takvim benimde yanlis
biz 1aya kada 1 hafta gerideydik ama balli sut bebege iyi geldi toparladi simdi gunu gunune gidiyoruz bizde aslinda tam 28 hafta 3gunluguz
özellikle tecrübeli annecikler..... hatırlarsınız daha önce bel yani kuyruk:) ağrımdan bahsetmiştim...artık iyice arttı ve bacağımı kımıldatamıyorum resmen sürünerek okula gidiyorum.... ayakta sadece sağ bacağımla kalçam batıyo ama oturunca mahvoluyorum yatakta dönemiyorum... oturup kalkamıyorum... dün şööle bi dokundum ve benim KUYRUK KEMİĞİMİN SAĞ TARAFI ŞİŞ GİBİ... resmen kemik sağa doğru kaymış gibi ve şiş sanki.... KORKTUM......senağlamasenağlamasenağlama
1) KEMİK ŞİŞER Mİ?
2)BU VUCUD DOĞUMA HAZILANDIĞI İÇİN Mİ OLMUŞTUR?
3) NORMAL Mİ SİZLERDE DE VARMI YOKSA BEN DR GİTMELİ MİYİM PAZARTESİ ZATEN GİDECEM AMA ACELE ETMELİ MİYİM... CADIARZU
karar veremedim sizlere bi sorayım dedim.. herkese sağlıklı günler diliyorum aman dikkat edin zor bu dönem. Allah yardımcımız olsun.. ben geçmişe gideyim tekrar:)
nolur cevapsız bırakmayın...... iyi akşamlar....a.s.
--------------------------------------------------------------------------------
selam kıslar....
ben sadece okuyorum.... geçmişi okurken siz ilerlemeye devam ediyosunuz ne yorum ne cevap:)
sizlerle bişiy paylaşmak istedim... benim canım çok sıkkın.... dün gece 3leer kadar uyumadım... saat 1 gibi eşimle tartıştık basit bi neden yüzünden ve ben ağla ağla uyuyamadım... hala da küsüz... yani ben küsüm... ki zaten kendisi daha gelmedi eve... işi geç bitecek.... öyle kötüyüm ki... kısmen o haklı kısmen ben.. ben uyumak istedim o da bilgisayara bişiyler indiriyodu.. fan sesi beni rahatsız etti ve belirttim o devam etti.. ben uyuyamadım ve takıldım o sese... sonra yattığım yerden kalktım "nere gidiyosun" dedi ben de "diğer odaya dedim" )bu arada biz yatak odası ısınmadığı için oturma odasında yatmaya başladık 1 haftadır..) sonra bu ben gideyim diye kalktı ama inadından yoksa düşündüğü için deil... ben de inatlaştım ben gidecem diye ve tartıştık... bana engel olmaya çalışırken kolumu acıttı.. kasıtlı yapmadı ama acıdı bi kere... sonra o başka bi yerde ben başka bi yerde uyuduk ki ben 3 e kadar ağladım sonra sızmışım.... sabah da hiç konuşmadan çıktım ben 7.15gibi şiş gözlerele okula gittim... nasıl davranmalıyım bilmiyorum gelince... sizce???? kusura bakmayın başınızı ağrıttım ama tek sizle paylaşabilirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?