benimde yarın şeker yüklemem var. Ruveydax inş. sonuçlarımız iyi çıkar.
Günaydın kızlar herkese
Bugün şeker yüklemesi yapılcak bana erkenden kalktım o yüzden. inş. sonuçlar ii çıkar
Ay ben normalde de 12lere kadar aç kalabiliyoken bazen okulda, bişey yeme dediler die canım neler istiyo şimdi:)
Yasaklar hep böle cazip geliyo işte:)
ordan da okuldan bi arkadaş çağırdı ona gitces kızlarla.
inş. sonuçlar ii olur da pasta börek faslını kaçırmam yani:)
Neyse akşama dönünce sonuçları yazarım
benimde yarın şeker yüklemem var. Ruveydax inş. sonuçlarımız iyi çıkar.
KIZLAR NE HABER NASILSINIZ
bugun super yogundum sabah kalktim esimi gonderdim saat 7.00
sonra oglum uyanmadan butun halilarimi sildim oglumu yedirdim icirdim utumu yaptim sonra giyindim suslendim aceve gittim
oradan tetenoz yaptirmaya oradanda alisverise gittim kucuk ogluma 3 bere bi bataniya ki cok tatli birde pijama aldim cokta ucuza aldim
neyse kolum simdilik acimiyor ama yarini dusunemiyorum sizler neler yaptiniz ben 32 gundur giremiyorum
VALLA BEN BIDE 21 DEYIM cankuska yaaaa
arti biz 2yle kalacak gibi degiliz esim illa kiz istiyor bunda cok umutluyduk olmadi esim uzulme 3. olur diyor ama insallah 28imde yada 30 da falan hayirlisi artik
selam kıslar....
ben sadece okuyorum.... geçmişi okurken siz ilerlemeye devam ediyosunuz ne yorum ne cevap:)
sizlerle bişiy paylaşmak istedim... benim canım çok sıkkın.... dün gece 3leer kadar uyumadım... saat 1 gibi eşimle tartıştık basit bi neden yüzünden ve ben ağla ağla uyuyamadım... hala da küsüz... yani ben küsüm... ki zaten kendisi daha gelmedi eve... işi geç bitecek.... öyle kötüyüm ki... kısmen o haklı kısmen ben.. ben uyumak istedim o da bilgisayara bişiyler indiriyodu.. fan sesi beni rahatsız etti ve belirttim o devam etti.. ben uyuyamadım ve takıldım o sese... sonra yattığım yerden kalktım "nere gidiyosun" dedi ben de "diğer odaya dedim" )bu arada biz yatak odası ısınmadığı için oturma odasında yatmaya başladık 1 haftadır..) sonra bu ben gideyim diye kalktı ama inadından yoksa düşündüğü için deil... ben de inatlaştım ben gidecem diye ve tartıştık... bana engel olmaya çalışırken kolumu acıttı.. kasıtlı yapmadı ama acıdı bi kere... sonra o başka bi yerde ben başka bi yerde uyuduk ki ben 3 e kadar ağladım sonra sızmışım.... sabah da hiç konuşmadan çıktım ben 7.15gibi şiş gözlerele okula gittim... nasıl davranmalıyım bilmiyorum gelince... sizce???? kusura bakmayın başınızı ağrıttım ama tek sizle paylaşabilirim....
Günaydın kızlar herkese
Bugün şeker yüklemesi yapılcak bana erkenden kalktım o yüzden. inş. sonuçlar ii çıkar
Ay ben normalde de 12lere kadar aç kalabiliyoken bazen okulda, bişey yeme dediler die canım neler istiyo şimdi:)
Yasaklar hep böle cazip geliyo işte:)
ordan da okuldan bi arkadaş çağırdı ona gitces kızlarla.
inş. sonuçlar ii olur da pasta börek faslını kaçırmam yani:)
Neyse akşama dönünce sonuçları yazarım
selam kıslar....
