maşallah bebeğine canım..bu bacak ağrısı için yazdığın benimde çok işime yarayacak çünkü geceleri çok zorlanıyorum bi deneyim bakalım inşallah rahat edebilirim çünkü artık bıktırdı beniiii...:bbo:Canım ben bugün gittim doktora sordum kuyruk kısmında ağrı var die
Çok normal dedi bebek bele baskı yaptığı için bacağa giden damarda sinir sıkışması yapar, o da sinir boyunca bacağı ağrıtır dedi
Benim sol taraf ağrıdığı için sağ tarafına yat sol bacağını da karnına doğru çek dinlenirken daha rahat edersin dedi
Kızlar bu arada bebeğim 942 gr olmuş
gedacım canını sıkma lüften dün herkes tartışmış sanırım vallahi bizde tartıştık hem de tüm suçlu benndim..aslında ben kendi adıma söyleyim çok nazlı oldum her dediğine alınıyorum hatta benim yüzümden tartıştığımız halde onun özür dilemesini bekliyorum..ama allah razı olsun çok anlayışlı davranıyo..ne yapalım biraz gerginiz anneliğe hazırlanıyoruz bu kadar nazımız olacak..canım sana tavsiyem çok uzatmayın eşin eve gelince sen ii davran güleryüzlü ol unutma eşlerimizin yüzüne muhabbetle bakmamız bile sevapmış..o da eminim yelkenleri suya indirir ve evdeki huzursuzluk biter inşallah..:Saruboceq:selam kıslar....
ben sadece okuyorum.... geçmişi okurken siz ilerlemeye devam ediyosunuz ne yorum ne cevap:)
sizlerle bişiy paylaşmak istedim... benim canım çok sıkkın.... dün gece 3leer kadar uyumadım... saat 1 gibi eşimle tartıştık basit bi neden yüzünden ve ben ağla ağla uyuyamadım... hala da küsüz... yani ben küsüm... ki zaten kendisi daha gelmedi eve... işi geç bitecek.... öyle kötüyüm ki... kısmen o haklı kısmen ben.. ben uyumak istedim o da bilgisayara bişiyler indiriyodu.. fan sesi beni rahatsız etti ve belirttim o devam etti.. ben uyuyamadım ve takıldım o sese... sonra yattığım yerden kalktım "nere gidiyosun" dedi ben de "diğer odaya dedim" )bu arada biz yatak odası ısınmadığı için oturma odasında yatmaya başladık 1 haftadır..) sonra bu ben gideyim diye kalktı ama inadından yoksa düşündüğü için deil... ben de inatlaştım ben gidecem diye ve tartıştık... bana engel olmaya çalışırken kolumu acıttı.. kasıtlı yapmadı ama acıdı bi kere... sonra o başka bi yerde ben başka bi yerde uyuduk ki ben 3 e kadar ağladım sonra sızmışım.... sabah da hiç konuşmadan çıktım ben 7.15gibi şiş gözlerele okula gittim... nasıl davranmalıyım bilmiyorum gelince... sizce???? kusura bakmayın başınızı ağrıttım ama tek sizle paylaşabilirim....
aynı şekilde benimde eşim yemek seçmez hatta fast food bayılır haftada 1 veya 2 tatil günüm olur bu yüzden...ve eti ayda bir ancak yer hada çok sebze sever..çok şükür yemek konusunda beni hiç üzmüyor..Benim eşimde yemek seçmez..Sebzelerden sadece bamyayı sevmez.. Her erkeğin tersine benimki et yemeklerini sevmez.. Çok az yer.. Ama en çokta patatesi sever.. Her türünü sever :)))cokacimcoook
sanada hayırlı cumalar canım..glikoz içmekten hiç korkma 150 gr glikoz içtim ve tatlıyı hiç sevmeme rağmen çok zor gelmedi bana..ben daha tatlı bişey bekliyordum ama inan o kadar kötü deil..hatta bebişler glikoza bayılıo onu içer içmez taklalar atıyolar çok hoşuna gidecek haftada bi içeyim diycen heh heeee...:dance:kızlar hepinize hayırlı cumalar.
eşleri ile tartışanlar bu aralar normal heralde.benim de eşimin herşeyi gözüme batıyor.oysaki o kadar özveriyle benimle ilgileniyor ki.yani rahat olalım hormonlar bizi mahvediyor.
yarın şeker yüklemesi yaptırcam heralde.haftaya da olabilir.korkuyorum biraz sanırım .glukoz içmek çok griyo beni.tatlı yiyemiyorum ki ben glukoz içeyim.
bu arada tansiyonları ihmal etmeyin.ben dün ölçtürdüm.9 a 6 ya düşmüş.zaten hamile kaldım kALALI HEP DÜŞÜK.UMARIM Bİ SORUN OLMAZ.
kızlar beni çok ateş basıyor geceleri normal bi durum mu ki acaba.
canım nisanneleriurla bahsettiğin şu göbiş resimleri konu başlığımı bulamadımda?
bende ateş oluyor ya daralıyorum sankiiiayyy megul bu hastane çantası değilki!! valiz kavramını bile aşmış neredeyse, komple hastaneye taşınacaz galiba :))
şu gece ateş olayı bende de var, daralıyorum..annem menopoza girerken böyleydi, soğukta üstüne bişey örtmeden yatardı hayret ederdim.. bende örtmeyeceğim ama korkuyorum hasta olurum diye, ama sabaha ter içinde kalkıyorum..
yok kızlar ya belki şuan öfkeden böyle düşünüyorum gibi olabilir ama artık bana erkeklerin çoğu çok bencil ve düşüncesiz gibi geliyor.
akşam göbüş resimlerinizi gördüm :)) bursasu ve sinehas koymuştu yanlış hatırlamıyorsam.. maşallah ne kadar büyümüş göbüşler böyle!! topiğin en çok kilo alanı benim galiba ama göbeğim daha bu kadar olmadı benim, ama sipsivri top gibi bi karnım var.. bide göbek deliği demişsiniz, benimkiside fırladı (ki benimki normalde çok içerdeydi) dışardan belli oluyo..çok çirkin oluyo ya fırlamış bi göbek deliği ufff uff!!
aaa bugün kimse yok neyse kkızlar bende çıkıyorum annecime gitcez canımın istediği herşeyi söyledim hepsini yapacak annecimle ablam canlarım benim....megul ve urla burdaymışsınız hayırlı günler kızlar ve tüm hamişler allaha emanet olun.....
rumelili yine gözükmüyor canım
benım dedgım gibi dene istersen canım
göbiş resimleri tppiginde 1. sayfada ilk resim varya onun altında imagesk falan yazan bi yazı var oraya tıklaa
sayfa acılınca gözat var oraya remi kplaya tamam olur inşallah
canım imagesk ten hiç olmuyor...bende ordan eklerdim ama eklemiyor şimdi...sağlık olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?