bu arada hoşbuldumm üçüde erkek kız olmasını isterdim ama rabbim hayırlısı bu demekki bunu nasib etti sonuncu kazara olan bi bebek bakalım allah herkeze sağlıklı ve hayırlı bi şekilde evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasib etsin
3.oğluşım diyor ya urla..kaydirigubbakcemile3
25. haftanın içindeyim evet bayadır burdayım yazamadım kısmet bugüneymiş bu arada en kıdemli anne benim heralde 3. oğlum geliyooo
Yok canım neden kızayım..oy bişey diyeyim sevındım desem kızmasın demi cünkü benmi bi tek böyleyim dedim
ilk zamanlar onun varlıgını hissetmedigim için bi tuhaflık vardı ama şimdi kıpır kıpır yer oonu annesi...
Yok canım neden kızayım..
İlk öğrendiğimde uzun süre ağladığımı hatırlıyorum..
Ama iyikide oldu
Şimdi içimde kıpır kıpr
İçimdeki mucizem
Sağlıkla gelsin tüm annelerin bebekleri..
evet bende cok aglamıştım 14 agustos ne güzel bir yaz günüydü..............Yok canım neden kızayım..
İlk öğrendiğimde uzun süre ağladığımı hatırlıyorum..
Ama iyikide oldu
Şimdi içimde kıpır kıpr
İçimdeki mucizem
Sağlıkla gelsin tüm annelerin bebekleri..
megul urla glnm kızlar saolun belimin ağrısı biraz geçti iş yerinde odamın kapısını kilitleyip koltuğa uzandım. biraz rahatladım.. oturmaktan oluyor yaa c.tesi pazar hiç bişeyim yok. neyse çok ağrım olursa alıcam minoseti. internetten okudum bu haftalarda normalmiş bel, gögüs altı ve kol altından aşşağı yan kısımlar ağrı olması rahim genişliyormuş. bi de bebekler artık çok hızlı büyüor. vücut biraz zormanıyor sanırım napalım sabretçez doğuma kadar.. :CüvCüv:
ben de ilk öğrendiğimde garip bi şekilde gülme krizine girmiştim. polikistik over şüphesi vardı adetlerim çok düzensizdi. uğraşıcaz galiba biraz diye düşünmüştük. ilk 27 temmuzda kandan test yaptırmıştım. çıkmadı. üzüldük olmadı işte dedik. sonra 1-2 ağustosta birer damla kanama oldu. iyice ümidim kalmadı. sonra kesildi. ayın 7 sinde ertesi gün dişçiye gideceğim içinemin olmak için evde test yaptım. eşimle bekliyoruz ama bi taraftan da % 80 negatif çıkıcak ta biz yin de emin olalım diyoruz birbirimize. kandan çıkmadı ya. sonra bi gttim banyoya çok silik bi 2. çizgi allak bullak oldum pozitif mi şimdi bu nasıl olur kanda çıkmamıştı falan bir sürü şey bi taraftan da gülüp duruyorum kahkaha falan. çok ilginçti ya. hala eşimle konuşur güleriz. paylaşmak istedim sizinle.
bu arada eretsi gün yine kandan test yaptırdık 8 ağustostu ve eşimin doğum günüydü:)
urla ne marka alıyosun katı meyve sıkacağını?
:sm_cool:ayy kızlar benide teee agustosa götürdünüz
26 ağustosa
işyerindeydim benim her ay adetim gecikirdi hemde korunmayı bırakalı 1-2 ay olmuştu
bebiş olması için hani ilişkiden sonra yataktan hemen kalkmazlar ya ben aksine hemen kalkıyordum banyoya giriyordum.....
yani ihtimal vermiyodum işyerinde kız arkadaşımla konuşuyorduk gecikti falan derken
tutturdu bi test alalım kesin hamilesin diye bende aksine değilim falan diyorum boşuna gitmeyelim falan öyle böyle beni ikna etti öğlen yemeğinde baya yürüdük kampüs dışında(üniversite de çalışıyordum)bi ilaç firmasından aldık
ben emindim olmadığına neyse geldik lavaboya gircem arkadaşım tuttrdu bende gircem yok artık dedim...neyse girdim
hala gözümün önünde o anlar...
testi yaptım daha öncede yapmıştım 1 çizgi çıkıyor 2.çıkmıyordu
teste hayecanlı heyecanlı bakıyorum ilk çizgi çıktı beni ter bastı :uhm:
2. çizgide çıkınca elim ayağıma dolaştı ellerim titredi
gülemkel ağlamak arasında gittim geldim
elimdeki poşeti wcnin deliğine kaydirigubbakcemile3 düşürdüm o heyecanla bide sifonu çektim gitmedi kaldı
sonra elime poşet geçirdim aldım o düşen ambalajı wcden kafamçokkarıştı
o heyecanla elim ayağıma nasıl dolandı anlatamam kızlar :bbo:
:asigim::asigim:
cicim ben adamı yataktan attım en rahatı buymuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şimdi yatağa girer girmez uyuyorum sanırım onun stresi vardı üzerimde çarparmı gece bişey olurmu diye şimdi yorganı battaniyeyi sıkıştırıyorum bacağımın arasına yüz üstü dönmemide engelliyo ohhhh..tavsiye ederim hamile yastığını sabaha kadar fırlatıp atıyorum yataktan işe yaramıyor delikafadulden
sinir konusunda bende aynen öyleyim kocişimi boğmamak için zor dayanıyorum , sonra içim cızz ediyo ama ne yapayım elimde değil.şu an ameliyatlı evde yatıyo ya elimin altında o var hem tost makinasından daha yumuşak delikafaduldenÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?