kızlar ya bişey sorcam.. lütfen yardımcı olun sinir oldum. takvimim gitti. düzeltmek istiyorum. eski yaptığım siteden tekrar oluşturdum. profilden html kodunu kilo ve takip çizelgesi kısmına kopyalamaya çalışıyorum şu uyarı geliyor sabahtan beri.
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Your submission could not be processed because the token has expired.
Please push the back button and reload the previous window.
problem nedir.. sizceklava:
sirvan ellerine saglık
ben yarın 30 haftalık oluyorummmm:::)))))))
darısı basınızaaaa:::)))9
SİNHAS cok pardon
hamileliğime ver lütfen:::)))
yahu çeneniz amma düşük maşallah oku oku bitmiyo bide üstüne sayfa ekleniyodelikafadulden fazla giremedim 1-2 gündür ama okudum hep, kalbim sizle yania.s. Bizde bi sorun yok çok şükür. Kilolar ve hazırlıklar dışında sizlerde de çok önemli bi sorun olmamasına da çok sevindim.
şu erken doğum lafını neden ediyosunuz? Yani herşey normal giderken niye erken doğuralım? Zorla sorunları çağırmayın kızlar herkesin bebişi vaktinde sağlıkla gelicek ve sonra bu yazdıklarımıza bakıp üzülücez boşuna güzel geçirmemiz gereken vakitlerde pimpiriklenmişiz diye.klava: Keyifli şeyler yapın, pozitif düşünün, bebeklerle konuşun sık sık, hafif müzikler dinleyin. Doğum zaten vakti gelince olucak, onlar sonsuza dek içimizde kalmicak zamanları gelince doğucaklar. Bende zaman zaman tedirgin oluyorum hatta dün durduk yere ağladım hıçkıra hıçkıra-tatlicadiarzu- ama her olumsuzlukta bebeğim için herşeyin iyi olduğunu düşünmem gerektiğini hatırlayıp güçlü olmaya çalışıyorum. Her ailede olan bir sürü sorun buradada var, benim kocişte kendi iş stresinde unutuyo zaman zaman benle ilgilenmeyi ama takılmıyorum. O öpmezse ben öpüyorum çünkü kısa bi süre sonra bunu bile yapamicak kadar önemli bi insan giricek hayatımıza... Derdi olan varsa ailede, bebeğimi hatırlatıyorum hemen morali düzeliyo. Hayatımızın en önemli günlerinin sonuna geldik, mümkün olduğunca tadını çıkarın hormonların esiri olmayınhihoyyyt
delikafadulden yok canım yaa aklıma geldi benim hemde dün akşam kitap okurken. -tatlicadiarzu- işleri yoğun herhalde diye düşündüm. ..
geda ördüğün yeleğe bende bayıldım. ama o zaman unutmuşum yazmayı çok güzel olmuş. ben 2 tane süveter ördüm. hayatımda ilk defa ama güzel oldu. şimdide yeleğe başlıcam eğer ipim yeterse kollarınıda yapıyım hırka olsun diyorum.ama hızlı gitmiyor benim anca akşam eve gidince o zamanda kaburgalarım batmazsa uzanma ihtiyacı duymazsamm yapabiliyorum ama çok seviyorum. çok zevkli..sırnaşık şey
Kızlar ya bişey diyecem sizlere ;
ben buraya girdiğimde hepiniz birden çekiliyorsunuz sanki,,,,,
söyle bir bakıyorumda tek yazan benmişin gibi oluyor,,,,
şimdi ben çıkım sayfaları doldurur muhabbet edersiniz.....
Bozuluyorum ama(((((((((((((
kızlar kafam karıştı :uhm: herkesin ticker ya ileri ya hiç yok .
baby-gaga dan alsanıza benimki bozulmadı..
şirvancım liste daha iyi oldu eline sağlık anlaşılmıyordu kim nerede ne zaman doğum yapacak
bu arada benim içime de hep rumelili ilk doğumu yapar gibi geliyor,şenaya tek rakip ,biz sonlara kaldık işallah erken çıkmak için ısrar etmezlerse tabi..
selam kızlar. iki gündür yoktum. tahmininz üzerine benm pc gene bozuldu:) hızıma yetişemiyo. yakında benden şüphe edecekler , yoksa malum yerleremi giriyo bu kadın diye. ama töbe, KK'nın + 18 inden başka girdiğim kötü bir yer yok valla.
yazılanları kısmen okumaya çalıştım. sizde alıştınız benim pc nin bozulmasına merak etmiyonuz artık beni değil miiiiii
, adıma hiç rastlamadım çünkü:mymeka:
Kızlar ya bişey diyecem sizlere ;
ben buraya girdiğimde hepiniz birden çekiliyorsunuz sanki,,,,,
söyle bir bakıyorumda tek yazan benmişin gibi oluyor,,,,
şimdi ben çıkım sayfaları doldurur muhabbet edersiniz.....
Bozuluyorum ama(((((((((((((
geçmiş olsun canım alllah yardımcın olsun,pozitif düşün kendini bırakma allah sana bi çok insanın arayıp bulamadığı şeyi nasip etmiş miş kokulu bi bebiş herşey gönlünce olsun...........kızlar ben ara ara yazıp sonra yok oluyorum baya sorunlu bi hamilelik yaşıyorum allahıma çok şükür bebekte bişey yok ama sorun bende ben hamile kalmadan önce depresyon tedavisi görüyordum ve kazayla hamile kalınca aldırmayıda düşünmedim ama içimde hep korku vardı ya hastalanırsam diye 5 ay herşey çok iyiydi ama 1 aydır artık tamamen uykusuz ve berbat günler geçiriyorum günden günede umudumu kaybediyorum bana dua edin hamilelerin duaları kabul olur derler sizi sıkmak istemem ama birden yazmak geldi içimden allaha emanet olun
kızlar ben ara ara yazıp sonra yok oluyorum baya sorunlu bi hamilelik yaşıyorum allahıma çok şükür bebekte bişey yok ama sorun bende ben hamile kalmadan önce depresyon tedavisi görüyordum ve kazayla hamile kalınca aldırmayıda düşünmedim ama içimde hep korku vardı ya hastalanırsam diye 5 ay herşey çok iyiydi ama 1 aydır artık tamamen uykusuz ve berbat günler geçiriyorum günden günede umudumu kaybediyorum bana dua edin hamilelerin duaları kabul olur derler sizi sıkmak istemem ama birden yazmak geldi içimden allaha emanet olun
aaa kıslar bu arada bu bel ağrısını sordum dr bana senin zaten yüksek bi ihtimalle bel fıtığı sorunun var. bi de hamilelik olunca iyice belli etmiştir dedi.. bel ağrısını daha az yaşamak için kilona dikkat dedi... hani soralım diye konuşmuştuk ya bu kuyruk ağrılarını işte ondan yazayım dedim.. tabi bu benimkinin nedeni.. inşallah hiç birimizde ciddi bişiy yoktur... ama ben korkuyom cidden fıtık varsa son aylar çoook zor geçecek şimdiden sürünüyom......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?