2009 Nisan Anneleri buraya

benimde yarın şeker yüklemem var. Ruveydax inş. sonuçlarımız iyi çıkar.

kızlar günaydın iyi sonuçlarınızı bekliyoruz ikinizinde

Günaydın güzel anneler ve bebeişler bu gun cuma ve 2 gün tatail ohh be............

ama yarın kayınvalidem aşure yapıcak öglen oraya gidecegim..............

kız hoşgeldindeee ben seni mart annelerınde gördüm gecen gün ne arıyorsun sen orda hee söyle bakalım.............delikafaduldendelikafadulden

VALLA BEN BIDE 21 DEYIM cankuska yaaaa
arti biz 2yle kalacak gibi degiliz esim illa kiz istiyor bunda cok umutluyduk olmadi esim uzulme 3. olur diyor ama insallah 28imde yada 30 da falan hayirlisi artik

oy maşşalah eysan 21 yaşındasın ve 2.ye hamilesin maşallah canımmmmmmmmmm

benim eşim olsa yerınden kalkmaz ben giderim herhalde aynı durumda olsam başka odadad aglar aglar sızardım ama inat bile olsa kalmazdı yerınden.....

canım tavır yapma ama o kadarda samimi olma hoşgeldin falan dersin... günün nasısıl gecti ama cok da surat yapma... dahada büyümesin...

iyi haberlerle gelirsin inşallah

Canımm kırmayın birbirinizi böyle ufak şeyler için. siz çok güzel bişey paylaşıosunuz bu bebişler bizleri eşimize daha da bağliicak aramızdaki enn büyük bağ olucak. boşver hiçbişey yokmuş gibi davran sonuçta babalar da stresli onlarda kısa bi süre sonra baba olucak maddi manevi bunun ne gibi bi duygu yükü olduğunu bilmioruz onları da anlamak lazım. kocaları iyi tutalım hoş tutalım canım benim boşver sen bunlar problem deil. Herşey güzel olacak öyle düşün.

canım kasılmalar düzenli olunca doktora haber vermek gerekio yani 10*15 dakikada bi düzenli kasılıosan doktorunu ara yoksa arada hepimiz kasılıoruz rahim kendini doğuma hazırlıo çok normal.

hepinize günaydın kızlar, güzel, huzurlu,sağlkılı, mutlu bir gün diliyoruma.s.

eysan maşallahın var canım, valla ben çok yoruluyom, dün vardım eve, girişteki vestiyer sinirimi bozuyodu onu ileri iteledim eccük, sonra altında haliyle toz çıktı onu süpürdüm , hazır açmışken diğer yerleride bi süpürüyüm dedim valla canım çıktı. sonra güm yattım.

canım ya üzme kendini, erkekler bazen mahsus yaptığımız onları esaretimiz altına almaya çalıştığımızı düşünüp gereksiz yere inatlaşıyolar. geçende bizmki yaptı. sonrada diyoki bana sen mahsus yapıyon. çektiklerimizi çekseler anlarlar ama onlar uzaylı . o yüzden çok takma , ural gibi konuşcam, eccük naz yap.
canım geçenlerde bende çok kasılma oluyo diye gittim doktora. doktor dediki. kasılma tam göbeği orda olur. geçende burda yazıyodu. eelini göbeğin tam ortasınakoyacakmışsın. sonra eşinden yardım alarak kaç dakikada bir olduğuna bakacakmışsın. eğer rutin olar gerçekleşiyosa ki 15 dk da bir felan oluyosa hemen doktora gidcen yoksa normal. ama dedğim gibi tam göbeği ortasından ölçecen. diğer yerlerde gerçekleşen kasılma olmuyomuş. ve ben sonra anladımki benimki kasılma değil gaz sancısıymış. gaz çok olunca karın sertleşiyo kasılmış gibi oluyo.

geçmiş olsun.

glnm-kvrcık ne yaptı acaba. yükleme nasıl geçti. merak ettim.

Günaydın tatlı nisan bebişleri ve annişleri.

şeker yüklemesi olanlardan iyi haberler bekliyoruz. inşallah sonuçlar iyi çıkarda ağzınızın tadı bozulmaz.

çiçek ya resimde ne kadar güzel çıkmışsın. maşallah sadece göbek var kilo falan hiç farkedilmiyooo.

günaydın kızlar
geçmişi okuyamdaım kahvaltı edicem sabah 6dan beri ayaktayım
başım çok ağrıyor dün sabahta böyle olmuştu uyuyamıyorum
eşimle detartıştım başımı ov diyorum adam uyuyor beni sinir etti ya
başımı tülbentle sıktım
acaba ne olabilir bu başımın ağrısı ya
tansiyon falan olabilirmi normalde bende tansiyon yok ama ??

kahvaltı edip gelicem kızlar

herkese günaydın kızlar
teste gidecek olan arkadaşlar inş iyi sonuçlarla gelirsiniz
bugün cuma en sevdiğim gün :) 2 gün tatil :)

kızlar hemen bir soruyla başlayayım güne bebek telsizi almayı düşünüyor musunuz? alacaklar marka tercihiniz var mı?

Günaydın nisanın güzel anneleri ve kuzucukları
Urla, şemşamer beni meraketmişsiniz sağolun kızlar..
Dün gittim doktora
Şeker yüklemem yapıldı
Ama sonuçları pazartesi alacağım
Hem ultrasona da gireceğim..
Geçer mi pazartesiye kadar günler yaa..
İnşallah sorunsuz atlatırız hamileliğimizi..

Birde kızlar dün bebeğimin hareketlerini dışardan gördüm ben..
Ayy çok güzeldi ya..
Baya hareketliydi dün..
Tetanoz aşımıda oldum kolumda ağrıyo..
O ağrı ile birde dün odamı temizledim...
Sizde ne var ne yok ?

canım sinirden ağrımıştır başın tartışmayın kızlar ya şu dönemlerinizi huzurlu geçirin minikler etkilenio hem sizede yazık canım çok ağrırsa minoset içebiliosun biliosun di mi minoset ya da parol gebelere verilio

kızlar hemen bir soruyla başlayayım güne bebek telsizi almayı düşünüyor musunuz? alacaklar marka tercihiniz var mı?

canım bebek telsizi alıcam ama kararsızım weewell die bi markanın görüntülü telsizini görünce aklım çıktı çok beğendim ama çok pahalı. alabilirsem onu alıcam alamazsam onun görüntüsüz halini alıcam.

canım hoşgeldin umarım sonuçların güzel çıkar. ben de ayın23 ünü bekliyorum hala şeker yüklemem yapılmadı.

keşke aşılı kolla dün temizlik yapmasaydın.ilkgün çok hareket ettirince ağrısı uzun sürüyor umarım seninki uzamaz.yasakkelime

yok cicek ya tartışmadan önce ağrıyordu bende benim odun kocama başımı ov çok ağrıyor dedim oda uykulu haliyle bir iki ovdu baktım yine uykuya daldı
benim orda başım ağrırken uyuyamazken o nasıl horul horul uyuyor anlamıyorum
bide diyorki ne oldu uykulu haliyle anlamamış ne olduğunu giderkende öpmedim bile

bilmiyordum bu ilaçları sağol cnm ağrı içinmi bunlar başa iyi gelirmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…