2009 Nisan Anneleri buraya

takvim benimde yanlis
biz 1aya kada 1 hafta gerideydik ama balli sut bebege iyi geldi toparladi simdi gunu gunune gidiyoruz bizde aslinda tam 28 hafta 3gunluguz

takvim benimde yanlis
biz 1aya kada 1 hafta gerideydik ama balli sut bebege iyi geldi toparladi simdi gunu gunune gidiyoruz bizde aslinda tam 28 hafta 3gunluguz

Bende deniyeyim bakalim balli sutu sutumuzu herdun iciyoruz ama ben yarin seker testine gidecegim bakalim benim sonuclar ne cikacak

selinay umutlarimla oynama lutfen hem dogru nasipse olur uzulurum ama fazlada takmam ne yapalim derim hem biliyor musun biz tam 6 kiz kardesiz yani kiz yoklugu cekmem ailemden uzak olsamda
croxilex tesekkur ederim canim ve umarim misafirlerimde ole dusunur

valla cankuska bende gecen bi denedim yapamadim ceza aldigimizda kimdi bize ogreten gerci ben yaptim ama bi ayari hatirlayamadigimdan geri dondum yani uzgunum sana yardim edmeyecegim bu konuda

Canım ben bugün gittim doktora sordum kuyruk kısmında ağrı var die
Çok normal dedi bebek bele baskı yaptığı için bacağa giden damarda sinir sıkışması yapar, o da sinir boyunca bacağı ağrıtır dedi
Benim sol taraf ağrıdığı için sağ tarafına yat sol bacağını da karnına doğru çek dinlenirken daha rahat edersin dedi

Kızlar bu arada bebeğim 942 gr olmuş

aslinda hafta olarak bakilirsa 28 hafata 7aya tekabul ediyor ama gun hasabiyla biz tam 6.5ayligiz simdi ben hangisini sayacagim

Valla ben gün hesabı yapıyorum
hafta hesabı yapınca zaten 40 hafta da 10 ay oluyo doğru olmuyo
gün hesabı daha doğru geliyo yani bana

ruveydax masallah canim bebisine verdigin bilgilerede tesekkurler
eysancim o ay hesaplama konusundada benimde cok kafam karisiyor canim ben kisaca 7. ayin icindeyim diyorum ne yapayim

selam kıslar....
ben sadece okuyorum.... geçmişi okurken siz ilerlemeye devam ediyosunuz ne yorum ne cevap:)
sizlerle bişiy paylaşmak istedim... benim canım çok sıkkın.... dün gece 3leer kadar uyumadım... saat 1 gibi eşimle tartıştık basit bi neden yüzünden ve ben ağla ağla uyuyamadım... hala da küsüz... yani ben küsüm... ki zaten kendisi daha gelmedi eve... işi geç bitecek.... öyle kötüyüm ki... kısmen o haklı kısmen ben.. ben uyumak istedim o da bilgisayara bişiyler indiriyodu.. fan sesi beni rahatsız etti ve belirttim o devam etti.. ben uyuyamadım ve takıldım o sese... sonra yattığım yerden kalktım "nere gidiyosun" dedi ben de "diğer odaya dedim" )bu arada biz yatak odası ısınmadığı için oturma odasında yatmaya başladık 1 haftadır..) sonra bu ben gideyim diye kalktı ama inadından yoksa düşündüğü için deil... ben de inatlaştım ben gidecem diye ve tartıştık... bana engel olmaya çalışırken kolumu acıttı.. kasıtlı yapmadı ama acıdı bi kere... sonra o başka bi yerde ben başka bi yerde uyuduk ki ben 3 e kadar ağladım sonra sızmışım.... sabah da hiç konuşmadan çıktım ben 7.15gibi şiş gözlerele okula gittim... nasıl davranmalıyım bilmiyorum gelince... sizce???? kusura bakmayın başınızı ağrıttım ama tek sizle paylaşabilirim....

bazen bizde tartışıyoruz ama ben dayanamıyorum çabuk özür dile benden tamam bende haklı değilim felan diyorum ortam yumuşuyor,benim adam kendi haklıda olsa haksızda gelip gönül alamaz.huyu değil yani o yüzden alıştım böyle yapınca barışıyoruz.canım hamilelik bize yaramadı.ben 3 senedir tanıyorum ama hamile olduğumdan beri adamın canına okuyorumÇok üzgünüm çoook
sende yeni evliysen olabilir daha evliliğe alışmadan hamile kaldık ondandır diyorum ben

bu arada kızlar kasılmalar ne kadar sıklıkta olursa normal oluyor:uhm:
bugün beğenmedim kendimi sanki bebeğim durmak istemiyor içerde gibi.CADIARZU
belki yürüdüm biraz ondandır yarın bi daha bakalım ne olacak

Günaydın kızlar herkese
Bugün şeker yüklemesi yapılcak bana erkenden kalktım o yüzden. inş. sonuçlar ii çıkar
Ay ben normalde de 12lere kadar aç kalabiliyoken bazen okulda, bişey yeme dediler die canım neler istiyo şimdi:)
Yasaklar hep böle cazip geliyo işte:)
ordan da okuldan bi arkadaş çağırdı ona gitces kızlarla.
inş. sonuçlar ii olur da pasta börek faslını kaçırmam yani:)
Neyse akşama dönünce sonuçları yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…