selam kızlar. iki gündür yoktum. tahmininz üzerine benm pc gene bozuldu:) hızıma yetişemiyo. yakında benden şüphe edecekler , yoksa malum yerleremi giriyo bu kadın diye. ama töbe, KK'nın + 18 inden başka girdiğim kötü bir yer yok valla.
yazılanları kısmen okumaya çalıştım. sizde alıştınız benim pc nin bozulmasına merak etmiyonuz artık beni değil miiiiii
, adıma hiç rastlamadım çünkü:mymeka:
şirvan ne yapsak acaba sezeryanı kesin olanların muhtemel doğum tarihi değişti yenilesek mi acaba mesela benimki 17 nisan değil 6 nisan gibi.
şirvan listede ben yokum( sat 18 temmuz sezeryanla 6 yada 10 nisan gibi inşallah.
arkadaşlar erken doğumdan çok korkuyorum.halamın torunu 32 haftalık doğum yaptı.10 gün hastanede kaldı.daha dün eve getirdiler.bebek çok küçükmüş.bi türlü uyanıp annesini emmiyormuş.çok stres olmuşlar.ayaklarını falan mıncıklıyorlrmış uyansında emzirelim diye.çok zor gerçekten.rabbim hepimize en az 36. haftayı gördürsün inşallah.
megul haklısın tost aldırdı bana bunlarııı:):) suçluyu buldukkk:) ama yaa okul olunca ancak tost yapıp götürüyom evden.. saat7de insan kahvaltı edemiyo kiiii... bu arada benim yelek b,tt, megul.. görmüşündür zor da olsa ekleyebildim... şimdi elim örgüye alışsın diye battaniyeye başladım (iki şişle ilk kez kullanıyom da... yelek tek şiş olunca tığ işinden aşinaydım) sonrasında başka şeyler örcem... Allah razı olsun beni gaza getirdin yanıııı:)
şirvan yeni liste yapmışsın ama katılım olmayanları silsen böle çok kalabalık görünüyor ve listedekilerin çoğunu tanımıyoruz bile.. en azından daha sade görünürdü..
ay sonlardayım ben yaa nerdeyse mayıs annesi olucam. bana hem mayısa sarkacak gibi geliyor. belli de olmaz. NİSAN ORTASINDA DOĞURUVERİRMİŞİM. NEYSE HAYIRLISI OLSUN GELİŞİMİNİ TAMAMLAYIP GELSİN İNŞALLAH..
kızlar ya benim nefesim yetmiyo sanki bana durup şöyle derin bir nefes almak ihtiyacı duyuyorum sizde de var mı?
günaydın tatlı bebeklerin,fitt anneleri:))
valla ben can ismini seviyorum bebişi canımmmm die sevebilicem sende bi düşün demircan çok şeker olur ilerde kendi istemezse sadece demiri kullanır. bizimki de yahya can olucak yahya benim eşimin adı çok komik baba oğul ikiside yahya biri yahya can
kızlar heyecan yok bu bebekler bi şekilde öıkacak dışarı nasıl olsa hihihi çok heyecanlanınca sinehasın eltisini düşünün 9 çocuğunu da evde dourmuş:)
hoşgeldin oy izmiimden geliyorlar sana hee hadi bakalım özlem giderinarkadaşlar merhabalar.
yazılanları henüz okudum.
tuğçecim testin iyi çıkmış sevindim.
geda boyuna göre kilon normal ama doktor daha iyisini bilir.bebişine de maşallah bu arada.
istanbulda da çok güzel bi hava var.ama ben tek başıma dıları çıkmıyorum.nolur nolmaz.tansiyon düşük benim biraz.
bu arada 2 gündür belim çok ağrıyo.neden bilmiyorum.evdeyim doğru dürüst iş de yapmıyorum.inşallah önemli değildir.
cumartesi bebeğimi görecem inşallah.şeker testini de daha yaptıramadım.şu glikoz içme beni çok geriyor.ama başa gelen çekilir.
arkadaşlar benim bugün annem kızkardeşim ve 2 aylık yiğenim izmirden beni ziyarete geliyor.nenim için çok güzel olacak.neysem şimdilik bu kadar çok uzattım.
arkadaşlar erken doğumdan çok korkuyorum.halamın torunu 32 haftalık doğum yaptı.10 gün hastanede kaldı.daha dün eve getirdiler.bebek çok küçükmüş.bi türlü uyanıp annesini emmiyormuş.çok stres olmuşlar.ayaklarını falan mıncıklıyorlrmış uyansında emzirelim diye.çok zor gerçekten.rabbim hepimize en az 36. haftayı gördürsün inşallah.
kızlar eger kucuk bı hesap yapacak olursam
bugun 29 haftalık olduk becerebılırde 38haftaya kadar bekleye bılırsem 9haftam kalmıs yanı 63gun yapar ınanamıyorum sadece 2ay kaldı
şirvan yeni liste yapmışsın ama katılım olmayanları silsen böle çok kalabalık görünüyor ve listedekilerin çoğunu tanımıyoruz bile.. en azından daha sade görünürdü..
ay sonlardayım ben yaa nerdeyse mayıs annesi olucam. bana hem mayısa sarkacak gibi geliyor. belli de olmaz. NİSAN ORTASINDA DOĞURUVERİRMİŞİM. NEYSE HAYIRLISI OLSUN GELİŞİMİNİ TAMAMLAYIP GELSİN İNŞALLAH..
GÜNAYDIN BÜYÜLÜ BAHCELER
hemserim yukselim dikkat et kendine, bende en cok düşmekten korkuyorum artık öyle büyük bir karnım var kı düsersem zaten kalkamam sanırım yerimden::))))))
urla sen o yöneticiyi komufile et ve catıya cıkın, bebeğim tv için göze alabilirsiniz bunu bana hak vereceksinnn
bu arada kızlar herkesin ii olduguna sevindim biraz gecmişe göz gezdirdimm
kocaman öpüyorum herkesi tek tek.....
dün kocacımla içi camasırı ve logusa gecelikleri falan alalım dedik ama ben alamadım, önden düğmeli gecelik için 50 , pijama takımı için 65, sabahlık için fe 60 falan dediler, fiyatları hiç bilmiyorum normalmi????
birde ne tavsiye edersiniz, konu daha önce konusulduysa özür dilerim::(((((
birde mobilya takımı alacaklar bebiş için acele edin benim mobilyaların kokusu hala gecmedi, güya su bazlı boya falan demişler di....hergün işe gelirken sabah camı acıyorum üstelikkkkkk
ya sorma şimdi böle koca göbekli adamları görünce acıyorum biz 3/4 ay göbeğe katlanamıyoruz aman şişmanlık ne zor yaa kaydirigubbakcemile3
bende de 6 nisan çıkıyor Sat'a göre. Nedense bana mart sonu olurmuş gibi geliyor. Gerçi annem hep bizi günü geçtikten sonra doğurmuş ona benzemişsem uzar benim doğumda. Ay o günler hemen gelse keşke böyle beklemek daha zor geliyor bana
delikafadulden yok canım yaa aklıma geldi benim hemde dün akşam kitap okurken. -tatlicadiarzu- işleri yoğun herhalde diye düşündüm. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?