kızlar ben ara ara yazıp sonra yok oluyorum baya sorunlu bi hamilelik yaşıyorum allahıma çok şükür bebekte bişey yok ama sorun bende ben hamile kalmadan önce depresyon tedavisi görüyordum ve kazayla hamile kalınca aldırmayıda düşünmedim ama içimde hep korku vardı ya hastalanırsam diye 5 ay herşey çok iyiydi ama 1 aydır artık tamamen uykusuz ve berbat günler geçiriyorum günden günede umudumu kaybediyorum bana dua edin hamilelerin duaları kabul olur derler sizi sıkmak istemem ama birden yazmak geldi içimden allaha emanet olun
Şirvancım eline sağlık yeni liste daha açıklayıcı oldu bence. Çok kişi olunca bende takip edemiyodum. Bu arada c.tesi seminer var haberin olsun. Yoga varmış yaparız artıkkaydirigubbakcemile2
Tuğçe çok sevindim tahlilin iyi çıkmasına ve kocişinle kavuşmanıza.
Didem gecelik fiyatları İstanbulda da aşağı yukarı aynı. Keşke eminönünde alışverişe geldiğinizde kendinede alsaydın. Ben geçen hafta Sabahlık gecekaydirigubbakcemile2lik pijama takımı, ayrıca bi pijama, 1 adet emzirme sütyeni, 2-3 adet çamır atlet, korse yi 150 ytl.ye aldım. Üstelik takım olan geceliğimde dantelli satenli incili falan.
Dünde benimle aynı gün olan başka bi ahmiş arkadaşımla gittik. Ona da pier cardinden 75 e gecelik sabahlık takımı aldık ama oda baya süslü bişey. Ama 15 e de gecelik var 30 a pijama takımı var. Bilsem zevkini alır kargoyla gönderirdim sana:)
kıslaaar ben şimdilik kaçıyombelim ağrıyo ve EDANURun dediği gibi kaburgalarım batıyo.... arada okurum sizi... şimdilik hoşçakalın....
aaa kıslar bu arada bu bel ağrısını sordum dr bana senin zaten yüksek bi ihtimalle bel fıtığı sorunun var. bi de hamilelik olunca iyice belli etmiştir dedi.. bel ağrısını daha az yaşamak için kilona dikkat dedi... hani soralım diye konuşmuştuk ya bu kuyruk ağrılarını işte ondan yazayım dedim.. tabi bu benimkinin nedeni.. inşallah hiç birimizde ciddi bişiy yoktur... ama ben korkuyom cidden fıtık varsa son aylar çoook zor geçecek şimdiden sürünüyom......
ayy sağolun kızlar bu müzik dinle rahatla işini kim söylediyse sğolsun.hep klasik müzik dinliyodum bebiş için ama benim rahatlamaya ihtiyacım varmış:dance:sositososito
açtım kına gecemde alınan oyun havalarını bütün sinir stres gitti..
aman yandan yandan ...sositososito
Bu arada diyer listede duruyor,, silmedim onuda ,,,
bu devamlı girenlerin olsun,,,
asıl listemizi de ara sıra yayınlarız urlacım... Yeterki sen iste... Senimi kıracağım.
MAŞALLAH CANIM, DARISI BAŞIMIZA
kızlar ben ara ara yazıp sonra yok oluyorum baya sorunlu bi hamilelik yaşıyorum allahıma çok şükür bebekte bişey yok ama sorun bende ben hamile kalmadan önce depresyon tedavisi görüyordum ve kazayla hamile kalınca aldırmayıda düşünmedim ama içimde hep korku vardı ya hastalanırsam diye 5 ay herşey çok iyiydi ama 1 aydır artık tamamen uykusuz ve berbat günler geçiriyorum günden günede umudumu kaybediyorum bana dua edin hamilelerin duaları kabul olur derler sizi sıkmak istemem ama birden yazmak geldi içimden allaha emanet olun
ayy sağolun kızlar bu müzik dinle rahatla işini kim söylediyse sğolsun.hep klasik müzik dinliyodum bebiş için ama benim rahatlamaya ihtiyacım varmış:dance:sositososito
açtım kına gecemde alınan oyun havalarını bütün sinir stres gitti..
aman yandan yandan ...sositososito
ben şimdi mutfağa geçecem.2 gündür yemek yapmıyorum.bugün de annemler geliyor izmirden.yapim artık bişeyler zorla da olsa.
.bugün benim 2 aylık yiğenim de geliyor.onu bırakıp ta gelebilirsem ördüklerimi koyacam ama bu topiğe koyacam.hepinizi öpüyorum.Allah' a emanet olun. yarın görüşürüz.
sinehassss kızz çok sallama göbeği düşürürsün bebeği bebek girmiş yaşına şapka ister başına naniknanik:roflol:
merhaba arkadaşlar! uzun ve yorucu bir günün ardından ancak merhaba diyebiliyorum..
yazdıklarınızın henüz hepsini okuyamadım.
dün bende sandığımı düzeltirken gecelik takımım çıktı içinden. güpür dantelli mantelli, gamyoncuiremsu, eşimde doğuğuma giderken giy bunu diye şaka yaptıydı. sizde süslü püslü aldığınıza göre giyerim ben onusositososito
yok valla sallamıyom göğüsler yetiyosositososito
benim kız dansöz olacak galiba delikafadulden şarkılarla beraber tekmeler geliyor..:dance:
dün bende sandığımı düzeltirken gecelik takımım çıktı içinden. güpür dantelli mantelli, gamyoncuiremsu, eşimde doğuğuma giderken giy bunu diye şaka yaptıydı. sizde süslü püslü aldığınıza göre giyerim ben onusositososito
herkesin tickerı deişmiş yine:)
edacım yok ben ona daha 2 aylıkken başaldım belim ağrıyo demeye... o da ağrıyı tarif ettiğimde emar çekilemez şimdi ama fıtık gibi duruyo demişti... benim hamilelikten önce de süpürge yaptıktan sonra belim bacağım tutmaz hale gelirdi zaten... ama inşallah yanılıyodur dr...
nekadar olumlu bir yazı olmuş bu güzelim...
Ama haklısın,,, kendimizi gereksiz yere üzmeyelim .
Canım olumlu olmicak bi durum yokki.. Dışardan bi gözle bakıp düşününce, Allaha çok şükür kimsenin çok çok ciddi telafisi olmayan bi sorunu yok. Bebişlerde iyi maşallah. Niye pimpirikleniyoruz ki boşuna? İyi düşünelim hepimiz Allahın izniyle doğurucaz bebeklerimizi. Sonrada gazı nası çıkar, sütüm yetiyo mu derken dişleri çıktı, emekliyo diye konuşmaya başlicazhihoyyyt
Canım giy tabi. Sandık mı beklicek. Şöyle bide salına salına yürürsün:)) Tak kafana da kırmızı kurdeleni oooohhh..düşmanlarımız çatlasınhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?