niye kıs cankuşka iki oğlan çocuğu olacağı o heheh...................
VALLA BEN BIDE 21 DEYIM cankuska yaaaa
arti biz 2yle kalacak gibi degiliz esim illa kiz istiyor bunda cok umutluyduk olmadi esim uzulme 3. olur diyor ama insallah 28imde yada 30 da falan hayirlisi artik
aynı şekilde bende çok ağırlaştım hergece yatınca belim agrıyo ondan biliyorum..en iyisi yanımda olsun ben de hafifleyim ..çatlarsın çatlarsın azda olsa çatlarsın çiçekçim............
croxilex yanında olması daha iyi inanki ben iyice ağırlaşmaya başladım yaaaaaa....................
maşallah eysancım nazar değmesin bi günde neler yapmışın öyle..bebişiniin cicileride hayırlı olsun..kars çok soğuktur şimdi..maraş bile çok serin çünkü...KIZLAR NE HABER NASILSINIZ
bugun super yogundum sabah kalktim esimi gonderdim saat 7.00
sonra oglum uyanmadan butun halilarimi sildim oglumu yedirdim icirdim utumu yaptim sonra giyindim suslendim aceve gittim
oradan tetenoz yaptirmaya oradanda alisverise gittim kucuk ogluma 3 bere bi bataniya ki cok tatli birde pijama aldim cokta ucuza aldim
neyse kolum simdilik acimiyor ama yarini dusunemiyorum sizler neler yaptiniz ben 32 gundur giremiyorum
valla süper menü daha ne olsun.misafirler bayram edicek heh heeeEVET GELELIM MENUME
corba ne corbasi olacagina karar veremedim
Firinda kiymali patlican oturtma
nohutlu pilav
erzuruma ozel kabuklu fasulye
kis salatasi
yogurtlu havuc kavurma
kizilcik serbeti
revani
acaba borek yada milfoyle biseyde mi yapsam
esimin is yerinden arkadasi 4 kisiler 3 te biz toplam 7 kisi
VALLA BEN BIDE 21 DEYIM cankuska yaaaa
arti biz 2yle kalacak gibi degiliz esim illa kiz istiyor bunda cok umutluyduk olmadi esim uzulme 3. olur diyor ama insallah 28imde yada 30 da falan hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?