vallahi aliye aynı şekilde bende şaşkınım ama doktor aynen böyle söyledi..nette araştırdım ve böyle bi diyete de rastlamadım..RUMELİLİ de buğün hiç nete girmedi sanırım..o girse ona sorcaktım..şimdi doktoru arayıp eminmisiniz de diyemem..bi bildiği vardır diyoruz artık..
fisfisfisben ...
Canım ben yazana kadar sen yazmışsın anca okudum geçmişi. Bende arkadaşlara katılıyorum, nerede rahatsan orada kal. Yol konusunuda önce bi dr.a sormalısın. Sonuçta psikolojimiz herşeyden daha önemli şu an, heleki senin özel durumlarından dolayı daha da rahat olman lazım. Şahsen ben yalnızda olsam kendi evimde olmayı tercih ederim.
Canım bilmiyorumki benim sat. 9 temmuz
Şenay canım ikiz kız kardeş daha güzel
Benim ikiz kızkardeşim var..
Daha iyi anlaşıyorduk, bazende birbirimizi yiyorduk:))
Tuğçe canım annenlerde çok strese giriyorsan en kısa zamanda evine git derim ben
Daha rahat edersin...
Geda canım hoşgeldin
İyi haberlerine sevindim..
(Unuttukalrım varsa alınmayın kızlar olur mu?)
CANIM YAA hayırlısı olsun çok sevindim bebeklerinin iyi olmasına ayy kızz benim ki 700 gram oldu ama belim göğüs altım ağrımaya başladı seni düşünemiyorum. annelerin ahkkı ödenmez demişler seninki hiç ödenmez herhalde.. bizim 2 katımız yaşıyorsun sıkıntıları ama mutluluğunda iki kat olucak inşallahh.. sen ay olsun bee hazırlık filan önemlideğil hepsi olur allah sağlıklı olmalarını nasip etsin. gerisi boş. bişey sorcam ikiz bebek hepsezeryan mı oluyor.. ? normal doğum şansız var mı ? bide bebeklere bakarken sana yardım edecek birileri varmı yanlız zorlanırsın başlarda diye sordum. :teselli:kızlar bu arada dr geldik bizim sıpalardan ufak olan için bu seferde kıza benziyo dedi ay çıldıracağım haşa iki kızında başımın üstünde yeri var kurban olsun anneleri onlara ama hazırlıklarım hep mahfoluyo bebek şekerlerimdeki biblolar bile bi kız bi erkekti hastane çıkışı aldım mavi sinir oldum ya gelelim sağlıklarına ikiside Allah nazarlardan saklasın pek iyi dr bu sefer 32. haftayı rahat görürüz dedi rahatladım biraz kız 830 gr belirsiz yavrucak da 745 gr durumlar böyleeee
kız ben 8,00 DE KALKTIĞIM HALDE BENİMDE UYKUM GELDİ AKŞAM DA 11,30 DA YATIYORDUM ESKİDEN 1,00 den aşşağı yatmazdım.evet benimde artık agrılarım var bide ben sag tarafıma yatınca rahat edıyorum
sabah 6:30 da kalktım uykum geldi............
tuğçe cannım saol güzel dileklerin için hepimiz sonuna kadar kötü bir haber almayız inşallah. rabbimbebişlerimizi korusun.. sabahlık konusunda haklısın ben sabahlık kesin alıcam hastane de wc ye filan giderken direk gecelikle iyi olmaz sanırım sabahlık daha iyi olur. iç içinde alt üst takım yerine tek parça gecelik daha kullanışlı oluyormuş. doğumdan sonra pijama giy çıkar zor oluyor muş..canım ben aldım normal doğum istediğim için gecelik batarsa acil durumda sabahlığı üstüme geçiririm diye.zaten sabahlığım da hiç yoktu olmuş oldu bitane. pijama da aldım ne olur ne olmaz sezeryan olursa o da gerekir. hem evde de giyerim ilk zamanlar gelenleri karşılarken
eda_edanur hayırlı olsun canım. bi sorun çıkmadan hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza
tuğçe8 canım ben de evinde olman taraftarıyım. sıkıntısız sorunsuz yalnızlığı tercih ederim ben. ama tabi senin sürekli yatman gerekiyo dimi. bu durumda bi bakana ihtiyacın olabilir. yolculuk konusu için de eğer mutlaka yatman gerekmiyorsa 3 saat çok değil otobüsle gidebilirsin. ama yatman gerekiyorsa özel arabayla gitmeyi tercih et bence. bir de yolculuğu mutlaka ama mutlaka doktoruna sor derim ben.
