2009 Nisan Anneleri buraya

tuğcecim zıbın göbek düşene kadar lazım oluyo sonra çıtçıtlı badi giyebiliyolar hemen sorun olmuyo yani. zaten göbek düşene kadar banyo yaptıramıyosun bence 3 tane zıbın alsan yeter.gamyoncuiremsu:teytey:

Hastaneye gittğim gün görümceme gittim
Oğlunu okula bırakmaya gitti gelirkende bizim bebişe penye takım almış
Eşime söyledim
Söyleyin doğana kadar birşey almak yok diyo..
Kayınvalidemde nisanı bekliyo
Artık yuvarlanarak alışveriş yaparım ben...

Canım çok ciddi söylüyo yaa
Almak için adım bile atmıyo..
Ayrıca beni kızdırmayı çok seviyo..

Sen böyle deyince iş yerinde ki sekreter arkadaş geldi aklıma
Yemek listesi yaptılar burdaki aşçı ile
Tahin helvasınıda iliştirmiş
Hiç biizm şirketin adeti değildir tahin helvası
Hemen benim hamileliğimi öne sürmüşdelikafadulden
Canı çekmiş demiş
Bana soruyolar işte sen mi istedin diye
Yok dedim şaşırdılar..kaydirigubbakcemile3

eheheee

evet alıyorum alıyorum ve bana görümcemde verdi..... sanki hep eksik

Ben yemeğe çıkıyorum ,,,

gelene kadar çok yazmayın, okuması zor ,,,
sayfa numaramı not edimde ben

ay bende aynı çekilde şirvan not alıyorum sayfa numarasını sabah gelince o sayfayı bulup başlıyorum okumaya:teytey::teytey:

teşekkürler canım aramızda tecrubeli arkadaşların olması çok iyi oluyor 4 tane aldım o zaman almayayım:1hug:

evet cok fazlaya gerek yok zaten hemen serpilip büyüyorlar

ehehehehhe tahin helvası ay canım cekti du alıyım bari marketten..

ya kızlar bu yemek topigi bence hiç iyi olmadı

sabah kahvaltımı yaptım acıkmıştım bursasu acma yedim dedi canım istedi
burdaki arkadaşı gönderdim açma aldırdım peynirlii

bide izmirliler bilir Boyoz aldırdım..........

cayla yedim ohhhh

bide izmirliler bilir Boyoz aldırdım..........

cayla yedim ohhhh

oyyyy bayılırım ben boyoz a afiyet olsun canım bi tanede benim için ye.
İzmirdeyken otelde hersabah kesin yiyodum aman dikkat et yağlı midene dokunmasıncokacimcoook

Ayy canım dalgınlığıma geldi keşke yazmasaydım
Kusuruma bakma:1no2:

saol didem valla..şu sirke işi çok iyi oldu..bulaşık makinasına parlatıcı gözüne sirkeyi de sen söylemiştin sanırm ben o zaman dan beri koyuyorum herşey pırrıl pırıl çıkıyor makinadan..hem parlatıcıdan çok daha ucuz hem de kimyasal deil çok doğal..

bebeğimin eşyalarını yıkarkende tavsiyelerine uyucam bunlarda çok işimize yarayacak allah razı olsun..:1hug:

kaya tuzunu deterjan yerinemi kullanıyoruz
sirke yumuşatıcı içinmi
kaya tuzu makineye zarar vermezmi
şimdilik sorularım bunlar hocam :))))

hadi kızlar ben de kaçar ama otura otura namazımı kılcam..hamilelikte ii oluyomuş valla çoğu şey kolaylaşıyor..neyse allah emanet olun ..sizin içinde dua edicem bir hık da kurtulalım die..by byyy..

canım sirke her derde deva
ben camlarımı, kapılarımı, mobilyalarımı

mesela gecenlerde gömme dolabımı elbise dolabımı boşalttım sirkeli suyla sildim mikroplar ölsün:teytey::teytey:delikafadulden
herkes diyor kokarsa hyr kokmuyor ve tertemiz ışıl ışıl parlıyooooo

sirke mucizevi bişi...............

Ayy canım dalgınlığıma geldi keşke yazmasaydım
Kusuruma bakma:1no2:
aman olsun bulunmucak seymi birazdan alıcam

oyyyy bayılırım ben boyoz a afiyet olsun canım bi tanede benim için ye.
İzmirdeyken otelde hersabah kesin yiyodum aman dikkat et yağlı midene dokunmasıncokacimcoook
yok 1 tane yedim HAFTA 1-2 YİYORUM sgol canım

hadi kızlar ben de kaçar ama otura otura namazımı kılcam..hamilelikte ii oluyomuş valla çoğu şey kolaylaşıyor..neyse allah emanet olun ..sizin içinde dua edicem bir hık da kurtulalım die..by byyy..

allahım kabul etsin....................

sağol canım bizede dua ettiğin için,Allah kabul etsin.

haklısınız kızlar tsanırım tansiyonum düşüyor..bide ev kaloriferli katı yakıt kullanılıyo acaba diyorum oda mı etkili..hergün agzımda bi kurulukla uyanıyorum..
CANIM PETEKLERİN ÜZERİNE 1 BARDAK SU KOY AĞIZ KURULUĞUN ORTADAN KALKAR..
tulumlarda bana çok kullanışlı geliyor. ilk 4 aya kadar kullanışlı ondan sonra alt üst takım daha iyi bence

bende yemeğe çıkıyım zaten hiç çalışmadım sabahtan beri burdayımişler yığıldı. biraz çalışıyom gelirim yine.. :içelim:

merhaba arkadaşlar...umarım herkes iyidir...benim kız dün beni hiç uyutmadı...dön baba dön...birde gecenin 1'inde mide bulantısı öğür öğür öldük..aslında hiçbirşeyimiz yoktu...saçma olacak ama siz nazara inanırmısınız..biz dün elbise giydik ve benim hamile olduğumu artık yeni yeni, iyiden iyiden iyiye belli oluyor....herkes "aaaa...ay ay" diye diye hal oldu... Valla ben ondan biliyorum...Ya ben çok güzel değilim ama gebelik anneye yakışıyor herhalde...Çok korktum bebeğime birşey olacak diye...bi de kız harket etmedi sabah ... aman ne evham yaptım ha...

tuğçecim görümcem doğum yaptı dün gece kesinlikle zıbın giydirmemiş hastane,çıtçıtlı badi istemiş bende üç tane zıbın koymuştum çıtçıtlı badide koyam bari.......................

afiyet olsun canım boyaz ne kız ilk defa duydum................................

bende yemeğe çıkıyım zaten hiç çalışmadım sabahtan beri burdayımişler yığıldı. biraz çalışıyom gelirim yine.. :içelim:

eda gelince yaz bakalım ne kadar yedin heheh...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…