2009 Nisan Anneleri buraya

urla, glnm_kvrck

hoşgeldin glnm nasılsın nasıl cıktı 100şeker yüklemen

ay benım oglışum sabahtan beri pıt pıt ayyy ne hoş................

ihihih biraz küçüklmüş senin bebek 11 haftaya :) oraya beklenen doğpum tarihini yazıcaktın sen sanırım sat tarihini yazmışsın canım

hoş geldin glnm sonuçlar iyidir umarım. bendedoktora gidip gitmemekte kararsız kaldım. bebeğimide merak ediyom. kaç kilo oldu diye, hazır müdürde yokken gitsemmi acaba :uhm:

hoş geldin glnm sonuçlar iyidir umarım. bendedoktora gidip gitmemekte kararsız kaldım. bebeğimide merak ediyom. kaç kilo oldu diye, hazır müdürde yokken gitsemmi acaba :uhm:

git tabi anniş hazır müdürde yok madem
ihihih biraz küçüklmüş senin bebek 11 haftaya :) oraya beklenen doğpum tarihini yazıcaktın sen sanırım sat tarihini yazmışsın canım

ben zaten 12 nisan 2009 yazdım

sat rarıhımı yazamam 2008 yılı yok çünkü

günaydın herkeslere
ben bişey sorucaktım aranızda magnezyum kullanan varmı ilacın ismi ne
ben magnezyum kullanmıyorum canım o yüzden yardımcı olamıcam kusura bakma

günaydın kızlar,,,,,,,,,,,,,,,,

urla,şemşamer tickerler konuşuyo heheheh......................................

glnm nerdesin kısım sen ya merak ediyos....................

bu arada magnezyum kulllanmadım ben doktor verseydide kullanmazdım ztn demir dışında bişe kullanmam dedim adam yazmıyo ondan heheheh...................

günaydın büyülü bahceler

aprıl canım cok tesekkür ederim, gönder tabi canım, bebişe bişiler alcaz derken kendime hiç bişi almamısımmmm

edanur benimde kaburgalarım cok batıyooo özellikle oturunca hatta dün eve erken gittim cünkü nefes almam cok zorlasıyooo öyle olunca

ugly canım gecmiş olsunnn,,,, ferah tut kendiniiiii

kocamn öpüyorum siziiiiiiiiiiii

bu arada tecrübeli anneler, söyleyin bakalım hastane için neler lazım, su listeler bana güvenilir gelmiyor daaaaa:::)))))

urla, bozon_06, etoprak, glnm_kvrck, huzur84, poseidon80, s_ebru, tırtılkurabiye

glnm kvrck burda ama yazmıyorrr

ben bayılmıcam evet belki sters olurum ama bebegımı ilk ben görmek koklamak istıyorum.........[/QUOTE]

günaydın herkeslere
ben bişey sorucaktım aranızda magnezyum kullanan varmı ilacın ismi ne

günaydın bu arada,
bazen böyle oluyor cevap vericem diye acele ediyorsun, günaydın demeyi unutuyorsun....

canım haklısın bende ilk görmeyi çok istiyorum ama telaşlanırsam diyede endişeleniyorum,ne sezeryanden nede normal doğumdan korkuyorum sadece anestezi beni korkutuyor daha öncede çok anestezi aldım uyanmamda da sorun yok ama beni sonraki dönemde çok rahatsız etti.HUZUR 84 ben magnezyumu baştan beri kullanıyorum adı MAGNESIUM Diasporal 300,S_EBRU sanada günaydın herkese günaydın

gnlm_kvrck canım neden yazmıyorsun hepimiz seni çok merak ediyoruz iyimisin sonuçların nasıl çıktı kötüyse üzülme herşeyin çaresi var Allah ın izniyle

Herkese Günaydın Bugün erken bakabilme fırsatı buldum. Umarım Hepiniz iyisinizdir.

hoşgeldin
herkeze günaydın
geçmişi bir okuyup geldim şekerler!!
nasılsınız bakalım
hoşgeldin..
kız sen 30.haftaya girdin artık hazırla cantanı evet
ama bazı listeler kabarık abartılı geldi banada o yüzden içinden eledıklerım oldu benim cantam hazır.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…