2009 Nisan Anneleri buraya

ay kızlar bizde tık yok bu ara doğumdan sonra düzene girer

mi bilmem ama ben korkuyom valla.................................

şemşamer yapammı sana bi takvim kıs.......................

teşekkürler caymazsam tabi:))
ben korkuyorum sezeryandan resmen ameliyat ya o bana daha korkunç geliyor
doğum değilki o ameliyat

saolun kızlar allah hepimizin gönlüne göre versin herkezin ayrı ayrı sorunu var

canım moralini yüksek tut bak benim baştan beri bir değil birçok sorunum oldu hamd ı senalar oolsun azçok atlattık,huzurlu olman çok önemli hayaller kur bebeğini düşün kokusunu ona sarıldığını hayal et bana iyi geliyor eminim sanada iyi gelir inşallah hep iyi olursun Allah yardımcın olsun:1hug:

teşekkürler caymazsam tabi:))
ben korkuyorum sezeryandan resmen ameliyat ya o bana daha korkunç geliyor
doğum değilki o ameliyat

canım bende sezeryandan korkuyorum
epidural olmazsa kendimide parçalasam normal doğum isterim.bebeğin doğuşunu göremezsem kahrolurum..
hiç dr la konuşmadık acaba epidural yapıyormu yapmazsa ne yaparım :uhm:

epidural olmazsa kendimide parçalasam normal doğum isterim.bebeğin doğuşunu göremezsem kahrolurum..

sende bendensin desene
cnm yapar niye yapmasın hem epidurali anestezi uzmanı yapıyor doktorun değil

unut sorunları sorun felan yok sadece sen ve melek bebeğin var.onujn kokusunu duyunca depresyonda neymiş diyeceksin.şafak say..

canım ikimizde aynı şeyi yazmışım hepimizin kalbi aynı inşallah hepimiz yavrularımızın kokusunu ciğerlerimize kadar hergün çekeriz oo ne güzel kokudur YARABBİM onların yokluğunu göstermesin

bende epiduralden çok korkuyorum fazla heycanlanırım ya bebek geç ağlarsa korkudan o halimle mafolurum sanırım genel anestezi olacak hayırlısı

sende bendensin desene
cnm yapar niye yapmasın hem epidurali anestezi uzmanı yapıyor doktorun değil

ne biliyim valla hiç doğum hakkında bilgi almadık hastaneden..tahlil yaptırmaktan hastaneye gidiş amacımızı unuttuk sanırım.
acaba konuşmak için erkenmi
nst ye girmeden karar vermek doğru değil yaa boşver bunları düşünmeyelim.
ayy bana sıkıntı bastı :1no2:

boşver dahaa çok var
bazılarınınbiraz sancısı oluyo doktora gidiyo doğum çoktan başlamış
kadın farkında bile değil açıklık 6cm olmuş keşke bize de öle olsa

boşver dahaa çok var
bazılarınınbiraz sancısı oluyo doktora gidiyo doğum çoktan başlamış
kadın farkında bile değil açıklık 6cm olmuş keşke bize de öle olsa

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
işallah canımcım yaa o günleride göreceğiz Allah nasip ederse artık anlatırız ne oldu nasıl oldu derken bebeişlerimiz büyümüş olur :Saruboceq:

kızlar görüntü var ses yok....
akşam buralarda kimsecikler olmuyor yaff niye böle.
bana bakın dışarı çıkamıyom ya sıkıntıdan herkes burada olsun istiyom
hamileliğin bencilliği kusura bakmayın:CüvCüv:

kendi kendime konuşuyormuş gibi oldum ama olsun..
:enbuyukkk:
neyse kızlar herkese iyi akşamlar şimdilik biraz dolap karıştırma vaktim geldi benim cokacimcoook
kendinize ve meleklerinize iyi bakın :a015:

kızlar once senay dogar dıyonuz ama ben ıddalıyım valla gorusuruz

doguma gelınce evet daha erken ama 34. haftada kesınlestırın
sakın 36yı falan beklemeyın sutten agzı yanan bırısı konusuyor
hatta dogum haneyı
ne sartlarda dogum yaptırıldıgını
sıstemı
hastanenın ne ımkanlar sundugunu
devlet hastanesı ıse ozel oda ımkanı olup olmadıgını hep ogrenın
hazırlıgınızıda ona gore yaparsınız yasım kucuk dıye gıcıgınıza gıdebılır ögüt vari konusmalarım ama 2.yı bekledıgımden azıcık rütbem var sayılır tecrübelıyım yanı cürretimi bagıslayın

canım olurmu herkesin özellikle tecrubelilerin tavsiyelerine ihtiyaç var kaydirigubbakcemile5sen karstamı doğum yapacaksın erken gelirse yeni doğan ünitesi varmı orda inan mevzu bebek olunca ben Ankaradakilere güvenemiyorum biraz zor gibi geldi Allah kolaylık versin cümlemize

amın tugcecım ben erzurumda yapacagım burada ıkı kosul var bırıne stajerlerde gırecek fakulte dıgerıde ıgrenc dogum evı
erzuruma gelınce babamla gezıp karar verırız yenı dogum evı acılmıs ozel oda 50 ytl orayı bı arastıracagımolmazsa da özel hastahanede yapacagım oglumun ebesıylede görüsünce kesınlesır benımkı
kuveze gelınce kuvez gerektıgı anda ben zaten özel hastaneye geciş yaparım 10dk falan arası
tabı ınsallah buyuk oglum gıbı gerek kalmaz
ben 1 ay erken dogurdum onu ama 3kg dogdu ve kuvez gerekmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…