2002, tuğçe8, şen_ay, ŞİRVAN+

oy maşallah.......................

beni unutmuşun ama olsun ben hem teşekkür eder hemde hatırlarım kehkehkehlaelaelaelaelae

RUMELİLİ canım çok teşekkür ederim haklısın gideceğim inşallah,kimse yer vermiyormu ya ne oldu bizim insanımıza doğrusu Ankara otobüsleri gibiyse kimse kimseyi görmüyordur Allah sanada sabır versin yardımcın olsun.[/QUOTE]

yok canım kimse yer vermiyor hala..üstelik benim karnım o kadar çok ki anlaşılmaması mümkün değil yarın ekliyimde görün...ama kimse tınlamıyor.....süprizzzzz

QUOTE=aliye83;4791922]baya kalabalığız şu anda.tuğçecim hakkında hayırlısı olsun.

rumelili iyiki geldin. ben de gelse de şeker yükleme konusunda bişey yazsa diyodum. ya bence de yememesi gerekiyo ama doktorun üstüne çıkıpta bişey söylenmiyo ki.[/QUOTE]

yensede yenmesede sonucu değiştirmiyor sanırım aliyecim ama yemesin nasılsa faydalı değiller..inşallah hayırlısı olur yinede insülinden korkmaya gerek yok sonuçta bir hormon

teşekkür ederim canım evet eşimde çok özlüyo adam işe konsantre olamıyor ha bire aç kamerayı bir göreyim diyor canım ,ben annemgilide çok seviyorum Allah herkesten razı olsun ama en büyük sorun yük olmak eşim yemekleri ben yaparım önemli olan sizin sağlıklı olmanız gel diyor zaten daha öncede o çok yardımcı oluyordu neyse herşeyde vardır bir hayır,inşallah gideceğim iyki sizlerle paylaşmışım çok rahatladımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…