2009 Nisan Anneleri buraya

Bu arada diyer listede duruyor,, silmedim onuda ,,,
bu devamlı girenlerin olsun,,,
asıl listemizi de ara sıra yayınlarız urlacım... Yeterki sen iste... Senimi kıracağım.

BİR ARKADAŞ YAZMIŞTI BENDE KENDİME ŞUNU KOPYALAMIŞIM,,,
DENE BAKALIM BU SEFER OLACAKMI ?

tickershack coma gir
pregnancy due data yı tıkla
1. basamaktan seçimini yap
2. basamaktan seçimini yap
3. basamakta your last mensturual period yazan yere selecte basarak son adet tarihini gir

create ticker bas

en altta image url yazan yeri profilindeki doğum takip çizelgesi yazan yere kopyala

bu kadar..........

Yahu çeneniz amma düşük maşallah oku oku bitmiyo bide üstüne sayfa ekleniyodelikafadulden Fazla giremedim 1-2 gündür ama okudum hep, kalbim sizle yania.s. Bizde bi sorun yok çok şükür. Kilolar ve hazırlıklar dışında sizlerde de çok önemli bi sorun olmamasına da çok sevindim.
Şu erken doğum lafını neden ediyosunuz? Yani herşey normal giderken niye erken doğuralım? Zorla sorunları çağırmayın kızlar herkesin bebişi vaktinde sağlıkla gelicek ve sonra bu yazdıklarımıza bakıp üzülücez boşuna güzel geçirmemiz gereken vakitlerde pimpiriklenmişiz diye.klava: Keyifli şeyler yapın, pozitif düşünün, bebeklerle konuşun sık sık, hafif müzikler dinleyin. Doğum zaten vakti gelince olucak, onlar sonsuza dek içimizde kalmicak zamanları gelince doğucaklar. Bende zaman zaman tedirgin oluyorum hatta dün durduk yere ağladım hıçkıra hıçkıra-tatlicadiarzu- ama her olumsuzlukta bebeğim için herşeyin iyi olduğunu düşünmem gerektiğini hatırlayıp güçlü olmaya çalışıyorum. Her ailede olan bir sürü sorun buradada var, benim kocişte kendi iş stresinde unutuyo zaman zaman benle ilgilenmeyi ama takılmıyorum. O öpmezse ben öpüyorum çünkü kısa bi süre sonra bunu bile yapamicak kadar önemli bi insan giricek hayatımıza... Derdi olan varsa ailede, bebeğimi hatırlatıyorum hemen morali düzeliyo. Hayatımızın en önemli günlerinin sonuna geldik, mümkün olduğunca tadını çıkarın HORMONLARIN ESİRİ olmayınhihoyyyt

Kızlar ya bişey diyecem sizlere ;
ben buraya girdiğimde hepiniz birden çekiliyorsunuz sanki,,,,,
söyle bir bakıyorumda tek yazan benmişin gibi oluyor,,,,
şimdi ben çıkım sayfaları doldurur muhabbet edersiniz.....

Bozuluyorum ama (((((((((((((

kızlar kafam karıştı :uhm: herkesin ticker ya ileri ya hiç yok .
baby-gaga dan alsanıza benimki bozulmadı..
şirvancım liste daha iyi oldu eline sağlık anlaşılmıyordu kim nerede ne zaman doğum yapacak
bu arada benim içime de hep rumelili ilk doğumu yapar gibi geliyor,şenaya tek rakip ,biz sonlara kaldık işallah erken çıkmak için ısrar etmezlerse tabi..

nekadar olumlu bir yazı olmuş bu güzelim...
Ama haklısın,,, kendimizi gereksiz yere üzmeyelim .

Şirvancım eline sağlık yeni liste daha açıklayıcı oldu bence. Çok kişi olunca bende takip edemiyodum. Bu arada c.tesi seminer var haberin olsun. Yoga varmış yaparız artıkkaydirigubbakcemile2

Tuğçe çok sevindim tahlilin iyi çıkmasına ve kocişinle kavuşmanıza.

Didem gecelik fiyatları İstanbulda da aşağı yukarı aynı. Keşke eminönünde alışverişe geldiğinizde kendinede alsaydın. Ben geçen hafta Sabahlık gecekaydirigubbakcemile2lik pijama takımı, ayrıca bi pijama, 1 adet emzirme sütyeni, 2-3 adet çamır atlet, korse yi 150 ytl.ye aldım. Üstelik takım olan geceliğimde dantelli satenli incili falan.
Dünde benimle aynı gün olan başka bi ahmiş arkadaşımla gittik. Ona da pier cardinden 75 e gecelik sabahlık takımı aldık ama oda baya süslü bişey. Ama 15 e de gecelik var 30 a pijama takımı var. Bilsem zevkini alır kargoyla gönderirdim sana:)

