beni unutmuşun ama olsun ben hem teşekkür eder hemde hatırlarım kehkehkehlaelaelaelaelae
aaaaaaaaaaaaaaaaa kimse kalmamış herkez eve gidiyo sanırım..........................................................
benmi napıyorum abur cubur yiyorum.........................................hergün 1 tane yiyorum kesin................................
canım soru sormuşsun ancak gelebildim....benim 50 gr lık şeker yüklemesinden sonra doktorum aksine şekerli şeyleri kes ve 4 gün sonra 100 gr lık yap demişti..50 grlık test tolerans testi diyede geçiyor yediklerimizle alakalı olduğu için...ama sana neden böylesi bir beslenme biçimi verdi anlamadım doğrusu.....bence sen yinede yeme derim....zaten tatlıyı sevmiyorsun bildiğim kadarı ile sende uzak dur bu 4 günde sonrada testini yaptır...ben 4 gün diyetten sonra dahi düşüremedim açlık kan şekerimi....tokluğu çok gerilettim ama yinede açlık yüksek olduğu için insülin başladı...yarında sonuçlarımı götürücem doktoruma...sabahları açlık ve akşamları tokluk olarak kan testi yapıyorum evde inşallah sonuçları beğenirde miktarı arttırmaz....ama sen endişeden uzak dur lütfen...o kadar çok araştırdım ki bi ara kafayı yiyeceğim sandım ama sen yazılanlara bakma...gerçekten şeker hastası olup hamileliğe böyle başlayanları düşün ne zor bir süreç...oysaki bizimki gebelikle gelişen birşey...herşey işini bilmez hain plesantalar yüzünden:dilcikar:......100 grlık iyi çıkacaktır meraklanma
hayret bişey ya bu nasıl iş anlamadım..bu doktor ne yapıo anlamadım ki..normalde tatlı çikolata vs hiç tüketmem çaya bile şeker atmam ama şimdi 4 gün boyunca şekerli şeyler tüketecem gelde kafayı yeme..bende sonuçları alır almaz nette araştırdım hiç iyi şeyler okumadım maalesef ve umutsuzluğa kapılmıştım..haklısın canım plesentalar yüzünden inşallah senin sonuçlarını beğenir doktorun ve gebelikle sınırlı kalır şekerin gebelikten sonra normal hayatına dönersin..:Saruboceq:
canım soru sormuşsun ancak gelebildim....benim 50 gr lık şeker yüklemesinden sonra doktorum aksine şekerli şeyleri kes ve 4 gün sonra 100 gr lık yap demişti..50 grlık test tolerans testi diyede geçiyor yediklerimizle alakalı olduğu için...ama sana neden böylesi bir beslenme biçimi verdi anlamadım doğrusu.....bence sen yinede yeme derim....zaten tatlıyı sevmiyorsun bildiğim kadarı ile sende uzak dur bu 4 günde sonrada testini yaptır...ben 4 gün diyetten sonra dahi düşüremedim açlık kan şekerimi....tokluğu çok gerilettim ama yinede açlık yüksek olduğu için insülin başladı...yarında sonuçlarımı götürücem doktoruma...sabahları açlık ve akşamları tokluk olarak kan testi yapıyorum evde inşallah sonuçları beğenirde miktarı arttırmaz....ama sen endişeden uzak dur lütfen...o kadar çok araştırdım ki bi ara kafayı yiyeceğim sandım ama sen yazılanlara bakma...gerçekten şeker hastası olup hamileliğe böyle başlayanları düşün ne zor bir süreç...oysaki bizimki gebelikle gelişen birşey...herşey işini bilmez hain plesantalar yüzünden:dilcikar:......100 grlık iyi çıkacaktır meraklanma
hayret bişey ya bu nasıl iş anlamadım..bu doktor ne yapıo anlamadım ki..normalde tatlı çikolata vs hiç tüketmem çaya bile şeker atmam ama şimdi 4 gün boyunca şekerli şeyler tüketecem gelde kafayı yeme..bende sonuçları alır almaz nette araştırdım hiç iyi şeyler okumadım maalesef ve umutsuzluğa kapılmıştım..haklısın canım plesentalar yüzünden inşallah senin sonuçlarını beğenir doktorun ve gebelikle sınırlı kalır şekerin gebelikten sonra normal hayatına dönersin..:Saruboceq:
canım bence sen tam aksini yap... yani hiç yeme demiyom ama en azından eski hayatına devam et.... çünkü hiç birimizin dr.u seninki gibi bişiy dememiş... bi de şeker testinin yapıldığı andaki psikolojin de etkili ona da dikkat et... test yaptırmaya sakın yalnız gitme. inşallah sen de benim gibi normal sonuç alırsın.... Rumelili senin de normalleşir inşallah canım....
