2009 Nisan Anneleri buraya

HASTANE ÇANTASI :

Kendiniz için

40 haftalık doktor kontrol bilgileriniz ve test sonuçlarınız

Kalın ve emici pedler

Yatağınızın altına sermek için yatak koruyucu

Yedek atlet ve iç çamaşırlar
(Sürekli terleyebilirsiniz, kanamanız olabilir)

Lohusa sutyenleriniz

Göğüs pedleri

Ağrıyan göğüs uçlarınız için rahatlatıcı jel ve kremler
(Bebeğiniz ilk kez anne sütü alacağından ne olursa olsun ilk iki gün kullanmamanızı tavsiye ediyoruz)

Önden açılan pijamalar ve gecelikler

Bol bol çorap

Yelek, hırka vb. üşürseniz kullanabileceğiniz giysiler

Terlikleriniz

Tarak, toka ve aynanız, dudak nemlendiriciniz

Bol bol kayısı suyu (Kan yapar, süt yapar)

Pamuk

Islak mendil

Temiz havlular

Sabahlık

Mendil, kağıt havlu ve peçeteler

Atıştırmak için yağsız, baharatsız krakerler

Bebeğiniz için

5-6 adet bütün tulum (body)

En az 3 çift minik yumuşak çorap

Başlık, eldiven

Yelek gibi body üzerine giydireceğiniz giysi

Battaniye

Alt değiştirme örtüsü

Üzerine yatırabileceğiniz bir iki farklı bebek çarşafı veya örtüsü

Kucağınıza aldığınızda veya omzunuza koymak için temiz örtüler

Hastanede bebek yatağı olacağından yatak götürmenize gerek yoktur.

Ana kucağı, araba koltuğu gibi çıkışta taşımanız için gerekli olanlar.

Bebeğinizi anne sütü ile besleyeceksiniz bu yüzden yanınıza asla biberon ve emzik almayınız.

Alkolsüz, kokusuz ıslak mendil

Yeni doğan bebek bezleriniz

Bebe yağı, şampuan ve pudranız

Bebeğinizin ilk banyo havlusu

Bebek yağı ile birlikte kullanmanız için pamuk

Eşiniz için gerekenler

İçecek, yiyecek ve sakinleştirici bir arkadaşı

Fotoğraf makinesi, tüm pilleri dolu ve yedek pillerle birlikte

Video kamera, yedek memory veya kasetler ile

Yakın dost ve akrabalarınızın telefon numaralarının listesi

merhaba arkadaşlar...
benim dün şeker yüklemem vardi tokluk sekerim sınıra yakin çikti doktorum yediklerine dikkat et dedi... üzüldüm biras.... sekerle ligili ne yapsam bilmiyorum kii....
bebeğim canim kizim ...hemde 860 gr olmuşşş...çok iyi ultuason aletine tekme atti durduu...

ayyy megul bu hastane çantası değilki!! valiz kavramını bile aşmış neredeyse, komple hastaneye taşınacaz galiba :))

şu gece ateş olayı bende de var, daralıyorum..annem menopoza girerken böyleydi, soğukta üstüne bişey örtmeden yatardı hayret ederdim.. bende örtmeyeceğim ama korkuyorum hasta olurum diye, ama sabaha ter içinde kalkıyorum..

yok kızlar ya belki şuan öfkeden böyle düşünüyorum gibi olabilir ama artık bana erkeklerin çoğu çok bencil ve düşüncesiz gibi geliyor.

akşam göbüş resimlerinizi gördüm :)) bursasu ve sinehas koymuştu yanlış hatırlamıyorsam.. maşallah ne kadar büyümüş göbüşler böyle!! topiğin en çok kilo alanı benim galiba ama göbeğim daha bu kadar olmadı benim, ama sipsivri top gibi bi karnım var.. bide göbek deliği demişsiniz, benimkiside fırladı (ki benimki normalde çok içerdeydi) dışardan belli oluyo..çok çirkin oluyo ya fırlamış bi göbek deliği ufff uff!!