APRİLCIM NE GÜZEL YAZMIŞSIN CANIM sana sonuna kadar katılıyorum mutlu olmamız için en güzel sebep karnımızdaki meleklerimiz..
şirvan denedim ama olmuyor yarın yapıcam bakalım bi problem var ama anlayamadım.
didem kız hadi gözün aydın 10 haftan kalmış. nasıl çalışırken zorlanıyormusun. benim şimdiden otururken kaburgalarım batıyor.. tatil günlerinde turp gibiyim ama çalışırken oturmak bana hiç yaramıyor. 30 lu haftalarda nasıl olucam diye düşünüyorum.. :uhm:

edacım teşekkürler... ayy ne güsel herkes örüyo ilk kez yapılanlar özel oluyo çikin bile olsa... ben hep saklarım heralde...

bu arada kıslar ben ööle yapmayı düşünüyom bi tane sandıl gibi bişiy alıp kızımın ultrason resim ilk giysiler ayakkabılar çoraplar saklamayı düşünüyom... günlüğü ile beraber hatıra:)

şirvaaannnn ööle demeee... en pozitif nisan annelerinden biri olarak tanıdık seniiiihihoyyyt espiri ve hazır cevaplarla şimdi bu bakış açısı yakışmadı sanaaakaydirigubbakcemile3 ben yemekteydim kusurumusa bakma artııkkk ( az kilo aldım ya bi sürü yedim gene)....a.s.

Son düzenleme:

yahu kızlar heyecanlandırmayın beni :CüvCüv: önce şenay doğursunda ben arkasından gelirim....vaktinde doğacak inşallah benim kızım:1rolleyes:

slm arkadaşlar umarım herkes iyidir ancak açabildim bayağı yoruldum ama hamd olsun,biraz geçmişi okuyayım

kızlar ben ara ara yazıp sonra yok oluyorum baya sorunlu bi hamilelik yaşıyorum allahıma çok şükür bebekte bişey yok ama sorun bende ben hamile kalmadan önce depresyon tedavisi görüyordum ve kazayla hamile kalınca aldırmayıda düşünmedim ama içimde hep korku vardı ya hastalanırsam diye 5 ay herşey çok iyiydi ama 1 aydır artık tamamen uykusuz ve berbat günler geçiriyorum günden günede umudumu kaybediyorum bana dua edin hamilelerin duaları kabul olur derler sizi sıkmak istemem ama birden yazmak geldi içimden allaha emanet olun

aaa kıslar bu arada bu bel ağrısını sordum dr bana senin zaten yüksek bi ihtimalle bel fıtığı sorunun var. bi de hamilelik olunca iyice belli etmiştir dedi.. bel ağrısını daha az yaşamak için kilona dikkat dedi... hani soralım diye konuşmuştuk ya bu kuyruk ağrılarını işte ondan yazayım dedim.. tabi bu benimkinin nedeni.. inşallah hiç birimizde ciddi bişiy yoktur... ama ben korkuyom cidden fıtık varsa son aylar çoook zor geçecek şimdiden sürünüyom......

ugly Rabbim seninle olsun canım inşallah sağlıklı ve hayırlı günler sein (hepimizin) olsun...

aşkolsun şemşamer ben sormuştum okumamışsın demekki dikkatli oku heheh.................

şirvan oğluşum 3te geliyo bende pek bakmıyorum ama bu satlerde biraz sessiz oluyo genelde...................

geçmiş olsun canım alllah yardımcın olsun,pozitif düşün kendini bırakma allah sana bi çok insanın arayıp bulamadığı şeyi nasip etmiş miş kokulu bi bebiş herşey gönlünce olsun...........

aaa ne yaptın canım yaa düşünme böyle şeyler sorun ne olursa olsun kaçıncı haftandasın daha vücudun su tutmadımı senin.
hehe biliyosunuz demi vücut su tutmaya başlayınca beyinde tutuyor ve beyni sulanmış oluyoruz ondan bu kadar alıngan ve hassasız ve doğumdan sonra 6 ay su tutma devam ediyor.
canım meleğini kucağın al ne depresyon kalır ne bişey üzme kendini sen..biz senin yanındayız,dualarımızda seninle..:Saruboceq:

aman yaw bi sağlıklı hamiş yokmu????
hepimiz çürümüşüz arkadaşlar.geçmiş olsun hayatım takma kafana acı gelirse çekemem seni deme gibi bi lüksümüz yok mecbur katlanacağız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

ayy sağolun kızlar bu müzik dinle rahatla işini kim söylediyse sğolsun.hep klasik müzik dinliyodum bebiş için ama benim rahatlamaya ihtiyacım varmış:dance:sositososito
açtım kına gecemde alınan oyun havalarını bütün sinir stres gitti..
aman yandan yandan ...sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…