kızlar bebekler ilk doğdukları zamanda bir süre çıtçıtlı badi giyemiyorlar zıbın giyiyorlar diye biliyorum o yüzden bayağı zıbın oalmayı düşünüyorum ve ayaklı altlardan alacağım inşallah ne alırsak alalım hep bir eksik varmış gibi geliyor
Hastaneye gittğim gün görümceme gittimErkekler böyle canım hem bilmiyolar hemde yorum yapıyolar yok erken yok doğunca alırsın bilmem ne. Onlar bizi hep böyle çarşı pazar gezebilecek sanıyolar doğum yapınca insan bi süre saçını bile tarıyamıyo haberleri yok.
Benimki de daha erken diyo. Ama valla ben ağırlaşmaya başladım öyle saatlerce çarşı gezecek halim kalmayacak yakında haberi yok. Gerçi ben pek takmıyorum gelirken geçerken alıyorum bişeyler. Büyük eşyalar için beyefendinin keyfini bekliyoruz valla. Bakalım bu haftasonu kaydirigubbakcemiletekrar deniycem.
Canım çok ciddi söylüyo yaavalla glnm benim eşimde aynen öyle diyodu zor ikna ettim..ama benim eşim sanırım beni sinirlendirmek için diyodu o öyle diyince ben başlıyodum anlatmaya o da beni konuşturmak için diyodu..:asigim: belki seninkide sinirlendirmek için öyle diyodur..
Sen böyle deyince iş yerinde ki sekreter arkadaş geldi aklımaHiç sorma benimki ilk bebekte senin canın çekmiştir diyip marketten canı ne çekiyosa alıp gelip bi güzel lüpletiyodu bende ona bakıyodum bu ne yapıyo diye heheehhh.
Bu sefer biraz daha dikkat ediyo . ikincide alınanlar verilmiyo diye herhalde delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eheheeeHoşgeldin didemcim.
Bişey sorcam şimdi kayatuzu ve sirkeyle yıkayınca bebeğin çamaşırları şimdi lekeli değil ama ilerde lekelerde olacak ya onlarda temizlenir mi?
ikinci soru sert olmaz mı.
üçüncü soru kayatuzu hangi göze koyulacak .
tamam başka sormıycam sözzz.kaydirigubbakcemile5
evet alıyorum alıyorum ve bana görümcemde verdi..... sanki hep eksikkızlar bebekler ilk doğdukları zamanda bir süre çıtçıtlı badi giyemiyorlar zıbın giyiyorlar diye biliyorum o yüzden bayağı zıbın oalmayı düşünüyorum ve ayaklı altlardan alacağım inşallah ne alırsak alalım hep bir eksik varmış gibi geliyor
Ben yemeğe çıkıyorum ,,,
gelene kadar çok yazmayın, okuması zor ,,,
sayfa numaramı not edimde ben
tuğcecim zıbın göbek düşene kadar lazım oluyo sonra çıtçıtlı badi giyebiliyolar hemen sorun olmuyo yani. zaten göbek düşene kadar banyo yaptıramıyosun bence 3 tane zıbın alsan yeter.gamyoncuiremsu:teytey:
tuğcecim zıbın göbek düşene kadar lazım oluyo sonra çıtçıtlı badi giyebiliyolar hemen sorun olmuyo yani. zaten göbek düşene kadar banyo yaptıramıyosun bence 3 tane zıbın alsan yeter.gamyoncuiremsu:teytey:
ehehehehhe tahin helvası ay canım cekti du alıyım bari marketten..Hastaneye gittğim gün görümceme gittim
Oğlunu okula bırakmaya gitti gelirkende bizim bebişe penye takım almış
Eşime söyledim
Söyleyin doğana kadar birşey almak yok diyo..
Kayınvalidemde nisanı bekliyo
Artık yuvarlanarak alışveriş yaparım ben...
Canım çok ciddi söylüyo yaa
Almak için adım bile atmıyo..
Ayrıca beni kızdırmayı çok seviyo..