maşallah bebeğine canım..bu bacak ağrısı için yazdığın benimde çok işime yarayacak çünkü geceleri çok zorlanıyorum bi deneyim bakalım inşallah rahat edebilirim çünkü artık bıktırdı beniiii...:bbo:

gedacım canını sıkma lüften dün herkes tartışmış sanırım vallahi bizde tartıştık hem de tüm suçlu benndim..aslında ben kendi adıma söyleyim çok nazlı oldum her dediğine alınıyorum hatta benim yüzümden tartıştığımız halde onun özür dilemesini bekliyorum..ama allah razı olsun çok anlayışlı davranıyo..ne yapalım biraz gerginiz anneliğe hazırlanıyoruz bu kadar nazımız olacak..canım sana tavsiyem çok uzatmayın eşin eve gelince sen ii davran güleryüzlü ol unutma eşlerimizin yüzüne muhabbetle bakmamız bile sevapmış..o da eminim yelkenleri suya indirir ve evdeki huzursuzluk biter inşallah..:Saruboceq:

Benim eşimde yemek seçmez..Sebzelerden sadece bamyayı sevmez.. Her erkeğin tersine benimki et yemeklerini sevmez.. Çok az yer.. Ama en çokta patatesi sever.. Her türünü sever :)))cokacimcoook
aynı şekilde benimde eşim yemek seçmez hatta fast food bayılır haftada 1 veya 2 tatil günüm olur bu yüzden...ve eti ayda bir ancak yer hada çok sebze sever..çok şükür yemek konusunda beni hiç üzmüyor..

sanada hayırlı cumalar canım..glikoz içmekten hiç korkma 150 gr glikoz içtim ve tatlıyı hiç sevmeme rağmen çok zor gelmedi bana..ben daha tatlı bişey bekliyordum ama inan o kadar kötü deil..hatta bebişler glikoza bayılıo onu içer içmez taklalar atıyolar çok hoşuna gidecek haftada bi içeyim diycen heh heeee...:dance:

urla bahsettiğin şu göbiş resimleri konu başlığımı bulamadımda?
canım nisanneleri
nisan bebilerin kiloları v.s
nisan bebeişlerinin cicileri
göbiş resimleri diye ayrı ayrı topıkler var canım

bende ateş oluyor ya daralıyorum sankiii

benimde yeni göbiş resmim vardı ıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:CüvCüv::CüvCüv:

aaa bugün kimse yok neyse kkızlar bende çıkıyorum annecime gitcez canımın istediği herşeyi söyledim hepsini yapacak annecimle ablam canlarım benim....megul ve urla burdaymışsınız hayırlı günler kızlar ve tüm hamişler allaha emanet olun.....

oh ne güzel valla git git valla sende allaha emanet ol canım

rumelili yine gözükmüyor canım

benım dedgım gibi dene istersen canım

göbiş resimleri tppiginde 1. sayfada ilk resim varya onun altında imagesk falan yazan bi yazı var oraya tıklaa

sayfa acılınca gözat var oraya remi kplaya tamam olur inşallah

ya bende kafayı yicem hergün ne yemek yapsam diyeee

kocişime dedim gelıken dışarda alcak ama belkide yaparım belli degıl ama ikir olsun diye netten bakıom of ne yapsam acabaa

canım imagesk ten hiç olmuyor...bende ordan eklerdim ama eklemiyor şimdi...sağlık olsun artık

gördüm urlacım baktım hep göbişlerinize
maşallah hepinize!!!
ne güzel ya ne çok paylaşıyosunuz..
benim işten güçten vaktim kalmıyor ancak sizin konuşmalarınızdan yakalıyorum böyle başlıklar olduğunu çok hoşuma gidiyor..
bende ekleyeyim bari göbek resmimi:)

herkeze yakışmış yanlız hamilelik bütün güzel anneler bu forumda sanırım:))

bizim minik adamın cicilerine gelince.
annem bişeyler örüyo.ben bu konuda becerikli olmadığım için bişey yapmıyorum.
sanırım biz bigün çıkıp ne var yok satın alacağız:)
oda takımını,bebek arabasını bikaç ıvır zıvırını beğendim aslında bide eşimle bakmak istiyorum.
izne ayrıldığımda bol bol gezerim diye düşünüyorum.daha güzel şeylere rastlarım belki..

ay rumelili ne güzel olmuş valla geç gitmezsek bende çekecem koyacam yahu herakşam yalancı çıkıyorum dün akşam 8 di çıktığımızda ofisten inşallah bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…