maşallah kızlar ya, ne kadar büyümüş bebekleriniz, bizimki kaç gr aldı acaba . en son 730 du. (12 gün önce)
benim dr ayda bir çağıranlardan 24 haftalıkken 629 gr dı,şimdi kaç bende merak ediyorum.dr un başı çok kalabalık hemde çok soğuk bi tipleme,soru sormaya bile korkuyorum sanki terslicek gibi geliyor anlamak zor valla şu dr ları.:sm_confused:
elinden gelse kontrole hiç gelme doğuma gel dicek boğmak istiyorum dr umu Çok üzgünüm çoook
CANINI MI YAKIYOR yok yaa öle bişey değil hıçkırık hafif hafif pı pıtlıyor ben kalpatşı zannesdiyordum çünkü kalp atışına benziyor. batmalar gaz filan olablirmi. bi doktoruna sor onu canımm.ay edanur inşallah öyledir ya çok korkutuyor beni ve canımı yakıyor ama ya,nasıl hiçkırık tabi hıçkırıksa ii aman hıçkırsın canım yansın önemli değil iyim olsunda ne kötü valla şu cehalet yahu bir gidemedim dr.aşkım yine gidiyor yarın ankaraya valla gelsin gidelim bu merak adamı deli ediyor,içimi rahatlattın azda olsa canım saolasın
hoşbulduk canı. bern geldim sen gidiyorsun pazertesi görüşürüz..hoşgeldin edanur............................
bende cıkıyorum kızlar
sizlere iyi hafta sonları..............
kızlar az önce doktordan geldim kuzum çok ii maşallah... 10 gün önden gidiyor, en son gittiğimden beri tombullaşmış, 1550 gram olmuş 28+5 te... bugün ilk kez başaşağı gördüm hatta korktum gelecek mi yoksa diye.. ama doktorum normal oldugunu 32, haftadan önce kesin bişey diyemeyeceğini söyledi. suyum filan fazlasıyla mevcutmuş... ayy nasıl tatlı olmuş kızım maşallah... yanakları yusyuvarlak ve burnu minicik... içimden çıkarıp mıncıklayasım geldi valla... az kaldı o günlere de inşallah...
canım benim yozgattaki gittiğim doktorda öyle. bende geçen burda yeni açılan bi hastanedeki doktora gittim. adam çok ilgilendi.ilgiye hasret ben tam anlamıyla mayıştım, o kadar güzel incelediki, şimdi yozgattakine hiç gitmek istemiyom amadoğumu orda yapmayı düşündüğüm için mecbur gidcem, kadına unutturmayım kendimi. 15 günde bi ona bi buna giderim belki
merhaba calisan arkadaslar kolay gelsin bugun seker testini yaptirdim benimde tokluk sekeri biraz yuksek cikti doktorumuz 100 gr lik istedi sal gunu tekrar gidecegiz ondada degerler yuksek cikarsa diyete baslicaz dedi kizimizda pek nazliydi bu sefer yuzunu sakladi elleriyle gostermedi onun disinda kilomuz 1383 olmustansiyonum 10 6 cikti yemek yemedigim icin sanirim kilomda 70 mis oldu kan degerlerim dusuk cikti haftada 4 5 kez et yememmi haftada 2 balik yememi soyledi nasil olacaksa iste boyle diger tahlil yaptiracak arkadaslardan sevindirici haberler bekliyoruz
kızlar az önce doktordan geldim kuzum çok ii maşallah... 10 gün önden gidiyor, en son gittiğimden beri tombullaşmış, 1550 gram olmuş 28+5 te... bugün ilk kez başaşağı gördüm hatta korktum gelecek mi yoksa diye.. ama doktorum normal oldugunu 32, haftadan önce kesin bişey diyemeyeceğini söyledi. suyum filan fazlasıyla mevcutmuş... ayy nasıl tatlı olmuş kızım maşallah... yanakları yusyuvarlak ve burnu minicik... içimden çıkarıp mıncıklayasım geldi valla... az kaldı o günlere de inşallah...
dene tabi sinahascım . umarım iyi birini bulursun
ben çıkıyorum arkadaşlar. hepinize iyi akşamlar. a.s.
arkadaşlar ya
aklıma takıldı ben 27. Haftadayım ve doktorum bana ayrıntılı ultrason teklif etmedi.
Medical aprka gidiyorum ve herseferinde 3 boyutlu ultrasonla bakıyor doktorum. Ayrıntılı denilenin farkı varmı doktormu size yapalım dedi yoksa sizmi istediniz
uffff ya
CANIM BEN DEDİĞİM MODELİ ÜMRANİYEDE GÖRDÜM ORDA OTURUYORUM. ÇOK BEĞENDİM.;4907958]edacım bende bebek arabası bakıyorum..bahsettiğin modelin özellikleri iyiymiş..sen nerede buldun, bi ara bende bakayım o modele??resmi falan var mı internette??
ayy çiçeeekkk gider ayak güldürdün benii maymunda olsa seviyorum yazmışsın yaa allah iyiliğini versinn. neyse canım görüşürüz :dance:HAHAH KOCALAR ŞİKAYET EDİLMİŞ BUGÜN KIZLAR BENİM KOCAMIN 1 KİRLİ ÇORABINI SALONDAN DİERİNİ YATAK ODASINDAN HATTA ÇIKARDIĞI KİLODU BANYODA YERDE DUŞA GİRMEDEN ÖNCE PİJAMASIYLA BERABER İÇİÇE ÇIKARILMIŞ ŞEKİLDE BULMAK HERGÜN MÜMKÜN OLUO BUNLAR BİZİM EVDE OLAĞAN GÖRÜNTÜLER. MASANIN YEMEK YEDİĞİ TARAFIN YERİ O KALKTIKTAN SONRA 10000 KARINCA DOYACAK KADAR EKMEK KIRINTISI OLUR HER ZAMAN VE KOLTUKLARA HALIYA DEVAMLI ÇAY DÖKER SONRA YÜZÜME BAKAR BAĞIRICAK MIYIM DİYE ÇOCUK GİBİ BAĞIRMAYINCA GÜLMEYE BAŞLAR FALAN YUVARLANIP GİDİYORUZ PASAKLIYLA:) KAZARA HASTA OLURSAM VE BANA YEMEK YAPMAYA KALKARSA 2 SAAT MUTFAK TEMİZLEMEK ZORUNDA KALIRIM HELE KURUYEMİŞ FALAN YEDİYSE BİLİRİMKİ MAYMUN GİBİ YEMİŞTİR HERYERE DÖKER VE LAF ANLAMAZ NE YAZIKKİ NAPİİM KATLANICAZ İŞTE MAYMUN DA OLSA SEVİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?