2009 Nisan Anneleri buraya

maşallah kızlar saat 12 den beri köktürmüşsünüz oku oku anca bitti 8 sayfa

urla kk da korse kullanımıyla ilgili bi bölüm var bi oraya göz at istersen sezeryan sonrası korse kullanımı diye bi bölümdü tam hatırlamıyorum adını. ama bence korse değilse bile sarmak lazım.

kızlar ben bugünlük erken kaçıyorum gidip kızıma bakayım. herkes kendine iyi baksın sapasağlam isterim hepinizi yarın by by.

valla sabahtan beri giremedim bugün evdeyim temizlik yapıyorum kusura bakmayın herkesi öptüm işim bitince okuyacağım sayfaları herkes kendine ii baksın lütfennnn,bu arada bayağı zorlaşmış inanın ben haftada 2 el atabiliyorum temizlik olayına ama bu sefer zor oldu yahu :)

bebişin bütün kıyafetlerinin ütüleme işide bitti bu gün valizimde tam hazır rahatladım valla çok pimpirikliyim ben yaaaaa illa herşey tam hazır olacak.............................

bebişin bütün kıyafetlerinin ütüleme işide bitti bu gün valizimde tam hazır rahatladım valla çok pimpirikliyim ben yaaaaa illa herşey tam hazır olacak.............................

valla bravo selinay hızlısınız ben hazırlamak şyle dursun alışveriş bile yapmadım henüz...neyi bekliyorsamkaydirigubbakcemile3 ağırdan alıyorum sanırım biraz

rosebery geçmiş olsun canım tansiyon yüksekliğiyle alakalı bişe sanırım,allah yardımcın olsun..................

ay rumelili ne olur ne olmaz canım, benim bi arkadaşım 7 aylık doğum yaptı ondan çok etkilendim herhalde,inşallah hepimiz zamanında doğum yaparız.......................

SELINAY BENCEDE HAKLISIN BENDE BU HAFTA BUTUN ISLERIMI BITIRMEYI DUSUNUYORUM KI NE OLUR NE OLMAZ
kizlar bi siteye girdim aldigim bi derginin reklaminda vardi pahali ama cok super gerci karsta bulmaamda imkansiz gibi ama istanbuldakiler bi bakin bence COK COK SUPERLER KATOLOGU BASTAN SONA IZLEDIM SUPER TAM BENLIK AMA BURADA BULAMA
Zeyland

bende çok aceleciyim! haftasonu yıkadım ütüledim herşeyini oğlumun, bi benim geceliklerim kaldı yıkanacak.. belli olmaz dediğin gibi ne olacağı 7. ayda gelecekleri falan tutar yumurcakların :))) ama ütü işi çok zor oluyor, hep kıyafetleri ufak tefek minicik bir sürüde parçası var..çok uğraştırıyor cidden.

canım benim ya korkuttuysam özür dilerim ama öyle düşünmüştük çocuk problemli olunca tabii çeşit çeşit antibiyotik var lütfen sinirini bozma sadece ben bu konuda saplantılı oldum o kadar sen doktoruna güven bitanem

Son düzenleme:

Canım maşallah ya
Ne güzel hazılamışsın:)
Ben daha almadım bir şey
Biraz yardım edermisin neler gerekli çantaya
Aşağı yukarı biliyorumda yine de bir sorayım dedimdelikafadulden

burda var bu mağazada gerçekten çok güzel şeyler var bende aldım bebişe burdan bişeyler
bu arada kızlar benide telaşlandırdınız ya bendaha hiçbişey ütülemedim
daha aalacaklarımda var kayınvalideye dün çıtlaattım da havalar güzel olsun gideriz diyor yaza gidicez heralde biz bebeğe birşeyler almaya... :))

Ay canım sorma benim kayınvalidede öyle dedi
Nisanda gideriz diyo alışverişe
Bende nisana ağırlaşırım yuvarlanarak giderim dedim..kaydirigubbakcemile3

aslında benide bekleten kayınvalidem bursasu......bebeğin alışverişini o yapacak çünkü yani birlikte gidicez ama o karşılayacakmış herşeyini ama bende bekliyorum.....bambumuz önümzüdeki hafta geliyor bizim belki evde görürlerde hızlanırlar ama alışveriş işini daha 2 hafta ertelerse ben gidicem artık eşimle....beklemeden alıp kalp kırmakta istemiyorum...kendimi tuta tuta body ve minik bir takım aldım bugüne kadar ama paylaşmak için söyleyince bile biz alıcaz acele etmeyin diyorlar....bekler benim kızım inşallah babaannesini

aynen ya ne zaman hava güzelleşçek ya
valla bu büyükleri hiç anlamıyorum yani he
Bakalım biz ne zamana gideceğiz..
Bende bebeğime alışveriş yapmak istiyorum ..

Rumelili bende senin gibi dayanamadım alışveriş için
Geçen haftasonu eşimle birlikte hastane çıkışı aldık oğluşuma
Giderek ağırlaşacağız ya
Ben alışverise nasıl giderim diye düşünüyorum
Bizim bebişler babanelerini beklerler inşallah:ecrin_bebek:

valla hep aynı muhabbet büyüklerde....yeterki paran olsun cebinde 1 günde alınır:)) tamam bencede alınır ama ne zaman yıkanıp,ütülenir ne zaman yerleştirilir,nasıl sabredilir....:)) şaka bir yana evlerimizinde hazırlığı var...ben ona göre dolap ayarlaması yapıcam off off ne yapsak acaba

Evet ne yazıkki bizdede o muhabbet var..
Bir günde halledilirde geri kalan işler ne zaman yapılır..
Benmi gözümde büyütüyorum nedir?
Çabuk halledilecek şeyler mi bunlar anlamadım gitti -tatlicadiarzu-:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…