2009 Nisan Anneleri buraya

canım inşallah bu seferde kuveze ihtiyacın olmaz inan canını sıkmak için yazmıyorum ama madem erken doğum riskin var özel hastaneleride iyice araştır ve mutluka yeterli olup olmadığını sor yani kuvez sayısını bazı özellerde 2-3 tane oluyor,inşallah vaktinde doğum yaparsın benimde malesef erken doğum riskim var hakkımızda hayırlısı olsun.

ya ben zaten 34. haftada annemlere gececegım en gec 36 olur tabı kocamsız durmaya dayana bılırsem ama 34.haftadan sonra nst ısteyecegım doktorumdan ona gore annemlere gececegım erzurumdakı doktorum 36yı doldur gel hayatta dudurmam dedı dogumunu baslamıssa dogurturuz dedı kı kendı hastanesı kadının o yuzden vardır ama daha erken du bakalım ben ılk oglumda dogumd 1ay once gıttım 1ayda tatıl yapayım dıya ama haftasına dogurdum tam 25gun erken geldı ali sami bakalım ahmet safa ne zaman gelecek

Amın tugcecım allah sninde yardımcın olsun ama
yalancı dogum sancılarına
vajınada yırtılma hissine
bel agrısı
mıde bılantılarına
isale
dikkat et
bunlar erken dogum belirtileri benım 10 gun oncesınde baslamıstı bunlar doktoruma söylemiştim ama umursamadı o yüzden doktor cok önemli

canım hiç bilmiyordum çok sağol bunları paylaştığın için:1hug:

günaydın arkadaşlar , hepinize güzel , sağlıklı , mutlu, huzurlu bir gün diliyorum

ay kızlar bizde tık yok bu ara doğumdan sonra düzene girer

mi bilmem ama ben korkuyom valla.................................

şemşamer yapammı sana bi takvim kıs.......................

teşekkür ederim canım, olmadıysa gene denemeyecem valla sana havalae edecem

oy maşallah sen 30.haftaya girmişsin........ bebişinide görmüşsün oy maşallah...............

ben hep diyorum onlar üzerine kurulu olacak hayatımız bi gezmeye gitsek erken dönücez,yada gece gezmeleri bi disko falan yok artık..............

:a015:
hoşçakal hadi bakalım rastgele,kimlerin oltası dolacak yarın görürüz artıknaniknanik
ben oltalandımda geldim..... ehehehehehe

bende epiduralden çok korkuyorum fazla heycanlanırım ya bebek geç ağlarsa korkudan o halimle mafolurum sanırım genel anestezi olacak hayırlısı

ben bayılmıcam evet belki sters olurum ama bebegımı ilk ben görmek koklamak istıyorum.........

benim kocamda aradı geç gelcekmiş tek başına yemekta hiç güzel olmuyorsenağlama
benim kocişimde bu akşam gec gelcek 10 'da

ayy canım benimkide kaynanama gitti işallah yemez orada,bende üzülürüm tek başına yemek yemekten bende hoşlanmıyorum.
sıkma canını alıngan hamiş yerimseniben
benim kocişde hafta 2 kere falan ugrar ama yemez yemek orda

bilgilerin için sagol....................

kızlar ben bu ticker sitesini anlayamadım çiçek bana msnden yardımcı olurmusun geldiginde........

yok olmadı bak şimdi tickerı yaptın orda uzun bi kod çıkıyo ya o kodu olduğu gibi kopyalama içinden sadece http:// yazan kısmı sonuna kadar al onu kopyala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…