canım inşallah yardımcı olabilmişizdir. kendi ailen mi sana sıkıntı yaşatıyor kayınvalidenlermş ya hamileyede kötü davranılmaz ama yaaa çok kızıyorum..arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz huzur verdiniz haklısınız gitmem en iyisi eşimle konuştum 15 gün sonraya ancak izin alıp gelir seni alırım diyor ya öyle yapacağım yada otobüsle döneceğim yazdığınız gibi tansiyon hastasıyım bu stresli ortamda dahada çok çıkıcak bu gidişle tansiyonum,Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız sizi çok seviyorum.hug:
evet şenaycım yaaa bir yere kaybolma martta filan görmiyimm. ::1hug:yok senin yerin bu topik ama sen mart ayında dogum yapacaksın...
croxilex açıkçası doktorun söylediği bana da garip geldi. neden tatlı yediriyo. zaten insülin metabolizman bozuksa çok tatlı yemek daha kötü olmaz mı? ama yine de onlar doktor tabi bi bildiği vr demekki
kızlar sağolun gideceğim inşallah haklısınız en iyisi evim kokusunu bile özledim en çok eşimi özledim,çiçeklerimi mor koltuk takımımısenağlamatabi en en çok bebeğimi özledim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız:ecrin_bebek:
kızlar sizin görüşlerinize çok ihtiyacım var lütfen okuyup geçmeyin fikrinizi belirtin ben rahatsızlığımdan dolayı şimdilik annemlere geldim başka br şehirde oturuyorlar fakat evde anlaşamadığım insanlar var inanın her günüm stres ve gözyaşıyla geçiyor bebeğimmde hissediyor ve hareketleri azaldı fakat burada imkanlarım daha fazla hem eşimden ayrıyım hemde birsürü sıkıntı içindeyim siz olsanız ne yapardınız şimdi eve gitmem için 3 saatlik yolculuk yapmam gerekiyor korkuyorum eşimin işleride çok yoğun memur izin alamıyor belki otobüsle gitmek zorunda kalacağım lütfen bana bir akıl verin artık sıkıntıdan inanın kasıklarım ağrıyor
Kızlar sayfalar artık öyle hızlı ilerliyo ki okuyana kadar yoruluyorum
sonra da cevap yazmaya üşeniorum
zaten bu aralar hep yorgun hissediorum kendimi
Kızlar bebeğine günlük tutan var mı?
Bazı kişiler yazıyorlar duygularını falan
yapan oldumu aranızda ?
kızlar sizin görüşlerinize çok ihtiyacım var lütfen okuyup geçmeyin fikrinizi belirtin ben rahatsızlığımdan dolayı şimdilik annemlere geldim başka br şehirde oturuyorlar fakat evde anlaşamadığım insanlar var inanın her günüm stres ve gözyaşıyla geçiyor bebeğimmde hissediyor ve hareketleri azaldı fakat burada imkanlarım daha fazla hem eşimden ayrıyım hemde birsürü sıkıntı içindeyim siz olsanız ne yapardınız şimdi eve gitmem için 3 saatlik yolculuk yapmam gerekiyor korkuyorum eşimin işleride çok yoğun memur izin alamıyor belki otobüsle gitmek zorunda kalacağım lütfen bana bir akıl verin artık sıkıntıdan inanın kasıklarım ağrıyor
herkese hayırlı günler midem biraz kötü....yatıcam..100 gr yüklemem için dua etmeyi unutmayın olurmu..ihtiyacımız var hem bebeğimin hem benim..allah yar ve yardımcımız olsun...
tuğçe8 ben yalnızlığı daha çok seviyorum ya özellikle hamilelikte insn kimseyi kaldıramıyo canım................................15 gün daha allah yardımcın olsun canım.............
crolixex yoksa doktor yeme dedide sen yemi anladın canım ya........................................-tatlicadiarzu-
Ben beğime günlük tutuyorum.Ona birşeyler yazmak çok hoşuma gidiyor ama her gün yazamıyorum tabi.Daha çok farklı bir şeyler yaptığımızda yazıyorum ki bir özelliği olsun.
urla, aliye83, april16, benanber, dozkan, eda_edanur+, glnm_kvrck, gülbera, RUMELİLİ, Ruveydax, sapphire+, selinay2002, tuğçe8, şen_ay, ŞİRVAN+
oy maşallah.......................
canım allah sabır versin ama insanın evi gibisi yoktur....3 saat o kadarda uzun bir yol değil hemde şehirlerarası otobüsler daha konforlu...ben hergün işe gidip geliyorum belediye otobüsü ile sabah akşamdan 2 saat oluyor ve frenlerini bilirsin.(üstelik hep ayaktayım)..kendi eksenimde döndüğümde oluyor bu esnada:1rolleyes: üzülme hiçbirşey için evine gidip keyfine bak
özlenmezzzmiiii
bak annende rahatsızmış evet evinde yanlız olacaksın ama rahat olucaksın
ben evimde cok rahat edıyorum annemlerın evınde sanki hiç yaşamamış gibi
neden böyle olur bilmem ama allahım yardımcın olsun.....
sakin ol..... rahat bir yolculuk geciririsin inşallah canım
sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?