amın tugcecım ben erzurumda yapacagım burada ıkı kosul var bırıne stajerlerde gırecek fakulte dıgerıde ıgrenc dogum evı
erzuruma gelınce babamla gezıp karar verırız yenı dogum evı acılmıs ozel oda 50 ytl orayı bı arastıracagımolmazsa da özel hastahanede yapacagım oglumun ebesıylede görüsünce kesınlesır benımkı
kuveze gelınce kuvez gerektıgı anda ben zaten özel hastaneye geciş yaparım 10dk falan arası
tabı ınsallah buyuk oglum gıbı gerek kalmaz
ben 1 ay erken dogurdum onu ama 3kg dogdu ve kuvez gerekmedı
Amın tugcecım allah sninde yardımcın olsun ama
yalancı dogum sancılarına
vajınada yırtılma hissine
bel agrısı
mıde bılantılarına
isale
dikkat et
bunlar erken dogum belirtileri benım 10 gun oncesınde baslamıstı bunlar doktoruma söylemiştim ama umursamadı o yüzden doktor cok önemli
ay kızlar bizde tık yok bu ara doğumdan sonra düzene girer
mi bilmem ama ben korkuyom valla.................................
şemşamer yapammı sana bi takvim kıs.......................
yazdıklarınızı okumak baya bi vakit alıyor kızlar.
pc nin başından ayrılmayanlar var galiba:))
bugün ıso tetkiki bitti çok şükür.şimdi oturdum bilgisayara.bir bakayım dedim.
haftasonu doktor kontrolümüz çok iyi geçti..
bebiş 1,300 kg olmuş.ben gene 1 kilo almışım.
2 hafta sonraki kontrolde tekrar kan idarar tahlili yapcak doktorumuz.
artık gün geçtikçe ağırlaşıyorum.yemeği biraz fazla kaçırsam nefes alamıyorum.
merdivenlerden çıkarken nefes nefeseyim..
zaman öyle böyle geçiyor valla..
dün bana bebkli misafir geldi son gördüğümde yeni doğmuştu,10 aylık olmuş maşallah ama arkadaşım hamileliği unutmuş bile doğumdan sonrası zormuş dedi:bbo:
bizde hamileliğe zor diyoruz bebeği görünce anladım bunlar en güzel günlerimizmiş,uyku yok,oturmak yok,dışarı çıkmak,gezmek,alışveriş hiçbişey yok:bbo:
ben oltalandımda geldim..... ehehehehehe:a015:
hoşçakal hadi bakalım rastgele,kimlerin oltası dolacak yarın görürüz artıknaniknanik
bende epiduralden çok korkuyorum fazla heycanlanırım ya bebek geç ağlarsa korkudan o halimle mafolurum sanırım genel anestezi olacak hayırlısı
günaydın herkese
kızımla kahvaltı yapıyoruz biz şimdi
kahvaltı dediğim de tost yani :)
benim kocişimde bu akşam gec gelcek 10 'dabenim kocamda aradı geç gelcekmiş tek başına yemekta hiç güzel olmuyorsenağlama
benim kocişde hafta 2 kere falan ugrar ama yemez yemek ordaayy canım benimkide kaynanama gitti işallah yemez orada,bende üzülürüm tek başına yemek yemekten bende hoşlanmıyorum.
sıkma canını alıngan hamişyerimseniben
Amın tugcecım allah sninde yardımcın olsun ama
yalancı dogum sancılarına
vajınada yırtılma hissine
bel agrısı
mıde bılantılarına
isale
dikkat et
bunlar erken dogum belirtileri benım 10 gun oncesınde baslamıstı bunlar doktoruma söylemiştim ama umursamadı o yüzden doktor cok önemli
günaydın herkese
kızımla kahvaltı yapıyoruz biz şimdi
kahvaltı dediğim de tost yani :)
kızlar ben bu ticker sitesini anlayamadım çiçek bana msnden yardımcı olurmusun geldiginde........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?