ben sadece okuyorum.... geçmişi okurken siz ilerlemeye devam ediyosunuz ne yorum ne cevap:)
sizlerle bişiy paylaşmak istedim... benim canım çok sıkkın.... dün gece 3leer kadar uyumadım... saat 1 gibi eşimle tartıştık basit bi neden yüzünden ve ben ağla ağla uyuyamadım... hala da küsüz... yani ben küsüm... ki zaten kendisi daha gelmedi eve... işi geç bitecek.... öyle kötüyüm ki... kısmen o haklı kısmen ben.. ben uyumak istedim o da bilgisayara bişiyler indiriyodu.. fan sesi beni rahatsız etti ve belirttim o devam etti.. ben uyuyamadım ve takıldım o sese... sonra yattığım yerden kalktım "nere gidiyosun" dedi ben de "diğer odaya dedim" )bu arada biz yatak odası ısınmadığı için oturma odasında yatmaya başladık 1 haftadır..) sonra bu ben gideyim diye kalktı ama inadından yoksa düşündüğü için deil... ben de inatlaştım ben gidecem diye ve tartıştık... bana engel olmaya çalışırken kolumu acıttı.. kasıtlı yapmadı ama acıdı bi kere... sonra o başka bi yerde ben başka bi yerde uyuduk ki ben 3 e kadar ağladım sonra sızmışım.... sabah da hiç konuşmadan çıktım ben 7.15gibi şiş gözlerele okula gittim... nasıl davranmalıyım bilmiyorum gelince... sizce???? kusura bakmayın başınızı ağrıttım ama tek sizle paylaşabilirim....
bu arada kızlar kasılmalar ne kadar sıklıkta olursa normal oluyor:uhm:
bugün beğenmedim kendimi sanki bebeğim durmak istemiyor içerde gibi.CADIARZU
belki yürüdüm biraz ondandır yarın bi daha bakalım ne olacak
selam kıslar....
canım geçenlerde bende çok kasılma oluyo diye gittim doktora. doktor dediki. kasılma tam göbeği orda olur. geçende burda yazıyodu. eelini göbeğin tam ortasınakoyacakmışsın. sonra eşinden yardım alarak kaç dakikada bir olduğuna bakacakmışsın. eğer rutin olar gerçekleşiyosa ki 15 dk da bir felan oluyosa hemen doktora gidcen yoksa normal. ama dedğim gibi tam göbeği ortasından ölçecen. diğer yerlerde gerçekleşen kasılma olmuyomuş. ve ben sonra anladımki benimki kasılma değil gaz sancısıymış. gaz çok olunca karın sertleşiyo kasılmış gibi oluyo.bu arada kızlar kasılmalar ne kadar sıklıkta olursa normal oluyor:uhm:
bugün beğenmedim kendimi sanki bebeğim durmak istemiyor içerde gibi.CADIARZU
belki yürüdüm biraz ondandır yarın bi daha bakalım ne olacak
kızlar hemen bir soruyla başlayayım güne bebek telsizi almayı düşünüyor musunuz? alacaklar marka tercihiniz var mı?
Günaydın nisanın güzel anneleri ve kuzucukları
Urla, şemşamer beni meraketmişsiniz sağolun kızlar..
Dün gittim doktora
Şeker yüklemem yapıldı
Ama sonuçları pazartesi alacağım
Hem ultrasona da gireceğim..
Geçer mi pazartesiye kadar günler yaa..
İnşallah sorunsuz atlatırız hamileliğimizi..
Birde kızlar dün bebeğimin hareketlerini dışardan gördüm ben..
Ayy çok güzeldi ya..
Baya hareketliydi dün..
Tetanoz aşımıda oldum kolumda ağrıyo..
O ağrı ile birde dün odamı temizledim...
Sizde ne var ne yok ?
canım sinirden ağrımıştır başın tartışmayın kızlar ya şu dönemlerinizi huzurlu geçirin minikler etkilenio hem sizede yazıkcanım çok ağrırsa minoset içebiliosun biliosun di mi minoset ya da parol gebelere verilio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?