2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar bir de troid sorunu oalnalr dikkat etsin kendine.benim erken doğum yapan akrabam da troid hastasıydı.ama illa erken olacak diye bişey yok ilk bebeği erken doğmadı mesela.ama yine de böyle bi risk var.

selam kızlar. iki gündür yoktum. tahmininz üzerine benm pc gene bozuldu:) hızıma yetişemiyo. yakında benden şüphe edecekler , yoksa malum yerleremi giriyo bu kadın diye. ama töbe, KK'nın + 18 inden başka girdiğim kötü bir yer yok valla.
yazılanları kısmen okumaya çalıştım. sizde alıştınız benim pc nin bozulmasına merak etmiyonuz artık beni değil miiiiii
, adıma hiç rastlamadım çünkü:mymeka:

arkadaşlar benim belim baya ağrıyor.ben gidip birazcık uzancam.ama arada gelip yazılanları okuyacağım.şemşamer canım merak ediyoruz gerçekten.ama ben 2- 3 gün değil de bi hafatyı bulunca endişeleniyorum.çünkü bazen benim de 2 gün girmediğim oluyor.

şirvan yeni liste yapmışsın ama katılım olmayanları silsen böle çok kalabalık görünüyor ve listedekilerin çoğunu tanımıyoruz bile.. en azından daha sade görünürdü..

ay sonlardayım ben yaa nerdeyse mayıs annesi olucam. bana hem mayısa sarkacak gibi geliyor. belli de olmaz. NİSAN ORTASINDA DOĞURUVERİRMİŞİM. NEYSE HAYIRLISI OLSUN GELİŞİMİNİ TAMAMLAYIP GELSİN İNŞALLAH..

delikafadulden yok canım yaa aklıma geldi benim hemde dün akşam kitap okurken. -tatlicadiarzu- işleri yoğun herhalde diye düşündüm. ..

geda ördüğün yeleğe bende bayıldım. ama o zaman unutmuşum yazmayı çok güzel olmuş. ben 2 tane süveter ördüm. hayatımda ilk defa ama güzel oldu. şimdide yeleğe başlıcam eğer ipim yeterse kollarınıda yapıyım hırka olsun diyorum.ama hızlı gitmiyor benim anca akşam eve gidince o zamanda kaburgalarım batmazsa uzanma ihtiyacı duymazsamm yapabiliyorum ama çok seviyorum. çok zevkli..sırnaşık şey

şirvan ne yapsak acaba sezeryanı kesin olanların muhtemel doğum tarihi değişti yenilesek mi acaba mesela benimki 17 nisan değil 6 nisan gibi.

canım tarihler bir netleşsin yeni bir liste yaparız... bu liste çok kalabalık

şirvan listede ben yokum ( sat 18 temmuz sezeryanla 6 yada 10 nisan gibi inşallah.

sen benle aynısın güzelim,,, hiç merak etme ekledim seni,

inşaallah canım,,, o günler sanki bana daha uzakmış gibi geliyor. ..

kızlar bende her sabah tost yiyorum..
ne yapım bu kolayıma geliyor
dışardan poğaça almaktan (yağlı) daha iyi diye düşünüyorumm ama ,,,

canım bende yeni liste yapmayı düşünüyorum .
bu arada herkes doğurur ben burda kalırım..
herkes bebeğiyle ilgilenmekten buraya da girip yazı yazmaz
bakım bendeki telaşa o zaman ....

öncelikle herkese merhaba!!

kızlar ya benim nefesim yetmiyo sanki bana durup şöyle derin bir nefes almak ihtiyacı duyuyorum sizde de var mı?

bende acayip nefes nefese kalıyorum zaten nabzım yüksekti hepten feciyim bu aralar..

günaydın tatlı bebeklerin,fitt anneleri:))

ben bu fitt kavramına girmiyorum sanırım..nisan annelerinde rekor bende sanırım 17 kilo aldım şimdiden..:çok üzgünüm:

kuzum amerikan olmuşsunuz onlarda jr. kullanıyolar sizinki can olsun bence güzel dede ismi koymaktan iyidir.tuttum bu fikri..

kızlar heyecan yok bu bebekler bi şekilde öıkacak dışarı nasıl olsa hihihi çok heyecanlanınca sinehasın eltisini düşünün 9 çocuğunu da evde dourmuş:)

sağolasın bugün gülmeye ihtiyacım vardı :roflol:
eltim daha yeni evli 3 tanecik oldu daha benden 2 yaş küçük,9 tane olan görümcem ,farketmez hepsi evde doğuruyor delikafadulden
eltim 1.5 ay oldu doğuralı ebe hatası çocuğun kolunu kırmış çıkartırken ameliyat oldu bu yaşta zavallım.
Allah bu kadar özenimizi boşa çıkarmasın,sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi..

