gördüm urlacım baktım hep göbişlerinize
maşallah hepinize!!!
ne güzel ya ne çok paylaşıyosunuz..
benim işten güçten vaktim kalmıyor ancak sizin konuşmalarınızdan yakalıyorum böyle başlıklar olduğunu çok hoşuma gidiyor..
bende ekleyeyim bari göbek resmimi:)
hadi bakalım deneyelim resmimizi......
[/url][/IMG]
slm kızlar. benimbilgisayar gene dellendi. sayfayı açana kadar canım çıktı yahu. terbiye ediyo beni bu alet. neyse bakalım geçmişi okuyabileceğim mi ?
rumelili göbeğinede kırkbirkere maşllah,
bende çatlamadım. ve her ne kadar göbeğim büyüdü diye düşünsemde fotolarda sizin göbekleri görünce benimki yine büyümemiş gibi geldi. senağlamakızlar ne güzel işte demekki bebekler büyüyorki çatlıyorsunuz bana göbek hep küçük geliyor dr ölçüyor maşallah büyüdüğünü söylüyor ama bana küçük geliyor benimle aynı gün gelenlerin karnı kocaman
kız ben göremedim göbeğini çok mu kilo aldınız acaba ondan mı çatladı. birde zeytinyağğını denesene belki faydası olur canım..
canım hayırlı olsun oğluşun allah uzun ömür versin aramıza hoşgeldin. okumakla kalma paylaşımlara katıl. kaydirigubbakcemile5ben 25 haftalık ahmileyim kısmetse oğlum olacak inşallah cinsiyet konusunda bende yanılanlardanım ilk kız demişlerdi ama ayrıntılıda oğlan olduğu anlaşıldı geçen 6 ayı inan sizlerle yaşadım sizin hakkınızda herşeyi biliyorum
urlanın yazısı var kan akışıyla ilgili en iyisi sola yatmakmışo zaman bebeğe yeterli oksijen ve kan gidiyormuş .tabi devamlı sola yatar pozisyonda uyunmaz genel olarak solu tercih etsek yeterliolur herhalde :1closedeyes:kızlar bide benim sorum olacak, yatış pozisyonu konusunda kesin bişey varmı, bir ara sola yatılmalı felan diye bişeyler yazılmıştı galiba, ben ancak sağda rahat ediyom, sağa yatıncada birden haraketleniyo bebiş
canım benimde oluyor. değişiyor yani herzaman çok hareketli değil ama sanki son bir haftadır daha hareketli sanki. göbeğimdeki kumandayı yere düşürdü tekmeleriylearkadaşlar maşllah göbişleriniz ne kadar büyümüş öyle.benim ki o kadar yok henüz.bursasu örgü işleri nasıl gidiyor.
bir de arkadaşlar bebeğiniz sürekli hareket halinde mi.mesela benim ki dün çok hareketliydi.bugün bi iki tıkın dışında bişey yok.normal mi.bazen 2 gün boyunca çok ama çok az hareket ettiği oluyor.
demet istanbulda oturuyorsun canım. bende istiyorum birini çağırmayı ne kadar alıyor. birde anadolu yakasındamısın.çiçek kolay gelsin canım sana
yarında benim temizlik günüm bayan gelecek yarın erken kalkacam şimdi ben yarın eee şimdi evde o verkende ben uzanamıyorum ama... bana sen yat uzan diyor ama ayıp olur diye yatamıyorum gerçi artık iyice tanıtık birbirimizi 15 günde bir geliyor çünkü
kızz o anlattığın şey hıçkırıkmış doktor öle söledi bende kalp atışı dsanıyordum bazen çok uzun sürüyor normalmiş. akciğer oluşumu devam ediyor yaya bu benim bebiş bazen beni çok korkutuyor ha deli olacam aşağıda hep kasıklarımda bir hareket ediyor arkaarkaya alttarafa baskı yapıyor çok korkuyorum yahu,çık yukarı diyorum çıkmıyorda kalp gibi atıyor birde yada zonkluyor öyle diim
canım nisanneleri
nisan bebilerin kiloları v.s
nisan bebeişlerinin cicileri
göbiş resimleri diye ayrı ayrı topıkler var canım
bende ateş oluyor ya daralıyorum sankiii
benimde yeni göbiş resmim vardı ıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:CüvCüv::CüvCüv:
hoşgeldiniz...................slm kızlar
tuğçecim yetişirsin inşallah ikinciye hazırlanmakta güzel oluyo.................
glnm sonuçların daha çıkmamış hayırlısı bakalım canım....................
rumelili ben resmi açamadım canım....................
ay bende dün kavga ettim valla, hatta sabahta devam etti gıcık oldum valla,hem suçlu hem güçlü oluyo bu erkekler.....................................:enbuyukkk:
ayy pardon çok özür dilerim onu da gördüm tabi :))) ama o biraz uzaktandı onun için fazla yorum yapamadım canım :)))))
bebeilerinize modeller örüp giydirin sayfama beklerim hayırlı dogumlar hepinize
http://www.kadinlarkulubu.com/el-em...en-bebeklere-ciciler-annelere-klozet-tkm.html
vawwwwwwww süpersiniz kızlar. bu hafta kavga haftamızdı sanırım. hepimiz saldırımışız heriflere. Çok üzgünüm çoooknelse bu kavga bahsini bugünden itibaren tatile sokalım hafta sonuna kavgasız geçelim tatilerle kavgalı olunca hiç çekilmiyo çünkü. şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?