2009 Nisan Anneleri buraya

aslinda benim oglumu onunda istahsiz kizini saymazsan 5 kisiyiz baska biseylerde yaparsam geriye ciok kalir diye korkuyorum yaaaaa

eyşan bende düşünüyom aslında dün bi bebek koydum pek çirkindi bebişleriniz çirkin olmasın diye kaldırdım hehehhhhhhh...................

cankuska sen bana aci selinay birini buyutmus benim ki daha 2.5 yasinda ve cok hassas bi cocuk bu gun bere aldim ufaga hepsini tektek giydi bunlar benim bebege yok demi diyor ben NETCEM

Mercımek te herkes onu yapıyor ve ana yemegım ve ara sıcagım salcalı corbam beyez olsun dıyorum o yuzden o daha yakın gelıyor

valla cankuşkacım bencede eyşanın işi daha zor canım benim...................

ben 27 yaşında 2 erkek çocuğu annnesi oluyom heheh......................

Ay kiyamam ben onada sanada ama birsey diyeyimmi benim ablamin iki kizi var onlarin arasinda bir yas bile yok ikisi buyuyup gitti tsimdi ikiside universitede okuyor tabiki zor oluyor ama sonra rahat edersin insallah

bencede eyşan şimdi ben tam rahatladım hop tekrardan başla valla.............................

VALLA BEN BIDE 21 DEYIM cankuska yaaaa
arti biz 2yle kalacak gibi degiliz esim illa kiz istiyor bunda cok umutluyduk olmadi esim uzulme 3. olur diyor ama insallah 28imde yada 30 da falan hayirlisi artik

aynıyız hemen hemen benimde 1 hafta önden gidiyo sanırım biras erken döllenme.....................

arti biz 2yle kalacak gibi degiliz esim illa kiz istiyor bunda cok umutluyduk olmadi esim uzulme 3. olur diyor ama insallah 28imde yada 30 da falan hayirlisi artik

hayirlisi eysan daha cok gencsin ara verin tabiki kendine zaman tani o zaman Allah insallah birde kiz nasip eder

çatlarsın çatlarsın azda olsa çatlarsın çiçekçim............

croxilex yanında olması daha iyi inanki ben iyice ağırlaşmaya başladım yaaaaaa....................
aynı şekilde bende çok ağırlaştım hergece yatınca belim agrıyo ondan biliyorum..en iyisi yanımda olsun ben de hafifleyim ..

maşallah eysancım nazar değmesin bi günde neler yapmışın öyle..bebişiniin cicileride hayırlı olsun..kars çok soğuktur şimdi..maraş bile çok serin çünkü...

valla süper menü daha ne olsun.misafirler bayram edicek heh heee

kıs bu avatarı kimse beğenmedei biras dursun bakalım heheheh..............çikin bebek..........

eyşan bi arkadaşım doğum yaptı dün 3.ye cinsiyeti öğrenmedi ultrasonda ama doğuma kesin kıs diye gitti ve ne görsün bi oğlan daha heheh belli olmuyo yani canım hayırlısı bakalım.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…