hoşgeldin oy izmiimden geliyorlar sana hee hadi bakalım özlem giderin

ay sus yaa bende korkuyorum ve şubat annelerinden biri aralıkta 3-4 taneside ocak başında yapmış allahım korusun ya bizlerde öle olursak diye cantalar hazırlansın bencede allahım korusun

kızlar eger kucuk bı hesap yapacak olursam
bugun 29 haftalık olduk becerebılırde 38haftaya kadar bekleye bılırsem 9haftam kalmıs yanı 63gun yapar ınanamıyorum sadece 2ay kaldı

ay evet cok az kaldı artık zamanımız

bence silinmemeli sonucta onlarda nisan anneleri ama yine sizler bilirsiniz....

canım yöneticiyle arası bozuk olan benim.kilitlemiş gıcık adam çıkışı.uyducuyuda getirttim yan apartmandan felan çıkıver diye olmadı :çok üzgünüm:
gecelikler öyle canım bende pijama takımını 75 e aldım..

ya sorma şimdi böle koca göbekli adamları görünce acıyorum biz 3/4 ay göbeğe katlanamıyoruz aman şişmanlık ne zor yaa kaydirigubbakcemile3

haklısın canım bende bu son 1 aydır hep bunu söylüyorum tombullar nasıl yapıyor bence çok zormuş artık çorap giyerken bile sanki spor aletinde 20 dak. koşmuşum gibi yoruluyorum:bbo:

bende de 6 nisan çıkıyor Sat'a göre. Nedense bana mart sonu olurmuş gibi geliyor. Gerçi annem hep bizi günü geçtikten sonra doğurmuş ona benzemişsem uzar benim doğumda. Ay o günler hemen gelse keşke böyle beklemek daha zor geliyor bana

o günlerde gelicek cok az kaldı baksana zaman cabucak gecti ilk ögrendigim zaman geldi aklıma

benim şimdi bi yarım saatlik işim var dosyalar var önümde onları bitirince gelicem ............

KİŞİ ----------------------------SAT TARİHİ --- MDT TARİHİ ---------DOĞUM TARİHİ
didem1981-----------------------sat 26 haziran- mdt 1 nisan -----------
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan------------
remziye44-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan ----------
çiçekçiçek --------------------- sat 11 temmuz mdt 5 nisan ------------
eysan --------------------------- sat 1 temmuz -- mdt 7 nisan-----------------
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan--------------
ebrartuba--------------------sat 24 haziran --- mdt nisan ---------------------
selinay2002--------------------sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan----------------
özlem1979--------------------sat ? temmuz –mdt 11 nisan----------------
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan------------
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan----------------
croxilex-------------------------sat 9 temmuz --mdt15 nisan ------------------
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan ------------------
geda-----------------------------sat 10 temmuz mdt 16nisan ----------------------
takvim --------------------------sat 10 temmuz-- mdt 16 nisan -------------------
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan -------------------
dozkan------------------------ sat 11 temmuz - mdt 17 nisan----------------------
çicekçicek--------------------- sat 11 temmuz - mdt ?? nisan--------------------
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- mdt 18 nisan --------------
roseberry ---------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan---------------
ayem2007------------------------ sat 13 temmuz mdt: 19 nisan ---------------
demet --------------------------- sat 14 temmuz ...mdt 20 nisan----------------
ebrartuba--------------------sat 24 haziran --- mdt nisan 10----------------
etoprak --------------------------sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan------------------
şemşamer----------------------- sat 15 temmuz mdt 21 nisan ------------------
iyuksel-------------------------sat 16 Temmuz mdt. 23 Nisan ------------------
esso21---------------------------sat 16 temmuz ,doğum 22.nisan -----------------
aprıl23-----------------------------sat 17 temmuz---mdt 23 nisan ---------------------
RUVEYDAX -------------------- sat ?? Temmuz -- mdt 23 Nisan----------------
glnm_kvrck------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan-------------------
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan--------------------
Megul---------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan-----------------
ozlem1907----------------------sat 21 temmuz --mdt 27 nisan ------------------
eda_edanur----------------------sat 20 temmuz—mdt 26 nisan ---- ----------------
ssengun------------------------- sat 20 Temmuz ---mdt 28 nisan---------------
sinehas---------------------------sat 22 temmuz - mdt 28 nisan-------------------
pırıl-----------------------------sat 22 temmuz –mdt 29 nisan--------------------
bursasu--------------------------sat 23 temmuz - mdt 29 nisan--------

KIZLAR LİSTEYİ BİRAZ TÖRPİLEDİM,,,,, DEVAMLI GİREN ARKADAŞLAR DİYE ;
BENİM ŞUANLIK AKLIMA GELENLER BUNLAR,,, LİSTEDE OLMAYAN VARSA KUSURA BAKMASIN. EKLERİZ HEMEN

kızlar ya bişey sorcam.. lütfen yardımcı olun sinir oldum. takvimim gitti. düzeltmek istiyorum. eski yaptığım siteden tekrar oluşturdum. profilden html kodunu kilo ve takip çizelgesi kısmına kopyalamaya çalışıyorum şu uyarı geliyor sabahtan beri.

Site Yönetiminden Mesaj Var !
Your submission could not be processed because the token has expired.

Please push the back button and reload the previous window.

problem nedir.. sizce klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…