Sen böyle deyince iş yerinde ki sekreter arkadaş geldi aklıma
Yemek listesi yaptılar burdaki aşçı ile
Tahin helvasınıda iliştirmiş
Hiç biizm şirketin adeti değildir tahin helvası
Hemen benim hamileliğimi öne sürmüşdelikafadulden
Canı çekmiş demiş
Bana soruyolar işte sen mi istedin diye
Yok dedim şaşırdılar..kaydirigubbakcemile3
teşekkürler canım aramızda tecrubeli arkadaşların olması çok iyi oluyor 4 tane aldım o zaman almayayım:1hug:
bide izmirliler bilir Boyoz aldırdım..........
cayla yedim ohhhh
Ayy canım dalgınlığıma geldi keşke yazmasaydımevet cok fazlaya gerek yok zaten hemen serpilip büyüyorlar
ehehehehhe tahin helvası ay canım cekti du alıyım bari marketten..
ya kızlar bu yemek topigi bence hiç iyi olmadı
sabah kahvaltımı yaptım acıkmıştım bursasu acma yedim dedi canım istedi
burdaki arkadaşı gönderdim açma aldırdım peynirlii
cayla yedim ohhhh
meraba büyülü bahceler
ALLAH muhabbetinizi arttırsın artık gecmişi okumak daha zor oldu valllaaa
hızınıza yetişemiyorummm
yeni ciciler herkese hayırlı olsunnn
dogum cantalarıda hazırlanmıs biz tembel tembel oturuyoruzzz
zırtt diye dogurucam haberim yokkk.:::::))))
bursasu canım kıyafetleri yıkarken makıne de yıkıyorum ama deterjan yerine su alırken biraz yarım cay bardagı kadar sirke koyuyorum
kokmuyor merak etme, illa deterjan da kullanıcam yumusatıcı kullanıcam derseniz içinize sinmezse mutlaka sirke ekleyin
sirke deterjanların (kimyasalların) zararlı etkilerini azaltır, ama bebek kıyafatlerinde kullanmayın derim, bebişlerin citleri cok hassas olacagından tahriş olurlar::::(((
meraba büyülü bahceler
ALLAH muhabbetinizi arttırsın artık gecmişi okumak daha zor oldu valllaaa
hızınıza yetişemiyorummm
yeni ciciler herkese hayırlı olsunnn
dogum cantalarıda hazırlanmıs biz tembel tembel oturuyoruzzz
zırtt diye dogurucam haberim yokkk.:::::))))
bursasu canım kıyafetleri yıkarken makıne de yıkıyorum ama deterjan yerine su alırken biraz yarım cay bardagı kadar sirke koyuyorum
kokmuyor merak etme, illa deterjan da kullanıcam yumusatıcı kullanıcam derseniz içinize sinmezse mutlaka sirke ekleyin
sirke deterjanların (kimyasalların) zararlı etkilerini azaltır, ama bebek kıyafatlerinde kullanmayın derim, bebişlerin citleri cok hassas olacagından tahriş olurlar::::(((
canım sirke her derde devasaol didem valla..şu sirke işi çok iyi oldu..bulaşık makinasına parlatıcı gözüne sirkeyi de sen söylemiştin sanırm ben o zaman dan beri koyuyorum herşey pırrıl pırıl çıkıyor makinadan..hem parlatıcıdan çok daha ucuz hem de kimyasal deil çok doğal..
bebeğimin eşyalarını yıkarkende tavsiyelerine uyucam bunlarda çok işimize yarayacak allah razı olsun..:1hug:
aman olsun bulunmucak seymi birazdan alıcamAyy canım dalgınlığıma geldi keşke yazmasaydım
Kusuruma bakma:1no2:
yok 1 tane yedim HAFTA 1-2 YİYORUM sgol canımoyyyy bayılırım ben boyoz a afiyet olsun canım bi tanede benim için ye.
İzmirdeyken otelde hersabah kesin yiyodum aman dikkat et yağlı midene dokunmasıncokacimcoook
hadi kızlar ben de kaçar ama otura otura namazımı kılcam..hamilelikte ii oluyomuş valla çoğu şey kolaylaşıyor..neyse allah emanet olun ..sizin içinde dua edicem bir hık da kurtulalım die..by byyy..
hadi kızlar ben de kaçar ama otura otura namazımı kılcam..hamilelikte ii oluyomuş valla çoğu şey kolaylaşıyor..neyse allah emanet olun ..sizin içinde dua edicem bir hık da kurtulalım die..by byyy..
CANIM PETEKLERİN ÜZERİNE 1 BARDAK SU KOY AĞIZ KURULUĞUN ORTADAN KALKAR..haklısınız kızlar tsanırım tansiyonum düşüyor..bide ev kaloriferli katı yakıt kullanılıyo acaba diyorum oda mı etkili..hergün agzımda bi kurulukla uyanıyorum..
tulumlarda bana çok kullanışlı geliyor. ilk 4 aya kadar kullanışlı ondan sonra alt üst takım daha iyi bencecanım benim doktor magnezyumu verdi ama şikayetin olmazsa kullanma dedi. benimde şikayetim yok kullanmıyorum. bence şikayetin yoksa fazladan ilaç içmenin iyi bi tarafı yok içme bence.