CANIM YAA hayırlısı olsun çok sevindim bebeklerinin iyi olmasına ayy kızz benim ki 700 gram oldu ama belim göğüs altım ağrımaya başladı seni düşünemiyorum. annelerin ahkkı ödenmez demişler seninki hiç ödenmez herhalde.. bizim 2 katımız yaşıyorsun sıkıntıları ama mutluluğunda iki kat olucak inşallahh.. sen ay olsun bee hazırlık filan önemlideğil hepsi olur allah sağlıklı olmalarını nasip etsin. gerisi boş. bişey sorcam ikiz bebek hepsezeryan mı oluyor.. ? normal doğum şansız var mı ? bide bebeklere bakarken sana yardım edecek birileri varmı yanlız zorlanırsın başlarda diye sordum. :teselli:
canım ben erken dönemde kanama ve bebişleri kaybetme korkusu yaşadığım için herhalde diğer ağrılar sızılar uyuyamamalar şişmeler falan nerdeyse gözüm görmüyo diye bilirim sezeryan konusunda dr sordum normal yapma şansım varmı diye cinayet olur dedi ama eski zamanlarda yapıyodur insanlar heralde şans yardım konusunda Allaha Şükür doğum iznim yaz tatili ile birleşiyor ve annem kayınvalidem kızkardeşim var çok şükür kim ne kadar kalır bilemiyorum ama sanki başedebilirmişim gibide geliyor (tabi bu cahil cesaretide olabilir):)))))))))))))))
cnm bende yaptırdım 100grlık testi ama doktorum bana hiç böyle birşey söylemedi sadece 1hafta sonra aç karnına gel bu testi yaptır dedi...
50grlık testim 164 çıkmıştı bir hafta sonra 100grlık testi yaptırdım çok şükür sonuçlar iyi çıktı inşallah seninde sonuçların iyi çıkara.s.
buluşma konusuna gelince 31 ocak daha uygun gibi bana...benim kontrollerim 2 haftada bir artık çünkü....bu cumartesi gidince 2 hafta sonraya gün verecektir oda 24 ocak ediyor ama 2 de olursa yine buluşma benim doktordan çıkıp gelmem belki 3 e doğru olur...sizede uyarsa ben 2.buluşmaya çok gelmek isterim...
Tuğçecim eşin Ankarada sizin evde yalnım mı kalıyo yoksa o da uzakta mı?
Şirvan bi sorun olmazsa gelirim tabiki ama kısmet çook var 31 Ocağa
Kızlar bebeğine günlük tutan var mı?
Bazı kişiler yazıyorlar duygularını falan
yapan oldumu aranızda ?
kızlar bu arada dr geldik bizim sıpalardan ufak olan için bu seferde kıza benziyo dedi ay çıldıracağım haşa iki kızında başımın üstünde yeri var kurban olsun anneleri onlara ama hazırlıklarım hep mahfoluyo bebek şekerlerimdeki biblolar bile bi kız bi erkekti hastane çıkışı aldım mavi sinir oldum ya gelelim sağlıklarına ikiside Allah nazarlardan saklasın pek iyi dr bu sefer 32. haftayı rahat görürüz dedi rahatladım biraz kız 830 gr belirsiz yavrucak da 745 gr durumlar böyleeee
kızlar sizin görüşlerinize çok ihtiyacım var lütfen okuyup geçmeyin fikrinizi belirtin ben rahatsızlığımdan dolayı şimdilik annemlere geldim başka br şehirde oturuyorlar fakat evde anlaşamadığım insanlar var inanın her günüm stres ve gözyaşıyla geçiyor bebeğimmde hissediyor ve hareketleri azaldı fakat burada imkanlarım daha fazla hem eşimden ayrıyım hemde birsürü sıkıntı içindeyim siz olsanız ne yapardınız şimdi eve gitmem için 3 saatlik yolculuk yapmam gerekiyor korkuyorum eşimin işleride çok yoğun memur izin alamıyor belki otobüsle gitmek zorunda kalacağım lütfen bana bir akıl verin artık sıkıntıdan inanın kasıklarım ağrıyor
neden kadıköy yaasenağlama
ben gelemeyeyim diye değilmi?senağlama
hiç avrupa yakasında oturan nisan annesi yokmu..
fatihte oturuyorum normalde kadıköye giderim ama gel onu anlat bizimkilere hava soğuk ve yağmurlu olunca markete bile gidemiyorum..
:dance:
sağlık olsun canım,,, gönüller bir olsun ne yapalım ...
gelen de bizim arkadaşımız, gelmeyende....
bu arada bebekler yaza geliyor,,, bebekleri alır topluca buluşur,,, sahiilde tur atarız... (bu planı biraz önce e_toprakla msn de yaptık)
düşünsenize anneler ve bebekleri bir sürü,, sahilde bebek arabalarıyla yürüyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?