bebişin bütün kıyafetlerinin ütüleme işide bitti bu gün valizimde tam hazır rahatladım valla çok pimpirikliyim ben yaaaaa illa herşey tam hazır olacak.............................
bebişin bütün kıyafetlerinin ütüleme işide bitti bu gün valizimde tam hazır rahatladım valla çok pimpirikliyim ben yaaaaa illa herşey tam hazır olacak.............................
dozkan sağol canım elimden geldiğince meyve yemeye çelışıyorum.inşallah bebeğim etkilenmez.en son kilosu iyi demişti doktorumuz.içim acıyo ya ben hastayken acaba oda mı hasta diye.yok öyle bişey dimi kızlar.
çiçekçiçek ben şimdi çok korktum ya.ben 12. hafta dolaylarında idrar yolları enfeksiyonu olmuştum ve doktorum bu aylarda idrar yolları enfeksiyonu düşük sebebi dedi ve ben günde 4 tane 1000 mg lık antibiyotik kullandım ama doktoruma açıkcası güvenim tam.yinde korktum ya.
SELINAY BENCEDE HAKLISIN BENDE BU HAFTA BUTUN ISLERIMI BITIRMEYI DUSUNUYORUM KI NE OLUR NE OLMAZ
kizlar bi siteye girdim aldigim bi derginin reklaminda vardi pahali ama cok super gerci karsta bulmaamda imkansiz gibi ama istanbuldakiler bi bakin bence COK COK SUPERLER KATOLOGU BASTAN SONA IZLEDIM SUPER TAM BENLIK AMA BURADA BULAMA
Zeyland
burda var bu mağazada gerçekten çok güzel şeyler var bende aldım bebişe burdan bişeyler
bu arada kızlar benide telaşlandırdınız ya bendaha hiçbişey ütülemedim
daha aalacaklarımda var kayınvalideye dün çıtlaattım da havalar güzel olsun gideriz diyor yaza gidicez heralde biz bebeğe birşeyler almaya... :))
Ay canım sorma benim kayınvalidede öyle dedi
Nisanda gideriz diyo alışverişe
Bende nisana ağırlaşırım yuvarlanarak giderim dedim..kaydirigubbakcemile3
Bakalım biz ne zamana gideceğiz..aynen ya ne zaman hava güzelleşçek ya
valla bu büyükleri hiç anlamıyorum yani he
Rumelili bende senin gibi dayanamadım alışveriş içinaslında benide bekleten kayınvalidem bursasu......bebeğin alışverişini o yapacak çünkü yani birlikte gidicez ama o karşılayacakmış herşeyini ama bende bekliyorum.....bambumuz önümzüdeki hafta geliyor bizim belki evde görürlerde hızlanırlar ama alışveriş işini daha 2 hafta ertelerse ben gidicem artık eşimle....beklemeden alıp kalp kırmakta istemiyorum...kendimi tuta tuta body ve minik bir takım aldım bugüne kadar ama paylaşmak için söyleyince bile biz alıcaz acele etmeyin diyorlar....bekler benim kızım inşallah babaannesini
Evet ne yazıkki bizdede o muhabbet var..valla hep aynı muhabbet büyüklerde....yeterki paran olsun cebinde 1 günde alınır:)) tamam bencede alınır ama ne zaman yıkanıp,ütülenir ne zaman yerleştirilir,nasıl sabredilir....:)) şaka bir yana evlerimizinde hazırlığı var...ben ona göre dolap ayarlaması yapıcam off off ne yapsak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?