MAGNEZYUMU DOKTOR HANGİ ŞİKAYETLERİN İÇİN VERDİ..
bu arada 5 tane badi almışsın ama önümüz yaz ve bebeğinide alıp çarşıya gider alırsın diycem ama aldıkların en küçük boysa istersen bir büyüğünden birkaç tane daha al.
ayaklı tulum ben 2 tane aldım pek kullanamıyorum çıtçıt falan zor geliyo. altüst penye pijamalarda bebek daha rahat hareket ediyo gibi geliyo hemde boyu hemen uzuyo bebeklerin engelliyo gibi geliyo bana tulum şeklinde olanlar.
anladım göztepe köprüsünde inip yürürüm. biryerlerden görünüyor hatırladım. bulurum. saol şirvancım a.s.CANIM BULGURLUDAN MÜNİBÜSE BİNDİĞİNDE GÖZTEPE KÖPRÜSÜNDE İNECEKSİN . ORDAN ZATEN MEDİCALPARK HASTENESİ GÖZÜKÜYOR, YA 10 DAK YÜRÜYECEKSİN , YADA AŞAĞIYA E5 İNİP KARŞIYA GEÇTİNTEN SONRA MÜNİBÜSE BİNECEKSİN VE HEMEN İNECEKSİN .....
NE YAZIKKİ BULGURLU MÜNİBÜLERİ ÖNÜNDEN GEÇMİYOR
kızz ablam bissürü zıbın aldı hiçbirini kullanmadı çıtçıtlı badi kullandı hep bebeğin beli filanda açılmıyor çok güzelkızlar bebekler ilk doğdukları zamanda bir süre çıtçıtlı badi giyemiyorlar zıbın giyiyorlar diye biliyorum o yüzden bayağı zıbın oalmayı düşünüyorum ve ayaklı altlardan alacağım inşallah ne alırsak alalım hep bir eksik varmış gibi geliyor
,bide izmirliler bilir Boyoz aldırdım..........
cayla yedim ohhhh
yaaa izmirliler bilir tabi. bende bi izmirli olarak biliyorum. çok ta severim. nerden bulcam ben şimdi boyozu istanbulda..klava:
canım allah kabul etsin.. dua et bende ediyorum. hepimizin doğumu kolay olsun bebeklerimiz sağlıklı uslu olsunlar diye rabbimkabul etsin.. :Saruboceq:hadi kızlar ben de kaçar ama otura otura namazımı kılcam..hamilelikte ii oluyomuş valla çoğu şey kolaylaşıyor..neyse allah emanet olun ..sizin içinde dua edicem bir hık da kurtulalım die..by byyy..
CANIM PETEKLERİN ÜZERİNE 1 BARDAK SU KOY AĞIZ KURULUĞUN ORTADAN KALKAR..
tulumlarda bana çok kullanışlı geliyor. ilk 4 aya kadar kullanışlı ondan sonra alt üst takım daha iyi bence
anladım göztepe köprüsünde inip yürürüm. biryerlerden görünüyor hatırladım. bulurum. saol şirvancım a.s.
kızz ablam bissürü zıbın aldı hiçbirini kullanmadı çıtçıtlı badi kullandı hep bebeğin beli filanda açılmıyor çok güzel
,
yaaa izmirliler bilir tabi. bende bi izmirli olarak biliyorum. çok ta severim. nerden bulcam ben şimdi boyozu istanbulda..klava:
canım allah kabul etsin.. dua et bende ediyorum. hepimizin doğumu kolay olsun bebeklerimiz sağlıklı uslu olsunlar diye rabbimkabul etsin.. :Saruboceq:
CANIM ADRESİNİ VER BU GUN KARGO YAPAYIM YARIN GELİR ISITIR YERSİN
kızlar bebekler ilk doğdukları zamanda bir süre çıtçıtlı badi giyemiyorlar zıbın giyiyorlar diye biliyorum o yüzden bayağı zıbın oalmayı düşünüyorum ve ayaklı altlardan alacağım inşallah ne alırsak alalım hep bir eksik varmış gibi geliyor
evet cok fazlaya gerek yok zaten hemen serpilip büyüyorlar
ehehehehhe tahin helvası ay canım cekti du alıyım bari marketten..
ya kızlar bu yemek topigi bence hiç iyi olmadı
sabah kahvaltımı yaptım acıkmıştım bursasu acma yedim dedi canım istedi
burdaki arkadaşı gönderdim açma aldırdım peynirlii
cayla yedim ohhhh
bende yemeğe çıkıyım zaten hiç çalışmadım sabahtan beri burdayımişler yığıldı. biraz çalışıyom gelirim yine.. :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?